Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
kust leida üheöösuhteid?
 
küsiks nõu 24. november 2012, kl 17.38
Olen iseendaga hakkmasaav alla 25 aastane naine. Paluks nõu ja soovitusi selles osas, kus leida Tallinnas ajutisi sekssuhteid. Töökaaslased, ülikoolituttavad selleks enesestmõistetavalt ei sobi. Tahaks ikka anonüümselt tutvuda, st oma nime ei avalda ja teaksime üksteisest nii vähe kui võimalik. Kellegagi ennast siduda ei taha ja ka pikemad sekssuheted kui paar nädalat sama mehega on mulle tüütavad, ahistavad ja vastumeelsed. Aga ilma seksita ei taha ka olla. Kui teil on soovitusi, kust leida häid üheöösuhteid, siis on ettepanekud teretulnud.
 
oraakel 24. november 2012, kl 17.47
no jah varsti oled üle linna tuntud, siis leiavad üheöö suhted su ise ülesse..tuleb vaid algust teha... ütled, et paar nädalat üks isend.. see teeb aastas kuskil 25 meest.. oleneb kaua sa plaanid sellist elustiili jätkata ... arvestades, et tallinas on sobivas eas mehi ... paljud on suhtes ja soovivad seda elustiili jätkata ...seega võib prognoosida, et kui 3 aastat vastu pead oled 28 eluaastaks tunnustatud klienditeenindaja ja siis ei pea sa otsimise peale aega kulutama ... samas võib see ka varem juhtuda...kõik on sinu kätes ... on mida lastelastele pajatada... aa kust leida ... no klubid ehk, või portaalid...
 
kas 24. november 2012, kl 17.55
sa siis peolt või klubist tõesti ei leia. mulle vanamoorilegi tullakse pakkuma. mina polnud huvitatud. aga sa anna oma meil, ma soovitan sind. ma ei oska ka õelda, kui turvaline ja nauditav selline suhe oleks. anonüümselt võid tutvuda mõne sexpoevidinaga. sellega saad nii head kui turvalist. see ei lähe ka kellelegi kellama, et sai sulle ära panna.
 
teemaalgataja 24. november 2012, kl 17.58
nii see ka ei ole, et iga paari nädala pärast uus. mõni kuu on nii kiire, et ei jõuakski kellegagi kokku saada. ja lapsi pole mul plaanis saada, nii et see mure jääb ära.
 
lihtne 24. november 2012, kl 18.11
Kui pubi- klubi on liigne ajaraiskamine, lepi anonüümselt tutvumissaitidel kokku ja anna minna. Ära unusta et Eestimaa on väike konnatiik ja varsti oled olukorras kus tänaval sind sõpradele pakutakse.
 
oraakel 24. november 2012, kl 18.18
siis on lihtsam, kui lapsi ei plaani saad- olen alati tundnud teatud vastutust laste ees. Pakun, et on ka selliseid mehi kes soovivad lühiajaliselt kohtuda just samal eesmärgil, sa pead ta lihtsalt ülesse leidma.
 
siin 24. november 2012, kl 18.26
saame tuttavaks rubriigis otsivad pidevalt neidsamuseid vabameelseid naisi.
 
MARIA 24. november 2012, kl 18.51
apiiiiiii
 
nali vist 24. november 2012, kl 18.53
Noor naine leiab seksi igalt poolt. See on küll õige, kui algus lahti teha, on hiljem soovijaid nii palju, et sa ei jõua eest ära põgeneda.
 
alu 24. november 2012, kl 19.26
"Olen iseendaga hakkmasaav alla 25 aastane naine"

a kas su väljanägemisega võiks väikelastele pysivaid unehäireid tekitada või? kui mitte-aga palun, istu napis riietuses, jalad mitte kokku surutuna, kutsuva pilguga kusagil jõusaali eesruumis, kaubanduskeskuse pingil vms ja huvi peaks piisav olema.
 
teemast mööda 24. november 2012, kl 20.03
aga oled sa üldse mõelnud, MIKS sul selline täiesti kummaline soov on?
iga normaalne noor naine soovib olla armastatud, soovib turvalist suhet.
sa psühholoogi poole ei tahaks pöörduda või?
anna andeks, aga sinu soov pole justkui terve vaimu tunnus.
või on sul neerupealsete ületalitus. see pidavat ka erilist suurt sugukihu tekitama.

kui aga puht seksist rääkida, siis sellega küll mingeid probleeme ei peaks olema. noor naine saab seksi igalt poolt. häid soovitusi on eespool antud.
kuigi sina mõtled vist sellist asutust nagu bordell, kus oleks meesprostituudid.
vot tõesti ei tea, kas meil eestis selline asutus eksisteerib.
 
