Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
kodus krunniga vanamutt
 
Malle 28. juuni 2012, kl 21.54
siin mees vist eeldab/ootab, et naine peab ka iga hommik 30 minutit enne teda üles ärkama, et meikida, soeng teha ja ilusad riided selga panna? Või kas naine üldse tohib magamaminnes meiki maha võtta?

Selleks, et näonahk püsiks ilus, peab laskma tal ka puhata meigist. Ja mitte ainult 8 h öösiti, mõnikord ka terve päeva.

Pikkade lahtis juustega on raske koduseid toimetusi teha, ilusate kontoririietega vmt tolmu pühkida oleks idootsuse tipp.

Millega mehed ise kodus olete? Ikka mugavates dressides ju. Miks naine ei tohi olla?

Selline tunne, et naine on ainult mingi iluasi, koguaeg peab olema ilus, mehe jaoks. Muuks naist pole vajagi, kui ainult mehe jaoks....
 
To alu 28. juuni 2012, kl 22.21
Selleks, et oma ilmetut suhet parandada, ei ole vaja maailma parandada. Aitab, kui parandada iseennast ja oma suhet.
Karl Kindermacher 28. juuni 2012, kl 22.31
Jah, loomulikult on suhe alati vastastikune ja sellesse peavad panustama mõlemad pooled. Aga ***st sepikut ikka ei saa!
 
kivkike 28. juuni 2012, kl 23.18
No asi selles, et mõni on oma sitase sepikuga õnnelik ja mõni pole ilmatu peene tordiga rahul, mitte kunagi. Ja lisaks põlastab sepikut, et kuidas saab üldse ilma tordita õnnelik olla, ei saa ju ... Seega ma ei näe mõtet ärrituda sellest, kui mõnel on krunniga vanamutt kodus, rõõmustagu, et omal pole. :)
 
Marleen Tiitrih 29. juuni 2012, kl 09.01
Täpselt õige ( see daamist...koristajani jutt).
Algelisest algelisem on teemaalgataja, kes ei suuda ära tunda, et tal juba ongi käes õhatud naine "suurilmadaamist koristajani". Nii see käibki, kallis mees. Sinu silmades on asi, kas märkad või mitte, kas oskad kinni püüda ja väärtustada või ei.
Ma saaks aru, kui ette heidetakse lohakust ja mustust, aga maski tegemist ja kodu koristamist...
Noor vist veel või arengus muidu takerdunud? Oskad märgata, kuid mõistus veel nähtut ära seletada ei suuda? Tavaliselt on see pubeka tase: silmad just märkidele avanenud, aga arusaama vähevõitu. Ja juba naine kodus!
Heh!
Vaene naine KIDUB su käes, see on küll kindel!
 
hmm 29. juuni 2012, kl 09.15
teemaalgataja keerab veidi vinti üle, aga üks asi on tõsi küll: koduriided võiksid olla puhtad ja viisakad, mitte luidunud ega väljaveninud. mugav saab olla ka armas..
 
alu 29. juuni 2012, kl 12.52
huvitav kyll..et millised näevad välja need autori mahategijad ja tundmatule naisele krunni ja kaltsudega kaasarääkijad? ilmselt on olemas terve grupp naisi, kes mehele saanuna asuvad kodus rõvetsema ja leiavad sellele veel tuhandeid õigustusi naiseks olemisel ning leiavad, et kogu meessugu lihtsalt ei taha neis kaunist naist näha. irw.
 
Agnes 29. juuni 2012, kl 12.56
Eksid alu, õige naine on kodus tõeline kiizu ja oma madalaid tundeid rahuldab delfis lõhverdades.
 
ei koristagi 29. juuni 2012, kl 12.56
mul mees koristab ja kõik ok.
 
alu 29. juuni 2012, kl 13.01
kiizu võiks olla prinkis kanni ja trikkis tissiga naine kuni 30. edasi tulevad juba giizud, kes ei malda kusagil välja elamata jätta oma laiali valguvaid tundeid koos kõige muuga.
 
kivike 29. juuni 2012, kl 16.25
Ja jah, bla-bla-blaaa. Nii kui esimesed sekundid peale kolmekümmet tiksuma kukuvad, nii see kann ja tiss kohe sekundipealt ka lonti vajuvad ... jah, ja ärme tõesti tundeid ka unusta, sest need on nagu halb ilm, lihtsalt tulevad ja valguvad üle ääre. Kuigi, mõnel on kalake kodus, teisel hiireke, kolmandal jänku, olen isegi kaheksajalaga varianti kohanud, kasslased on ülehinnatud nähtus ... :)
 
minni 30. juuni 2012, kl 16.19
Olen alati kodus olnud armsa kleidiga, seksikate lühkaritega vms. Mees seevastu lontis/katkiste pükstega, katkiste sussidega (no ei viitsi poest 10 euri eest uusi vaadata), ajamata habemega, viimase peale kulunud T-särkidega. Nii 15 aastat järjest. Lõpuks jätsin mehe maha. Ausalt, naine ka kogu aeg ei taha vaadata meest, kes on kui poe tagant viina viskamast tulnud, kuigi tegelikult alkoholi peaaegu ei tarbinud. See, kui inimene enda hooletusse jätab, näitab et ta ei hooli ka enam oma kaaslasest.
 
minnile 30. juuni 2012, kl 16.28
naine võiks sellisel juhul mehele ise sussid kinkida (koos poodlema minna), uued särgid osta jne. see on küll otsitud põhjus lahkuminekuks.
 
ah, ärge ärrituge 30. juuni 2012, kl 16.37
Alu kommentaare pole mõtet lugeda. Ta on pisut lesbiliste kalduvustega naine Tartust. Tean, mida räägin.
Seega, võtke tema sõnavõtte huumoriga. Las kõneleb ja sädeleb enda arust.
 
