Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
"Klassikokkutulek" ehk lihtrahvas igatseb labast ja lihtsakoelist tolategemist
 
jama 09. märts 2016, kl 17.47
ma ei vaata enam ammu eesti filme, seal ainult sellist saasta näebki, miskit pihkutagumist või siis lihtsalt rasket elu-halamist. Ei taha sellist halamist ja õnnetuid elusid näha lihtsalt. Ei lähe vaatama seda filmi kui sellised labasused sees, kuigi algul mõtlesin et võiks, kui nii reklaamitakse. Ega jah ammu pole enam head taset ja maitsekat nalja kohanud.
 
see on huvitav 09. märts 2016, kl 18.27
aa nahhui sa, kahekümpine, ise kedagi raamidesse topid? kassapidajad, ülekaalulised ja paljulapselised sul endal ka justkui üleväärtustatud ja raamivälised vist pole.
fa*king väiklasest kujutlusvõimest väljaimetud sttaloopiv vihakõne kellegi persooni isikuomaduste kohta, per*setäis mõttetut enesehaipingut ja 0 sõna filmist.

rääkides nüüd sinuga su enda keeles, millega sa oma edasijõunud ja rikastes ringkondades ilmselt harjunud oled.
 
kahekümpine 09. märts 2016, kl 18.43
jajah, enda keeles, aga kahjuks sa ei oska isegi mõistlikult ropendada, rääkimata normaalsest lauseehitusest. ära püüa nii palju keegi teine olla, saad songa veel... said nüüd maha millegagi või? ma ütlesin ju, et mina naersin, mida veel vaja filmi kohta öelda? komöödia eesmärk on ikkagi naerma ajada, täitis eesmärki. loe nüüd loora teksti uuesti, äkki saad ka millelegi siin ilmas pihta...
 
see on huvitav 09. märts 2016, kl 19.26
mõistlikus ropendamises jään jah, elus edasijõudnud kahekümpisele alla. mul jääb "kopli liinide" tasemest ikka kõvasti puudu. alla jään ka endaks olemise kunstis, mida kahekümpine valdab kõigist delfi muttidest paremini.
kuigi on huvitav, kus on rikkurist kahekümpise selgeltnägemine see kord? ei ühtegi isikukirjeldust töökoha või kehakuju kohta? ainult nii ju saabki elus edasijõudnud ja rikastes ringkondades elutsev kahekümpine oma seisukohti kaitsta. ikka teisi maha tehes ja ennast upitades. lisaks kuhu jäid "nahhuid"???
aga selles on õigus, komöödia eesmärk on naerma ajada.
sa endale ei taha võtta nime "kahekümpine komöödia"?
 
Lause ehitus 09. märts 2016, kl 19.28
Mis lause on: "komöödia eesmärk on ikkagi naerma ajada, täitis eesmärki."
?
 
Loora 09. märts 2016, kl 19.41
Nalja saab teha mitut moodi. On otseütlemine ja mitmekordne naljade ülekordamine, et kõik pikemate juhtmetega tegelased ikka ka aru saaksid, hästi ropult ütlemine, allanabanaljad jne. Kõik need olid filmis esindatud, selline lihtne ja robustne nuiaga pähe stiil. Pole minu jaoks. Ega siis alati on olnud neid inimesi rohkem, kes pigem saavad labasest ja otsesest lajatamisest rõõmu ja lusti. Sellisele massile see film ongi tehtud, et lihtsalt raha koguda. Mina ikka kippusin kella vaatama, et millal tüütu jant läbi saab.
 
see on huvitav 09. märts 2016, kl 20.09
see on huvitav, et miks sa, Loora, arvad, et sul on õigus toredas rahavafilmis koos teistega mitte naerda või koguni igavleda? lisaks on sul kummaline arusaam, et sul on õigus mingile oma arvamusele ja seda lisaks anonüümses foorumis levitada. millest see? sulle juba öeldi vägagi autoriteetsel tasemel (rikka, edasjõudnud ja alakaalulise inimese poolt), et kõik, kes leidsid, et "Klassi kokkutulek" on nõme film, on:
1. tünnjalad
2. snoobid
3. rasvase hobusesabaga
4. vinnilised
5. säästuka kassapidajad
6. 4-ja lapse emad
7. rohkete suhetega
8. 50 kg-se ülekaaluga
9. ülbed
10. topivad inimesi raamidesse.

