Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
netisuhtlus ja pärast reaalne kohting- millised kogemused?
 
naine30+ 11. aprill 2012, kl 11.32
teema siis neile, kes alustavad suhtlust netis. millised on teie kogemused, et kirjutades tundub inimene tore, meeldiv, olete ka pilte vahetanud, sümpaatia vastastikune. kohtute, aga seda nn. keemiat ei teki? kui palju nett petab? ma ei räägi siin 1-2 kirja vahetamisest, vaid ikka pikemast suhtlusest arvuti teel. ka otse (msn). ka telefonivestlused.

millised teie kogemused?
 
ko 11. aprill 2012, kl 11.59
Kuna olen ilmselgelt üsnagi sensitiivne ja lisaks palju elu jooksul igasugu inimestega suhelnud, siis inimese näo nägemisest pildil piisab, et teaksin, kas tasub üldse netist välja ronida. Tavaliselt valin ise mehe välja muidugi ja suunan ta endaga suhtlema, sest enamik mehi pole lihtsalt minu maitse.
Paaril juhul läks tutvus kohe algul neti teel mõlemapoolseks armumistundeks ja kokku saades arenes kõik väga loomulikult. Teisega ei suutnud juba netis käsi teineteisest eemal hoida, st läksime sujuvalt netiseksile üle, isegi mitte pildi ja heliga, vaid kirjalikult. See oli tõeliselt super. Ja kui kokku saime, siis oli nagu natuke naljakas, et olime nagu juba seksinud, piirid olid maas ja üllatav, et seks oli veelgi parem kui meie ülimates kujutlustes, kuigi kumbki meist just fantaasia vähesuse all ei kannata...
Lühemalt: usalda sisetunnet, aga kui seda pole, siis kohtu võimalikult paljudega, ära pane kõiki panuseid ühele hobusele ;) Juhuslik õnn pole muidugi välistatud.
 
nii ja naa 11. aprill 2012, kl 12.12
kuigi üldjuhul annab pilt hea ülevaate, siis on ka erandeid. on juhtunud nii, et läksin igavusest, mees ei pakkunud pildi järgi pinget, jutt aga sobis (juba netis) lausa uskumatult ja leidsimegi end pool tundi hiljem armununa. keemiat on tekkinud pooltel kordadel umbes. kuid on ka pettumusi, pildi järgi oleksin arvanud, et tekib keemia, kokkusaades oli mõlemal ebamugav olemine ja kohtumine lõppes kiiresti ja nõmeda tundega. eelmisest erinevalt ei kujutaks ette mingit moodsat "netiseksi" suvalise inimesega, kellega kohtunudki pole.
 
hmm 11. aprill 2012, kl 12.14
Netis ei ole vaja pikalt suheldagi, see välistab sattumise nende peale, kes ennast kunagi netist välja ei veagi. Kui on huvi luua suhe, siis peaks eelkõige teadma missugust suhet soovid. Mida täpsemalt kirja paned, seda parem on. Kui tahetakse kedagi, kes viib aegajalt teatrisse, tulebki sellest teada anda ja teha ka omapoolne vastupakkumine. Mis kaasneb teatrisseminemisega, kas peale teatriskäiku on oodata romantilist jätku ja koosveedetavat ööd. Teadmiseks niipalju, kui sellist pakkumist ei tule teatrisse saatja soovile, siis ei ole mõtet ka vastassoost saatjat soovidagi. Teatrisse saad minna teise sõbrannaga, selleks ei ole sulle vaja meest. Sel juhul unusta meheotsing. Kui otsitakse, kellele kurta muret, kirjutagi nii, otsid lohutajat, peasilitajat ja meeldiv oleks sellele järgnev naudingutejada. Sa pead olema alati valmis seksima. Meest ei ole vaja püüda otsida kui seski ei taha.
 
samuti n30+ 11. aprill 2012, kl 12.23
On selline kogemus, kus msn´is suheldes klappis kõik imeliselt ja mõlemal olid liblikad kõhus ja teemad kiskusid juba vägagi intiimseteks (päris netiseksiks siiski ei läinud, nagu ko-l), aga kokku saades siiski keemiat ei tekkinud. Kuid sõbrad oleme siiani, mis on ju samuti imetore.

