Feministi nurgake
Kuidas käitute, kui saate teada, et mees petab?

kaunis naine 26. jaanuar 2010, kl 09.11
Kui mees petab, peaks esmalt ennast analüüsima. Mitte mingil juhul ei korraldaks skandaali, vastupidi, prooviksin esmalt ise vigu vältida ning paremaks muutuda - kui suhe seda väärt. Kui mees mujalt lohutust otsib, siis on naine ise seda põhjustanud. Kui on väärt mees, tasub tema eest võidelda. Kui suhe seda väärt pole, siis võimalus lahku minna ka inimlikult, sõpradena. Keegi ei ole kellegi omand !

eh 26. jaanuar 2010, kl 09.17
see, et mees pole minu oma, ei tähenda, et ta võib mind petta. kui oleme kokkulepitult suhtes, siis igasugune valetamine, mis haiget teeb, tõmbab usaldusele=suhtele kriipsu alla.

kts 26. jaanuar 2010, kl 09.24
Tahtsin enam-vähem sama kirjutada, mis Kaunis naine. Minu mees on kohe kindlasti seda väärt, et tema pärast pingutada.
Ei saa aru neist naistest, kes kohe plärtsti lahku lähevad. Keegi mainis, et "maailm vabu mehi täis!" On jah, iseasi, kas need "vabad mehed" tahavad teie lapsi kasvatada ja kuulata vingumist selle kohta, kuidas eks mees teid pettis??
Kõigepealt on vaja välja uurida, miks mees pettis?

eh 26. jaanuar 2010, kl 09.27
no miks on vaja hoida kinni ja veel võidelda (!!) mehe pärast, kes probleemi korral ei tule mitte teie juurde, vaid läheb otsib teisest naisest lohutust?
ma ka praegu usun, et mu mees on kõike väärt, aga kui ta mind täiesti teadlikult mõistuse juures olles petab - ehk mulle noaga selga virutab, siis ma pean lihtsalt tõdema, et eksisin oma hinnangus ja edasi minema.

alu sõber 26. jaanuar 2010, kl 12.04
Miskile vennale, sain aru. Sinu viimase jutuga olen nõus.

Kaunist naisest ma küll aru ei saa. Ükski mees, kes ei ole aus ja vahib esmalt vasakule, selle asemel et naisele öelda, et midagi on viltu, ei ole seda väärt, et tema nimel pingutada. Mitte kunagi. Pingutamist väärt on hoopis, hoopis teistsugused mehed.

alu sõber 26. jaanuar 2010, kl 12.05
Iseasi, kui rikast meest peetakse kohe väärt meheks. Minu jaoks on mehe varast olulisemad tema iseloom, maailmavaade ja väärikuse olemasolu.

Rax 26. jaanuar 2010, kl 12.33
kaunis naine ja kts on kõige ehtsam näide madala enesehinnanguga meeste tallaalustest naistest. Aga eks kui te lepite sellise olukorraga küllap te siis ei olegi paremat väärt. :)
Mehed ei peta ainult selle pärast, et kodus on midagi valesti. isegi kõige harmoonilisemas kodust läheb mees petma kui tal on puudujääk kodusest kasvatusest ja austusest oma partneri vastu

keegi naine 26. jaanuar 2010, kl 12.58
rääkida saab vaid siis kui on kuulaja. pahatihti adume hiljem, et räägiti aga ilma kuulajata. nokk kinni saba lahti.
üldiselt ongi kommunikatsiooni probleemid algseks materjaliks.

Miski vend 26. jaanuar 2010, kl 21.29
Mehed petavad pmst kolmel olukorral.

1. Lihtsalt kuskil pidus, üritusel, välisreisil vms. ei anta joogise peaga aru ja läheb asi käest mõne külgekleepijaga. Minu arvates andestatav kuna ei ole võimalik, et kõikide sobivuste kokkulangemisel ei võiks mingil hetkel nõrk olla. Sellegipoolest ei kujutaks ise ette mis teeks kui naine petaks.

2. Ollakse edukas ja rikas mees kes suhtubki asja nii, et kui palju tibisid ja naisi külge kleebib ja mugavalt annavad siis pole viisakas ju keelduda. Oma naine aga võetakse selline kes kasvataks tema kui tegija lapsi, kasiks kodu, peseks pesu ja teeks süüa. Naisel üldiselt pole materiaalselt millestki puudust ja käiakse ka koos perega soojamaa reisidel jne. aga asi ongi selles, et mees üheltmaalt kepib teisi naisi rohkem kui enda oma. 99% juhtudest oma naised ka teavad ja lepivad sellega kuna mugavast elust on raske loobuda, sest ise sellist taset ei suudeta saavutada.

