Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Eestlased Tamperes

A 19. mai 2009, kl 17.17
Mis linnaosas elad siis?

nuunuu 19. mai 2009, kl 21.41
Elan hetkel Mikkeli lähedal ühes väikses kohas. Suvel kolin tamperre, ei tea veel täpselt selle koha nime, tean vaid et see on 1.5 km kesklinnast.

13.06 statistile 20. mai 2009, kl 13.12
OOt mis sa tahtsid nüüd öelda, et kortermajas ei ela jne., et tänaval elad või:)?
Siis on ju kole lugu, aga usu varsti hakkab kergem, mätas läheb kuivemaks ja ilmad suvisemaks. Lõkkematerjali pole vaja enam koguaeg otsida.
Võid valida elamiseks millise pöõsa tahad.

Siis võid siia kirjutada mõne austatud ja lugupeetud linnaosa nime ( millises põösas parasjagu resideerud:)))

Muuseas, ma olengi rahulik teatud piirini aga lauslollust ei kannata.Ja majanduspagulasi ei kannata ka ja muud kõntsa.

nuunuu 20. mai 2009, kl 13.38
Siiski elan majas kui mind mõtled:) ei ela kuuse all või põõsas.
Lihtsalt tulin küsima, et kas on eestlasi Tamperes kes tahaks vahest kokku saada. Ma ei saa aru mis probleem sul nüüd on?
Tore kui sa ei taha eestlastega suhelda.Palju õnne.
Majanduspagulane ma ei ole, tulin juba eestist ära ENNE seda!!! Ja tulin eestist ära just vaenulike ja vastikute inimeste pärast. Ei suuda elada kohas kus eestlase söögiks on teine eestlane. Kus on niipalju viha ja vaenu. Küll aga on olemas ka toredaid eestlasi, lootsingi et äkki mõni on Tamperes.

Sa paned teemast siiski väga mööda.

stadist 20. mai 2009, kl 14.10
omakotitalo.

just0ne 20. mai 2009, kl 16.02
http://www.eestiklubi.fi/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1

Sealt leiad Tampere eestlased

nuunuu 20. mai 2009, kl 18.25

no reeglina 20. mai 2009, kl 20.44
ongi nii ju igal pool välismaal, et need maasikakorjajad ja koristajad ja lapsehoidjad ja ehitajad (hooaja mustatöölised) ongi need kes "teisi eestlasi" otsivad ja nendega koos elavad ja maid jagavad - sest keelt suurt ei oska, jne. Töö kah ajutine ja peab kogu aeg uusi otsi otsima. Aga need kes paremal kohal töötavad ja k6rgema haridusega, saavad ise hakkama, integreeruvad yhiskonda ja elavad normaalsetes rajoonides, normaalsete inimeste keskel, mitte teiste kalkunikitkujatega 6-kesi ruumis koos. No ja ega neil t6esti suurt huvi pole neid järjekordseid lapsehoidjaid kohata. Ka viimaste materiaalse olukorra ja n6uete t6ttu muidugi. Selline on elu.

heeehe 20. mai 2009, kl 21.24
kolin homme ära Narva, kes tahaks muga tutvuda_suhelda:tööle hakkan massöörina Narva-Jõesuu puhkekodus;)päikest

to 20.44 20. mai 2009, kl 22.19
Kes väitis et ma mingi hooaja töötaja olen? Ja ma ei hakka enam uuesti mainima ma ei tea mitmendat korda miks ma otsisin eestlast. Olen väga rahul oma soome sõpradega ja väga aktiivne ja hea suhtleja. Ei ole muret sõprade leidmisega.

Aga vot ei oska maasika korjajate ja ehitajate seisukohta kommenteerida:) Selleks võid teha uue teema kui tahad.

Teema lõpp.

viimasele 20. mai 2009, kl 22.46
Kirjutasid ju muide et lastega tegemist. Aga muidugi ei pea sa mingi hooajat66taja olema, ja seda ma ei 6elnudki. Selgitasin vaid kuidas see "dynaamika" välismaal harilikult t66tab. Lähed sinna, näed ise. Ei maksa solvuda v6i vihastada. Ja inimesed kes alles sinna läinud otsivad ikka kaasmaalastega kontakte teatud määral, see on loomulik. Aga ei maksa ka pettuda kui igayks tutvuda kergesti ei taha, tuleks aru saada mis p6hjused neil olla v6ivad, mitte koheselt syydi m6ista.

nuunuu 20. mai 2009, kl 23.29
Sorry kui valesti aru sain. Teemast sai nii pikk jutt aga ei ühtegi vastust mida oleks lootnud saada:) Aga noh ega enne ju teada ei saagi kui ei proovi.Vähemalt üritasin.

Päikest

stadist 23. mai 2009, kl 13.30
kui töötad soomes litsina, siis ära uhkusta

nuunuu to stadist 23. mai 2009, kl 15.48
ei tööta ole mureta:) täiesti aus töö on. aga sul pole vist peas kõik korras eks!

hmm 24. mai 2009, kl 15.08
kui mina 2 aastat tagasi Soome tulin, otsisin ka kontakti teiste eestlastega. lihtsalt selleks, et oleks kellega emakeeles rääkida. ei ole hooajatööline, ega ela ka ühegi sellisega ühes korteris. siin on väga palju peresi, kes teevad muud peale ehituse.

hmmile 26. mai 2009, kl 19.30
peresiD, ütleb eestlane. haritud eestlane.

stadist 26. mai 2009, kl 23.24
ka tema töötab litsina, vabadel õhtutel vaksalis kätetute meeste pissitajana.

eestlane 26. mai 2009, kl 23.54
a mis te sinna Soome ronite nii massiliselt? mõelge või nende venelaste peale, kes 1940-ndatel siia tulid ega pole siiamaani suvatsenud koju minna, tahate samasugused tiblad olla, kes ronivad võõrale maale ja pärast ei märkagi enam koju minna? mina küll tibla olla ei taha, olen eestlane ja elan Eestis!

oh 27. mai 2009, kl 11.46
kas tõesti arvad, et kõik 22 000 eestlasest litsi mahub tänavatele ära? pole veel kuulnud, et litsiametiga saaks ennast riiki sisse registreerida. aga noh, las igale lollile jääb oma rõõm. tore on kartulikoori närides mõtelda, et kõik, kes lahkuvad, lähevad litsina raha teenima.

hahaha 27. mai 2009, kl 13.24
kanakitjujana veeringute veeretamine on mõistagi väärikas ja kaugelenägelik, sitases vagunis karjakesi elamine on suisa õilis elu...

tampere eestlane.... 27. november 2011, kl 06.31
et siis nagu k siitkandist otsiks eestlasi....kellega välja minna jne

klksk 27. november 2011, kl 21.41
Kas keegi Ratina staadioni lähedal asub?

tiit 20. detsember 2014, kl 09.12
ärge tulge soome siin on köiks sitt ja pask, siin pole midagi head, peale ühe asja.siin makstakse hästi palka ja ülemused tahavad olla sinu sõbrad mite nägu eestis, seal on nagu kubjased, siin pole pärisorjust nagu eestis ja muidugi on siin sodsjaalsed karantiid paigas ja inimesed pole nii öelad.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!