Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
mida teha türklasest austajaga?

Kahtleja 17. oktoober 2009, kl 19.14
Tutvusin hiljutisel välisreisil ime toreda türgi rahvusest mehega. Môlemad olime selles suurlinnas ekskursioonil ja jäime üksteisele silma ööklubis. Tantsisime terve öö ja täiesti juhuslikult kohtusime üksteisega järgmisel ööl samas klubis, kuigi polnud rääkinud ega plaaninudki sinna samasse klubisse tagasi minna.

Hiljemalt oleme iga päev olnud üksteisega kontaktis meili teel. Olen väga segaduses. Olen abielus ja tegelikult ei soovi ma sellelt mehelt ei suhet ega pônevust ega mitte midagi. Samas meeldib mulle väga saada iga päev temalt paar kena meili. Ei, need ei ole teemal "I love you" jne.

Olen talle mitu korda öelnud, et olen abielus ja sellest ei tule midagi välja. Nüüd plaanib ta tulla külla sinna, ,kus ma elan. Ma ei ela Eestis...

Ta meeldib mulle väga , aga ma olen seotud ja pole plaaniski oma abielu lôhkuda. Mis teie sellest arvate?

k 17. oktoober 2009, kl 19.17
kui oled abielus ja ei ole plaaniski midagi sellest aretada, sisi milleks ometi selline vastupidine käitumine sinu poolt???

loomulikult 17. oktoober 2009, kl 19.31
ON sul plaanis türklasega voodisse minna.
muidu sa siin ju meie soosingut ei luniks.

küll mõned inimesed on ikka naiivsed!

h 17. oktoober 2009, kl 19.43
selliste kohta öeldakse ingliskeeles "cock tease"

Yukee 17. oktoober 2009, kl 19.48
Run baby, run!

n 17. oktoober 2009, kl 19.58
räägi temaga asi selgeks, kaotada ei ole sul ju palju rohkem kui igapäevased messid. Uusi sõpru leiad ka interneti vahendusel. Ütle, et sa ei saa teda võõrustada ja kõik. Ööbima juhata hotelli. Ma küll ei tea mis inimesega sa suhtled, aga mõni türklane saab ka väga hästi aru mida talle räägitakse. Kui sa sellise supi juba kokku keerasid, siis on sinu asi ka oma pere halvimast säästa. Kui türklane aru ei saa siis blokid tema kontakti ära. Loodan, et sa talle aadressi ei andnud ja telefoni nr-t.

Meie nimi 17. oktoober 2009, kl 20.08
Lahe lugeda

.....Tutvusin hiljutisel välisreisil ime toreda türgi "noxiga" I laaav Yuuuuuuu....

no mis teha, kui mõistus on nõder ja jalad teeb nõrgaks mingi türk

loomulikult 17. oktoober 2009, kl 20.16
ma ka ei saa aru, kuidas saab õnnelikus abielus naine mingi türklase peale nii hoogu minna. mingi vaimne puue peab mängus olema.

h
abi - cock teaseR!
nokunarrija, kui tõlkeabi vajad. nokunarrija on see, kes flirdib, kuid kätte ei anna.
käesoleval juhul ei ole tegemist noku narrimisega, kuna teemalgatajal on kavatsus kätte anda.

teoreetik 17. oktoober 2009, kl 20.17
"Ta meeldib mulle väga , aga ma olen seotud ja pole plaaniski oma abielu lôhkuda. Mis teie sellest arvate?"

Ise ju vastad- POLE PLAANISKI OMA ABIELU LÕHKUDA.
Siis käitugi nii nagu su plaanid on. Ja kui su plaanid ikka pole päris sellised, siis tõmba pea liiva alt välja.

Kui su mees igati toreda türgi eidega tutvuks ja suhtleks ja kui ta tegelikult su mehele ikka sigamoodi meeldiks ka? Aga samas abielu ei tahaks nagu ka lõhkuda...siis mis sa talle soovitaks?...Mina või tema, kas pole nii? Eks sama valik tuleb ka sul teha.

Juhan Tuhk 18. oktoober 2009, kl 02.58
Kas teemaalgataja ei ole "delete" klahvi olemasolu veel avastanud? Tavaliselt asub see arvuti klaviatuuril tähtedest paremal. Mõjub üsna hästi nii lihtsalt viltuläinud teksti kui rämpsmeilide puhul.

liina 18. oktoober 2009, kl 04.30
Mida teha Shoti mehega, kellega internetis tutvusin, pilte vahetasime ja seejärel mees muutus "türklaseks" ehk siis jutt sujus kogu õhtuks AINULT seksile. Olin nii loll, et mees teab ka mu nime, rahvust ja tal on mu pilt! Kardan, et võib seda minu vastu ära kasutada, sest et ta solvus rängalt kui ma tema poolt tuleva jamaga ala "Kuidas sulle meeldiks 2 mehega korraga olla" kaasa ei läinud.

