Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
kodus krunniga vanamutt
 
mees 28. juuni 2012, kl 15.57
Miks hoiate oma ilu vaid välisilma jaoks? Põhiliselt on nii, et kui naine koju jõuab, võtab uhked riided seljast, meigi maha, tõmbab mingi koleda kaltsu peale ja paneb näole koleda rohelise kreemi ning siis tuiab mööda tubasid ringi ja pühib tolmu.... sellepärast nii palju lahutusi ongi.
Mida teie arvate?
 
ähähh 28. juuni 2012, kl 16.00
tead, papi, kui naisel on teenija, kes kodutööd kõik ära teeb siis on naine ka kodus ilus. Panimaješ?
Ja nüüd, mine otsi omale töö, mis võimaldaks su naisel ka kodus ilus olla.
 
alu 28. juuni 2012, kl 16.09
irw.irw.irw.

et kodu korras hoida saab ainult rõveda välimusega?

siis paistab kodu korralikum välja või?
 
aia 28. juuni 2012, kl 16.29
ai kui valus jõmm on teemaalgataja :D ise avad uksi kodus kaasale? tõstad tooli istumiseks alla? käid ja teenidad? või mida ise pakud? vedeled diivanil peeretad ja röhitsed, tõesti, tõesti, nii ahvatlev mees :D
 
Agnes 28. juuni 2012, kl 16.36
Issandmaivõi tõesti! Mina küll selline ei ole. Ikka prantsuse toatüdruku kostüümis uurakil võtan tolmu ja tipin sexikalt kõrgetel kontsadel....seda kõike siis, kui vastava isendi leian, igaühe ees sügavalt kummardama ei hakka ;)
 
mh 28. juuni 2012, kl 16.51
Minu arust on see normaalne, et inimene ennast kodus vabalt tunneb, olgu ta mees või naine. Uhkes pidukleidis, kõpskingas ja meigikorra all ei jaksa keegi kogu aeg olla. Ja kus seda näomaski siis veel teha, kui mitte kodus?! Ega ilu ei püsi iseenesest, selleks tuleb nii mõndagi mitteilusat teha. Imelik mõtlemine ikka mõnel mehel küll.
 
Krunnita vanamutt. (33) 28. juuni 2012, kl 16.52
Ei tea küll,et niimoodi teeksin. Mulle ju meeldib, kui mees mind märkab ka koduseinte vahel. Üldjuhul naised välja minnes sätivadki ennast üles, et teistele meeldida. Sulle enam meeldima ei pea- Sina oled kätte saadud ja vaeva enam nägema ei pea. Tegelikult on see märkjuba sellest, et abielust/kooselust on saanud rutiin ja üks kaasadest kiikab juba muu poole. :)

Ära usu, kui ei taha.
 
pikajuukseline 28. juuni 2012, kl 17.23
no ei ole ju mugav pikkade juustega kodus toimetada, kui nad lahti on? mees ka ju ei istu kodus ülikonnas ja lipsuga? kodu on selleks, et mõnus oleks. ning kui naine krunniga pole ahvatlev, siis on probleem juba muus. armastuse puhul on naine armas ja ahvatlev ka krunniga ja pidžaamas. mees, kes seda ei taju, sellel on endal lihtsalt vilets fantaasia, et ei oska pidžaamast väljakooruvat liblikat näha, keegi teine küll süüdi pole, ikka ise.
 
XXX 28. juuni 2012, kl 17.26
See näitab, et ollakse koos ainult välimuse pärast. Koos peaks olema sellise naisega, kes meeldib sulle ka ilma meigita ning tavaliste koduriietega. Kui sulle ükski naine ilma meigita ei meeldi, siis sul on probleem...
 
ilus naine 28. juuni 2012, kl 17.28
Mina olen tähele pannud, et abielus mehed enam enda eest ei hoolitse. Et nagu nad ei tahakski enam oma naisele meeldida.
 
Agnes 28. juuni 2012, kl 17.28
No aga roheline möks näos...võibolla tõesti mingit sookolli mees iga päev näha ei taha.
Samas saaks vürtsi lisada....Fiona & Shrek ;)
 
alu 28. juuni 2012, kl 17.39
"Mina olen tähele pannud, et abielus mehed enam enda eest ei hoolitse. Et nagu nad ei tahakski enam oma naisele meeldida."

ei tahaks enam yhelegi naisele meeldida, kui olen andnud lubaduse, et meeldin vaid yhele. sellisele siis, nagu teemas kirjeldatud:)
lahendus oleks tõesti see diivanil tuule laskmine, sest elul puudub sel juhul igasugune mõte ja arenguvõimalus.
ja yleyldse-yldjuhul on naistel vaja kodu, kus seda mängida ja oma meest pidada. see nagu elustiil mille juurde kuulub ka kraamimine ja seda peaks naine tegema naeratusega nii, nagu agnes kirjeldas.
 
näkk 28. juuni 2012, kl 18.08
kui naine on su kõrval vanamutiks saanud, siis on aeg ka endale tõde tunnistada - oled paksu kõhuga lontis vanaätt ;))
 
To alu 28. juuni 2012, kl 18.09
Eks Agnese kombel tippides tolmuvõtjaid ole ka, aga neil on kodu mängimiseks olemas siis selline isend, kes oskab seda vääriliselt hinnata. Nagu ka Agnes ütles: "...kui sellise isendi leian".
Üks vana mees ütles kunagi naistest rääkides, et naine on just nii ilus, kui ilus mees tal olla laseb. Mõtlemise koht, miks mõnel mehel on õitsev naine, teise oma on sorgus.
 
alu 28. juuni 2012, kl 18.17
aga sellest teema ongi ju, et mees laseks naisel ilus olla ka kodus kraamides, kuid mida naine teeb-sellest saab lugeda teemas endas. mitte mingi mees ei saa naist ilusaks teha ega mõelda, kui see ise eelistab rõve välja näha.
 