teemast mööda 24. november 2012, kl 20.04
vabandust - ületalitlus
 
soovitus 24. november 2012, kl 22.52
kasuta abielumehi, nad oskavad vait olla
 
liba siin ja liba seal! 25. november 2012, kl 01.25
otsusta juba ära- kas oled 47 või alla 25 aastane naine!
 
samuti 25. november 2012, kl 01.52
Mul tekkis kõrvalteemas tugev kahtlus, kas algataja on ikka 47. Tundus noore naise kirjutis seal.
 
teema autor 25. november 2012, kl 03.06
Ma ei ole see 47 aastane kõrvalfoorumist. Kuigi ma juhtusin lugema tema teemat (lõpuni ei lugenud) ja pean tunnistama, et kohati ütles naine47 täpselt seda, mida mina arvan seksist, just selle vahelduse suhtes. Aga mina ei käi meestega, kuni neil tunded tekivad, vaid minu lemmikud on üheöösuhted. Ma ei sehkenda kunagi meestega, kelle puhul mingeid tundeid kahtlustama hakkaksin, sest ei käi kunagi ühegi mehega niisama kohtamas ega ürita teda tundma õppida või rääkida milletki muust peale seksi. Kui ta mulle tutvumisõhtul klubis seksi ettpanekut ei tee, on ta minu jaoks maha kantud. Ma ei viitsiks rohkem oodata. Aga pole aega eriti klubis käia, kuna olen pühendud tööle, klubidesse satun vaid siis, kui pinge langeb tööst ja õpingutest. Suhtlen ainult ööklubist tutvutud meestega (peamiselt välismaalased, kõige ohutum variant, eriti hea kui nad ajutised turistid on) kuni seksini ja kohe pärast seksi kaon ära. Isegi hommikuni ma ei jää.
Üks soovitas mulle psühholoogi siin, see on tase ikka irw. Inimene naudib elu sõna otseses tähenduses ja peab hulluarsti juurde minema??? Osa soovitasid mulle portaale, ega ma hull ei ole, et oma pilti netis võõra tüübiga jagama hakkasin? Nii, et ainsad kohad ongi klubid. Ma arvasin, et soovitate lihtsalt erinevaid konkreetseid klubisid, kus on parem valik mehi, kes ainult seksi otsivad. Või, kus kõige rohkem välismaalasi käib.
Abielumeestega on see halb asi, et kui nad tahavad midagi kõrvalt, siis püsivat armukest, aga mina pole seksist huvitatud üle 1 korra. No ei viitsi kodunt välja minna spetsiaalselt ühe tüübiga kohtuma, pole huvitav. Peol vähemalt lõbus meeleolu ja muud huvitavat ka peale meeste.
 
teema autor 25. november 2012, kl 03.23
Olen lihtsalt praktiline inimene, kui kedagi armastan, siis vaid iseennast. Kõik need naised, kes suhet ei taha ju teeksid kahju iseendale, kui hakkasid pesa punuma mehega ja looma mingid enda jaoks mõttetuid piiranguid. Ma küll ei saa aru, miks ma peaksin mehelt tahtma midagi muud peale seksi? Püsiv suhe pole lihtsalt minu jaoks. Inimesed ongi erinevad.
 
aga 25. november 2012, kl 05.49
sa ei pea ju ennast kuhugi portaali üles riputama. käid ja vaatad seal lihtsalt mehed üle. kui sobib, sebid ära. see kontingent seal millegipärast pidevalt kuival, selliste ärarääkimine alla 10 mintsi ajakadu.
 
keku-leku 25. november 2012, kl 07.03
soovitan lahkelt bordelli tööle minna või see koguni avada.
 
? 25. november 2012, kl 07.52
keku-leku
milleks peaks tervet metsa haldama kui vahel ainult paari palki vaja?
 
teemast mööda 25. november 2012, kl 10.54
"üks soovitas mulle hulluarsti siin, irw"....

irvitada pole siin midagi. psüühika on sul nihkes, see on selge. aga ega sa ennast muuta ei saa. midagi pole teha. kurb on ainult see, et välismaalaste ees eesti mainet alla tõmbad.
 
oopium. 25. november 2012, kl 12.21
on ikka loogika- no palju teil siis seal Tallinnas neid klubisid on, ega sa alles täna ei alusta. sinu ampluaaga võiks sa juba teistele siin soovitama hakata :D
suurlinn Tallinn :DDD
mina sind hukka ei mõista, parem ikka kui p.set mööda muru taga vedada.
siit moraal- ei tasu ikka üleõppida ja ületöötada, et rahulikult enam sedagi otsida ei saa, parem kui söödetaks konveiermeetodil ette.
sul tõsine soov, siis sa siit seda ei otsiks ja sellised kohad "privated" ammu leitud!
 