Soe soovitus omast kogemusest, hoidke eemale netitutvustest.

viimasele 18. oktoober 2009, kl 08.10
arvata on, et sinu pilt ringleb juba ammu tutvumissaitidel, ära pabla.

tõde 18. oktoober 2009, kl 08.48
Hiljutisel välisreisil tutvusid? Ja juba armastab? Kus siin logika on? Nad ütlevad ju seda iga teisele vastutulijale. Sa oled kerge saak kui lased ja lased endale ilusaid sõnu öelda. Ilmselt sinu enda mees neid ei lausu ja sellepärast sa oled sillas kui keegi valevorst sulle neid lausub.

Kas sa tõesti tahad nii odavat armastust? Pähh see polegi armastus, see on lõks, kuhu sind üritatakse tõmmata. Selle türgi mehe eesmärk võib olla ka see, et ta tuleb siia kuna Türgist siiber, siis loodab, et annad talle siin öömaja kuna sa siin ainuke tuttav ja raha tal kindlasti pole hotelli jaoks, pärast hakkab nagu uni sulle pinda käima ja võibolla ka shantazeerima.

Delete pead õppima.

Thea 18. oktoober 2009, kl 09.02
siis järelikult on sinu abielus millestki vajaka. Uudsus, keegi pöörab sulle tähelepanu, oma mees ju nii sind enam ei vaata, sest ta on sinuga harjunud. Ta ei tee sulle iga päev komplimente, ei räägi sinuga öö läbi, ei kallista nii nagu alguses ... Aga nii ei peagi ju olema, suhe ju on pidevas muutumises, on ju hea heita oma mehe kõrvale magama ja teada, et oled inimese kõrval, kes sinust väga hoolib, sest muidu te ju koos ei elaks. Kas tahaksid siis temaga öö läbi rääkida? See ei kesta ju nii igavesti aga päris hea on kalli inimese kõrval ennast välja magada ja teada, et ta on su kõrval, alati sulle toeks ja kuidagi turvaline on ju. Võõras mees on võõras mees, iga mees kui ta sinu tähelepanu tahab võita, teeb sulle ylearu palju komplimente ja näib, et väga hoolib sinust ja kõik näib isegi parem kui oma mehega. Ainult näib, sest sul on mees, kes on sinu juurde jäänud ja sinust tõeliselt hoolib aga ta ei jaksa sulle sellest iga päev rääkida ja ta käib tööl, väsib, tahab puhata ja sinuga oma elu jagada. Seepärast hoia, mis sul on olemas ja ära tee talle haiget. Kõike ei saa alati sõnadesse panna, omal peab ka raasike mõistust olema.

Thea-le 18. oktoober 2009, kl 09.34
vajaka bla bla... lihtsalt kui eesti naine näeb tumedat meest, siis läheb peast lolliks, kuigi kodust saab kõike kuhjaga. Lihtsalt me kunagi, mäletate, tahtsime välismaa riideid, välismaa nätsu..

:) 18. oktoober 2009, kl 10.18
Segadusse ajab siiski see mehe meeletu huvi su enda vastu, mida põhjmaa mehega kunagi ei tunne. Nad võivad naise nimel nahast välja rabeleda ja ka abielu pole ületamatu takistus. See temperament on vägev asi. Aga jahh ei tasu siiski abielu lõhki ajada. Pikemas plaanis on temperament tüütu. Kuigi abielumehed võiks siiski rohkem oma naise heaks pingutada ja hoolivust näidata. Siis ei tule ükski türklane naist hullutama.

M.Mihkel 18. oktoober 2009, kl 10.36
Mine aga haaremisse elama kui ettepanek üldse tehakse.

. 18. oktoober 2009, kl 10.44
Loe läbi raamat "arabella, vesipiip ja umma". On väga õhuke raamat. Seal räägitakse türgi, aga ka egiptuse ja üldse selle regiooni meestest, traditsioonidest, nende arusaamadest naiste koha pealt jne. Üks kasulik lugemine.

