Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Naised ja üheöösuhted
 
m36 07. märts 2013, kl 13.59
Tahaks naistelt uurida, mida naised TEGELIKULT üheöösuhetest arvavad. Mul on nimelt kuri kahtlus, et naissugu laseb asjal välja paista ühtpidi, kuid tegelikult on teistpidi. Välja lastakse paista, et ollakse kaasaegne naine ja nagu mees: seks on seks, naine kasutab meest üheks ööks ära jne. Nii nagu arvatakse, et mehed suhtuvad üheöösuhetesse.

Mul on kahtlus, et tegelikult pole asjad nagu välja lastakse paista. Et tegelikult naised ei suhtu üheööseksi nagu mehed, vaid ootavad midagi muud. Jumal teab mida. Mingit printsi valgel hobusel ja suhet? Tegelikult kannatavad hinges?

Ma saan aru, et taolisele küsimusele on raske vastust saada, kuna vastajaid naisi on kahte sorti: ma pole selline naine, kes ööklubides jõlguks või siis sellised, kes käivadki ööklubides ja teevad üheööseksi, kuid nendel on arvatavasti enda tugevuse näitamiseks vaja väita, et loomulikult lihtsalt seks ja hoopis mina kasutan mehi ära. Ärgu mehed endale ette kujutagu!

Seega arvan, et isegi kui saan hunniku vastuseid, kus kinnitatakse, et naised kasutavad lihtsalt mehi üheks ööks ära ja siin annavad jalaga, sest naised tahavad lihtsalt seksi ja mees on lihtsalt peenisega lihakeha valitud üheks ööks… ikkagi ma võib-olla ei usu. Tore oleks, kui see nii on ja naised suhtuks üheööseksi kui lihtsalt seksi ja ei mõtleks sellele midagi muud juurde. Ikka jääb arvatavasti mõte, et pärast seksi naine ootab tel. nr küsimist vms. Et naised tunnevad ennast kehvasti, kuna nad seksisid mehega, kelle nimegi nad ei tea, muust rääkimata (kellena töötab ja kus jne). Mina selliste asjadega võõraste ees ei lehvita ja endast informatsiooni ei jaga. Isegi nime ütlemisest puiklen kõrvale.

Kuidagi kripeldab sees. Mõtlen, et ehk kasutan klubidest leitud naisi ära ja naised tunnevad halvasti selle pärast. Ongi plaanis hakata ööklubides jõlkumise asemel kasutama ainult prostituutide teenuseid. On mõttekam nii rahaliselt kui ajaliselt. Seal ööklubis istu pikalt, saa korve, kärista välja sellele ja tollele ning pärast võid ikka üksi suunduda koju riista poleerima, kuna pole mingit kindlust, et sellel õhtul ka seks saab välja sebitud. Naistel on lihtsam. Kui nad lähevad ööklubisse kindla plaaniga seksi saada ja ise on sellel teemal aktiivsed, siis nad seda ka saavad. Kuna olen vaba mees ja mõtlen selleks ka edaspidi jääda, siis prostituudid peaks olema kõige ausam ja mõttekam variant. Mehel on siiski seksuaalsed vajadused ja ainult ühe naisega olemine tüütaks mind ära. Meeldib erinevate naistega magada. Seega püsisuhe jääb ära.

Ilma seksita ma ka nüüd elama ei hakka, kui tuleb mingi jutt, et naised tunnevad jah ennast ärakasutatuna üheöösuhetes ja et prostituutide kasutamine on paha-paha variant. Et seksi saada, naist ka selleks võtma ei hakka. See oleks jabur, kui on olemas ju prostituudid.

Naised, tehkem pakkumised. Teie arvates, näiteks 10-st ööklubi üheöösuhtest, mitu naist „on nagu mehed ja tahavad lihtsalt seksiˮ ja mitu loodavad, et ehk seksi läbi areneb midagi püsivamat ja pärast tunnevad ennast ärakasutatuna?
 
meesterahvas 07. märts 2013, kl 14.22
Vaata sõrme. Abielus naised, kellel on mees ja lapsed olemas, nemad vaevalt otsivad printsi valgel hobusel. Neil on oma mehel kas väike, mees impotent, tahavad lihtsalt vaheldust vms. Nemad tahavad seksi ja ei oota midagi muud.
 