Ja on ka selline kogemus, kus kirja teel suheldes meeldisime üksteisele päris algusest peale. Kokku saades kasvas see meeldimise tunne veelgi, mis pärast paari kohtumist kasvas armumiseks ja siis armastuseks ja koos oleme siiani. :)

Päris nii ei olegi olnud, et neti teel suheldes on kõik imetore ja kokku saades tahaks minema joosta. Ma tunnetan ka siiski päris kiiresti ära, kas see inimene võiks mulle ka päriselus meeldida või mitte.
 
ko 11. aprill 2012, kl 12.58
Igaks juhuks täpsustan veel, et mul tõesti esineb selgeltnägemise võimeid ja ma ei tee iga suvalise tüübiga küberseksi :) st seksini netis ei jõudnud mitte sellepärast, et see oleks MOODNE, vaid sellepärast, et oleme mõlemad väga tundliku hingega inimesed, äratundmine oli juba toimunud, igatsus ja armumine ja tõmme, järgmine loomulik samm oli seks. Kuna ta asus teises linnas, pidime kasutama sõnu. Kusjuures mõlema jaoks oli see esimene kord. Ja korralik vapustus, aga väga meeldiv vapustus. Ausalt öelda on see mees mulle liigagi hästi seepärast meelde jäänud, sest selles ei olnud midagi pealiskaudset, vastupidi, see oli liigagi süvitsiminek. Aga ta ongi (vist) praegu mu ellu uuesti tagasi tulemas, sest see side, mis niimoodi tekkis, oli pöörasem kui kunagi varem kellegagi on olnud. See tõmbab takistustest hoolimata taas kokku.
 
malviinale 11. aprill 2012, kl 13.02
juba ca 800 kommi on all.
viimase pani andrei nimeline kes kribas et oled nigut veranda laia ahtriga
 
pilt on petlik 11. aprill 2012, kl 19.04
Mina ei soovita kellelgi ainult pildi nägemise järel kellegisse ära armuda.
Kahjuks on ikka ka nii juhtunud, et reaalses elus ei ole seda tõmmet, mees võib olla küll väga ilus, kuid ei oska naist kohelda ning kohting võib olla katastroof!
Ma ei saa aru neist naistest, kes on aastaid kellegagi netisuhtluses ja siis alles kohtuvad ning pettuvad. Suht kiiresti peaks mehe nö ülevaatama, et hiljem pettumus väiksem oleks!
 
mees40 11. aprill 2012, kl 19.19
Naistega sama. Teatud nurga alt on kõik kenad ja üldse ma soovitaks olla väga kahtlev igasuguste teatud nurkade alt tehtud piltidega.
Aga see kuidas ta räägib ja käitub, selgub ainult kohtamisel.
 
n30+ 11. aprill 2012, kl 20.11
Sain netis tuttavaks - siin delfis. Jutt oli ilus, suhe oli ilus...kuigi ka probleeme oli päris palju. Kõik see kestis pea 7 aastat. Kui netti tulin, siis ma eales ei uskunud, et siit reaali lähen ja pere lõhun. Pean veel lisama, et ta oli ainus kellega pikemalt kirjutasin ja ainus kellega kohtusin. Hea oli kirjutada ja kõik muu oli samuti hea. See miski oli juba kirjutades ja see miski on endiselt veel alles. Ilma konkreetse põhjuseta otsustasime lahku minna - täpselt ei teagi mis juhtus. Vbl lihtsalt väsisime ära, no ja nüüd siis tuleb haavu lakkuda. Siit ma enam endale kaaslast ei otsi, kuna tean, et miski ei suuda olnust enam parem olla ega keegi teine enam seda miskit tekitada.
 
hahahahahaha to ko 11. aprill 2012, kl 21.42
ko Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Igaks juhuks täpsustan veel, et mul tõesti esineb
> selgeltnägemise võimeid ja ma ei tee iga suvalise
> tüübiga küberseksi :) st seksini netis ei jõudnud
> mitte sellepärast, et see oleks MOODNE, vaid selle
> pärast, et oleme mõlemad väga tundliku hingega ini
> mesed, äratundmine oli juba toimunud, igatsus ja a
> rmumine ja tõmme, järgmine loomulik samm oli seks.
> Kuna ta asus teises linnas, pidime kasutama sõnu.
> Kusjuures mõlema jaoks oli see esimene kord. Ja k
> orralik vapustus, aga väga meeldiv vapustus. Ausal
> t öelda on see mees mulle liigagi hästi seepärast
> meelde jäänud, sest selles ei olnud midagi pealisk
> audset, vastupidi, see oli liigagi süvitsiminek. A
> ga ta ongi (vist) praegu mu ellu uuesti tagasi tul
> emas, sest see side, mis niimoodi tekkis, oli pöör
> asem kui kunagi varem kellegagi on olnud. See tõmb
> ab takistustest hoolimata taas kokku.

excuses... excuses... kes usuks? seega meid Sa ei veennud. äkki ennast?
 
to hmm 12. aprill 2012, kl 00.33
Et peab olema alati valmis seksima.

