Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Sokid ja sandaalid
 
Mait 28. juuni 2016, kl 13.42
Kuid kas naised selle peale ei tule, et äkki on mehel mugav nii? Või äkki on jalg ravijärgus ja vaja varjata seda või polegi sel mehel nii ilusad jalad või ehk talle meeldibki nii?

Tooksin kohe siinkohal võrdluse, olen üldse märganud, et naised on kole aktiivsed meeste riietuse kallal võtma ja seda ümber kujundama ja meestelt nõudma ei-tea-mis-stiili.

Samas katsugu mees oma naise riietuse kohta midagi öelda, kohe on kisa lahti, et see ja too pole mugav ja ma kannan, mida tahan jne. Tegemist on järjekordse naiste isekusega, ise kantakse, mida tahetakse, igasugu kaltse jne, aga mehed peavad küll stiilsed, kenad ja igati mehelikud olema. Kuid kui naine ei ole eriti naiselikult riides on see naiste endi arvates justkui okei? Seejärel julgetakse veel midagi võrdõiguslikkusest kisendada.
 
Küüneseene Selma 28. juuni 2016, kl 13.46
Kannan rihmikuid koos lakitud küüneseenega. Katsugu ainult mehed öelda, et ei sobi!
 
Alu 28. juuni 2016, kl 15.59
Mehed on n.ö yhed koledad kõik ja neid võib eristada ainult mingitest pededest, kes kannavad jumal teab mida ja kuidas nagu naised. Kes omakorda on muidugi moodsad, maitsekad ja trenditeadlikud vms, mis on seotud tegelikult kasinate vahenditega omale midagi normaalset selga osta. Oleks raha, käiks ilmselt hoopis teistmoodi. Sellegipoolest sokid ja sandaalid koos langevad vist mingi ylima pohhuismi või ema soovituste alla, et nii on mugav. Kanna siis neid lemmik või ravisokke mingites riidest jalanõudes, kui nii umbne on muidu. Mis mõte oleks nagu yldse sokke kusagil sandaalides tolmutada?
 
pirru 28. juuni 2016, kl 16.24
naised jalas sokid ja rihmikkingad? mis arvad? mõningate asjadega tuleb lihtsalt allaneelata, et teisiti on mugavam. kasvõi rinnahoidjad. kui hea on see tunne õhtul tissivesti ümbert saab :D
 
pirru 28. juuni 2016, kl 16.25
oih, ja seda tunnetab suurem osa naisi.
 
hj 28. juuni 2016, kl 17.25
No see meeste sandaali ja soki teema võetakse vaid kord aastas suvel üles, kui muid uudiseid pole letti panna. Naiste hilbude ja riietuse ümber näritakse aastaringselt. Presidendivastuvõtt ongi muutunud kleidiparaadiks ja neid kleite hekseldatakse peale seda mitu nädalat.

Pealegi, kust te välja lugesite, et sandaalidega mitte mingil juhul sokke kanda ei tohi? Halvaks maitseks peetakse pakse spordisokke sandaalidega, mis sikutatud peaaegu põlvini. Õhkused, lühema säärega heledad sokid on nahast sandaalidega ok.

Ja õpi vahet tegema erinevatel stiilidel. Spordiriietus, vabaajariietus, pidulik riietus jne. Keegi pole käskinud meestel ülikonnas tänaval käia. Miks sa naiste puhul heidad ette, et nad ei käi vabal ajal pidulikus riietuses - kontsad, siidikleit jne. Keegi pole meestelt midagi sellist nõudnud. Lihtsalt soovitatakse maitsekam olla riideid valides.
 
mh 28. juuni 2016, kl 19.02
Sokkide ja sandaalide teema on ülemaailma üldteada rõvedus. Mis naised siia puutuvad üldse?