Naine 22 07. märts 2013, kl 14.53
Panen käe südamele ja tunnistan, et mina käin ja otsin ainult üheöö seksi. Mõnikord ka olen nõus, et saame veelkord kokku, aga ainult siis kui see seks on tõesti nii hea, et tasub kordamist.
Ma põhimõtteliselt ei taha suhet aga tahan põnevust ja seda mängu kus mehed püüavad mind "ära rääkida" ja kuidas nad siis hiljem tunnevad ennast ebamugavalt, sest arvavad, et suutsid mind ilmatu jalust rabada ja ma olen neist väga sisse võetud. Veel rohkem naudin seda hetke kui ma minema kõnnin ja teatan, et sry, ei mingit telefoni numbrit ega nime ega homme näeme varianti. See käib hoopis mehele nii valusalt uhkuse pihta, et pärast seda olen saanud endale isegi paar ahstaja moodi tegelast kes püüavad mind üles otsida, kammivad klubides ja tulevad seal ligi, et "asjad ikka selgeks rääkida".
Miks ma seda teen? Sest mehed kujutavad ette (nagu see teemaalgataja) et nad on naitele mingi meeletu eesmärk ja jumala kingitus. Ei ole! Te olete samuti ainult inimesed ja kui sina oled jahil siis olen ka mina jahil ja võidab see kes teise üle kavaldab. Mina naudin meestele nende oma ravimi jagamist. Jah, sa oled see kes pigutab klubs, et olla õhtu lõpuks see välja valitu kellega ma nõustuks kaasa minema ja siis pead sa ennast voodis tõestama, et mul tore oleks ja siis ei taha ma sinust enam midagi teada kui sa just kõvasti-kõvasti üle keskmise ei ole.
Valus kuulda, aga tõsi!
 
Naine 22 07. märts 2013, kl 15.03
PS: kui oled üle keskmise saad veel ühe võimaluse, ainult ühe :))
Selle reegli tegin pärast seda kui korjasin klubist ülesse toreda mehe kes oskas voodis olla ja pani mind uskuma, et ta ei taha suhet. Leppisime kokku , et meie kohtumisted on vaid ainult rutiinivaba seksiks. Mõlemale jääb oma elu ja anonüümsus. Lasin ennast ära rääkida ja andsin oma tel numbri. Mitu kuud oligi tore: kes igavles, helistas teisele ja kui teisele ka sobis siis saime kokku. Seks oli väga hea. Ja siis trehvas ta mind nägema linnas ühe mu meessoost sõbraga ja 5 min hiljem sain kõne kus nõuti aru, et mis toimub ja miks ma teistega ka suhtlen. Minu vastusele, et meil oli kokkulepe, meil pole suhet ja me kohtume vaid seksiks sai vastuse, et NAISTEL SEE NII EI OLE! Et tema teab, et naised tahavad suhet ja kui ma temaga mõnikord seksin siis ma ei tohi teiste meestega kohtuda ega isegi mitte lõunakohvile minna.
See oli viimane kord kui see mees mu jalgade vahele sai. Kuigi ta käis mul järel pool aastat vabandas ja palus. Tänu sellele vaimuhiiglasele ei lase ma ennast "rutiinivaba sekssõbra" jutuga enam õnge võtta. Lähed mehega paar korda voodisse ja jubata kujutab ette, et on mulle prints valgel hobusel? Mehed, tulge maapeale tagasi!
 
m36 07. märts 2013, kl 15.12
Naine 22

Nänud vastuse eest!

Ei ole valus kuulda, tore on kuulda. Kuna ma pole kunagi hakanud ajama teemat, et "saaks veel kokku", siis ei oska öelda, et kohe kindlasti on mõni sinusugune naine ette sattunud, kuid on küll selliseid juhuseid olnud, kus on tundunud, et naine on sinusugune.

