Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Kuidas käitute, kui saate teada, et mees petab?

Nipitiri 25. jaanuar 2010, kl 11.45
Kas ei ütle midagi ja vaatate asja kõrvalt omaette nuttes pealt või saadate kohe pikalt? Või mingi muu äärmus?

hüsteerik 25. jaanuar 2010, kl 11.57
pakin ta asjad, soovitavalt prügikotti ja kui koju tuleb, küsin võtmed. elame minu juures. kui tema juures elaks, siis koliks ise lihtsalt välja.
ennast teades ilmselt keerakin mingi lolli käki ka juurde: nt viskaks igast kingapaarist ühe kinga minema ja muidugi teeks ikka kohe kõva skandaali. ma tean end, eluski ei suudaks vaikselt pealt vaadata.

eeeeeeee 25. jaanuar 2010, kl 12.03

Esiteks petaks kohe ise vastu, no nii südamerahuks, talle muidugi ei ütleks ja siis vaataks mis edasi saab...

n 25. jaanuar 2010, kl 12.08
tõenäoliselt suudaksin pikapeale andestada kuna armastan, aga ei suudaks unustada ja seega ei saa olema miski enam endine. Kui puudub usaldus ja iga kord kui ta mind puudutab meenub antud seik, siis ei oleks jätkamiseks enam mõtet. Parem oleks kummagil oma teed minna.

angeliina 25. jaanuar 2010, kl 12.12
ainus võimalus on leida korraliku varustusega isane
näiteks selline ;)
http://www.bigcockteenaddiction.com/index.phtml?wm_login=warned&warned=y

bonbon 25. jaanuar 2010, kl 12.23
Kuidas käitun? Kõigepealt püüaksin ise esmasest šokist üle saada, siis mõtleksin kõik rahulikult läbi. Kõva lärmi ja kisa tegema ei hakkaks, sest sellel poleks mõtet. Kui mehel oleksid teise naise vastu tunded, siis laseksin tal minna. Kui see oli aga petmine petmise pärast, siis suudaksin ehk edasi elada koos temaga. Aga kõik sõltuks siis juba puhtalt mehe enda käitumisest ja olemusest.
Hetkel peangi endaga võitlust - kas käia mehele faktid ette, mida tean, või ootan veidi veel, ja vaatan, mis saama hakkab. Teadmine ta tegevusest on olemas, ja piinab see mind ka päris korralikult.

kris 25. jaanuar 2010, kl 12.27
Ise käitusin petva exiga nii: pakkisin mehe asjad prügikottidesse ja tõstsin maja hoovi peale. Polnud minu asi, mis tema tavaarist saab, maja minu oma.

n 25. jaanuar 2010, kl 12.27
mul hoopis küsimus-kuidas te seda teade saate?Sisemine tunne on esimene,aga edasi,ikkagi kuidas olete 100%kindlalt teada saanud?Endal kunagi oli kõigepealt sisemine tunne,hiljem jäid otse tänaval vahele.Keegi ei rääkind,kes teadsid.Andsin andeks,elasime edasi.Nüüd aastaid hiljem jälle sisemus tunneb,miskit on vale,aga mingeid tõendeid pole.Vastik.

huvitav 25. jaanuar 2010, kl 12.31
angleiina, kuidas sa leiaks sellise? :D Selliseid on ju päris vähe.. Tõenäosus et selle juurika kõrval ka aktsepteeritav mees on.. veel väiksem ju.. Või puht oma viha pärast oled nõus ka hobusega asja ära teha?

Idikas 25. jaanuar 2010, kl 12.31
To: n (ja teistele)

Katsuge mulle seletada seda minu jaoks mõttetut sõnakõlksu - andestan kuid ei unusta. Mida see siis tähendab? Annad nagu andeks aga kui vajalikuks pead siis tuletad vastaspoolele seda jama igal hetkel meelde ja hõõrud nina alla? See ei ole ju andestamine! See on ju puhas terror ja vägivald!

To idikas 25. jaanuar 2010, kl 12.38
Ei hõõru nina alla. Millest kord juba räägitud, seda uuesti üle rääkima ei hakka. Ainult, et kui peaks korduma sama käitumine, siis on kooselul lõpp. Olenemata mehe lubadustest.

flegma 25. jaanuar 2010, kl 12.42
No siin olen alati tänanud taevast, et nii aeglase reaktsiooniga olen. Algul lihtsalt mõtlesin, mida teha, siis aga kui välja mõtlesin, oli justkui juba hilja midagi öelda. Siis unustasin. Ja viimasel ajal pole seda enam juhtunudki, nii et...

kk 25. jaanuar 2010, kl 12.43
Läheksin lahku- kohe. Kui suhtes austust ei ole teineteise vastu ei ole suhtel mõtet ja petist ma ei unustaks elusees.

Misasi on "andestaks kui oleks petmine petmise pärast"+ et siis andestad kui mees tahtis sulle haiget teha meelega?

Ükski mees/naine pole enda alandamist väärt ja õige mees/naine teisele nii ei tee ka.

