Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Tegelik põhjus, miks mehed on vanapoisid ja ei leia naist
 
lll 15. veebruar 2013, kl 20.42
Tegelik põhjus on selles, et mehed on evolutsiooniliselt alati rohkem seksi vajanud ning seda jõu või võimuga peale surunud. Muidugi meeldib indiviididele seks erinevalt ja kindlasti pole kõik seksi nautijad mehed ja mittehoolijad naised, aga väga vähesed naised vajavad seksi nii palju, et on selle nimel valmis kõigega riskima, nagu mees, kes on kondoomita prostituudiga vahekorras.
Vabaks saanud naistele ei sunni keegi seksi peale, erinevalt meestest, keda tehakse süütuse pärast maha. Seetõttu ei võta naised üldse meest, kui iseseisev elu on parem ja enamasti see seda on, sest seks ja paljunemine pole ajalooliselt kunagi naistele meeldiv olnud (väikeste eranditega). Kui mees ei paku midagi, mis on iseseivalt elamisest veelgi parem, siis ei olegi naistel mõtet abielluda. Raha, st paartuhat eur kuus pakkuda pole mingi näitaja, sest naine võib selle edukalt ise teenida ning jääda töövälisel ajal ikkagi enda elu eest otsustajaks (ja õppimiseks kulub palju vähem aega, kui dieeditamiseks, solaariumis ja ilusalongis käimiseks, küüntepikenduse järelmaksu maksmiseks jne), kui raha pärast suhtes olev naine on oma mehele 24h ööpäevas pärisori.
Samuti on see tüüpiline statistikute viga, et nad eeldavad, nagu otsiks KÕIK mehed naist ja KÕIK naised meest, et neid pole, keda seks kas hetkel või absoluutselt ei suvita, kes on puudega, haiged, suhtes paljudega, ei huvitu suhetest, homoseksuaalsetes suhetes, tarbivad lihtsalt pornot, pühendunud millelegi muule ja ei pööra suhetele/seksile tähelepanu, tsölibaadis jne.
Ma tean ülikooliajast ja töölt sadu nn korralikke tüdrukuid, kes jätavad väliselt võib-olla vaoshoitud, tagasihoidliku tüdruku mulje, aga eriliselt meestest ja suhetest ei hooli. Ise olen ka üks selline, miks on üldse vaja meest, kui midagi juurde ei paku? Seksima ma ka elu sees ei hakka ja kui hakkaks, oleks parem Hollandis prostituut, kes saab poole tunniga 200€ ning tööaeg oleks 8h pärast läbi, mitte 24h järjest dollariprostituut.
 
Ka naine 15. veebruar 2013, kl 20.56
SUPER! Selline on ka minu arvamus.
 
krõõt 15. veebruar 2013, kl 21.14
arvan ka nii, et mingite stampide pärast pole mõtet end siduda..kui mehepidamine mulle emotsionaalselt ega ka mingis muus mõttes midagi juurde ei anna ja pigem elukvaliteeti alla kisub, siis pole mõtet ennast vaevata..lapsed olemas ja suured
 
Mulle 15. veebruar 2013, kl 21.18
mees meeldib.
 
siis 15. veebruar 2013, kl 21.20
loomapidamine=mehepidamine=naisepidamine=sitta kah
 
tädidele 15. veebruar 2013, kl 21.21
saate 50 siis hakkate teiste naiste mehi püüdma meeleheitest
 
krõõt 15. veebruar 2013, kl 21.26
olengi juba üle 50, sestap oskangi vabadusest lugu pidada, vanas eas ei jõua enam teisi orjata
 
Naine50 15. veebruar 2013, kl 22.07
Ma annaks hea meelega enda oma ka ära, aga ei lähe teine kusagile.Meie eas on muudki teha, kui mehele meelejärele olla.
 
venividivici 16. veebruar 2013, kl 13.08
teema autor kirjeldas ülivärvikalt feministi ja tema mõtlemist. paremini vist ei saakski.
 
___ 16. veebruar 2013, kl 13.34
Mina olen selles mõttes täiesti iseseisev, et rahaliselt olen sõltumatu ning enese jaoks olulisi valikuid saan ka iseseisvalt teha. Aga suhtes olemine mulle meeldib, see rikastab. Seks meeldib ka. Lihtsalt tuleb valida endale partneriks inimene, kes pakub pinget ja kellega olulised põhimõtted ja soovid (kasvõi seksimise tihedus ja kvaliteet) kokku klapivad.
Üksi on muidugi ka mõnus, aga vaid siis, kui see üksi olemine peale sunnitud ei ole ning tead, et lähedal on inimene, kelle olemasolu vaimu, ihu ja hinge rikastab.
 