Usu või ära usu, ma pean seda toredaks. Ma ei viitsi mingi suhtejamaga pead vaevata, seega sinu mentaliteediga naised on ikka parem variant kui sellised, kellega pärast süda kripeldab, et tegid veel vaesekese hingele haiget ja teine tunneb ennast ärakasutatuna.

Mul on põhimõte, et mina uuesti kokkusaamist ei otsi, seega ei tunne ennast ka puudutatuna sinu suhtumisest. Just sobib. Ma ei taha teada nime, ma ei taha anda enda nime. Naisel pole vaja midagi isiklikku minust teada. Ma tahan lihtsalt mõne uue naisega seksida.

See vahe meil on, et nagu aru saan, siis sina saad uuesti kokku seksiks mõne mehega, kellega on seks väga hea. Mina pole näinud naist, kellega tahaks veel uuesti kokku saada, kuna seks on kuidagi eriline. Naistel on muidugi voodis vahe sees, kuid ei midagi nii erilist, et peaks hakkama järel jooksma mõnel isendil. Siiani on olnud huvitavam parem mõne muu uue naisega seksida.

Igatahes hea teada, et on naisi, keda huvitab ainult puhas k.ppimine võõra inimesega ja siis nägemist.

Me oleme vist ühel lainel. On ju selles midagi omamoodi väärikat, kui jätta asi ainult seksi tasemele (ilma nimedeta ja tel nr-teta) ja ainult üheks ööks? Enamus vist ei saa aru, aga ma arvan, et sina saad, mida ma mõtlen.

Ma olen vist selline, keda huvitab uue võõra naisega magamine rohkem, kui soov head seksi tegeva naisega uuesti kokku saada.
 
m36 07. märts 2013, kl 15.25
Naine 22

Ma ei näinud su teist postitust ennem. Nii naljakas, ma saan täpselt aru, mida sa mõtled ja ma saan väga hästi aru, miks sa eelistad sellist reeglit, et ei mingeid lisakokkusaamisi, vaid lihtsalt seks ja nägemist. See hoiab elu lihtsamana. Asja mõte on ju seks, mitte oma elu raskeks elamine.

Ikka võib keegi hakata midagi ette kujutama. Seega reegel: üks kord ja ilma nimedeta, ilma tel nr-teta, ilma infota, kus ja kellena töötatakse vms.

Näed, meestel ja naistel polegi tegelikult mingit vahet. Nagu leidub naisi ja mehi, kes hakkavad ette kujutama, klammerduvad vms, leidub ka naisi-mehi, kes teevad kõik, et asi jääks ainult seksi tasemele ja ei taha teadagi, mis teise nimi on. Tahavad lihtsalt järjekordse võõra inimesega k.ppida.

Sa muidu oled mõelnud, et kungi võtad püsiva mehe ja on maja koos valge aiaga, koer ja lapsed või mõtledki taolist elu igaveseks elama jääda? Mina peret ei mõtle looma hakata. Ma pole lihtsalt selleks sobilik materjal.

Ma oleks truu, kui oleks suhtes, kuid ma tean, et kuna mulle meeldib liiga palju lihtsalt uusi naisi proovida, siis kooselus ma rahul küll poleks. Naise vastu poleks ka aus. Seega jääb ära.
 
ang 07. märts 2013, kl 15.30
"On ju selles midagi omamoodi väärikat, kui jätta asi ainult seksi tasemele (ilma nimedeta ja tel nr-teta) ja ainult üheks ööks?"

See on sõnaraamatu definitsioon sõnale "väärikas".
 
meesterahvas 07. märts 2013, kl 15.34
Huvitav, Naine 22-ga ma vist kunagi voodisse ei jõuagi. :)

Nimelt minu taktika ööklubides on selline, et las naised ise sebivad ja tõestavad. Olen nagu naine ja rollid on ära vahetatud. Selliselt jätab mees võimu ja kontrolli enda kätte. Kui aga mees sebib ja naine on "äraräägitav", siis on võim naise käes. Naine on mehest üle ja väärikam.

Olengi sellise olekuga, nagu naised tavaliselt klubides, et "noh, jälle järjekordne naine üritab siin mind sebida ja midagi tõestada ja arvab, et ta on mind väärt. No hea küll, eks ma annan siis võimaluse tal üritada".