;)
 
kahekümpine 09. märts 2016, kl 20.26
just tõestasid, et lisaks vigasele kirjutamisele ei oska sa ka lugeda... seltsimees huvitav. ma ei ütleks, et ma sellesse massi kuuluks, sest mind lõbustavad ikka väga erinevad komöödiastiilid alates peenest inglise huumorist kuni labaste jalaga-perse-naljadeni välja, Loora. eriti lõbustab mind aga kriipsusuude provotseerimine, et siis vaadata, kuidas nad punnis silmadega tattipritsivalt diagnoose jagavad. long story short - ei ole kõik mingid kahe punupatsiga kõõksuvad kitkumata kulmudega maakad, kellele see film meeldis... seega ärge üldistage.
 
see on huvitav 09. märts 2016, kl 20.50
huvitav on see, et seltsimees kahekümpine pöördub keelegi poole sõnaga "seltsimees". kas seltsimees kahekümpine on ehk oma kümpide loendusega nõukogude aega kinni jäänud?

aga no jätkame mitteüldistusi:
11. maakad
12. kitkumata kulmudega.

selgeltnägemisvõimed avaldusid taas kord aga valdkonnas "punnis silmadega tattipritsivad".
kas toimib siin peegeldusprintsiip ehk? no see, et teistes nähakse eelkõige seda, mida endas varjata püütakse?

mul on tegelikult hea meel, et komöödiat saab lõpuks seal, kus seda esmapilgul nähagi ei osanud. ikka seda eesti komöödiat. :D
 
long story short 09. märts 2016, kl 20.56
kahekümpane solvus, et Loora teda lihtrahvaks nimetas, nüüd tõmblebki nii, et kleepsküüned kõverad ja salgupikendused krussis.
film aga oli PASK.
 
kahekümpine 09. märts 2016, kl 21.04
ega ta mingi filminduse tippsaavutus küll ei olnud, aga naerma ajas ikka küll. süzhee oli lonkav ja mõned ei osanud oma rolli välja mängida. oh ära muretse, mul pole isegi ehteid küljes, musikene. ja mis eesmärgil ma siis täpsemalt ennast teie arvates haibin? nagu mind kotiks mingite telfimuttide arvamus :D ma olengi lihtrahvas, igatahes etem kui raamiga vehkiv snoob : D
 
ehh 09. märts 2016, kl 21.06
Loora, kes sul nuga kõri peal hoidis, et pidid piinlema vaadates seda "lihtrahva" komejanti? kell ära ei kulunud kogu aeg selle vaatamisest? kõndinud uhkelt ja väärikalt lihtrahva seast minema.
ise itsitasin küll. ka sarkastilist nalja peab mõistma.
 
kahekümpine 09. märts 2016, kl 21.13
igat nalja peab mõistma, isegi siis kui sa sellest aru ei saa või see sinu maitse järgi ei ole. mõistma peab just seda, et inimesed on erinevad ja tunnetavad maailma erinevalt. lüpsja maali jaoks näiteks on mingit kvaliteetdisaini taga ajav linnavurle täielik komöödia ja ilmselt ka vastupidi. kumb siis õige ristiinimene on? empaatia on selle nimi, kallid snoobikesed, aga teil see puudub ju...
 
see on huvitav 09. märts 2016, kl 21.35
äkki on nii, et kui empaatiavõime on, siis võib see avalduda ka snoobide suhtes? või näiteks nende suhtes, kellel on meist erinev arvamus. muide, erinev arvamus ei pruugi olla ainult snoobidel. ka suht lapsik üldistus.
empaatiavõime avaldub kusjuures nii, et erineva arvamusega inimest ei hakata sõimama, alandama, külge pookima talle meelevaldseid isikuomadusi, ameteid või välimust. või mis?

arusaam, et igat nalja PEAB mõistma, on aga idiootne. ei pea. kord tegid nagad kassipojaga nalja. jajaa, empaatikud, ei hakka edasi rääkima "nalja" üksikasju.
sama on muude asjadega. inimesel on õigus oma arvamusele ja õigus seda välja öelda. arvamust on võimalik välja öelda ka ilma ropendamata ja teist alandamata. kui see ehk mõnele siin uudiseks on.
 
Alu 09. märts 2016, kl 21.39
Siin paistab koos olema kompleksides komplekt pedagoogidest, muidu paksudest ja maalt linna kolinud kybaraga daamidest, kes on vähe pabinas, et nende "arenev" maitse ja huumorimeel naeruvääristatakse ning tabatakse osatäitjaks sest põlastusväärsest filmist.
Ega muud abiks polegi, kui asuda järama teistpidi meelte ja miks mitte väljakutsuvalt plõksiva enam, kui poole noorema kallal. Noorus on hukas...ei, noorus ei tule hoopis kunagi tagasi, ses filmis ka ei tulnud.
 
nonoh 09. märts 2016, kl 21.52
Alu, kas tundsid end filmis ära?
 
Alu 09. märts 2016, kl 21.58
Loomilukult oli seal ka midagi minulikku. Ise oled igas mõttes yle ja ikka imestad, kuidas sellist raffale yldse näidatakse? Umbes nagu ex presidendiproua?
 
nonoh 09. märts 2016, kl 22.02
proua ei ole ja kokkutulekutel ei käi, film oli igatahes vaadatavam kui "Sügisball" ja muu eksistentsiaalne.
 
Loora 09. märts 2016, kl 22.08
"Sügisball" oli minu jaoks õudus kuubis, samas "Vehkleja" väga hea ja inimlik. Ma ei väidagi, et kõigil sama vastuseis tekib Klassikokkutuleku osas, ega paljudele meeldibki labasus ja sperma näkku naljad, mida rõvedam, seda vaimukam. Nende maitsemeel ongi selline, mis parata.
Karl Kindermacher 09. märts 2016, kl 22.13
see on huvitav Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> ja kindlasti ei unustata sealjuures maini
> mata omaenda perfektset figuuri, perfektset elu, p
> erfektset palka, meest, armukest jne.

