Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
uued pagulased meie seas
 
infonäljane 11. juuni 2016, kl 22.27
sorry,ei teadnud kuhu rubriiki postitust panna,aga küsimus siis selline..kas keegi teab midagi nendest pagulastest,kes meieni jõudnud, olete ehk neid näinud ja kommentaarid.
 
nojahh 11. juuni 2016, kl 23.39
Pagulastest tõesti eriti lähemalt ei kirjutada, kuna neist midagi head kirjutada ei olegi.
Kui palju aga on meile tulnud illegaalseid pagulasi, see on ikka päris suur arv.
Jube palju tumedaid inimesi liigub meil, detsembrist alates on neid eriti palju juurde tulnud.
 
Alu 12. juuni 2016, kl 11.34
nojahh Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Pagulastest tõesti eriti lähemalt ei kirjut
> ada, kuna neist midagi head kirjutada ei ol
> egi.
> Kui palju aga on meile tulnud ill
> egaalseid pagulasi, see on ikka päris suur
> arv.
> Jube palju tumedaid inimesi liigub m
> eil, detsembrist alates on neid eriti pa
> lju juurde tulnud.
Jube palju pagulasi liigub sul ringi enda katuse all. Niipalju, et see sõidab. Aga pole hullu, eks ta sõitis sul enne ka.
 
Sid. 12. juuni 2016, kl 12.53
Kas keegi on näinud, kellega infonäljane käib ja kohtub. Mul on tunne, et ta tarbib idapiiri tagant smuugeldatud salaviina ja salasigarette. Igatahes on ta üks äärmiselt kahtlane tegelane ja ilmselt mõne idapoolse luureorganisatsiooni nuhk. Kas keegi teab, siis olete ehk neid näinud ja kommentaarid.
 
hmm 16. juuni 2016, kl 17.55
Keegi isegi ei märkaks 300 pagulast, kui sellest uudist ei tehtaks. Turiste ja üliõpilasi on Eestis tunduvalt rohkem, just neid pannaksegi viimasel ajal tähele, sest pagulaste teema tuli päevakorda ja järsku on Tartu ja Tallinn mustanahalisi täis. Olgem ausad, neid on alati olnud, aga rassistlik alamklassi hitlerjuugend ei käinud oma urkast väljaspool luurekal ja ei sattunudki vanalinna, kus turiste ikka näeb. Välistöölised on ka tavaliselt spetsialistid ja elavad iseenesest mõistetavatel põhjustel kesklinnas, et mõni valge huligaan paneelikate vahel kaela ei kargaks. Eks noortel natsidel on ikka vaja põhjust kaklemiseks, muidu on igav ja nüüd leiti olematud pagulased.
 
veidr 17. juuni 2016, kl 19.52
Meil on palju välismaalasi, kes õpivad, töötavad rahvusvahelistes asutustes ja nato sõdurid ning nende pereliikmed. Pagulasi on tühine käpu täis, aga hirmujuttude järgi justkui mitu miljonit. Mida sa ootad, et nad on kuidagi teist moodi kui teised välismaalased?
 
midagi 17. juuni 2016, kl 20.00
feminism on ohus seoses moslem pagulaste tegevusega
 
Alu 17. juuni 2016, kl 20.14
Just. Mõni päev toovad kruiisilaevad kohale isegi tuhandeid pagulasi. Kuna järgmine päev toob järgmine laev uued tuhanded siis ongi kõikkohad mingeid kisavaid ja vehkivaid jumbusid täis ning eesti keelt enam ei kuulegi. Ega ka pane tähele, et osad on vahepeal laevaga minema sõitnud.
 
k,as 17. juuni 2016, kl 23.25
te teate üldse moslemeid isiklikult? Kõik on sellised eksperdid, aga vean kihla, et teil pole kümneid või sadu moslemitest tuttavaid. Enamiku inimeste kohta ei tea midagi, kas nad on moslemid või mitte, sest usk pole igapäevane jututeema ja enamik Läänes elavaid moslemeid on ilmalikud
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!