Seega mina jõuan voodisse ainult selliste naistega, kes ise sebivad ja pingutavad. Siinse Naine 22-ga ei jõua vist mitte kunagi. :)
 
abielus 07. märts 2013, kl 15.41
Minule jääb auk auguks ja M. M.iks. Ma ei mõista sellist asja. Aga ausad inimesed mulle meeldivad. Jõudu!
 
dogg 07. märts 2013, kl 16.08
neist naistest, kes netis kirjeldavad, kuidas nemad mehi võtavad ja jätavad, on 90% suured fantasöörid ja 90% lisaks meessoost.
 
lugemiseks hea küll 07. märts 2013, kl 16.19
no mees 36 ja naine 22 fantaseerivad ju üsna algsel tasemel. Kõike seda olen juba lugenud kusagilt. Jube igav! (haigutab!)
 
kesse 07. märts 2013, kl 16.31
vastan ausalt, et üheöösuhted on lihtsalt seiklus noorele. kahekümpiselt hakkad juba pikemaid suhteid harrastama aga teismelisena ja varakahekümnendates oli ikka väga kift seigelda. see muidugi eeldab, et kasutatakse kaitsevahendeid ja valitakse hoolega, kellega ja kus. seda siis kuni õige partneri leidmiseni. hilisemas eas on üheöösuhted veidi kahtlased, kui juba oldud või ollakse suhtes. kas siis tegu meeleheitega või lihtsalt mõne apsakaga, ei tea.
 
jutu pikkus 07. märts 2013, kl 16.41
arvestades mees 36 ja naine 22 jutu pikkust, on tegemist unelmate kirjapanekuga: mis mina teeks, kui mina saaks..
 
to dogg 07. märts 2013, kl 16.56
selliseid naisi on rohkem, kui sa arvata oskad. Mina ei käi küll klubis aga kui igav on siis lasen mõnuga mõnel mehel ennast tõestada jne.. süümepiinateta.. mingi vaheldus peab elus ikka olema..
 
Z 07. märts 2013, kl 18.57
Kui sa ise ka suhtest huvitatud ei ole siis, kas pole vahet kas naine on suhtes või yheöösuhtes.
Vaata klubis ringi, pea pooltele pole probleemi kätt pyksi ajada ja mõlemil peas vaid yks asi, siis sulle kindlasti on oluline mitme öö suhe tuleb.
Arumaisaa :)
 
N22 07. märts 2013, kl 19.33
Paar aastat tagasi sai ka enne suhtematerjali leidmist ühe- ja paariöösuhteid peetud. Olen veidi nümfo-kalduvustega ja otsisin suhetest nii üht kui teist. Ütleme nii, et vahel tõesti tahtsin kiimas mööda seina üles ronida ja sai paar kõnet tehtud ning korras. Esimestel kordadel tutvusin liiga sügavuti ja asjad läksid lõpuks liiga keeruliseks. Või siis lasin end manipuleerida ja vahtisimegi enne paar tundi üksteisele silma, millest läksin lolliks ja hakkasin endale asju ette kujutama. Isegi, kuigi seks oli kohutav ja mees lihtsalt mõlemal korral oli üsna jõhker (oskamatusest pigem) ja pigistas mu keha ja rinnad sinikaisse.. Seda siis need tunded pimestavadki..

Viimane üheöösuhe aga läks nii, nagu pidi. Sain sarved maha joostud. Kumbki ei tea me üksteise nime, telefoninumbrit ega midagi, kohtusime kaks korda. Teisel korral leidsin end kuskilt üsna urkast, kus väikses toas oli veel kaks tüüpi. Kumbagi minu soovita õnneks ligi ei lastud. Avastasin end maailmast, mis minu omast on kaugel-kaugel. Kus inimestel puuduvad ambitsioonid ja elu mõte on ringitõmbamine ka suhete kõrvalt. Käskisin tal mitte mind enam üles otsida, aga paar korda tol aastal ta veel käis mu ukse taga. Ainult et kuu peale viimast ööd leidsin endale kohutavalt hea mehe, kellega oli seks juba esimesel korral uskumatu, kuigi ma võtsin tema süütuse.

