Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Millest on see tingitud,kui meesterahal on hääl nagu naisel?
 
*** 24. august 2011, kl 22.36
sain kord kevadel netis tuttavaks 1 mehega Uk-st ja ta tahtis telefonis minuga rääkida. andsin talle nr-i ja kui ta helistas,olin shokis! sest paistis esmapilgul nagu naisterahvas oleks helistanud. olin üllatanud,et miks mingi naine helistas,kui nr-i andsin ju ometi meesterahvale!? alles siis,kui ta oma nime ütles,sai selgeks,et see oligi sama mees,kellele andsin oma nr-i. ise veel oli ta 47-aastane,kuidas sai tal ometi olla selline hääl!? mind igatahes see kohutas ja ma ei loobusin temaga tutvuse jätkamisest.
 
ee 24. august 2011, kl 22.40
Äkki see oli kastraat. Sa oleks pidanud paluma tal laulda, sest kui nad on kastreeritud enne häälemurret, siis jääbki hääl kenaks peenikeseks.
 
imelik tõesti 24. august 2011, kl 22.57
transvestiit äkki?
 
*** 24. august 2011, kl 23.05
ilmselt ikka tavaline mees,kuid maroko päritolu,kes omal ajal inglannaga abiellus ja 2 poega neil,1 ema juures teine siis isa juures. loomulikult ma KOHE ei l6petanud temaga suhtlemist,sest pidasin teda viisakaks meheks,kel t6sised kavatsused. tegi ettepaneku,et saadab mulle lennupiletid,et ma inglismaale kohtama läheks. kuid mina keeldusin,sest ma ei saa sedasi uisapäisa minna ja 6ige mees tuleks ise eestisse esimesena,et mul oleks turvalisem ja aja jooksul sai selgemaks,et ta polnudki nii t6sine mees,nagu algul pidasin. ja nii ma siis kord msn-is,kui ta peale vihaseks sain,ütlesingi otse,et mulle tema hääl ei meeldinud,kuna jättis naiseliku mulje,sest ta solvas mind esimesena. ja siis ma blokkisin ta ära!
 
noo 25. august 2011, kl 06.46
Minu mehel on ka kiledam hääl, kui naerab siis nagu kilkaks. Mind see küll ei häiri, harjumuse asi.
 
ka kuulnud 11. september 2012, kl 13.44
juuli keskpaiku oli etv-s see äraarvamissaade, mälumäng vms, kus 2 saates osalejat vastamisi istuvad ja küsimustele peavad vastama ja ära arvama, mis õige versioon või vastus on.ja sealoli ühel osalejal tõesti naise või lapse hääl! algul, mil ma telekasse ei süvenenud (lugesin hetkel raamatut),arvasin põgusalt ekraani poole vaaadates ja kuuates, et taustal seal räägib ka naisterahvas,kuigi ekraanil olid vaid saatejuht, meesterahvas, ja need kaks vastamisi ,,kahevõitlejad) siis ühel hetkeljäin ka mina saadet pikemalt vaatama, sest küsimused olid huvitavad ja minagi oleks neile vastata osanud. ja siis ma nägini, et naisehäälega rääkis hoopis MEES, üks neist küsimustele vastaja.ja ta oli 30-35-vahel aastatelt.aga SELLINE naise või lapse hääl tal! uskumatu! kummaline tõesti,et mõnel poisil murdeeas häälemuutustei toimugi, et jääbki kogu eluks selliseks,nagu enne teismeiga.
 
alu 11. september 2012, kl 13.54
nu ja nyyd oled kogu suve shokis veetnud või? et peaaegu juba oli nagu välismaa mees käes aga kui suu lahti tegi...
 
patsidega 11. september 2012, kl 14.00
Pidevalt hõredas õhus elanud?
Manustab heeliumi mingil põhjusel?
 
Agnes 11. september 2012, kl 14.23
Piiksuv mehe hääl nt. telefonis ehmatab ikka ära küll. Kohitsetud! tuleb esimene mõte pähe :)
Aga no mahe madal mehehääl on igati meeldiv ja omamoodi sexikas. Sky plusi Märksil on selline, lisaks mõnus muhelev naer :)
Mehe hääl võiks olla sama selge, rahulik, kindel, sõbralik nagu tema pilk, mitte närviline, mitte ekslev.