Kõigile meeldib vahel natuke unistada.
Sa võid ju kujutleda, et kahekümpine "unustas" ühe tähe kirja panna. Ja "elus kaugele jõudnu" asemel peaks olema "elust kaugele jõudnud" ... Juhtub!
 
ehh 09. märts 2016, kl 22.14
Alu, ära solva pedagooge! paljud neist mõistavad vägagi hästi musta huumorit ja sarkasmi. need vähemalt, kes noori naljahambaid õpetavad. ;)
 
kahekümpine 09. märts 2016, kl 22.16
Loora, ära siis vaata sellist filmi, treilerid on ju ometi olemas, kui sa nii tundlik proua meil oled... ja muide, selliste troppide suhtes ei pea mingit empaatiavõimet olema, sellised tulebki maa peale tuua. ropendan ja alandan selliseid palju taham, mingi kriipsusuu ei tule mulle ütlema :)

ja kui sa kavatsed edasi pläriseda, siis võid oma näppe säästa, sellisele ma ei vasta nkn kui päris seosetuks kisub :)
 
Loora 09. märts 2016, kl 22.26
Labasus elunormiks just muutuma ei peaks, arvan tegelikult. Otsa tegi kunagi lahti Mihkel Raud oma ropprõveda "Musta pori näkku" pikkade ja lohisevate lausetega raamatu moodi tootega. Rahvale see ropult meeldis, järelikult mass tahabki räigust ja paska. Palju õnne!
 
long story short 09. märts 2016, kl 22.26
you, you, kahekümpine, kopli liinidel jah, on teil seal omad reeglid, ropendamiste ja alandamiste suhtes. vaatasin su semudest oli ka täna delfis juttu. pahad tädidest kriipsusuud panid nad pokri, kuna semud alandasid ja ropendasid nata palju ja vales kohas. olid muidu ka rikkad ja ka elus kaugele jõudnud. :D
 
kahekümpine 09. märts 2016, kl 22.54
ja mida sa sellega öelda tahtsid? et mina olen labane? kas sa tunned mind? kas sa tõsimeeli arvad, et kuskil anonüümses foorumis auru välja laskmine peegeldab 100% inimese palet? kohe näha, et mingi nelja-viiekümpine, tüüpiline :)
 
ehh 09. märts 2016, kl 23.19
Loora, räägi kka enda eest, mitte kogu rahva eest. musta pori näkku osteti ikka reklaami pärast. ka halb reklaam on reklaam, sageli müüvam kui hea reklaam. minu tutvusringkonnas ei lugenud ükski seda raamatut lõpuni. seda raamatut ikka ei saa võrrelda antud filmiga.
 
Loora 10. märts 2016, kl 07.10
Ehh, selles mõttes siiski saab võrrelda, et mõlemas üllitises on rämedat eluräigust ja väga minimaalselt sisemist kultuuri ja inimlikku headust. Samuti on hull reklaamikampaania olnud ju Klassikokkutulekul. Aga ise vaatasin seda seepärast, et tahan kursis olla nii hea kui ka halvaga, mis ümberringi toimub. Samas oleksin vaid võitnud selle filmi mittevaatamisest. Mõnikord on vist tõesti vaja ka halba asja kogeda, et mõista kui palju head on olemas tegelikult.
 
Juta 10. märts 2016, kl 10.27
Jah, Mihkel Raud oma "Pori näkku" raamatuga peaks oma" vägitegude" eest krimnaalvastutusele võetama aga näe on nüüd riigikogu liige. Käisin ka seda filmi vaatamas- õudus kuubis.Kes on selle filmi stsenarist?
 
punapea 10. märts 2016, kl 10.38
tere feministid...khmm...
minu meelest oli film ehe näide, millised on keskeakriisis vaevlevad keskealised mehed, kui nad väga kaua peavad ses feministlikus maailmas vegeteerima - nüristuvad, manduvad ja labasustuvad...
näitlejad olid tasemel, kuigi näha oli, et mõnes kohas sai üle pingutatud...ma eesti filme heade näitlejate pärast vaatangi.
üldmulje nagu ikka - nagu keegi (tõesti ei mäleta kes see oli) filmi "Vehkleja" kohta ütles: vaatad nagu oma s..
 
kahekümpine 10. märts 2016, kl 11.31
Või preilnadele jäi sisemisest kultuurist puudu... Irw! Miks sa ronid sellist filmi vaatama eeldusega, et seal peaks olema sisemist kultuuri ja inimlikku headust? Seda on ju treilerist juba näha, et naljad on labased ja otse ilustamata elust.

See oleks umbes nagu mina läheks mingit hiina ooperit vaatama ja ütleks pärast, et see oli täielik pask, sest keel oli võõras...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!