Tegelt teema peaks olema mis teete kui teine osapool petab-samapalju on naisi kes petavad kui mehi tänapäeval.

teadagi 25. jaanuar 2010, kl 12.47
välja viskan.

plikuska 25. jaanuar 2010, kl 12.52
1. Kui vääramatud tõendid, siis esitaks mehele need tõendid ja paluks tal teha omad järeldused ehk siis kohe ära mina.

2. Kui vääramatuid tõendeid pole, ainult kahtlused, siis ei ütleks midagi, aga teeksin kõik, et tõendeid saada. Pärast - tagasi punkti 1.

Kui aus olla, siis olen punktis 2 ja loodan, et tõendid kiiresti koguneksid. See oleks suurepärane võimalus pikalt püsima jäänud mehest lahtisaamiseks :-)

saara 25. jaanuar 2010, kl 12.54
Loomulikult tekitab sellise asja teada saamine tunnete tormi,aga soovitan siiski kainet meelt sest tihti ongi emotsioonid selles süüdi et need valelikud truudusetud mehed naisi ka majanduse poole pealt üritavad petta ja seda ka teha saavad kuna naised on liiga tormakad ja emotsionaalsed.Soovitan pead mitte kaotada ja suurt kainust asjade analüüsimisel.

... 25. jaanuar 2010, kl 13.00
olenevalt olukorrast.... 3k tagasi saatsin yhe pikalt.tegelikult polegi kindel,kas ta ikka pettis:) valesid hakkas kogunema ja pidasin öigeks asi löpetada.
aga kui ikka suhe juba kauem kestnud ja muidu norm.mees,siis luban lihtsalt enesele kah head ja paremat;))
sinnamaani olen truu kuni mind petetax...
aqa see rikuib usaldus ekyll ja ega vist tulevikku suurt enam ei näe... hakkaks vaikselt "ringi vaatama"..

nüüd 25. jaanuar 2010, kl 13.00
viskate välja, kuid usun, et sama seltskond teises foorumis soovitas vaikida ja eitada kuni lõpuni:)))) eesti daamid:PP

kris 25. jaanuar 2010, kl 13.37
Mina pole teist sellise teemaga foorumit näinud, seega ei tea, mis seal soovitati. Aga igal juhul petmine on andestamatu tegu ja kui mitte lahku minna, siis nagunii saad uuesti petta. Kes korra petab, petab ka edaspidi.

karin 25. jaanuar 2010, kl 13.39
to idikas: andestan, kuid ei unusta tähendab minu jaoks seda, et inimlikult võin isegi mõista, miks ta seda tegi, ja andestada ennekõike iseenda pärast, sest ei ole vihapidaja tüüpi. Aga siiski ma ei unustaks, et see mees on võimeline minu elu, tervise ja varaga (nt abieluväliste järeltulijate kaudu) riskima ja puhtpraktiliselt oleks mul seega võimatu sellist kooselu jätkata. See, et ma olen suure südamega andestaja, ei tähenda veel, et ma masohhist olen.
Üldiselt kogu teema kohta arvan, et kui naiste suhtumine petmisse oleks jäigem, oleks ka petmist vähem. Praegu arvestavad paljud mehed, et ka vahele jäädes läheb senine elu ilusti edasi.

Tints 25. jaanuar 2010, kl 13.43
Seadused võiksid ka olla sellised, et kes petab, kannatab ikka kahju ka. Praegu võivad kõik süüdimatult teha seda, mis aga heaks arvavad!

Rax 25. jaanuar 2010, kl 13.46
Aga miks petmine siis nii halb on? Selliseid naisi ju nii palju kellel mees magab ka teise naisega ja pole mingit probleemi. Ja asi ei ole majanduslikus vms sõltuvuses.

to Rax 25. jaanuar 2010, kl 13.50
Kas sulle sobiks siis, et su naisel oleks armuke?

alu sõber 25. jaanuar 2010, kl 13.51
Jätaksin ilmselt maha. Pikalt ei venitaks.

Rax 25. jaanuar 2010, kl 13.52
Minul ei sobiks ja naine oleks samal päeval ukse taga kui mul isegi kahtlus peaks tekkima. Aga ei mõista naisi kes lasevad mehel aastaid nii teha? Endalgi tutvusringkonnas sellised.

keegi 25. jaanuar 2010, kl 13.56
pole mõtet siis fantaseerida mida te teeks.
nagunii käitute reaalses situatsioonis teisiti kui praegu ennustate.

Tints 25. jaanuar 2010, kl 14.01
Me peame aktsepteerima seda, millises ühiskonnas me elame. Praegu on stiilne omada armukest, vahetada vana naine noorema vastu jne. Ja naised lepivad sellega, sest muud ei jää ju üle!

alu sõber 25. jaanuar 2010, kl 14.08
Tints, räägi ainult enda eest. Mind see solvab ja ma käitun vastavalt. Majanduslikult ja vaimselt olen iseseisev, mida teised minust mõtlevad see huvitab mind vähe.

Tints 25. jaanuar 2010, kl 14.24
Solvata küll ei tahaks kedagi, aga mõte oli selline, et see, mida üht liiki ühiskonnas peetakse vooruseks, võib teist liiki ühiskonnas olla kuritegu ja oma kombeid peetakse ikka kõige õigemateks.

reimo 25. jaanuar 2010, kl 14.45
annan kaaslasele suhu, kuigi tavaliselt on vastupidi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!