Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Teeks ka teema
 
Emmens Siiski 10. jaanuar 2017, kl 14.33
Punane hõõguv pilbasteks. Milline? Maitse ja pakkumine. Vahet ei olnud, peaasi, et maitse oli. See pole lollus vaid pilpa intiimne sfäär aga ohvreid liikus palju.esimene süüdlane oli aga süüdi emmi poole kallutatud esimesel. Kuidas siin lood lutiga on?
 
Etnos 10. jaanuar 2017, kl 19.36
Iga inimene peaks siiski oskama väärikalt vananeda! Tänapäeval on see juba haruldane vaatepilt kui pargipingil istuvad koos vahva memm ja vanataat :-) Nüüd elame ju moodsas maailmas kus elavad ilma tundeta ja juurteta inimesed. Puudub igasugune lugupidamine oma juurte ja kultuuri vastu. Puudub elutrkuste omandamine. Puudub austus oma esivanemate suhtes. Väärtus on ainult raha, tühi popkultuur ja inimeses kas orja või seksuaalobjekti nägemine!
 
Alu® 11. jaanuar 2017, kl 12.06
Etnos Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Iga inimene peaks siiski oskama väärikalt vananeda
> ! Tänapäeval on see juba haruldane vaatepilt kui p
> argipingil istuvad koos vahva memm ja vanataat :-)
> Nüüd elame ju moodsas maailmas kus elavad ilma tu
> ndeta ja juurteta inimesed. Puudub igasugune lugup
> idamine oma juurte ja kultuuri vastu. Puudub elutr
> kuste omandamine. Puudub austus oma esivanemate su
> htes. Väärtus on ainult raha, tühi popkultuur ja i
> nimeses kas orja või seksuaalobjekti nägemine!

Nii hull see ka nyyd pole. Ehkki, paljudest on targem eemale hoida.
Arvaks, et nooremad põlvkonnad on õigel teel, kui ei yritata nii meeleheitlikult pysivaid suhteid luua ja varakult vanemateks hakata. Mehi hoiavad sellest eemale kõiksugu ahistavad ja naistele koguõigusi jätvad seadused, naisi aga huvi nn võrdõiguslikuks saamine, st igas vallas meestega konkureerimine. Suhteid loovad meeleheitel pensionieelikud ja muidu ajast mahajäänud:)
 
nõus 11. jaanuar 2017, kl 13.02
noored 20-29 aastased, nemad on tõepoolest juurtega ja väärtuslikud. põlvkond, mis jääb üle selle vanusepiiri ja kes pole kahekümpiste laste vanemad, neil on tõesti katus viltu, ja jäädavalt. ei väärtusi, austust enda ega teiste vastu ja ka ei mingit kultuuri. pagulased, tühikargajad, müüdavad kõik oma ihult ja hingelt.
 
Alu® 11. jaanuar 2017, kl 13.24
See võib õige olla, et kogupildi nägemiseks on vaja olla autoriteetne lapsevanem:)
Autoritaarsetel ja passiivsetel või vabakasvatuse pooldajatel on ilmselt tähtsam enda suhete loomine, kui lastega lähedaks olemine.
 
nõus 11. jaanuar 2017, kl 13.49
need sildistamised ja lahtritesse jagamised on samuti nende juurteta inimeste püüe mõista oma juuri. miks on ühed sellised ja teised teistsugused. mina ei poolda sellised 4 tüübiks jagamise mustreid. vanemad annavad oma lastele kaasa juba enne sündi väärtusi, mida siis oleneval vanema intelligentsist kas siis hakatakse väärtustama või hävitama. need, kes midagi väärtuslikuks peavad, annavad seda edasi ka oma lastele. ei loe siin ei vaba kasvatus, autoritaarsus ega autoriteetsus. laps ei ole vanemate tulem. ta on iseseisev ja isemõtlev indiviid. kui tal on halb eeskuju, aga väärtused paigas, valib ta pigem kaasasündinud väärtused kui halva eeskuju. vanemad mõjutavad just nii palju lapsi, kui palju nad on enne lapse sündi omandanud. sündiv laps on uus, iseseisev olend, kel pole vanemate omadustega mingit pistmist.
kes on sündinud ränduri perre, see ka rändab terve elu. kes sündinud armastusest, need ka armastavad kogu elu. kes sündinud täis peaga ja kogemata, need otsivad oma juuri ja kultuuri nagu müüdud hing oma hinge mööda maailma.
tähelepanekud on sellised, et need kes praegu kahekümised, need on väärtustega, kes kolmekümpised ja enam, lastetud või väikelastega, need juurteta ja tühjad kõmisevad tünnid, raha jahtivad täitmatud klounid, multikultuuri ihalejad ja manipuleerivad maailma muuta üritajad, kes tahavad näha maailma läbi omade katkiste prillide.
 
