Feministi nurgake
Mure mehega
Diane 05. veebruar 2017, kl 11.44 |
Olen oma mehega koos olnud 2,5 aastat. Sellest aasta koos elanud. Selle aasta jooksul on mu mees olnud töötu ning ma ei näe erilisi pingutusi ka selle jaoks, et ta seda muuta sooviks. Väidab küll, et otsib tööd, saadab CV-sid, kuid tulemuseta. Olen ka ise talle pakkumisi otsinud, aga need vaatab üle ja lubab mõelda. Üle nädala sõidab oma ema juurde ning kritiseerib mind, et kuidas ma ei saa temast aru.
Lihtsalt ma tunnen, et ma ei jaksa enam seda ülalpidamist enam taluda ning palun teie mõtteid, äkki on keegi teist olnud samas situatsioonis ja oskate öelda, mida te teeksite. Olen lihtsalt nii segaduses mida edasi teha. Ettetänades :)
Lihtsalt ma tunnen, et ma ei jaksa enam seda ülalpidamist enam taluda ning palun teie mõtteid, äkki on keegi teist olnud samas situatsioonis ja oskate öelda, mida te teeksite. Olen lihtsalt nii segaduses mida edasi teha. Ettetänades :)
K 05. veebruar 2017, kl 12.00 |
moodne elu 05. veebruar 2017, kl 12.35 |
lugege hoolsamalt 05. veebruar 2017, kl 12.51 |
moodne elu 05. veebruar 2017, kl 12.55 |
Diane 05. veebruar 2017, kl 12.58 |
jaaaah 05. veebruar 2017, kl 13.11 |
No kui mees käib ema juures nutmas, et "naine ei mõista teda", siis võid kindel olla, et kauaks sellist suhet ei ole. Ema annab ka nagunii pojale nõu, et sul pole vaja sellist naist, kes sind kamandab ega mõista sind, nii et sinu valik, kas oled täiesti kuss, või saed ta kallal, kuni läheb järgmise juurde, kes teda mõistab.
mina 29 05. veebruar 2017, kl 13.19 |
Esopus Spitzenburg 05. veebruar 2017, kl 15.54 |
Jahh, tõepoolest, las mees puhkab, aastakese juba puhanud...puhkamisest peab ka puhkama.
Praegusel ajal jutt sellest, et tööd ei leia, on mingi lorukeste jutt. Et kui ei saa samasugust mugavat kontori tagumikutunnitööd, siis ei kõlba ükski. Alustuseks sobib kasvõi kassapidaja töö ja aja jooksul saab ennast täiendada ja ümber koolitada mõnele sobivamale kohale.
Praegusel ajal jutt sellest, et tööd ei leia, on mingi lorukeste jutt. Et kui ei saa samasugust mugavat kontori tagumikutunnitööd, siis ei kõlba ükski. Alustuseks sobib kasvõi kassapidaja töö ja aja jooksul saab ennast täiendada ja ümber koolitada mõnele sobivamale kohale.
Viimasele 05. veebruar 2017, kl 16.14 |
Agne Tamm 05. veebruar 2017, kl 18.42 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 3,101 |
frontaal 05. veebruar 2017, kl 19.04 |
matriarhaat 06. veebruar 2017, kl 16.43 |
Lisa postitus