Kanna sokke sandaalidega kui tahad. Omaette küsimus kas keppi ka saad :)
 
Alu 28. juuni 2016, kl 19.25
mh Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Sokkide ja sandaalide teema on ülemaailma üldteada
> rõvedus. Mis naised siia puutuvad üldse?
>
> K
> anna sokke sandaalidega kui tahad. Omaette küsimus
> kas keppi ka saad :)

Aga see eest vist kõik sandaalid ilma sokkideta saavad?
 
vaata ringi 28. juuni 2016, kl 22.59
Sokid ja sandaalid on pseudoteema, millest räägivad need, kel pole moe ja stiili alal isiklikku arvamust ja siis korrutatakse käibetõdesid.
Reaalsus on see, et ka sokkideta sandaalides riietub 99% meestest nagu suvalised ossid, aga ei vaataks EALESKI samasuguseid naisi.
"Tooksin kohe siinkohal võrdluse, olen üldse märganud, et naised on kole aktiivsed meeste riietuse kallal võtma ja seda ümber kujundama ja meestelt nõudma ei-tea-mis-stiili.
"
Jah, sest mehed riietuvad koledalt, neil on kõigil samad soengud, nad ei kasuta meiki, ei värvi juukseid, nende näojoones on nagunii koledamad, nii et stiilipuudus teeb nad veel jubedamateks.

"Samas katsugu mees oma naise riietuse kohta midagi öelda, kohe on kisa lahti, et see ja too pole mugav ja ma kannan, mida tahan jne. Tegemist on järjekordse naiste isekusega, ise kantakse, mida tahetakse, igasugu kaltse jne, aga mehed peavad küll stiilsed, kenad ja igati mehelikud olema. Kuid kui naine ei ole eriti naiselikult riides on see naiste endi arvates justkui okei? Seejärel julgetakse veel midagi võrdõiguslikkusest kisendada.
"
Kus kannavad naised kaltse? Mehed pole üldse stiilsed ja kenad, naised on väga ilusad ja stiilsed ning koos meestega näevad nad välja nagu mõisapreili käiks maamatsiga kohtamas.
Võta ette mingi suvaline suvine pilt. Mehed kannavad põlvedeni koledaid spordiriidest lohvakaid shortse, naised eksponeerivad oma kehavõlusid bikiinidega. Ükski naine ei kanna põlvedeni shortse. Mehed näevad välja nagu kodutud, kes leidsid oma shortsid kuskilt prügikastist, naised on kenalt riides ja neid huvitab, et teised neid hästi näeks. Meestel on koledad kirvenäod ja suvaliste logodega t-särgid, naistel viimistletud kulmud, kasvõi kerge märkamatu meik, ripsmepikendused, värvitud ripsmed, kulmud, kontuuritud nägu, raseeritud jalad, bikiinipiirkond ja mõnel isegi käed, isikupärane soeng ja värvitud juuksed. Pealegi on naiste näod juba algupäraselt ilusamad. Ma ei saa aru, MIDA need naised meestes näevad? Et oleks tore, kui mingi kodutu välimusega oss ringi tilbendaks? Miks mehed ei hoolitse enda eest, miks neil pole huvitavaid soenguid, ei värvi enda juukseid, ei kitku monokulmu, ei raseeri ennast, ei kasuta meiki? Sest nad on MEHED ja nad ei pea? Heteromehed võivadki olla nii koledad nagu tahes, aga naised olgu ikkagi ilusad! Sokid ja sandaalid on siin veel väike asi.

Tõesti - küsimus meestele: kui teie vaatate ilusaid ja hoolitsetud bikiinides naisi ja ei vaataks meikimata koleda näoga naist, kes kannab põlvedeni shortse, siis kas te ei tunne, et olete äärmiselt silmakirjalikud? Miks peaks ükski meigitud, ümber pükstes ja pikkade juustega naine teid vaatama, kui ise sellised ei ole?
Karl Kindermacher 28. juuni 2016, kl 23.57
Heldad sokid sandaalidega? Kardan, et siis nad enam varsti nii väga heledad polegi.
 
