Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Isiklik gorilla
 
Moonika 25. juuni 2012, kl 11.48
Ta on nõus minu pärast nii tulest,kui veest läbi minema. Ta on hell ja hooliv, ühtki teist naist ta peale minu ei näe.
Treenitud, jumekas, füüsist mitme mehe eest ja voodis lihtsalt võrratu.Aga selle vaimse poolega on natuke kehvasti...pehmelt öeldes tundub üsna rumalavõitu ja arengut näha ei ole.
 
Pedro 25. juuni 2012, kl 12.07
Vist King Kong-i liiga palju vaadatud ;)
 
alu 25. juuni 2012, kl 12.45
peab ikka loll kyll olema, kui mingi naise pärast on nõus tulle minema..kes on lasnud ennast panna.
 
Tead 25. juuni 2012, kl 13.09
Alu
sul pole kedagi panna, mine siis fantaseeri kuskil omaette ülekaaluline töllmokk!
 
alu 25. juuni 2012, kl 13.26
noo. egas selle pärast siis tasu vihastada. sul ju on mingi ahv, keda nagu hästi ei tahax aga parema puudumisel lased end ikka panna:)
Karl Kindermacher 25. juuni 2012, kl 17.48
Ja ühel päeval, kui voodielu on muutunud ühetaoliseks, gorilla silmad avanevad ümbriseva ilu suhtes ja hellitused on ära tüüdanud ... siis avastad, et tegelikult pole teienteisega isegi millestki rääkida.
(Loe: Füüsiline klapp saab niikuinii ühel päeval läbi, aga vaimne on see, mis inimesi seob ja ulatub vahel ka teispoole surma piiri)
 
kahekümpine 25. juuni 2012, kl 17.59
Ka minul on selline mees, kes on muus osas lausa võrratu, aga mõtlemine tiba piiratud. Kuid ma olen ta endale juba valinud ning õnneks on ka progressi näha. Ma räägin temaga sellest pidevalt ja siiamaani on asjad ainult paremuse poole läinud, seega ei põe väga.

Ideaalset meest ei ole olemas ning kuna ma ei suudaks voodisse minna füüsiliselt ebameeldiva mehega, siis pigem valin tiba piiratuma (mitte loll, seda ta ei ole, lihtsalt teisest keskkonnast pärit) mehe. Ja kes ütleb üldse, et inimene peab meeletult laia silmaringiga olema? Nagu öeldakse, mida rohkem koore all on, seda õnnetum inimene... Selles osas täiendame üksteist suurepäraselt.
 
ehh 25. juuni 2012, kl 18.41
mingil hetkel hakkab sulle mehe rumalus ajudele käima ning sa hakkad teda seltskonnas häbenema.
Olin ise 20-aastaselt samade mõtetega ning olin kah kindel, et kui mees muidu on hea ja tore ja töökas, siis tema vaimne pool pole esmatähtis.
No on ikka küll. Kui mees seltskonnas lollusi suust välja ajab, on ikka piinlik küll. Muidugi, kui loobud omaenda tutvusringkonnast ia jäädki suhtlema mehe sõprade ja vanematega, siis pole hullu.
Aga oma vanemate juurde ja oma sõprade seltskonda sa varsti seda meest ühes ei võta (muidugi juhul, kui ikka on need erinevused nii suured: haritlased vs põhiharidus näiteks).
 
K 25. juuni 2012, kl 21.14
Vanemas eas hakkab rumala mehega kohutavalt igav.
Noorena on teised prioriteedid.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!