Millest tingitud? Äkki on paelad lühikesed ja kuidagi pingul :))
 
Sheherezade 11. september 2012, kl 14.24
jah...selliseid vingerpusse tuleb looduses ette küll. aga mina ka ei kujutaks ette,et minu kallimal oleks selline hääl,siis teksiks pigem illusioon suhtest kahe naise vahel:D.
 
Sheherezade 11. september 2012, kl 14.26
aga milline hääl võiks olla sinul, onu alu? ;) kui sa ikka oled mesterahvas siin!?
 
irw 11. september 2012, kl 14.29
millist värvi siis naisraha on? Ma saan aru küll, et soolise korrektsuse nimel peaks raha ka sugudele jagama, aga mind kohe hakkas huvitama, mis hääl saab olema naisrahal?
 
mnjah 11. september 2012, kl 14.36
Minu meelest on alul peenike hääl. Mis parata, ega kõigile meestele polegi loodus võrdselt testosterooni jaganud, erinevus rikastab.
 
hahhaa 11. september 2012, kl 14.40
alu välimuse ja KMI juures võib see päris koom vaatepilt olla :)
 
patsidega 11. september 2012, kl 15.10
Kusjuures see naiselik või muidu piiksuv hääl ei pruugi sugugi tähendada, et mees ise ka mingi närb ja luider tüüp on, täiesti võimalik, et meest on laiusesse ootamatult palju.

Keegi kunagi väitis, Janek Luts vist, et tema suudab hääle kõrguse järgi ära arvata mehe suuruse. Midagi sellist.
 
alu 12. september 2012, kl 00.02
a et minu personaalkysimus on taas yles kerkinud. no vaadake, kord jäi yks naine telefonis yhtäkki vait ja kui kysisin, et mis juhtus, siis ytles ta, et minu madal hääl ajab hulluks.

aga seda on liiga keeruline uskuda, onju. parem leiutage, et kui kõrgeid toone suudan võtta vaalalaadale armuhyyet esitades.
 
alule 12. september 2012, kl 09.15
eks vaalad vaaladele armuhüüde saadavadki :) teised nendest aru ei saagi- liiga kõrged noodid teised.
 
jah 12. september 2012, kl 13.52
heeliumi kasuta, siis on hääl nagu biskviidihiirel
 
jahm 12. september 2012, kl 16.20
Olen nõus sellega, et liiga peenike hääl mehel on turn-off!
Oli ka kunagi samasugune üllatus, kus üks netimees helistas ja telefonis sellise vanamehe peenikese /vinguva) häälega, tegelt oli noor. Eelistasin suhelda netis pärastpoole :D
 
Ka kuulnud 30. juuli 2021, kl 17.04
Minu vennal on 1 sõber, kel on samuti väga kõrge hääl. Tundsin teda lapseõlvest peale, sest tema õega olime sõbrannad lastena. Kui ta sõjaväest tuli, tundus, et temal küll jäi häälemurre vahele teismeeas. Tuli kord peale sõjaväge vennale külla. Mina teda kohe ei näinud, sest olin teises toas. Koridorist kostis nagu naisehääl, kui vennaga räägiti. Alles mõni minut hiljem, kui kööki läksin, nägin ta sõpra. Nad olid sel hetkel samuti köögis. Ehmatasin ära, kuna olin arvanud, et mõni tüdruk oli seal, aga see oli hoopis venna sõber.
Eks nüüd keskeas võib ta hääl olla madalamaks muutunud, kuid tollal nooruses oli tal küll täiega naisehääl. Ometigi ta abiellus ja sai ka ise issiks. Mina poleks elu seeski sellise häälega meest endale võtnud. Kuidas tal õnnestus leida omale keegi abiellumiseks!?
 
Aga 31. juuli 2021, kl 13.02
Raamatus "Mahtra sõda" oli ka ühel krahvil lapsehääl. Kui seal kirjeldati suurt tugevat meest, kes ehmatas ära preili Marchandi, kui hakkas temaga vestlema. Sest kui see suur, tugev krahv suu lahti tegi, selgus, et hääl oli tal naise või lapse moodi.
 
KAJA KALLASE VALITSUS PEAB ASTUMA TAGASI 01. august 2021, kl 06.16
KAJA KALLASE VALITSUS PEAB ASTUMA TAGASI
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!