3. Ongi see nigu eespool jutuks olukord ehk siis kas majanduslik raske aeg vms. ehk emotsionaalne madalseis mõjutab suhtumist üksteisesse, ollakse närvilised, nähvatakse kergesti ja kiputakse hädades süüdistama teist. Kuna pinge on üleval koguaeg on asjast rääkimine raske kuna pigem läheb rääkimine kiiresti üle tüliks. Ehk siis on selline omaette nohisemine ja näotegemine, et "mis viga - ei midagi" suhtumine. Kuna Eesti inimese loomuses on olla kinnisevõitu ja samas kange iseloomuga kes eeldab, et teine pool võiks algust teha ei arenegi asi kuhugile. Samuti nagu alati öeldakse siis nö. võõrale on kergem muret kurta. Noh ja siis satutakegi mõne sellise emmekese olemisega lohutaja otsa. Põhimõtteliselt sama keiss nagu äsja mahajäetud inimesega kes on emotsionaalselt nõrk ja suht aldis nägema ideaali lohutajas.

Iseenesest pole siin tegu ju aint meestega vaid naistega täpselt samamoodi.

keegi teine 26. jaanuar 2010, kl 22.00
Huvitav, milline on see väärt mees, kelle nimel pingutada? Kas see mees, kes võõrastega ringi aeleb ja oma naist seljataga mustab? Pingutage, pingutage....Fakt on see, et kes petab korra, see petab ka edaspidi.

Läbi valu targaks saanud... 27. jaanuar 2010, kl 00.11
Mitte mingisugust mõtet pole hakata enda vigu otsima ja pingutama, kui juba petmine on toimunud---lootuses säilitada oma pere ja kaasa ja eluga jälle rõõmsalt edasi minna... Endas vigu otsida ja püüda ennast või oma pereelu paremaks muuta on mõtet ainult ENNE petmist, s.o. pärast mõistmist või kaasapoolseid vihjeid või avameelset jutuajamist, et miski on korrast ära ---et petmine ära hoida. Kui juba on petetud, ei paranda enam midagi, see on juba ka enese petmine. Siis on vaid kaks võimalust. Kas võtad asju nii nagu on, seega tead ja talud petmist ja ei tee sellest numbrit. Või- lahkud sellest elust. Sa võid või kõrvadel käia ---kes petab korra, petab ka teise, olenemata sellest, kas põhjust on või ei ole...

Põhimõtteliselt nõus "mingi mehe" klassifikatsiooniga. Lisaksin aga veel ühe : lihtsalt madal mees/naine, vähese intelligentsi ja empaatiaga, kes oma elus taandab kõik seksile, uhke oma "vallutuste" üle, võimetu tundma armastust ja truudust, ühesõnaga - "sportlane"...

Marii 27. jaanuar 2010, kl 15.04
Esimese "sõbranna" puhul - vaatasin sügavalt peeglisse, otsisin põhjust endas, püüdsin ennast ja oma pereelu muuta, püüdsin mõista ja andestada. Ei teinud stseene ega hüsteeritsenud, küll aga püüdsin mehega võimalikult palju rääkida...

Teise "sõbranna" puhul - pärisin aru, tekitasin juba üsna pahase sõnavahetuse ---ja lasksin end lolliks rääkida... "lihtsalt" sõbrad, jah...

Kolmanda "sõbranna" puhul - olin niivõrd löödud, tundsin enda ja oma elu ja püüdluste mõttetust, tahtsin teada - "miks?", palusin teha konkreetne valik... Saades teada, et kuigi valik on sõnades tehtud minu kasuks, tõestavad teod siiski vastupidist...--- püüdsin veelkord asju arutada, aga dialoogi saavutamata otsustasin siiski ise olukorra üheselt lahendada... Nüüd üksi.

Nii "lihtne" see oligi...

