Ühinen klubiga :) Minul olid äärmiselt karmid ja kalgid vanemad, kelle kogu "kasvatus" seisnes tohutus tänitamises ja mõnitamises - ja ikka sellistel "allapoole vööd" teemadel, nii et kogu pereelu seostus minu jaoks millegi äärmiselt negatiivsega. Pubeka-aeg rikkus mu närvid täielikult. Sel ajal sulgusin täiesti endasse, ja sellest ajast kuni tänaseni ei tea vanemad mu mõtetest, tunnetest ja viimasel ajal ka elust üldse mitte midagi. Unistasin kogu aeg, et saaks sealt hullumajast ainult minema. Ükskord see õnnelik päev saabuski ja koos sellega ka õndsus: olen ÜKSINDA! Üksindus tähendas minu jaoks rahu, paradiisi, absoluutset õndsust: võin teha mida tahan! Kodus käisid vanemad 24/7 mul kannul ja dikteerisid kõike, lõpuks ometi sain elada OMA ELU, teha mida tahan! On vist ütlematagi selge, et sellesse maailmapilti ei mahtunud kuidagi oma pere loomine, lapse saamine ega ka mitte meheleminek. Elasin toredat elu koos samasuguste sõbrannadega - "tore elu" ei tähenda siinkohal siiski mitte vaid ohjeldamatut prassimist ja pidutsemist, vaid ka kultuuriliselt ja intellektuaalselt täisväärtuslikku elu. Muidugi hakkas tekkima ka meessuhteid, aga õnneks hoidsin end piisavalt ja soovimatuid rasedusi ei tulnud. Mõned armumised tulid ja läksid ka, aga kodu mängima ikka ei hakanud, sest mul oli sellest "kodust", kust ma tulin, ikka veel kõrini. Olin juba arvestanud asjaoluga, et jäängi alatiseks üksikuks - mis ei kõlanud minu jaoks üldse mitte kurvalt ja troostitult, vaid pigem just rahustavalt. Sõpru ja tuttavaid on mul piisavalt, isegi rohkem, kui ma jaksan suhelda. Vajan palju aega enda jaoks, üksi olemise jaoks.
No ja siis millalgi tuli TEMA, ehk siis niiöelda eluarmastus :) Ma muidugi kergesti kätte ei andnud, deitisime ikka mitu aastat, enne kui kokku kolisime. Tegemist on muide üksikisaga, nii et meie peres on ka laps, keda mina ei ole sünnitanud. Mees rohkem lapsi ei soovi - mis oli minu jaoks muidugi suur kergendus. Tuttavate ja sõprade lapsi nunnutame küll kõvasti, aga endale ei soovi. Plaanime hoopis koera võtmist :)
Selline siis minu stoori...