feminist 16. veebruar 2013, kl 15.34
Igal on õigus oma valik ise teha, vastavalt meeldimisele, soovidele. Kuid teemategija mõtted minu omadega ei haaku mingilgi moel.
Mees on hea kaaslane, sõber, sekspartner, laste isa. Mehega koos on hea olla.
Aru ma ei saa, mil moel mõni naine end mehe orjana tunneb. Mis sajandis te elate?
Muidugi, kui seksi vastu mingit huvi pole, ongi õige partnerist hoiduda. Mittehuvitunuid on siiski väike protsent. Seksuaalne rahuldus on elus väga olulisel kohal, ja seda paljude naiste jaoks.
 
pupu 16. veebruar 2013, kl 16.44
head pepukat
 
to feminist 16. veebruar 2013, kl 16.53
mõeldud oli just neid kompromissina abiellujaid, kes võtavad mehe seepärast, et naabrinaisel on ja sõbrannadel ka. Vahet pole, kas peksab, mängib raha kasiinos maha või on selline, kes välimuse eest ei hoolitse, pidades seda "eide asjaks" ja arvab, et naised on üldse mõttetud, aga panemisauguks kõlbavad küll.
Naiste seas on ikka väga palju neid, keda seks ei huvita ja teevad seda ainult meestele vastutulekuks. Mehega seksitakse, sest peab.
 
ahjaa 16. veebruar 2013, kl 19.00
Kaastunne neile, kes pole head meest kohanud ega head seksi saanud.
 
ago erep.u.ul.e 16. veebruar 2013, kl 20.10
pupu Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> head pepukat

sullegi toredat tahasaamist teistelt vägistajatelt!
 
irwww 17. veebruar 2013, kl 23.27
hea seks? mingi nali või? nuz.zimine on mõeldud selleks, et mehed jõuga naisi allutaks, see ei saagi naistele hea olla. pärast räägivad, et kes millist eitte pani. mingit armastust pole olemas, mehele on naine sama, mis pihhku pexmine :D
 
Jaa 18. veebruar 2013, kl 01.26
Hea seks on üldse naljakas väljend. Pealegi see, mis on naisele hea, võib mehele täiesti keskpärane tunduda.
Või jälle vastupidi.
 
ehh 18. veebruar 2013, kl 09.04
mehed võivad ju vanapoisid olla, aga reegel on see, et naised surevad üksikutena.
 
Tegelik põhjus 18. veebruar 2013, kl 13.07
on see , et mehed on mökud!!! Ootavad ja loodavad et naised nendega esimesena ühendust võtaksid muudkui, aga enamik korralikke naisi küll ühegi mehe järgi ei jookse , vot nii. Ja nii need mökud siis istuvad ja ootavadki, et mõni naine neile suhu jookseks, no eks neid odavaid lollikesi muidugi on ka, aga mitte niipalju, ja ega kõigile ei jagu , nii need enamus m ökusid siis üksikuks jäävadki.
 
Kogemus to ahjaa 18. veebruar 2013, kl 13.19
Mul on olnud nii, et voodis mulle väga meeldis, aga mees kohtuda rohkem ei tahtnud. Isegi 2 välismaalasega on nii olnud, et peale ühte korda nad enam ei taha. Ei ole välismaalased midagi teistmoodi, nagu tihti delfist lugeda.

Samas kui mulle üldse ei meeldi, siis mees kiidab ja otsib uuesti kontakti. Nii et partnerid võivad voodis täiesti erimoodi tunnetada.
 
kivike 18. veebruar 2013, kl 13.21
lll Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Ma tean ülikoo
> liajast ja töölt sadu nn korralikke tüdrukuid, kes
> jätavad väliselt võib-olla vaoshoitud, tagasihoid
> liku tüdruku mulje, aga eriliselt meestest ja suhe
> test ei hooli. Ise olen ka üks selline, miks on ül
> dse vaja meest, kui midagi juurde ei paku? Seksima
> ma ka elu sees ei hakka ja kui hakkaks, oleks par
> em Hollandis prostituut, kes saab poole tunniga 20
> 0€ ning tööaeg oleks 8h pärast läbi, mitte 24h jär
> jest dollariprostituut.

Minu arvets saab sinust kehva l...ts ja mingi laia püsiklintuuri sa ilmselt kokku ei saa seal Hollandis. Ma saan aru, et "mina, mina, mina" kõigepealt, aga milleks peaks mehele sinusugust naist vaja olema? Eriti veel variandi puhul, et alati leiab ju mõne lahkema ja kas mingeid vahevariante polegi või - ainult 8 tundi päevas seksida või 24? Suhtes või abielus mehed sinu arust nii palju seksivadki või? Või no isegi mittesuhtesolevad. Milleks oli sinu emale meest ehk sinu isa vaja? Ilmselt sinna see sinu suhtumise koer ongi maetud.
 
ja jah 18. veebruar 2013, kl 13.22
mehed ootavad ja mida teevad siis samal ajal naised? jagavad mitte ootavaid mehi? panevad näppu?
kui mees ületab 40 aastat ja ta ise pole haisev parm, siis on tal naisi karjas järel, ootamine tasub ära. kui naine ootab ka veel peale 40 aastat, siis suure tõenäosusega ootab kuni surmani.
 