Selle raamatu lugemine "päästis" ühe minu hea tuttava. Tal oli umbes sama case mis sinul.

tidrik 18. oktoober 2009, kl 11.42
ei soovita jätkata temaga ühenduse pidamist. Ta võib alguses olla hea ja tore jne, kuid ma ei usu et ta selliseks ka jääb. Pärast hakkab avaldama armastust jms.
Mina ei suhtle ühegi türklasega tundugu nad nii toredad kui tahes. Ei usu siiralt, et neist keegi võiks tahta ainult sõprust.

angelina 18. oktoober 2009, kl 12.02
1. sa oled abielus;
2. see suhe ei vii niikuinii kuhugi, sest sul pole plaanis abielu lõhkuda;
3. see türklane käib liiga tihti ööklubis nagu kedagi otsimas või lõbutsemas; mõttetu;
4. jne.

hehee 18. oktoober 2009, kl 12.06
Sa vist oled vist heledasilmne ja blond. Selline naine ajab neil vere keema, sinna pole midagi parata. Nad ei saa ise ka aru, mis nendega toimub kui blondi naist näevad. Aju jookseb blokki ja nad muutuvad robotiks, kellel vaid üks käsk- püüa see blond naine kinni.

123 18. oktoober 2009, kl 12.32
oli ka mul paar aastat tagasi üks itaallasest austaja, korra meeldis, aga ütlesin talle, et mul oma mees ja saa must üle. nii mõned korrad aastas kirjutasime, aga ikka oli ta must vaimustatud, siis ütlesin julmalt, et leiad parema ja saa üle. pärast seda polegi kirjutanud ja nii ongi parem, ei kahetse ka midagi, et vahel kirjutasime.
nii, et unusta see tegelane ja ole oma armastusväärsete inimestega koos pigem.

loomulikult 18. oktoober 2009, kl 12.36
hehee
ah, lõpeta see müüt blondidest. mina näen ise välja nagu türklane ja lõunamaid külastatdes on alati tshurka parv järgi. lõunamaa mees lihtsalt on poollooma tasemel, ükskõik, mis värvi sa oled. eriti kui tegemist moslemitega. ühtegi lõunamaa meest ei saa võtta, kui endaga võrdset.
:)
issand, mis jama sina küll räägid. ise ka usud või?
lõunamaa mehe jaoks on naine asi. lõpeta oma nahast välja rabelimise jutt.

ahh 18. oktoober 2009, kl 12.40
ärge siin jahuge, türklane tahab lihtsalt ke""i saada ja teatavasti on euroopa naised kerge anniga, olgu siis blondid või brünetid.Türgi naised on ju igavesed kitsipungad, enne pead abielusõrmuse sõrme torkama kui voodisse lubatakse.

njah 18. oktoober 2009, kl 13.17
Issake, kui sa temaga iga päev kirjutad, siis loomulikult on mehe lootused juba laes ja tahab külla tulla jne. olenemata rahvusest, kui algne meeldimine juba oli. Ise abielus ja nii sinisilmne, et algul tantsib võõra mehega öö läbi ja siis kirjutab... mis sa ise arvasid, kuhu see viib? Nüüd ei jää muud üle, kui "välisreisile minna" samal ajal, kui mees sulle külla tahab laekuda, võid täiesti kindel olla, et mees soovib suhtluse uuele tasandile viia ja see sinu abielus-olemise-jutt teda ka ei huvita, abielus naistega on ennegi semmitud.

loomulikult 18. oktoober 2009, kl 13.30
ahh
lõpeta see tshurkade ülistamine ja eurooplaste alandamine. türgis saad võõra naise kepitamise eest nuga. nii sina kui naine. nii lihtne see ongi.
pole siin midagi kiitlemist, et moslemid on korralikumad, kui eurooplased.

heh! 18. oktoober 2009, kl 13.36
tule taevas appi! need türklased ju hullemad kui tatarlased.
Pealegi on neile läbi ajaloo meeldinud teisi rahvusi piinata, jubedal kombel iseäranis. Meenuta, mida nad tegid kasvõi armeenlastega (põletasid tasasel tulel elusalt). Õudsed geenid neil. Unusta ära oma türklasest kallim!

hehee 18. oktoober 2009, kl 13.40
no see pigem on see müüt, et türklased on nii hullumeelsed, vaid kepi peal väljas ja kõik euroopa naised kõlbavad jne. põhimõtteliselt kõik mehed tahavad. mis need eesti omad siis tahavad???? käsikäes kuud imetleda? ja blondiin ON araabia mehe unistus. see pole müüt. euroopa naine muidugi püüab pilku ka riietusega. kohalik naine ju nii seksikalt ei riietu.

pähh 18. oktoober 2009, kl 13.43
terve euroopa täis rahvusi, kes naabreid piinanud kõige julmemal moel. ajaloo järgi ei saagi kedagi omale valida. jäävadki mõned väiksemad rahvused, kes ise piinatava rollis olnud, kuna neid oli nii vähe ja põlnd jaksu teisi piinata.

n 18. oktoober 2009, kl 14.16
võta asjast lihtsalt kogu positiivne pool
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!