Alu® 11. jaanuar 2017, kl 14.13
Sel määral vastuolulist juttu nagu eelmisel, pole tykil ajal lugeda saanud. Vanematel omal ajal vist ykskõik olnud, las kasvab ise, kuidas oskab:)
 
nõus 11. jaanuar 2017, kl 14.25
vastuolulisuse mulje jääb neil, kes ei mõika juurtega kaasa antud väärtusi, mis ulatuvad aegadesse, mida isegi su vaarisa ei mäleta. järjepidevus, millest enamus ainult und näeb, arvestades moodsaid tänapäeva kärgperekondi. eks ole 10 aastat totaka presidendipaari käe all ja eeskujul kasvanuid terve trobikond juurteta kõmisevaid tühje hingi. ja eks see ole vähe keerulisem matemaatika mõistmaks väärtusi, kui igapäevaselt tühjade hingedega jagelevale ja lõugavale lõuapoolikule jõukohane.
 
Alu® 11. jaanuar 2017, kl 14.41
Nõus, pole seni veel märganud ainsatki "juurtega kaasas väärtust" peale torisemise ja siunamise. Eks see samas ole olnud orjarahva rahvussport ka. Tyypiline vanakooli eestlane, kes teispoolsuses enda paremaks olemisel ei jää muule rõhuda, kui teise tyhjale hingele:)
 
nõus 11. jaanuar 2017, kl 14.56
ma polnud mitte sinuga nõus, vaid sellega, keda kommenteerisid-tsiteerisid. rohkem pole midagi lisada, võid rahus edasi mõtiskleda orjarahvast ja muudest päheõpitud tõdedest oma enda ajaloolises tühjade hingede mälus.
 
maniila 11. jaanuar 2017, kl 15.52
to 11.01 kl 13.02. Olen Helkiv Ööpilv. Mis seals ikka, tark on rääkinud.
 
nõus'ile 11. jaanuar 2017, kl 17.34
Mida sa öelda tahad?
Loen su postitusi puhtast uudishimust, et kas on võimalik aru saada, kas on mingi selgroog jutus sees, noh, löö või neljaks - pole!
 
Alu® 11. jaanuar 2017, kl 17.55
Oletatavalt on nõus naine. Ja vähemalt poolesajane. Kuidas saaks taolist inimest tõsiselt võtta?
 
Martine 11. jaanuar 2017, kl 20.34
Kuidas Aluga? Oled sa ikka hetero?
 
Alu® 11. jaanuar 2017, kl 20.42
Martine, siin on viisakas kysida, kes ma sinu meelest olen. Tavaline on, et teised on selles pädevamad:)
 
eks 11. jaanuar 2017, kl 20.54
poolesajaste teemas, kus nad tahaks ka teema teha, olegi postitused veidi kummalised ja arusaamatud. minu tähelepanek.:)
 
Alu® 12. jaanuar 2017, kl 00.26
Pole hullu, naistega on alati veidi segane ja kummaline, isegi siis, kui teemat polegi. Kõik ikka selle nimel, et saaks olema. Tahad ju parimat, aga läheb nagu alati:)
 
take that 12. jaanuar 2017, kl 01.46
Alu® Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Pole hullu, naistega on alati veidi segane ja kumm
> aline, isegi siis, kui teemat polegi. Kõik ikka se
> lle nimel, et saaks olema. Tahad ju parimat, aga l
> äheb nagu alati:)