irww 19. veebruar 2013, kl 08.29
Paljud panevad mööda, muidugi võib teil mees olla, kui keegi meeldib. Aga enamikul naistel on täiesti ükskõik seksist ja mehe omamisest, nad teevad seda ainult moe pärast, massiga kaasaminemiseks. Kas te tõesti arvate, et keskmine paar on teineteisesse armunud? Elatakse koos, sest kõik teevad nii ja mehed tahavad tasuta seksi. Raha pärast suhet loov naine ongi ööpäev läbi mehe oma, legaalne prostituut, päris prostituuditöö ei kesta pärast tööaega.
 
kah naine 19. veebruar 2013, kl 08.51
Tegelik põhjus on selles et naised on siseseisvunud. Naisel on meest vaja ainult raskete asjade tõstmiseks ja laste saamiseks. Ülejäänudga saab ta ise suurepäraselt hakkama. Üksik mees aga käib alla. Ei hooli endast hakkab jooma, liiderdama ja vajub auku. ja sellist meest ei taheta enam üldse vaadata.
 
d 19. veebruar 2013, kl 10.20
sama lugu meestega, meestel pole naist enam vaja, pesu peseb masin, valmistoitu võib osta kust iganes, koristaja võib ka palgata, kui ise ei viitsi, isegi seksi jagatakse kellele tasuta, kellele raha eest, aga ilma ei jää keegi.
tänapäeval pole paarisuhtel enam majanduslikku ega mugavuslikku vajadust, kui sellega kaasneb veel rivaalitsemine ja teineteise vastastikune maha surumine, siis lihtsalt kogu kooselu kaotab igasuguse mõtte.
 
küsimus 19. veebruar 2013, kl 12.13
lugedes mõningast kommentaari aga eriti eelmist, siis tekkis kohe küsimus, et mis saab meist näiteks saja -paarisaja a. pärast? see tähendab siis seda, et perekonnaseisuametid võivad rahulikult oma uksed sulgeda? ning üldjoontes siis seda, et paarisuhe kui selline osutub haruldaseks nähtuseks?
 
d 19. veebruar 2013, kl 12.37
jah, paarisuhe kaob minevikku kui nii jätkub. palju üksikuid inimesi!
aga see ei pruugi nii jätkuda, võibolla tuleb sõda, looduskatastroof või islam euroopasse ja muuda paarisuhte jälle vajalikuks. viimane asi, nimelt usuvahetus nõrgenenud moraaliga rooma impeeriumis on ju juba ajaloos toimunud, siis tuli lähis-idast kristlus ja euroopa kukkus arengus 1000 aastat tagasi, nüüd ootab võimalust islam, tegelikult on ta juba viienda kolonnina kohal, nõndasammuti kui algul tuli kristlus.
eesti jäi küll sellest ajaloost välja, meie olime siis veel sõltumatus ugrimugri põhjalas.
 
Agnes 19. veebruar 2013, kl 12.58
Siin käib jutt rohkem kodutöödest, rahast, võimust, iseseisvusest, tahtmisest ja saamisest...aga inimene jääb ju ikka inimeseks ja kõikides nendes moodsates elumugavustes tahetakse ju kedagi elusat, sooja ja oma enda kõrvale.
Kõigil lihtsalt ei vea...või ollakse juba nii ära väntsutatud, et polegi nagu enam tahtmist...või ei ole õigel ajal õiges kohas...
 
@küsimus 19. veebruar 2013, kl 13.21
Riik on käest lastud ja käest antud, rahvusriikide hävitamisels EL-is on korraldused tehtud, uuest aastast on Vene piir lahti. Kes tegi, ise tegi! Noored põgenevad siit nagu leposooriumist ja õigesti teevad, see haigete individualistide hulgas elamine ise on sandistav, põgenemine viitab väga elutervele käitumisele!
Miks peaks mind huvitama, kes hakkab seda parteilaste pätikarja siin ülal pidama, küll nad vietnamist omale orjad toovad ja kaevandustesse tööle panevad, raha eest elamislubade müümine on neil käpas.
Sellistele meestele, kes oma rahvast ja maad ei kaitse igat liiki vallutajate eest, pole vaja ei järeltulijaid ega seda riiki!
 
d 19. veebruar 2013, kl 13.36
@küsimus, ega siis riik ei korralda inimsuhteid, neid teevad ikka inimesed ise, nii hästi või halvasti kui nad seda oskavad.

Agnes, olen sinuga päri, inimene jääb ikka inimeseks ja üksinda õpib ta küll elama, kuid igatsus paarilise järele jääb isegi siis kui ta selle endas maha surub.

mida rohkem suhteid, seda vähem oskust kooseluks ja ilma mõlema vanemata lastel lagunevad kooselud kiiremini ja kergemini, see on nagu nõiaring. me võime ju süüdistada vastassugu, aga süüdi on mõlemad ja ka ühiskond ja heaolu ja vabadus. raskuste ühine ületamine loob tugevama sideme.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!