Feministi nurgake
Avatud Kapiuks e. Saladused ilmsiks!
Luukere! 06. veebruar 2017, kl 23.38 |
Räägime siis kõik südamelt ära ja kergitame saladuseloori. nii saame süükoorma õlgadelt vähemaks.
Meil kõigil on peidus üks, mõnel mitmeid luukeresid kapis, mida kellelegi rääkida ei tahaks. Siin ja praegu on kõigil võimalik kapiuks valla lüüa ja ehk hakkab kergem.
Teen otsa lahti siis. Olen korduvalt petnud oma elukaaslast!
Krt, hakkas kergem. Enam ei teeks seda, kui vaid võimalust antaks!
Meil kõigil on peidus üks, mõnel mitmeid luukeresid kapis, mida kellelegi rääkida ei tahaks. Siin ja praegu on kõigil võimalik kapiuks valla lüüa ja ehk hakkab kergem.
Teen otsa lahti siis. Olen korduvalt petnud oma elukaaslast!
Krt, hakkas kergem. Enam ei teeks seda, kui vaid võimalust antaks!
Jaanuspoiss 06. veebruar 2017, kl 23.58 |
Agne Tamm 07. veebruar 2017, kl 00.20 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 3,101 |
Imetlen teid 07. veebruar 2017, kl 00.23 |
SOOVITAB -- see üksik isane:: 07. veebruar 2017, kl 07.15 |
Agne Tamm Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Seksin salaja, kunstdildoga
1. MIKS TEED SEDA ISE JA VEEL SALAJA ?
IKKA MEES VÕIKS SEDA DILDO --TEMPOT LISADA ,"ROOVIGE JA EI KAHETSE ,,IKKAGI MEES TEEB LÕPUKS KA ISE ÜLE:: VÄHEMALT PRITSIB MIDAGI SISSE ::
JA EESTI MEHED ON KÕIK ""UUEMA JA KIIREMA TEHNIKAGA VÄGA KURSIS,, !!!OTSI SEE MEES ÜLES,
-------------------------------------------------------
> Seksin salaja, kunstdildoga
1. MIKS TEED SEDA ISE JA VEEL SALAJA ?
IKKA MEES VÕIKS SEDA DILDO --TEMPOT LISADA ,"ROOVIGE JA EI KAHETSE ,,IKKAGI MEES TEEB LÕPUKS KA ISE ÜLE:: VÄHEMALT PRITSIB MIDAGI SISSE ::
JA EESTI MEHED ON KÕIK ""UUEMA JA KIIREMA TEHNIKAGA VÄGA KURSIS,, !!!OTSI SEE MEES ÜLES,
Alu® 07. veebruar 2017, kl 18.38 |
Seksisin hiljuti naisega, kel polnud nõgusat selga, vaid küürus teine. Jalad, nagu pakud all ja kaal ületas minu oma mitmekordselt, ühesõnaga vaalpakkjalg! Ripptissid olid ka, kuid imes,... oi kuidas imes, mu vändagänstrit. Lausa lutsutas tyhjaks mu kotid. Mis teha, kui nõgusad kätte ei anna!
külamees perv 07. veebruar 2017, kl 18.56 |
Lisa postitus