Kas tõesti peab uue netituttavaga kohtumine lõppema alati seksiga?
Ma ise ei tulnud selle pealegi.
 
XXX 12. aprill 2012, kl 00.39
Tutvusin netis ühe välismaalasega, polnud mingi pervert ega külgelööja. Lihtsalt olime parimad sõbrad, ei midagi rohkemat. Pärast kahte aastat suhtlemist saime kokku ka, enne seda olin väga närvis, enesetunne ei olnud üldse hea. Isegi kahetsesin, et selle kohtumise kokku leppisime, mõtlesin, et äkki see närvitsemine ja muretsemine pole seda väärt, sest enesetunne oli tõesti väga halb.
Algus oli muidugi väga kohmetu, ta oli küll jutukam kui mina, aga siiski jutt eriti ei jooksnud, kuid keemia oli täiesti olemas ning ilma rääkimata oli ka mõnus koos olla. Hiljem kui natuke inglise keelega juba harjutud, siis sai rohkem rääkida ka. Ja nüüd oleme juba tõsisemalt koos ning ma olen väga õnnelik, et see niimoodi läks :)
 
Merekaru 12. aprill 2012, kl 10.19
Mul juhtus ühe naisega selline lugu, et netis tundus väga super inimene olema. Kokkusaades, oli selline mõrraella, ta hoia mütsi. Mul oli veel eriti hull pohmell ka samal päeval. Mutt jooki ei pakkunud ega midagi. Korraga läks mõrraella välja,sest keegi tõi mingeid moose või mina ei tea mis sitta. Haarasin kähku laualt mingi olluse, mida ta supiks nimetas ja puristasin selle poti oma vedelat sooletäidet täis. Siis jooksin kiiruga korrus ülespoole ja ootasin, kui kuulsin mutti sisenemas jooksin kähku minema ja kõnekaart lendas prügikasti.
 
kessukene 12. aprill 2012, kl 10.32
minu kogemus näitab, et kirja teel suhtlemine on ikka väike osa inimese tervest olemusest.
olen korduvalt kokku saanud netitutvustega - kirja teel ok, on millest rääkida ja justkui võiks sobida.... ja kokku saades kuidagi ei ole üldse minu tüüp. sest rolli hakkab mängima hääletoon, käitumine, välimus, kombed jm - kõik see, mis netis juttu ajades jääb varjatuks, aga mis tervikpildi loomisel inimesest on olulised.
 
ko to hahaha... etc 12. aprill 2012, kl 10.38
Ega mul olegi vaja kedagi veenda, pole ka mingit soovunelmat, vaid räägin, nagu asi oli ja on :) Tahtsin lihtsalt rõhutada, et küberseks pole mingi trend, vaid et vahel on see suhte loomulik jätk. Aga selle kvaliteet oleneb muidugi intelligentsustasemest.
 
ootus 12. aprill 2012, kl 11.47
Mõnikord räägitakse esimesel kohtumisel peaaegu pool elulugu ära, aga hiljem selgub, et huvi kaaslase vastu puudub st enam ei suhtle.No milleks siis nii laialt pajatada? Kui pole see, keda ootasid, võiks sellest kohe viisakalt märku anda.Kuidas käitute teie kui kohtumisele saabunu ei vasta te ootustele?
 
datekas 12. aprill 2012, kl 11.55
Enamasti kirjutavad siin valetajad üle keskea mamslid, need, kellel midagi pajatada oleks, ei nemad siin kiitle. Nemad hoiavad endale, et ära ei sõnuks.
 
m 12. aprill 2012, kl 19.46
kunagi sai aktiivselt suheldud ja kohtutud mitmete inimestega, muidugi selle konksuga, et suhtlus piirdus sõprustasemega. Kohtusin nii toredate inimestega kui ka päris troppidega:D. Oli igasuguseid. Kuniks kohtasin teda! Ta köitis mind kohe esimesest reast ja see süvenes iga päevaga ja iga ootusega. Muidugi oli see rohkem minu vaimustus temast, aga suutsin mingil tasandil ka teda köita.Igatahes oli rõõmu ja muret ja keemiat ja sädet.Kuna olin suure kohtumispagasiga ja pidasin seda igati normaalseks suhtusjätkuks, suutsin ka teda veenda kohtumises. Muidugi olime algul kohmetud ja arglikud, aga tõmme oli olemas. Sellest sai suhe 8 aastaks, oma tõusude ja mõõnadega, aga mitte mingi hinna eest ei vahetaks ma seda mitte millegi vastu. Ta oli minu jaoks suurepärane! Kahjuks ei olnud seda mina tema jaoks... Igatahes, kes ei riski, see shampanjat ei joo!
 