Ma ise tunnistan nüüd, et ma kannatasin nende suhete tõttu võrdlemisi palju, kuid vb praegu oskaks end hoida, kuigi ma pole kindel. Inimene peab ise tark olema, et asi läheks, nagu vaja. Minu jaoks peab vist teise inimese suhtes olema midagi piisavalt eemaletõukav, et ma ise suhet ei tahakski. Ei tohi olla ka võimalust teisega enam kontakti otsida.
 
sexuaalsed siklused teismeliseeas? 07. märts 2013, kl 19.40
no anna kannatust, ma su emana- isana võtaks su ette. teismeline nimelt magab kodus, mitte ei aele ringi.
liigne sexhuvi teismeliseeas näitab, et head, armastavad, toetavad suhted vanematega on olematud.
 
kumbki ei tea tefoninumbritki.. 07. märts 2013, kl 19.45
kuidas te siis üksteisele helistasite?
korraliku suhte jaoks oled enast juba liiga palju rikkunud ja ära kasitada lasknud.
ühesõnaga: kogu jutt jutuks hea küll..
 
n24 07. märts 2013, kl 23.45
Tõelisi üheöö suhteid pole olnud tegelt, pole ka just otsind ja keskmine "klubikontingent" mulle peale ei lähe. Aga pärast seda, kui oma esimesest ja ainukesest suhtest lahku läksin kolm aastat tagasi, mis oli tegelt väga kena suhe, ei ole tekkind uut ja pole väga tundnud puudust ka sellest täisvärgist.

Noh üsna varsti peale seda suhet tekkis mingi tegelt sõna otseses mõttes bolt, pole üldse minu tüüpi inimene, aga mulle meeldis ta lõhn ja nägi ka hea välja. Alguses oma naiivsuses mõtlesin et peaks proovima suhet, aga sellest ei tahtnud nagu midagi välja tulla ja ripakile see jäi, kuni ta üks kord kuid hiljem helistas mulle ja ma olin nagu why not. Saime kokku, keppisime, tegime süüa ja aidaa. Nii on see juhtund selle paari aasta jooksul veel kolm korda. Ja mul ausalt ei ole tema suhtes mingeid tundeid ega suhtehuve ning mind isegi ei huvita, mis ta minust arvab. Tegelt ma ei viitsi enam temaga kokku saada, olen paremaid leidnud.

Siis ühel kevadel mingil EKA tantsulkal sain ühe tüübiga, keda ma tegelt umbes teadsin, lähemalt tuttavaks ja asi läks nii kuumaks, et lõpetasime tema pool. Järgmine päev käisime veel surfamas ja seksisime veel. Ja seal see lõppes. Me ei olnud arutanud mingit suhet ega midagi aga kumbki meist lihtsalt ei helistanud teineteisele. Ehk siis pidu ole lahe, aga järgmine päev ei leidnud ma teda tegelt pooltki nii paeluvat ja kuna ta ise ka peale ei käind siis oli väga OK.

Siis juhtus olema mingi ärimees, suht posh mees oli, veits vastandlike maailmavaadetega, aga päris hea huumorimeelega, vanem. Käis mulle peale, kuni ma nõustusin temaga välja minema ja siis viis mind restodesse ja nii ja lõpuks ma mõtlesin, et no ta ju püüab, anname talle. Poldki nii halb. Kestis paar kuud nii, et saime kord nädalas kokku kuni vaatasin, et kipub väga ära kodustama ja ma lihtsalt tõmbasin leebet, sest minu unistustemees vms see küll pold, algusest peale teadsin seda. Sain mitu kuud sõimusõnumeid veel :D

Praegu mul üks disainer tilpneb siin. Lahe vend ja temaga on ausalt tore olla, pidudel käia ja no sitaks kuum ka. Aga samas ta on nii mõttetu. Pea teist nagu koera. Minu meelest kõige puhtam definitsioon seksisõbrast, midagi tõsist ma selles küll ei näe.
 