... 25. november 2012, kl 13.34
selles mõttes nagu veider et kas siis kellegiga pole olnud nii head seksielamust et veel tahaks, vaevalt küll et need juhututtvad kõik tasemel on olnud
 
juula 25. november 2012, kl 13.43
...
asi pole selle naise seksielamustes, vaid see inimene pole võimeline hingeliselt ja vaimselt pikemaaegseks suhteks.
tegemist on mingi arenenguhälbega, ebaküpsusega.
professionaal oskaks diagnoosi panna. aga kui inimene ise probleemi ei näe, siis pole ka kellegi teise asi vahele sekkuda. igaüks elab oma elu ise.
 
n40-ndates 25. november 2012, kl 16.07
Asi tõenäoselt vanuses, õigemini nooruses. Mul on ka olnud perioode, kus ei taha mingit püsisuhet. Ja ega mul ainult üks lühiaegne suhe ongi olnud.
 
Rx 25. november 2012, kl 16.18
Teemaalgatajale! Kirjuta mailile kui huvi!
 
ei tea jah 25. november 2012, kl 16.40
et peaasi, et saaksid aeg-ajalt head seksi. siin foorumirubriikides ju on mõnedki juhu- ja lühisuhete harrastajad kaevanud, et neile on partneriteks sattunud hulgem jorsse, kes end ei pese ja nagu polekski midagi kuulnud riistapesemisest ja kuidas see siis konkreetselt haiseb. ja paljud jälle krapsti selga ja krapsti seljast maha. et sihukesed mured siis.
 
Agnes 25. november 2012, kl 17.34
Aet kust? Ma pakun, et siitsamast, sest kuuldavasti lugupidamisest oma naise vastu paneb mõni mees teisi naisi ainult ühe korra ja 2kympi vanust oleks ideaalne ;)
Kontakti leiab mõned leheküljed tagasi.
 
oopium. 25. november 2012, kl 19.05
Agnes, et mingist rekkamehest räägid või, kes lausa jumaldab kahekympiseid olenemata kasvõi mingis rohelise uimas?
 
Tiina 25. november 2012, kl 19.06
Paistab, et kõige suuremad sapipritsijad lühiaegsete ja pinnapealsete sekssuhete osas on kibestunud ja ebareaalseid täitumatuid ootusi meestele püstitanud naised. Sest kuidagi teistmoodi ei oska kommija "teemast mööda" õelutsemist ja ussitamist selgitada. Tema loogika järgi peaks vist 70% meestest psühholoogide vahet treima... Ahjaa, mehed ju võivad litutada palju süda lustib, aga kui naisele meeldib lihtsalt kohustustevabalt seksida, siis on kohe vaja hakata mingeid pseudodiagnoose või pastakast välja imetud põhjuseid lagedale käima. Elame 21. sajandil, viimane aeg oleks sellisest haigest mentaliteedist üle saada.
Tsiteerin: "iga normaalne noor naine soovib olla armastatud, soovib turvalist suhet." Kuule, räägi enda eest. Naisi on eri vajaduste ja soovidega. On jah selliseid tibumemmesid, kes vaid oma mehele elavad ja mees on nende jaoks universum. Aga on ka karjäärinaisi ja lihtsalt lõbutsejaid, kes asju tõsiselt ei võta ja teavad, et kui tundeid pole, ei ole vaja teeselda, et need on. Kui iga naine oleks nõus vaid abieluga ja seksima ainult mingi kujuteldamatu suure tundepuhangu ajel, mida enamasti eksisteerib vaid Hollywoodi filmides ja noorte rumalate tüdrukute fantaasiates, siis enamus mehi sooritaks enesetapu või prostituutide hind tõuseks lakke. Ei maksa pilvedes hõljuda. Kui pole kedagi keda meheks tahaks silmapiiril, on see igati normaalne nähtus, et noor naine läheb ja võtab elult mis võtta annab. Igal normaalsel naisel on seksisoov kui ta just frigiidne pole. Kaks täiskasvanud inimest, mõlemad teavad, et asi kunagi millekski enamaks kui seks ei arene, lasku aga käia. Kui mina peaksin seksima vaid mingi ebareaalse roosamullilise tunde ajel liblikad kõhus, siis ma küll seksida ei tahaks. Igaühele oma. Heale keppimisele pole tundeid juurde mõelda vaja ja pole mõtet nii mõnusat ja vaheldusrikast asja kui juhusuhted oma tundepläraga ära solkida.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!