Feministi nurgake
arvatavasti kukun koolist välja ,mõnitage
idioot 07. aprill 2011, kl 14.59 |
Terve aasta ma käisin tööl,otsisin endale tulevikuks eriala aga kool jäi täiesti taha plaanile.Nüüd viimasel aastal olen lihtsalt välja kukkumas .Polegi kedagi peale iseenda süüdistada ja mul ei mahu pähe kuidas ma sellel olukorral lasin tekkida.
Vältisin kooli ,sest klassiõed olid tõelised bitchid ja õpetajad rääkisid juba aasta alguses ,et ma arvatavasti ei lõpeta sest olin eelnevalt juba selle kooli pooleli jätnud.
Märtsi algul hakkasid tervise probleemid , pole siin midagi imestada sest olen pidevalt stressis ja ma ei saa tänu sellele magada.
Ma pole sellest mitte kelleglegi rääkinud isegi mitte oma mehele .Ühesõnaga tahtsin end tühjaks rääkida.
Arvasin ,et see ei juhtu kunagi minuga aga jah siin ma olen.Lp. Lapsevanemad rääkige oma lastele juba maast madalast ,et miski ei tule niisma ja probleemide eest ei tohi põgeneda sest need ei kao iseenesest.
Vältisin kooli ,sest klassiõed olid tõelised bitchid ja õpetajad rääkisid juba aasta alguses ,et ma arvatavasti ei lõpeta sest olin eelnevalt juba selle kooli pooleli jätnud.
Märtsi algul hakkasid tervise probleemid , pole siin midagi imestada sest olen pidevalt stressis ja ma ei saa tänu sellele magada.
Ma pole sellest mitte kelleglegi rääkinud isegi mitte oma mehele .Ühesõnaga tahtsin end tühjaks rääkida.
Arvasin ,et see ei juhtu kunagi minuga aga jah siin ma olen.Lp. Lapsevanemad rääkige oma lastele juba maast madalast ,et miski ei tule niisma ja probleemide eest ei tohi põgeneda sest need ei kao iseenesest.
mäh 07. aprill 2011, kl 15.19 |
mina 07. aprill 2011, kl 15.21 |
milline kool? gümnaasium, kutsekas, ülikool? üldiselt on nii, et isegi kui praegu oled välja kukkumas, siis jätkata saab alati. ning miks peaks selle pärast mõnitama? sa ei ole esimene ega viimane inimene, kes välja kukkunud. Ma ise oleksin ilmselt jätnud ülikooli pooleli, kui mu isa poleks nii range. ma tegin lõpuks asjad lihtsalt hirmust ja häbist isa ees ja täna olen ma väga väga õnnelik, et ta oli nii range, kui ta just oli. oleks ta lõdvem olnud, oleks mul täna kool ilmselt pooleli.
rivo 07. aprill 2011, kl 16.15 |
mups 07. aprill 2011, kl 16.26 |
mnjah 07. aprill 2011, kl 17.07 |
mis siin ikka m6nitada,sa teed selle too ju ise 2ra,m6nitajate eest!!! juba vaadates mis nimega sa siin esined...selg sirgu pea pysti...rohkem julgust ja tegudele aga need kes sind hirmutasid...mis sul nenedest sul omaelu elada ja tegemised teha...ja kui ei anna nyyd kohe midagi teha siis uuel 6ppeaastal uuesti...nagu oeldakse mis s... see uuesti :-) Julgelt julgelt tegudele ja sa saad k6igega hakkama!!!
Duzjabuzjake 08. aprill 2011, kl 12.32 |
Ah . Õpi ennast armastama sellisena nagu oled ja näe kõik muutub paremuse poole. Koolist vaevalt välja langed. Kui tegu gymnaga siis nad tahavad saada riigilt oma pearaha ja sina näita, et soovid parandada oma tulemusi.
Oma bitchidest klassiõdesi ära karda, selliseid armetuid tegelasi, kes enda arust on viimase peal on alati olnud. Lihtsalt ignoreeri neid
Oma bitchidest klassiõdesi ära karda, selliseid armetuid tegelasi, kes enda arust on viimase peal on alati olnud. Lihtsalt ignoreeri neid
n 08. aprill 2011, kl 13.23 |
Parastada pole ilus, selliseid olukordi juhtub kõigil. Aga sa pead ikkagi abi saama, mine kasvõi psühholoogi juurde ja kurda. Võibolla isegi pärast imetad, et lasid asjadel nii käest minna.
Ka minul on olnud elus hetki, kus tahtsin käega lüüa ja kõik kaugele saata. Aga alati kui järgi mõelda, ja jõudu veel on, siis saab sellest olukorrast välja.
Püüa teha endast kõik olenev, et koolist välja ei lenda. Ja pärast on aega mõelda, mis eriala jne õppida tahad. Noorena ei tea kunagi kindlalt, kas õpitav eriala ka tulevikus sinu lemmikuks jääb. Väga tihti on nii, et õpid ühte ja pärast avastad, et ei tahagi sellega tegeleda ja siis ümberõpe.