mees nimega Dildo 08. märts 2013, kl 00.30
et mees on siis nagu dildo asemel olnud? ja isegi patareisid ei pea vahetama?
 
tiina 37 08. märts 2013, kl 12.01
Peale pikka suhet olen taas vallaline ja kuigi hetkel ma otseselt ei otsi tõsist suhet, siis ei pea ma ka üheöö suhteid. Ausaltöeldes ütlen ausalt, et mul polegi vist elusess ühtegi üheöö suhet olnud!
Kuuldes neid lugusid, kuidas naised võtavad mehi ja kõik ongi vaid puhas seks ja ei mingeid tundeid, siis hakkab mul hirmus!

Mul on palju meestuttavaid, sõpru ja pole ka austajatest puudust ning selliseid mehi, kes "austaksid" mind hea meelega sellega, et teatavad, et ma olen naine, kellega nad hirmsasti seksi tahaksid teha - SEE POLE MINU JAOKS!

Kui ma loon kellegagi sekssuhte loe. seksin, siis on see AINULT JA AINULT lootusest armastusele - kas sellest midagi pikas plaanis ja üksteise lähemal tundmaõppimisel midagi ka välja tuleb on oma teema, kuid seks = minu jaoks tunded ja suhe.
Suhe = lugupidamine ja huvitumine minust, kui isiksusest, mitte vaid minu anatoomiast

Seega - mina olen seisukohal, et see naiste jutt, kus nad ütlevad, et ma võtan mehi ja üheöö suhted on nii normaalne - alateadlikult on see ikkagi ja ainult kaitserefleks - umbes nagu pabistamine enne eksamit, et ahh niikuinii kukun läbi - et siis kui ei kuku, on pärast hea rõõmsutada ja kui kukud loe. mees pole minust rohkem huvitatud - siis on hea ette öelda, et aga ma ju ei tahtnudki muud...

naised tahavad seksida, loomulikult, kuid rohkem sellest tahetakse ARMASTUST ja kui seda armastust kuskilt otsast ei paista, siis tehakse ennast meestele meeldivateks läbi selle, et okei - olen nõus ka lihtsalt seksiga, kuid fakti see ei muuda - seks naisele EI OLE kunagi tähtsusetu
võibolla, kui oled maganud sadade meestega, siis on poogen - pole enam voorust, mida hoida, kuid siiski...
mehed otsivad seksi - naised armastust!
FAKT!
 
Ats 08. märts 2013, kl 13.58
Eino tore lugemiseks küll aga miks mulle tundub, et ühest ja samast pastakast need imetud? Ja veel, et see pastakas kuulub mingile Tartu jorsile, kes armastab fedorasid kanda, abielus naisi k.eppida, neid släppida ja alla lasta ja siis uus võtta?
Mingi lapsepõlves ärakasutatud kui arvatavasti vaid omal jõul oma traumaga hakkama saada püüdev tüüp. Jupp aega vaikust ja jälle ilub umbes sarnane jutuke siin + kahekümpise asemel siis seekord keegi 22 aastane.
Tiina 37 on aga naine selles kõige sügavamas ja ka ilusamas mõistes. Head naistepäeva Sulle!
 
to tiina 08. märts 2013, kl 14.02
Ära tee kõiki naisi hõlmavaid üldistusi oma enda tundmuste põhjal. Minu meelest on osad sinu seisukohad üsna totakad jällegi, minu joaks vähemalt.

Üheöö suhteid ei otsi, aga samas saan täiesti aru, mida tähendab seksida ilma suuremate tunneteta, ilma arvamata ja soovimata, et sellest midagi rohkemat tuleks ja sellega väga rahul olles.
 
pastakalood 08. märts 2013, kl 14.42
no siinsed pastakalood m36 alt ja naie 22ja naie24 jne. kõik ju ühest kohast välja lastud lood.
 
