Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Võimetega nõiad
 
M 27. märts 2015, kl 22.50
Tere,

Küsimus võib kindlasti tunduda paljudele paranoiliselt, kuid pole teist valikut kui eluring alles aktiveerumas, kuid jamad juba ümberringi.
Niisiis, probleem selles,et sooviksin teada, kas kellegil on kogemust või teab soovitada nõida, maagi vms, kes tegeleb needuse jms. eemaldamisega. Olgu ta siis pärit Eestist või Venemaalt. Palun südamest abi! Loodan, et aitavad need, kes mõistavad olukorda! Tänan
 
N. 27. märts 2015, kl 23.05
Miks sa nõidasid feministide hulgast otsid? Mine sori müstika nurgas või googles. Kes sulle üldse ütles, et on needus, see võib nii olla, aga ei pruugi, enamasti ei ole.
 
tead mis 28. märts 2015, kl 10.10
eemaldan sult tasuta needuse, kui selgitad lühidalt kui vana oled ja mis jamad sul on (peale paranoia)
 
njahh 28. märts 2015, kl 12.00
telekas ju möllavad need Aljonad ja see eestlase nimega venelane. Küsi TV3-st.

Ja täitsa huvitav oleks teada, miks inimene arvab, et keegi on talle needuse peale pannud. Äkki teemaalgataja viitsiks vastata? Puhas uudishimu...
 
vaesrahva hobid. 28. märts 2015, kl 12.48
Teadus pole ühtegi UFOt, vaimu ega üleloomulikku võimet kinnitanud.
Samuti pole olemas superfoodsi.
 
vaikus 02. aprill 2015, kl 15.58
Needust Sul peal pole. Delfist sa abi ei leia. Googeldamine ei aita. Kõik, mis eile täna ja lähituleviks toimub.. toimub põhjusega. Täna tundub kõik Sulle kokku ühe suure needusena, kuid kunagi taipad, et need olid elu õppetunnid jne. et jõuda sinna, kus siis tulevikus oled ja kõike 100 % nautida. Elu on nagu on. Naisena jälgi oma tervist, maga/puhka võimalikult palju, söö värsket ja liigu nii palju kui võimalik värskes õhus. Kõige raskem on lasta lahti mure jne mõtetest- mis palju ei muuda aga söövad sind seestpoolt igapäevasel. Las kõik loksub ajaga paika. Suhetega on nii, et me ei saa mitte kedagi sundida üksteisele meeldima. Õiged jäävad ja tulevad ellu nii ehk naa. Peapüsti
 
Nneka 02. aprill 2015, kl 16.02
Kui juba nii sihilikult otsid mõnda "nõida", siis küllap sa ta ka leiad. Aga soovitan ettevaatlik olla, need ütlevadki, et sul needus peal ja et vabaks saamiseks pead 30 seanssi tegema ja paar tuhhi maksma.
Nii et probleemidest vabaks ehk ei saa, aga rahast küll ja kui see su hingele pai teeb, siis anna minna
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!