Alu 29. juuni 2016, kl 00.01
Ilus naine võib olla kasvõi kartulikotis, pea sassis ja meikimata, ikka vaataks, sest ta on ilus naine. Sama varustusega kole või paks naine jääb ikka paksuks või koledaks, pingutagu palju tahab. Mis siin keerulist on? Kellelgi on tekkinud lootus, et kui mingi kõõm yles vuntsida, siis on ta ilus naine või?? irw:DDDD
 
njahh 29. juuni 2016, kl 01.02
no ma ei tea, moelavadele on küll ilmunud kooslused sandaal+sokid ning naistel rihmikud+sokid. Minu arust on meie naised eesotsa delfi naistekaga lihtsalt moest maha jäänud ja leierdavad aastast aastasse üht ja sama mantrat.
 
nalja teed või 29. juuni 2016, kl 05.52
Enamik nn ilusaid naisi ongi üles vuntsitud. Muidugi on geneetilised eeldused, aga mis tõesti arvad, et naine püsib trenni tegemata saleda ja sportlikuna, omab poorivaba näonahka ja pikki tihedaid ripsmeid? Ainult teismelised on sellised, kes meigita ajakirjade iluideaalile vastavad ning on loomulikult nii saledad, et ei pea üldse pingutama. Isegi 20ndates Hollywoodi staarid on meikimata klantsajakirjanduse jaoks "väsinud"

Alu Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Ilus naine võib olla kasvõi kartulikotis, pea sass
> is ja meikimata, ikka vaataks, sest ta on ilus nai
> ne. Sama varustusega kole või paks naine jääb ikka
> paksuks või koledaks, pingutagu palju tahab. Mis
> siin keerulist on? Kellelgi on tekkinud lootus,
> et kui mingi kõõm yles vuntsida, siis on ta ilus n
> aine või?? irw:DDDD
 
M 29. juuni 2016, kl 10.02
Kes pole sokke koos sandaalidega proovinud ei teagi kui mugav see on! Suva mida mingi tibi arvab-peaasi et endal mugav on:)
 
Alu 29. juuni 2016, kl 10.40
No olen lapsena minagi kandnud sokke ja sandaale aga need sokid tuli peale kandmist ära visata. Samahea oleks kanda sokke ilma sandaalideta.
 
Alu 29. juuni 2016, kl 10.42
Ja kui mõni mees siin kiidab, et jube hea on, et siis ronid daami juurde voodisse ka enda sandaalis kantud sokkidega või? Irw. Ikkagi nagu mitte tänavajalatsis eksole:D
 
:) 29. juuni 2016, kl 10.56
Mis sul pole piisavalt raha, et paar korda päevas sokke vahetada või? Ja ilma sokkideta siis ronid nende mustade jalgadega voodisse?
 
Huvitav 29. juuni 2016, kl 11.29
Kas mõni mees tahab naisi ka keppida? Nad on rõvedad.
 
Alu 29. juuni 2016, kl 13.02
Iseenesest pole ju paha mõte, käia ringi sandaalidega taskud täis punni keeratud sokke. Olen tegija ja vahetan sokke 25x päevas. Saaks vist prõmmida kummiparte igasse auku palju jaksaks.
 
ms 29. juuni 2016, kl 14.57
Miks taskus? Vahetusriideid on pagassis ikka, eriti kui kavatsed naistesse minna.
 
eks 29. juuni 2016, kl 15.07
Vahetusriided pagassis?
Mingi kodutute probleem siis ju tegelikult.
 
Alu 29. juuni 2016, kl 15.14
Ei sokid hoiab tõeline sandaalidega naistemees ikka pardatsokis. Ford mondeo, 1996 ehitusaasta.
 
kus te elate. 30. juuni 2016, kl 19.14
Siinne teemaalgatus on jah ajast mahajäänute appihüüe. Viimased moeuudised nimelt lubavad ja isegi soovitavad sokke ja sandaale, igat värvi, nii meestele kui naistele. Kas te ei tea et mood teeb ringe ja uperpalle. Ise ma pole mingi moejärgija aga seda tean minagi, kus te elate.
 
Alu 30. juuni 2016, kl 19.23
Kus me siis elame? Soki ja sandaalimaal või?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!