tubli, Ats! 08. märts 2013, kl 15.01
Ma arvan ka, et kahekümpine on tegelikult mees ja et siin teemas on Naine 22 ka kahekümpine. Teema autor on kahekümpine, Naine 22 ja kõik need, kes tiina 37-ga nõus ei ole, on tegelikult messoost kahekümpine. Sest tiina esindab tegelikku naist, nii nagu naised mõtlevad. Ülejäänud on pervert Tartu mees, nn kahekümpine. Teki all foorumis on ta tuntud kui pilu.
Naised ei taha mingit üheööseksi, vaid tahavad armastust. Selliseid naisi pole olemas. Seega on kõik need vastused, kus kirjutatakse stiilis, et ollakse naine ja taheti lihtsalt seksi, libad - meesterahva, kahekümpise kirjutatud.
Agnes on ju ka mees tegelikult - Alu. Kahekümpine on ka ju mees - teema autor, Tartust. See mees, kes mängib kahekümpist, tema selle teema siia tegi ja mängib siin ka vastajatest naisi. Ainuke tegelik reaalne naine, kes siia teemasse on vastanud, on tiina 37, kõik ülejäänud on üks ja sama Tartu mees - kahekümpine ja teki all foorumis pilu.
Kogu aeg istub foorumis ja kirjutab erinevate nimede all see mees Tartust ehk kahekümpine ehk pilu. Küll on ta suur anaalseksifänn, küll meeldib talle seksi ajal naistele laksu anda. Need kõik üks ja sama tegelane, kes mängib naist tavaliselt kahekümpisena ja kui ollakse teki all foorumis, siis kahekümpine ehk pilu kasutab igasuguseid suvalisi nimesid oma perverssuse promomiseks. Pervert ju, kellel meeldib oma hälvet forumis kuulutada. Nagu ka käesolevas teemas.

Kes usub, et naised tegelikult ka lihtsalt seksi tahavad? Ats, oled tark mees, oled õigel teel. Täiesti õige, et ainuke naine siin teemas on Tiina ja et kõik muud postitused alates autori omast on selle Tartu mehe/kahekümpise/pilu tehtud.
 
Naine 22 08. märts 2013, kl 15.38
Ootasin mingeid selliseid reaktsioone nagu tuli ja natuke nagu ei oodanud ka.
Mul on paar sõbrannat kes käivad endale klubist meest otsimas ja tõepoolest kui mõni meeldib, minnakse temaga voodisse ja kohe on meeletu armumine ja armastus, nii kui mehe endale jalgade vahele lasnud on. Ise ei tea nad mehest veel midagi, ei täisnime ega iseloomu. Ainult seda mis mehike joogisena klubis kokku on seletanud.
Aga Tiina 37 jt te eksite suurelt. Naistel ei ole seks ja tunded tingimata alati see sama. Samapalju kui on naisi kes mõtlevad nagu teie on neid kes mõtlevad vastupidi ja siis on veel suurem osa kes mõtlevad veel kolmandat ja neljandat moodi.
to meesterahvas 7 märtsil
Jah me ilmselt ei kohtu klubides, sest me mõlemad oleme need kes jahivad ja seega meie "saak" on need meeleheilikult ootajad "saakloomad". Aga kui olemegi kunagi kohtunud siis sa ju ei teaks seda, eksole :)))
to teema algataja
Ma ei oska sulle vastata valge aiaga maja koha pealt. Eelistan kortereid või ridaelamuid, sest ei ole eriline DIY person. Koertele eelistan kasse. Aga tegelikult sa ilmselt mõtlesid, kas ma kujutan ennast püsisuhtes ette. Jah kujutan küll. Aga praegu olen veel noor ja pole kedagi sellist kohanud kes isiksusena mind jalust rabaks. Ma harrastan seda eluviisi sest olen vallaline. Aga ka vallalised vajavad seksi.
Ja veel meestele kes mõtlevad kas nad kasutavad neid meeleheitel naisi ära kes klubist nendega kaasa tulevad ja pärast esimest k...mist kohe armunud on.
Ei kasuta, nad on täiskasvanud naised ja ise teavad kuidas oma elu elavad. Armuda inimesse kellest sa midagi ei tea on oma viga, enese raiskamine. Aga nemad ie vastutavad selle eest. NB juhul kui mees ei valeta nende voodisse saamiseks, et ta otsib püsisuhet ja eeldab, et see naine võikski olla see "üks ja ainus".
 
