Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Miks türklased ja egiptlased jms mehed sedasi käituvad?
 
Kummaline 10. juuni 2012, kl 00.46
Kui netis saada tuttavaks mõne sealtkandi mehega (olgu Türgist,Egiptusest jne) siis tundub,et nad nagu oleks ühe vitsaga löödud,sest erinevatele vanusepiiridele vaatamata,nad on sarnase käitumisega. Sest nemad keelduvad suhtlemast ilma veebikaamerat kasutamata. Ja kui nende plavele järgi anda ja veebikat kasutada,siis hakkab kõigepealt pihta jutt ,,ma armastan sind nii väga ja tahan tulevikku vaid koos SINUGA,, Aga kui seda uskuma jääda ja juba teda usaldama hakata,siis hakkab ta hoopis soovima ,,armastatut,, alasti näha veebikaaameras. Kui aga keelduda,siis on nendel kohe selline süüdistus varnast võtta ,,sa ei armasta ega usalda mind,sest muidu sa teeksid seda mu jaoks,kuid mina armastan sind väga,, Ja sedasi toimivad need mehed vanusest ja elukohast sõltumata. Kui aga kindlalt keelduda alastiolekust veebika ees,siis nad lõpetavad suhtlemise momentaalselt,saades VÄGA vihaseks. Siis nad enam tunda ei taha ,,oma armastatut,,
Miks on sellistest maadest mehed sellised,miks nad ei taha nn normaalselt suhelda? Kui ei tee nende soovi kohaselt,siis arvavad kohe,et neid ei armastata ega taheta.
 
aga 10. juuni 2012, kl 00.57
kes käsib siis nimetatud maadest pärit meestega suhelda?!
 
:) 10. juuni 2012, kl 01.06
Ma ka aru ei saa miks peaks mõni normaalne naine üldse mingite moslemitega sebima hakata, miks mitte võtta mõni omalt maalt.

Küllab tahetakse säästa lennupiletite pealt, ning odavalt soojale maale saada.
 
Kriss 10. juuni 2012, kl 01.53
mina suhtlen eesti mehega,vahel näeb ta mind veebikaamerast,kuid iialgi pole tema minult sellist asja nõudnud,et peaksin alasti ennast talle näitama :) seda enam,et me oleme reaalselt ka kohtunud juba.
 
... 10. juuni 2012, kl 02.03
Ega siis netipervode järgi ei saa kogu rahvuse üle otsustada.
 
to 02.03 10. juuni 2012, kl 03.21
Vihaseks saavad nad küll, kui oma tahtmist ei saa. Algul jah mesimagusad.
Reisil käies kogemused olemas. Üks sai vihaseks, kui seksist keeldusin, lõi jalaga.

Muide vahe näiteks eestlastega on juba see, et Eesti mees nii ei vihasta. Aga lõunamaa mees ei kannata, kui naine ei tee täpselt nii, nagu ta tahab.
 
meeri 10. juuni 2012, kl 07.45
Ei ole iialgi kogenud midagi sellist, millest teemaalgataja kirjutab. Ilmselt on probleem inimeses endas, et otsibki ühte tüüpi mehi.
 
ellu 10. juuni 2012, kl 08.59
Paraku teema algatajal on tuline õigus. Ja muidugi parajad kiimakotid on! Hoidke nendest eemale ei teota head.
 
Agnes 10. juuni 2012, kl 09.11
Üks õige naine kuuletub mehele, eriti veel tyrklasele. Mis selles siis nii halba on ja on seda siis tõesti nii palju palutud, et naine istuks palja peega arvuti taga. No mingid lambavillased kapukad võib jalga jätta, kui külm on :)
Aga muidu, igatahes, alasti!
 
Eesti mees 10. juuni 2012, kl 09.18
Ei tea, kas see nüüd õige on, kuid võib-olla on sealne ühiskond neid lihtsalt manipulaatoriteks vorminud. Samas on nad ehk harjunud, et saavad naiste käest alati oma tahtmist, kultuur on ju teistsugune.

See "näita ennast alasti webcamis või muidu ma arvan, et sa ei armasta ega usalda mind ja katkestan sinuga igasuguse kontakti" on ju sulaselgne manipuleerimine. Muidugi ei usu, et kõik sellised on.

Võib-olla otsid nendega kontakti valest kohast.
 
Heh 10. juuni 2012, kl 17.02
Huvitav mis tasemel on teemaalgataja IQ?
 
