Feministi nurgake
Tavalist Pealinna keeksi tahaks
keeks.ik 15. juuni 2016, kl 13.58 |
küpseta ise 15. juuni 2016, kl 14.32 |
Yx võimalus 15. juuni 2016, kl 20.28 |
Koostis- ja maitseained: 200 g margariini (võid), 180 g suhkrut, 4 muna, 200 g jahu, 1/2 – 1 dl piima, 200 g rosinaid, 1 tl küpsetuspulbrit, 1/2 sidruni koor.
Margariin (või) vahustada suhkruga, lisada lahtiklopitud munakollased ja jätkata vahustamist kuni ühtlase massi saavutamiseni. Lisada piim, maitseained ja küpsetuspulbriga segatud jahu. Piimast algul lisada väiksem kogus vajadusel veel (nii, et mass oleks segatav mitte üks kuiv tainapall). Leotatud rosinad segada 1 spl jahuga ja segada tainasse. Viimasena lisada tainale tugevaks vahuks vahustatud munavalged ning segada ühtlaseks tainaks.
Küpsetada 180 kraadises ahjus u 50 minutit või kuni küpsetisse torgatud tikk jääb puhtaks st keeks ei kleepu tiku külge.
Margariin (või) vahustada suhkruga, lisada lahtiklopitud munakollased ja jätkata vahustamist kuni ühtlase massi saavutamiseni. Lisada piim, maitseained ja küpsetuspulbriga segatud jahu. Piimast algul lisada väiksem kogus vajadusel veel (nii, et mass oleks segatav mitte üks kuiv tainapall). Leotatud rosinad segada 1 spl jahuga ja segada tainasse. Viimasena lisada tainale tugevaks vahuks vahustatud munavalged ning segada ühtlaseks tainaks.
Küpsetada 180 kraadises ahjus u 50 minutit või kuni küpsetisse torgatud tikk jääb puhtaks st keeks ei kleepu tiku külge.
Keppi ja keeksi, muud me ei teekski 15. juuni 2016, kl 20.36 |
kopp 16. juuni 2016, kl 11.01 |
näiteks 16. juuni 2016, kl 14.45 |
Lisa postitus