Mariile 29. jaanuar 2010, kl 09.05
Jah,ka nii juhtub...,mis teha elu on elu.Nüüd oled üksi...,vähemalt keegi ei peta enam, selles suhtes kindel olla.

vend 29. jaanuar 2010, kl 09.42
Naine käib ööklubides sõbrannede ja sageli ka minuga. Naise salasoov on musta mehega magada. Amigos olles tantsiski mingi mustaga ja aeglase tansu ajal liibus kuidagi üleannetult. Baaris tuli ja ütles et see kutt kutsub teda numbrisse. Ütles et tund aega. Kell oli pool üks. Kell kaks helistasin et aeg koju minna. Telefon väljas. Siis tantsisin ja kell neli sõitsin taksoga koju. Naine tuli päeval lõunaks. Kartis et ma keeran tülli. Küsisin et kuidas oli ja miks ei piisanud tunnist. Tema et mees oli imehea ja kohvitas ning jootis ja sexsis super hästi. Riist oli olnud võimas. Kui pikk ja lai jäin vastuseta. Õhtul ütles et see mees on neli päeva veel Tallinnas. Uurisin et kas tahad veel minna? Tema et vast mitte. Jäigi koju. Kuid teisel õhtul ütles et kas ma luban veeeel. Võtsin püksist välja ja lasin imeda ning lubasingi. Naine pesi ja sättis sexsikalt ning ütles et ta armastab mind üle kõige. Hommikul tuli koju ja ütles et talle meeldib suur peenis. Läksime koos sexpoodi ning naine ostis just sellise nagu tollel mehel. See käib nahkrihmadega külge ja läbi augu saab dildot paigaldada. Dildo on 23 cm pikk ja 5,5 jäme. Mõõtsin ka oma ära. 13 pikk ja 3,5 jäme. Hea et dildo seest tühi on saan oma noku sinna sisse panna. Kasutasime õhtul libestit ja ma pole oma naist nii rajult sexsimas näinud. Piki dildot voolas valget vedelikku ja mitte vähe. Naine hammustas mind ja röökis mõnust. Hiljem rahuldas mind kahe sõrme abil. Küsisin et kas veel ööklubist juhulaksu tahad? Tema et sõltub minust.

cat 29. jaanuar 2010, kl 09.57
Eelmine lugu tundub küll pastakast väljaimetud, aga juhul kui pole, on venna näol tegemist äärmiselt normaalse mehega. Selline ongi tingimusteta armastuslik suhe.

kiisu 21. august 2016, kl 11.31
mida teha kui mees suudleb teist naist mitu korda kas lahutan temast või matan selle asja maha.

koer 21. august 2016, kl 14.59
mata mees maha, mitu korda

uuu 22. august 2016, kl 12.08
Tahaks küll, et suudaks vait olla ja rahulikult asjad enda jaoks ära planeerida, aga raudselt ei saaks hakkama ja teeks sellise kisma, et hoia ja keela. Keegi soovitas, et üks king igast paarist ära visata -hea mõte, ühesõnaga - kõik talle kallid asjad hävitaks või rikuks.

naine 22. august 2016, kl 14.01
Mis tähendab mees petab. Kelle jaoks mees, kuisugune mees või mis mees. Mul meestest ükskõik,petku kui tahavad. Kui aga juttu minu abielumehest, siis on ta minu mees. Kui on juttu mu armueksest, siis ei ole ta minu mees, kui on juttu lihtsalt mu suhtemehest, siis ta pole ju minu mees. Nii et kui pole abielus on mees vaba ja ta pole petja, sest ta pole seaduslikku abielukohustust enda jaoks vastu võtnud.Ja mingi naine, ekda mees magatamas käib, ei saa meest ainult enda külge aheldada, sest see mees on vaba ja käib kellega tahab.

viimasele 23. august 2016, kl 01.50
Mis sa oled totakas või? Ega paber kedagi ei kohusta truu olema. Sinu arust on siis normaalne, et enne abielu kõik hooravad kõigiga? Loodame, et su mees pulmapäeva eelõhtul ikka põrutas kellegi kolmandaga, sest lubadust polnud antud - kontrollis oled ikka käinud, mine tea, mis haigused levisid sel õhtul.

tark ja elukogenud mees 23. august 2016, kl 15.08
elementaarne, dr watson! kui naine petab, on 100% süüdi mees. ta on langenud mugavasse rutiini, ei too enam kalleid kinke, ei vii 5x nädalas restosse, ei vii ontserdile, ei vii soojamaareisile. ja autogi on naisel juba 5 aastat vana.

kui petab mees, on 100% süüdi mees. l.ts mees, muud midagi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!