Hoia eemale neist, kui ennast austad! 10. juuni 2012, kl 18.28
Neil on arusaamine, et euroopa naised on hoorad ja teevad kõike. Nad on manipulaatorid, kes kanaajudelt webisexi norivad, totu!
 
miks sa suhtled nendega 10. juuni 2012, kl 21.41
siis tuled siia uluma , tervele ilmale kuulutama, kui vähe ikka mõnel mõistust on. nii rumal ja madal olla, sipelda mingi türklase konksu otsas, oi ma ei või, netis türklasega tuttavaks...
 
Karl Kindermacher 10. juuni 2012, kl 22.41
Moslemite suhtumine valgetesse naistesse on ca pool aastat tagasi siin juba teemaks olnud. Tuhla vanades postitustes.
 
Prindi 10. juuni 2012, kl 22.47
...pigem on tegemist haiglase kontakti ostimisega nende lõunamaalastega. Ei tea, kas intelligentsuse tase autoril enamat ei võimaldagi, kui ennast neile pruunidele serveerida
 
dfkf 10. juuni 2012, kl 23.13
No kõik pole sellised, aga kahjuks võtavad nad oma pühakirja otseses tähenduses ja usuvad kõike, mida seal kirjutatakse. Mingi kontingent intelligentsemaid ja isemõtlevaid inimesi on igas riigis, kuid suurem osa on järgijad, eriti maal, kus neid lapsest saadik jumalasulasteks kasvatatakse. Näiteks nad ei usu evolutsiooni ja arvavad tõsimeelselt, et naine on alam liik, keda tuleb ära rääkida ja kes on lits, kui ta end kätte annab (mees muidugi mitte). Mosleminaisi nad puutuda ei tohi ja siis hakkavadki eurooplasi ära rääkima. Naiste ja meeste vaheline sõprus pole seal päris tavaline (kui tegu pole poliitiliselt ja ühiskondlikult aktiivsete inimestega või altnernatiivselt mõtlevate noortega). Teiseks, nad on ekstravertsemad ning löövad pea igale naisele külge, mitte lihtsalt ei mõtle, nagu eestlased. Erandeid leidub muidugi alati, aga inimene, kes palub veebikaamera ees võõral end alasti võtta, on pervert.
 
just 11. juuni 2012, kl 07.59
Nad ei pea üldiselt eurooplasi ja just mittemoslemeid ja eriti uskmatuid eriti korralikeks ja eks nad siis oma fantaasiaid välja elavadki.
Kui sa neile kinnitad, et oled tõsiusklik, kasvõi kristlane, siis nad suhtuvad susse palju paremini, hoolimata sellest, et oled eurooplane.
 
mees40 11. juuni 2012, kl 08.26
Türklased ja egiptlased on lihtne näpuliigutus aga vot naise head taset näitab ,kas ta suudab leida hea eesti mehe.
 
Sheherezade 11. juuni 2012, kl 10.25
aga rates on mitu naist,kes on leidnud omale sealtkandist eluarmastuse. olen näinud nende pilte rates,eesti naine türklasega käsikäes ja isegi pulmapilte. huvitav,kuidas need naised said omale sealt (türgist) kallima?! kas neid ei sunnitud enne reaalselt kohtumist veebika ees tegema ekstreemseid asju enne reaalset kohtumist?! kuidas nemad said omale sellise mehe,kes neid ei sundinud tegema selliseid asju ja e esitanud ultimaatumeid?
ja 1 mu ex-sõbranna käis egiptuses ja tal oli seal kallim,kellega sai olla koos. ka olid rates pildid,kus ta oli koos oma egiptlasega.
 
kogemusi suhelda tõmmude meestega 11. juuni 2012, kl 12.27
Ütlen kohe, et türklased ala jutuga "do u have webcam" olen kohe ära blokkinud. Siiski olen suhelnud natuke teisi teid pidi nii mõnegi "eksootilise" ja vähem eksootilise meesolevusega. Ja on juhtunud ka erinevalt webcamist, et teen seda näolst näkku.
Siia gruppeeringusse saab kindlasti lisada ka itaalased.
Nende puhul on üheks määravaks jooneks, et sind valatakse üle komplimentidega. Aga kui sa keeldud nende ootuste kohaselt käitumast, siis mängitakse solvunud. (ja seda teevad ka kõrgelt haritud Itaalia härrasmehed- üks neist on õppejõud). Nad manipuleerivad sinuga, kuid tule taevas appi, kuidas keegi sellega liimile läheb, sellest ma aru ei saa.
Türklastest veel- Soome peotšikk tutvus ka türgi mehega seal puhates. Jättis lapsed maha ja suundus türki ning abiellus. Hiljem sai igapäev tappa ja naine tahtis kangesti sealt tulema saada.
Karl Kindermacher 11. juuni 2012, kl 16.48
Soojalt soovitan: http://www.apollo.ee/arabesk-vesipiip-ja-umma...