Saad hakkama küll, kui mõistus peas!!!
Ka minul on olnud elus hetki, kus tahtsin käega lüüa ja kõik kaugele saata. Aga alati kui järgi mõelda, ja jõudu veel on, siis saab sellest olukorrast välja.
Püüa teha endast kõik olenev, et koolist välja ei lenda. Ja pärast on aega mõelda, mis eriala jne õppida tahad. Noorena ei tea kunagi kindlalt, kas õpitav eriala ka tulevikus sinu lemmikuks jääb. Väga tihti on nii, et õpid ühte ja pärast avastad, et ei tahagi sellega tegeleda ja siis ümberõpe.
Saad hakkama küll, kui mõistus peas!!!
jo 08. aprill 2011, kl 14.34 |
Idioodiks ennast ei tasu nimetada, pool ilma on kooli poolelijääjaid täis, igal oma põhjus olemas. Sa saad ise ilusti aru, milles viga, tähendab on analüüsivõime täiesti olemas. Analüüsi edasi ja kõik läheb korda. Tööl ja koolis korraga käies kannatab üks pool kohe kindlasti, nii et imelikku pole siin midagi.
Väike vihje vast oleks, et töölkäies eriala ei leita, eriala peab ise valima ja umbes nii gümnaasiumi lõpuks peaks asi mingites piirides paigas olema. Sa räägid klassiõdedest ja õpetajatest, sellest saab järeldada, et tegu on ikka kooliga, mitte kõrgema õppeasutusega. Katki pole midagi, põhikooli lõpuni saab klassikursust kordama jääda, keskkooli on võimalik lõpetada täiskasvanute gümnaasiumis.
Väike vihje vast oleks, et töölkäies eriala ei leita, eriala peab ise valima ja umbes nii gümnaasiumi lõpuks peaks asi mingites piirides paigas olema. Sa räägid klassiõdedest ja õpetajatest, sellest saab järeldada, et tegu on ikka kooliga, mitte kõrgema õppeasutusega. Katki pole midagi, põhikooli lõpuni saab klassikursust kordama jääda, keskkooli on võimalik lõpetada täiskasvanute gümnaasiumis.
mina 08. aprill 2011, kl 15.29 |
Ise olin keska lõpus täpselt samas seisus... va see, varem välja kukkumine. Õpetajad olid negatiivsed, ennustasid kehvasid tulemusi. Aga mina ikka jätkasin:D lõpetasin keskmiste tulemustega.... eksamid tulid ka palju paremad kui paljudel klassikaaslastel. Ei ole veel midagi otsutatud enne kui "paks naine" on laulnud:D
Woland 17. aprill 2011, kl 05.13 |
n30 17. aprill 2011, kl 10.49 |
alatu 17. aprill 2011, kl 11.05 |
Nii 17. aprill 2011, kl 11.18 |
Kont 17. aprill 2011, kl 12.23 |
Mis teema siin osadel inimestel on selle õigekirjaga??
Kord on üks kirjutaja hammaste vahel siis teine.
Kas on tegemist tähelebanu vajaduse rahuldamisega? Ütleks kohe ebameeldivalt ja siis päev korras.
"Idioodile" Ära põe. Pole sa esimene ei jää sa ka viimaseks. Sa oled oma veast arusaanud ja see loeb kõige rohkem. Pane oma elu prioriteedi paika ja tunne kevadest rõõmu. Sa saad hakkama rautselt.
Kord on üks kirjutaja hammaste vahel siis teine.
Kas on tegemist tähelebanu vajaduse rahuldamisega? Ütleks kohe ebameeldivalt ja siis päev korras.
"Idioodile" Ära põe. Pole sa esimene ei jää sa ka viimaseks. Sa oled oma veast arusaanud ja see loeb kõige rohkem. Pane oma elu prioriteedi paika ja tunne kevadest rõõmu. Sa saad hakkama rautselt.
to kont 17. aprill 2011, kl 13.45 |
arvaja 17. aprill 2011, kl 15.00 |
teema algataja on hea inimestetundja ja suhtleja.
kohe alguses lased enda pihta ja nii vötad vöimaluse seda teistel teha, nii saad osaks kaastunnet selle asemel, et sinu pihta lastakse. hea taktika.
se, et kooliajal oled tööd saanud, on rohkem pluss kui miinus ajal, mil töösaamisega raskusi on.
summa ei söltu liitetavate järjekorrast: kool+töö vöi töö+kool
kohe alguses lased enda pihta ja nii vötad vöimaluse seda teistel teha, nii saad osaks kaastunnet selle asemel, et sinu pihta lastakse. hea taktika.
se, et kooliajal oled tööd saanud, on rohkem pluss kui miinus ajal, mil töösaamisega raskusi on.
summa ei söltu liitetavate järjekorrast: kool+töö vöi töö+kool
Kont 17. aprill 2011, kl 21.06 |
Lisa postitus