Agnes 30. juuni 2012, kl 17.52
Ei ole mõtet ärrituda tõesti. Jumala ausõna olen praegu krunniga ja veluursetes dressipükstes :))
Kuidas teie? Pliiatsselik ja range valge pluus?
 
haha 30. juuni 2012, kl 18.44
irww, reaalsuses on juba see tõeline jackpot, kui naine on väljas olles ilusates riietes, meigitult, maskitatud näoga (oletan, et siis viitsib teha maski ka juustele, maniküüri, pediküüri jms spahoolduseid). tänavapildis pooled naised ei ole isegi kodust väljas hoolitsetud välimusega :D mis siis veel kodusest välimusest rääkida. veab, kui mehel on naine, keda välja viies uhke käekõrvale võtta on.

muidugi saabub karm reaalsus, et selline ilu võtab kõik aega, raha ja hoolitsusi. suurem üllatus vist nendele meestele, kelle ema on tagasihoidliku välimusega? et oma tundlikke silmi mitte kahjustada, tulekski siis naisele luua tingimused, et ta saaks kodus ka sätitud olla... saadad naise kord nädalas terveks päevaks salongi, kus talle tehakse kõik maskid ja hoolitsused seal ära. püsimeik, kallid meigivahendid, mida võib ka üle 8h kanda ilma, et punnid näkku tuleks jne. see kõik võtab päris palju raha ja ilmselt ei saaks naine ka täiskohaga tööl enam käia.. see oleks eluvõõrale mehele veel suurem reality check :D

minu arust on see teemaalgajata naine juba selles osas 5 punkti teeninud, et kodust väljas käib ilusti ja teab ka kuidas enda eest hoolitseda. kahju ainult, et tal on aega maski teha koristamise ajal. ideaalis mõisaprouad ju võtaksid õhtul pika vanni ja maskitaksid siis niimoodi, et vannituba oleks paariks tunniks hõivatud.
 
sass 30. juuni 2012, kl 21.06
Naine pole kunagi vana ega kole vaid koju tuleb osta rohkem viina.
 
ei no 30. juuni 2012, kl 23.23
alu on Tartust, pilu on Tartust, Agnes on Tartust - mis teil seal Tartus toimub õige?
 
naine 30. juuni 2012, kl 23.32
Aga selline mutistunud kodueit saab ju alati maha jätta.
 
alu 01. juuli 2012, kl 00.15
ja muidugi. kogu delfi naistekas on tartust juured alla ja tohutu tagumik taha kasvanud.
 
Agnes 01. juuli 2012, kl 00.53
Palju toredaid mõtteid :) Mõnel jaanipäev ikka veel kestab ja pole kaineks saanud :)
 
ka krunnikas 01. juuli 2012, kl 01.07
a mis krunnil üldse viga on? mõni naine oskab ka krunniga kena välja näha.
pigem olgu krunn, kui toidus mingid pikad juuksekarvad. jube. vanus ei mängi mingit rolli. olgu või 20, juuksekarvad toidus on õudusunenägu.
 
ka krunnikas 01. juuli 2012, kl 01.15
eee...ja kuidas selline mutistanud kodueit üldse naiseks võetakse? ükski normaalne naisterahvas ei muutu normaalse mehe kõrval mutistunud kodueideks.
 
alu 01. juuli 2012, kl 01.24
krunnil polegi midagi viga, krunn on krunn kuklas. oleneb kuklast, selle ilmest aga kindlasti ei kaunista seda kottis silmadega vaevatud ilmet mingi peale määritud pasteet. ilmselt on loo näol tegemist mingi vana ära aetud hobusega, kes kodutöid tehes "laeb" endale nooremat väljanägemist.
 
ka krunnikas 01. juuli 2012, kl 01.30
ja ikkagi, kuidas ja miks selline kottis silmadega vaevatud ilmega vana äraaetud hobune endale naiseks võetakse? või muutus selliseks abielu jooksul? miks küll?
 
Miks küll? 01. juuli 2012, kl 08.08
Teemaalgatajale näib probleem läbi ja lõhki tuttav olema. Ega teiste kodudes toimuvat suurt näe, järelikult siis isiklikud kogemused. Miks teemaautor väärib just trööbatud välimusega koduhane, sellele saab ta vaid ise vastuse leida.
 
No 01. juuli 2012, kl 10.44
kui kodus on ikka pruun,musklis ,hoolitsetud ,ilus mees ega siis ükski naine ei pane selga kodukitlit ja pähe krunni või rulle.Järelikult mees ise rõvedate dressipükstega,suure kõhuga ,habetund vanamees.
 
alu 01. juuli 2012, kl 22.19
aga lubage-kui kodus on rõve mees ja naine ka kodus rõvetseb oma väljanägemisega...siis on ju paras paar, igati yksteist ja seda elu väärt. pole ju mõtet kodus naisel ringi käia mingi maskiga, et siis väljaspool kodu välja näidata end paremat väärt inimesena. räige silmakirjalikkus ju ja lipu "oma mees" kõige öabasem ryvetamine.

kes siin alles rääkis et naised on moraali hoidjad ja edasi viijad-irw, mis naised seda eesti moraali siis ikkagi tootnud on?
Karl Kindermacher 02. juuli 2012, kl 13.03
 
Krunniga roheline vanamutt 02. juuli 2012, kl 13.52
Aga pühi siis enne naise tulekut tolm ära, siis naine saab sinu jaoks ka ilus olla! Nii lihtne see ongi!
Ja kui sa ei jõua koristajat ja söögitegijat palgata, siis pead leppima sellega, et naine tõmbab tööroobad selga ja asub oma teist tööpäeva tegema pärast ametitööd.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!