Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Kummaline kommijate stiil
 
imelikud või 14. september 2014, kl 06.18
Miks osad kasutavad kommides veidrat stiili?
Näiteks sõimavad teistel näo täis või ironiseerivad, kasutades teravaid ja halvustavaid väljendeid ning lõppu lisavad päikest. See on ilmselge hea soovi üle ilkumine, äärmiselt nõmedana mõjuvad sellised inimsed. Mis arvate?
moosimadu 14. september 2014, kl 06.53
Võimalik, et välja lööb mingi varasem solvumine.
Võib olla, et selline kommenteerija arvab, et ta on targem ja parem kui teised.
Pole välistatud, et tegemist on sügava alaväärsuskompleksiga ja kommenteerija usub, et tema sarkasm ning õelus on ''Crème de la Crème'' klassi tundemärk.

Nii palju kui õelutsejaid, nii palju ka põhjuseid. Labased lahmijad on lihtsalt hariduspuudega õnnetud, aga sarkastiliste solvangutega žongleerijad on ebaviisakad, nad ei taha mäletada, et sarkasm on hapuks läinud iroonia ja roiskunud asjadega pole viisakas loopida.

Lihtsalt teoretiseerin, ma ei oma tõemonopoli.
 
imelikud või 14. september 2014, kl 23.03
Näiteks komm, et küll te eestlased olete halvad ja õelad, kõige hirmsam rahvus maakeral, päikest teile.
See on nii totter. Kas keegi veel oskab seletada? See on kuidagi hea soovi mõnitamine ja jätab kirjutajast väga ilge inimse mulje.
 
irooniapõõsas 14. september 2014, kl 23.14
No minu meelest see päikese soovimine on suht vastutustundetu niikuinii. Mõtle nüüd ise, kui kogu aeg paistakski päike, see oleks ausalt öeldes päris talumatu olukord. Kõik kõrbeks ja kuivaks. Siis hakkaksid kõik kirjade jms lõppu lisama, et vihma soovides:)
 
mööduja 15. september 2014, kl 10.53
Olen märganud, et teema algatamisel püütakse kommenteerijate õelusi juba ette vältida, et pannakse endale mingi tobe nimi, nagu lollakas, rumal, mõistmatu jne. See mõjub õelutsejatele rahustavamalt, kui näiteks ilus tibi:)
 
kah mööduja 15. september 2014, kl 13.34
Samas enda pidev tossikeseks nimetamine tekitab õelutsemissoovi ka muidu täiesti heatahtlikes inimestes.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!