Siin on rida tõestisündinud lugusid ja siit leiad ka vastuse sellisele käitumisele.
 
K 11. juuni 2012, kl 19.25
Kuidas saab üldse Türgi mehi tahta ?
Türklased on üsna ebameeldivad ja meist nii erinevad. Kuidas Eesti naised suudavad nendega elada, sellest mina aru ei saa.
 
ka meest otsiv naine 12. juuni 2012, kl 00.22
Mul on teemaalgatajale vaid üks küsimus: MIKS Sa üldse sellistest riikidest meestele vastad??? Muud targemat pole oma vaba ajaga teha või? Ma olen väsinud nende kirjade kustutamisestki, suhtlemisest rääkimata!!!
 
vanapagan 12. juuni 2012, kl 01.43
Kulla naiivne ja lapsik, sinisilmne teemaalgataja...

Kas sa siis ei tea, et teile, lollikestele eesti naistele, räägitakse mesimagusat juttu reisil vaid k*pi saamiseks. Füüsilise kontakti puudumise korral aga üritatakse lihtsalt arvutiekraani taga masturbeerida. Oma aja raiskamise vältimiseks 1) nõutakse veebikat...et kui naine kole, siis ok-thx-bye ja 2) temakese lahtiriietumist...

Nagu tõsiselt... saa enne täiskasvanuks. Pole imelik et kohalik mees sind ei taha: taolised "kohukesed" on vaid seksi eesmärgil välismaa seiklejate seas kõrges hinnas: välimus hea, kõrvad suured ja nende vahel valitseb tühjus...

Juba eesti mehe tervisele mõeldes tahaks teemaalgataja taolistele naiivsetele naisterahvastele teha välja ühesuunaga piletid Türki ja Egiptusesse... Iga päev panna Muuga sadamast vähemalt üks konteiner teele... Ehk jääb sedaläbi on mehel suurem tõenäosus saada endale ajudega naine ja tema eluiga pikeneb tänu väheneva "bullsh*ti" kannatamisele...
 
K 13. juuni 2012, kl 03.18
Mind ka üllatab, et teemaalgataja neile vastab.
Ja mis jubedad haigused neil olla võivad, ei taha mõeldagi.
Ühe vene kanali peal Türgi meesprostituut rääkis, kuidas noored türklased Euroopa mammidega on, kes neile ostavad, kingitusi teevad. Ütles, et paljudel neist on hiv, mida võivad süüdimatult edasi anda.
 
veel 13. juuni 2012, kl 15.43
Ma olen sattunud ka natuke tsivilisatseeritumate türklastega suhtlema, kuid käitumine on ikka sama. Ja ei taha küll sellist, isegi kui välimust ja raha on. Selge on see, et nad tulevad teisest kultuuritaustast ja minu jaoks on nende vaated arhailised. Samas on mul küsimus, et kas mõni totu naine on selle webcami naljaga ka lõpuni läinud- et mis on saanud? Ise teismelistena mängisime lolli- kirjutasime neile pika juttu, sõimasime neid jne- nende ainsad vastused olid ikka- "i love you", "do you have webcam" "have sex?" sest need totud ei oska isegi rohkem ingliskeeltki.
 
hehh 13. juuni 2012, kl 18.47
No eks neil ole temperamenti, aga ei mingit euroopalikku etiketti. Kuna seal ju ükski naine niisamagi nendega rääkida ei tohi ega meeste poole vaadata, siis võid ju ette kujutada, milline kiim neil pidevalt peal võib olla. Eks kusagil peab seda auru välja laskma.
 
:) 13. juuni 2012, kl 18.54
Niisama pulli pärast olen sättinud. Vaadanud, et kui kaugele nad võivad minna oma usutavade rikkumisel. Nad on nõus mida iganes tegema, et sulle meele järgi olla. Kasvõi mitu kilo sealiha ära sööma.
 
to hehh 13. juuni 2012, kl 19.48
Türgis see meeste-naiste omavaheline värk nii range ei ole. Ikka palju vabam on Türgis kui näiteks Egiptuses.
 
autorile 14. juuni 2012, kl 19.15
otsi google'st välja sõna 'psühhopaat' tähendus
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!