Mammil jumalast õigus:sellist asja planeerida ei saa!
Ise olen juba totaalne vanapiiga,mis loomad mees ja seks on-seda ei mäletagi.Elu armastuse leidmist ka enam ei usu.
Endal tittedega kogemust pole,nooremana põdesin lausa tite-foobiat-kartsin lausa paaniliselt nendega kokku puutuda,hiljem täiskasvanu eas hakkas tasapisi tekkima pisike uudishimu ja teatav sallivus(saan aru,et nad saavadki vaid röökides oma hädasid väljendada,üht-teist nende juures isegi meeldib,kui emme on ligidal siis suudan nendega ka ühes ruumis olla...)
No eks ma siin olen harjunud juba sellega,et minu elu kulgebki üksi ja järeltulijateta,kuid see on selge,et kui kohtuks kellegiga kellega "keemiad" sobivad ,siis paneks kakukese küpsema küll!
Senised nn.mehed,kellega elu on kokku viinud-ei saaks neist isasid!
Ja ega ma kahtlen endas ka:pole ma piisavalt sotsiaalne,kannatlik,ei oska kriisisituatsioonidega toime tulla(nt.keerab laps mõnele võõrale mingi p...kokku,koolivägivald vms.),vaevalt on minust lapsega mängijat,õpetajat,möllajat jne.jne.
Sest paraku minuga ei tegeldud ju üldse:söök,katus pea kohal,keelud-käsud-näpu viibutamine,ultimaatum:kuulad sõna kui minu laua ääres istud.Õnn ,et mul vähemalt vend oli-mänge saime lõpuks ka ise leiutatud,kuid kooli-ja muu eluga läks suht halvasti.
Kardakski seda,et oma võimalikust lapsest kasvataksin kah mingi hädise,küünte ja hammasteta olevuse,kes ei oska elult midagi tahta,kes ei jõua omale eesmärke püstitada ja nendeni pürgida ning kes jääb lihtsalt vegeteerima.