Anne 08. märts 2013, kl 15.40
Oh te mehed olete naiivsed ikka. Naine võib ju tahta armastust, aga mitte iga mehega. Mõnega tahavad lihtsalt krõpsu.
 
m36 08. märts 2013, kl 16.00
Päris huvitavaks on siin läinud. Igasugused meisterdetektiivid Atsid ja tema järgijad ja puha. :)

Ma proovin siis ka detektiivi mängida ja oma geniaalsusega hiilata.

Siin foorumis on kunagi "mingi Tartu jorss" astunud kuidagi Atsikesele varba peale ja vennike tunneb ennast puudutatuna. Seega ka mahategev väljend "mingi Tartu jorss". Mis see küll võis olla? Atsi postitusest tuleb välja, et nagu oleks tegemist maskuliinse isikuga, kellele meeldib jõhkram seks. Võib-olla Atsike tunneb oma mehelikkust puudutatuna? Rohkem infot mul pole, millest võiks järeldada, millega siis mingi Tartu jorss Atsikesele varba peale astus ja et vennike siiani rusikat taskus hoiab ja suvalistes inimestes kohe seda tegelast näeb.

Kuule, naine pettis sind ja nüüd vihkad selliseid mehi, kes abielunaisi panevad? :) Siis oleks arusaadav. Eks siis tõesti kutsub igal pool nägema ebasümpaatia ja viha tekitajat.

Atsikese jüngri teooriaid ei oska kommenteerida. Neid on lihtsalt nii palju ja ma pole siin foorumis nii hästi orienteeruja.

Tartu on tartlaste arvates kindlasti tore linn, seega ärge võtke südamesse mingi Tallinna jorsi arvamust, kes arvab, et Tartu on üks väike puust linnake koos vist ühe ööklubiga inimestele, kes on puberteedist välja saanud. Samuti ma ei kujuta ette, et sellises väikeses puust linnakeses prostitutsioon normaalselt arenenud oleks.

Ma võib-olla eksin, aga Tartu suurusega väikese linnakese ööelu lihtsalt ei võimalda selliselt elada, nagu ma silmas pean. Tallinnas on vähemalt omajagu meelelahutuskohti ja füüsilised distantsid on suured - Amigost Kannu kõrtsini. Saab käia siin ja seal, nii et larhv liiga tuttavaks ühes kohas ei muutu. Väikeses puust linnakeses, kus on üks (parandage, kui ma eksin) ööklubi vanematele kui 18 aastastele... ma tahan seda näha.

Seda veel, et loomulikult tuleb naisi seksi ajal släppida. Ats, sa siis ei tee nii või? :)

Nüüd on Atsikesel jälle nuputamist ja teooria aretamist. Kas ma olen mingi jorss Tallinnast, kes lõi kunagi Atsikesele võltsmulje, et ta on Tartust? Kas ma olen mingi Tartu jorss, kes üritab siin paljastatuna väita, et ei-ei, tema on hoopis Tallinnast... või Atsike peab julguse kokku võtma ja sügavale enda sisse vaatama ja tõstatama küsimuse, et ehk ta polegi eriti kirgas kriit ning on asjadest natuke valesti aru saanud, kuigi ise kindlasti arvab, et on nupukas ja tähelepanelik poiss. Või siiski lihtsalt üks luuludega mehike, kellele naine sarvi tegi ja nüüd on silme ees vaenlase tüüpportree: mingi Tartu jorss, kuna ju siis too väitis, et "k.pib abielunaisi"? Nüüd siis nähakse igal pool teda?

Küll see mäng on huvitav, kus sisuks üle neti diagnooside panemine.

Seda veel, et mina olen siin teemas kirjutanud ainult "m36" nimega ja kõik muu on Atsi ja tema fännide fantaasia.
 
lillekesed 08. märts 2013, kl 16.06
aga naised lilli ka said vä?
 
Agnes 08. märts 2013, kl 16.15
Jah..kas üheöökohtingule minnes ostetakse objektile lilli ka või on ainult kilekotitöis kondoome näpu otsas tolknemas?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!