To alu 28. juuni 2012, kl 18.28
Iluprotseduure teevad kõik naised. Küsimus ongi selles, kas tehakse seda varjatult või ei peeta meest selle vääriliseks, et tema juuresolekul kogu aeg esinduslik olla. Ka kodu mängimine on sisuliselt äritehing nagu kogu elu - annad samapalju, kui vastu saad. Kes tulemiga rahul ei ole, peab mõtlema oma panuse suurusele.
Antud juhul ju teemaalgataja mitte ei laseks naisel kodus kraamides ilus olla, vaid tahaks, et naine ka kraamides ilus oleks. Siin on sisuline vahe sees.
 
popp 28. juuni 2012, kl 18.34
alu on ise rõvetis, tümikas noh
 
alu 28. juuni 2012, kl 18.37
no, ja on palju tahetud või? peaks ta "ostma" oma naise ilusaks või?
ilmselge on selle loo juures muidugi see, et mees polegi omale ilusat naist koju võtnud vaid on saanud põrssanäo kotis. nii harjumustelt kui väljanägemiselt ilma meigita.
 
hot 28. juuni 2012, kl 19.01
no alu ise ongi see põrssanägu ja pole teda ükski naine tahtnud ja välja näeb ta nagu paks siga ja käib siin naiste delfikas ennast välja elamas ehk röhitsemas
 
To alu 28. juuni 2012, kl 19.14
On jah palju tahetud, kui ise ei ole piisavalt panustatud.
 
kahekümpine 28. juuni 2012, kl 19.43
Kui mu mees nii jõukas oleks, et suudab kõik kinni plekkida, siis oleks ma 24/7 viks ja viisakas ja ülimalt hoolitsetud. Aga võta näpust, 8-17 tööl, sittagi ei jää aega üle, hea et eile maniküüri jõudsin teha, täna ei jõua ilmselt enam midagi...
 
saja ja seitsme kümpine 28. juuni 2012, kl 20.00
Autori asjapointist ei saa aru, kas tal enam üldse ei tõuse või on lihtsalt silmaklapid peas ning harjunud ennast käima tõmbama ainult ühte tüüpi naise modeleeringu peale
 
alu 28. juuni 2012, kl 20.05
ei ole piisavalt panustatud..naisesse?? mismõttes nagu, et mees peaks siis ikkagi koju pugenud krõhva ilusaks ostma ja peale maksma? kas naine nagu loomulikust ei peaks olema Naine ja ilus? irw. lihtsam on see krõnks ju tänavale lykata, sinna, kus makstakse peale:)
Karl Kindermacher 28. juuni 2012, kl 20.15
Milline on ideaalne naine?
Köögis köögitüdruk, voodis hoor ja seltskonnas daam.

Aga juhtub (ja kahjuks mitte nii väga harva), et:
köögis daam, voodis köögitüdruk ja seltskonnas hoor.
 
Pedro 28. juuni 2012, kl 20.24
Aga juhtub (ja kahjuks mitte nii väga harva), et:
köögis daam, voodis köögitüdruk ja seltskonnas hoor.

-------

Uuuvitav, millises kohas see hoorastumine seltskonnas peale hakkab? Nii, et pottide ja pannidega voodisse, irwww
 
alu 28. juuni 2012, kl 20.26
naisele mingeid kõrgeid nõudmisi esitada vanade käibetõdedega ka nagu mõtet pole, aga kui naine koristades sõna otseses mõttes ennast rõvedaks teeb, siis pole ta õige naine.
 
Agnes 28. juuni 2012, kl 20.32
Kas vanasti see sama köögitüdruk just mitte kõige magusam voodis ei olnudki? Oma naine jäi daamiks igal pool ja sassis juuksed olid isegi voodis täiesti lubamatu.
Tänapäeval nimetatatakse teda armukeseks.
Karl Kindermacher 28. juuni 2012, kl 20.40
Arvake veel ...
 
To alu 28. juuni 2012, kl 21.20
Mitte mees ei peaks naise ilusaks ostma ja naisesse panustama, vaid suhtesse panustama. Seda eelkõige osas, mida raha eest ei saa. Õige lähenemise korral muutub ka daam mehe jaoks vastavalt vajadusele kas lõbutüdrukuks või köögitüdrukuks ning köögitüdruk daamiks. Aga kui vaid kogu aeg midagi tahta ja ise mitte midagi vastu anda, siis jah jääb üle vaid tõdeda, et vot on krdi krõhva mul koju sattunud.
Karl Kindermacher 28. juuni 2012, kl 21.47
>> Õige lähenemise korral muutub ka daam mehe jaoks vastavalt vajadusele kas lõbutüdrukuks või köögitüdrukuks ning köögitüdruk daamiks.

Oh mis naiivne idealism. Muudkui suhtu ja maailm muutub kohe. Mis viga sedasi maailma parandada.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!