Tahad ju parimat, aga vajub valel hetkel ära nagu alati?:)
 
Raw Joke 12. jaanuar 2017, kl 10.52
katisaara jaoks on ikka kõik vanad ja väsinud impotendid isegi Juur&Oja mis siis veel alust rääkida "Nuga, kahvel, pott ja pann – külla tuli Galojan!"
 
nõus 13. jaanuar 2017, kl 12.58
üritan juttu täiendada, kuid vaevalt seegi aitab. keegi siin küsis, et mis värk. jutt on nn toorik. ega siin viitsigi pikalt lahti harutada juttu. teema ju tegelikult poolesjastest meestest, keda ma ei tunnegi. teemast mööda, aga natuke kohendan, nõus`le.:) kuigi kahtlen, kas ta nüüd arusaadavamaks muutus.

need sildistamised ja lahtritesse jagamised on samuti nende juurteta inimeste püüe mõista oma juuri. miks on ühed sellised ja teised teistsugused. mina ei poolda sellised 4 tüübiks jagamise mustreid. vanemad annavad oma lastele kaasa juba enne sündi väärtusi, mida siis olenevalt vanema intelligentsist kas siis hakatakse väärtustama või hävitama. need, kes midagi väärtuslikuks peavad, annavad seda edasi ka oma lastele, juba enne nende sündi. ei loe siin ei vaba kasvatus, autoritaarsus ega autoriteetsus. laps ei ole vanemate tulem, nende kahe koostöö, nende kahe kokku pandud uus nägu. välimuselt võib ta nii näida, kuid tegelik inimene on hoopis midagi muud. ta on iseseisev ja isemõtlev indiviid. kui tal on halb eeskuju, aga väärtused paigas, valib ta pigem kaasasündinud väärtused kui halva eeskuju. vanemad mõjutavad just nii palju lapsi, kui palju nad on enne lapse sündi talle kaasa pagasi andnud. sündiv laps on uus, iseseisev olend, kel pole vanemate autoritaarsuse,-teetsusega, eeskuju ja muude sildistaud tüüpide olemusega mingit pistmist.
kes on sündinud ränduri perre, see ka rändab terve elu. kes sündinud armastusest, need ka armastavad kogu elu. kes sündinud täispeaga ja kogemata, need otsivad oma juuri ja kultuuri nagu müüdud hing oma hinge mööda maailma. eelnevad olid näited. üks on näide paratamatusest, teine kaasasündinud väärtustest. mida ma tahan öelda, et vanem võib küll unistusi heietada, justkui ta kujundab oma last, tegelikkus on hoopis midagi muud. ega muidu näe tihti lapsi oma vanemaid jalaga löömas. las ta siis nii arvabki.
tähelepanekud on sellised, et need kes praegu kahekümpised, need on väärtustega, juurtega, kes kolmekümpised ja enam, lastetud või väikelastega, need juurteta ja tühjad kõmisevad tünnid, raha jahtivad täitmatud klounid, multikultuuri ihalejad ja manipuleerivad maailma muuta üritajad, kes tahavad näha maailma läbi omade katkiste prillide.
 
Alu® 13. jaanuar 2017, kl 15.29
Heh. Väidad, et lahterdamine on jama ja selle tõestamiseks hakkad ise lahterdama:)
 
miks alu ori on? 13. jaanuar 2017, kl 18.05
miks alu ennast orjaks peab?
 
Alu® 13. jaanuar 2017, kl 18.29
Aga kuidas makaak on makaak?
 
küss 26. veebruar 2017, kl 19.50
Alu® Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Oletatavalt on nõus naine. Ja vähemalt poolesajane
> . Kuidas saaks taolist inimest tõsiselt võtta?

oletatavalt on Alu® mehetunnustega olend. ja vähemalt kuuekümbine. kuidas saaks taolist kreatuuri meheks pidada, kellele alt üles vaadata?
 
eelmisele 26. veebruar 2017, kl 22.04
miks sa alt üles pead vaatama? oled meeste nägusid harjunud vaatama, kui neil lahti imed? vana naine ei pea ei imema ega üles vaatama...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!