? 12. aprill 2012, kl 20.49
viimane, kas oled mees või naine?
 
huvituja 12. aprill 2012, kl 21.04
kui kauaks need head suhted kestma on jäänud?
 
m=n 12. aprill 2012, kl 21.21
Suhete püsimajäämine ei sõltu mitte kuidagi suhte alguse saamise kohast, vaid ikka tahtmisest. Hea suhe on hea mõlemale ja see on nagu iga teine eesmärk, mille kallal tuleb vaeva näha:).
 
N35 12. aprill 2012, kl 21.29
mis puudutab välimust, siis enamus mehi on äärmiselt ebafotogeenilised või lihtsalt suudavad endast välja valida suht nõmeda pildi. Seetõttu, kui pildilt just midagi täiesti ebameeldivat, vastuvõetamatut ei näe, siis üritan ikka välimusest mitte välja teha.

Üks hea kogemus oli isegi, kus pildilt tundus suht pekine ja tükk aega mõtlesin, kas üldse suhtlen edasi, sest ei kujutanud pekise mehega seda vanainimeste asja ette....aga noh, kohtudes ilmnes, et küllap oli saatnud mingi väga vana pildi või siis väga ebaõnnestunud pildi:D

Muidu on igasuguseid kogemusi olnud. Nii häid kui ka igavaid. Midagi katastroofilist pole kellegagi olnud. Nii mu praegune kui ka eelmine mees olid netitutvused, kusjuures tulles tagasi pildi juurde - mõlemad suutsid endast suht nõmeda pildi saata:D
 
N 29 12. aprill 2012, kl 21.32
Leidsin oma praeguse mehe internetist, kuigi kõik tuttavad ja töökaaslesed seda ei tea.
 
Lu 13. aprill 2012, kl 06.01
mehi ei ole vaja otsida, nad on kohal ja tuleb vaid valida. Väispilt ei ole oluline, sisu on oluline. Kui mees ei oska end sõnas väljendada või pole jutul sisu, siis pole temaga enam tegemist vaja teha.
 
Doktor Pederastitšeskihh Nauk. 13. aprill 2012, kl 08.14
Datekas.

Viimane lause oli väge õige!

Ei maksa jah keksida kui elus midagi hästi on. Tuleb oma õnn rahumeeli endale hoida. Muidu võib mõni tegelane kogu selle ilusa ära kahjatseda(kaetada). Ko-l on näituseks täiesti selge silmavaade läbi monitori nägemiseks. Pole paljuks arvata, et mõni artist siin isiklikku telekineesi võimet arendades kogu su elu hetkega põrguks võib muuta.

INIMESED, OLGE VALVSAD!
 
väsimatu ko 13. aprill 2012, kl 10.51
Eks ongi täiesti võimatu selgitada teistele seda, et "nägin" meie msnis kirjutamise ajal tema tuba detailselt. See vapustas nii teda kui mind ennast.
Pidasin silmas pildi vaatamisega ikkagi seda, et näen foto järgi, kas minul mehe suhtes tõmme on või ei ole. Sorri, kui see kõlab ülbelt, kuid et mulle on suhteliselt raske meeldida, siis olengi mina see, kelle tõmme määrab vastastikuse tõmbe. Võimalik, et minu tõmme on nakkav, sest pole lihtsalt sellist kogemust (veel), et mehed peale kohtumist leiaksid mind mittehuvitava olevat, kahjuks on aga mul endal probleeme huvi säilimisega.
 
Mina 13. aprill 2012, kl 11.38
soovin, et sa määraksid meile vastastikuse tõmbe. Nakataksid mind endaga kui huvitava inimesega. Ma ei upu halasse ega otsi nööri kui su huvi minu vastu pikalt ei säili. Olen loomult kannatlik aga sinuga tutvumist ootan nüüd küll kannatamatult.
 
ko 13. aprill 2012, kl 13.05
Sina või? Ei, vägisi ei vii kedagi kokku, kõik peab loomulikku rada pidi kulgema. Aga muidugi saab ka sedasi, et olen tühi nagu öö, igav nagu kuu, mõttetu nagu tuim töö, ei aita isegi su fantaasiaid toita, toidad neid ise, ja see tühjus saab ääreni täidetud ikkagi. Nii polegi ju vahet.
 
alec 13. aprill 2012, kl 14.22
N35 ja Lu! Teil on tuline õigus, pilt ei näita midagi, ei naiste, ega meeste puhul. Kahjuks olen suht-koht ebafotogeeniline, siis on mind tuhat kord p...e saadetud. minu jaoks näiteks määrab väga naise hääl. kui see võtab jalad nõrgaks, siis on keemia ka.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!