Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Naisepeks ja ...
 
Pedofiil Peeter 24. august 2017, kl 11.51
See on popp teema:
http://naistekas.delfi.ee/elu/probleemlood/uhe-naise-paevikud-ma-nutsin-karjusin-palusin-ta-noudis-et-ma-jaaksin-vait-motlesin-et-ta-lammatab-mu-surnuks?id=79258710

On tohutult näiteid naistest kes lihtsalt ei lase ennast peksta. Kõik. Punkt. Neil on lihtsalt mõttemaailm ja enesehinnang paigas. Nad on terved. Rohkem polegi vaja. Aga paljud näedsa, lasevad.
Mis on vahet peksa saanud naisel ja pedofiilil? Juttude järgi naine ise ei ole kudagi oma olukorras süüdi, lihtsalt sattus sinna, ei saa midagi teha, ei saa ära tulla, teda peab mõistma ja abistama.
Aga kas pedofiiliga pole mitte sama lugu? Keegi ei vali, et olla pedofiil. See on haigus, väärareng, võibolla lapsepõlevtrauma. Ka pedofiil ise saab aru, et mis ta teeb on vale ja paha, kuid ta lihtsalt ei suuda kuidagi oma väärastunud kihku talitseda (muide, nagu ka alkohoolik või narkomaan).
Mõlemad nad on kinni oma õudses elus ega suuda sealt väljapääsu leida. Nüüd aga ühte õnnetut enesehinnangu jm probleemide inimest (pekstud naist) mõistetakse, toetatakse jne, teist katkist inimest (pedofiili) mõistetakse hukka. Samas on nad ühed haiged (haiged hinged) mõlemad.
Agne Tamm 01. september 2017, kl 18.32
Lihtsalt ei tehta mõndasid asju ja kõik! Nagu ma ei suitseta, ei joo! Samas on piir õhuke, kui noor inimene tahab võõras linnas pidutseda ja suhteid luua, kuna ta lapsepõlves pole saanud piisavalt pidutseda! Kiiresti võib minna üle võlli ja siis on pisarad ja kahetsus! Muud midagi! Täielik jama on siis noor inimene uuesti vanemate raudsesse haardesse suruda, pidutseda ei saa ta siis ikkagi ja jääb üksikuks! Ja veel, on see nagu kahekordne karistus, ei saanud ta ennem pidutseda ega nüüd, teised noored irvitavad ja pidutsevad iga päev kasvõi! Ma ei oska lahendust leida ,igaüks peab ise tundma, mida ta teeb ja mida mitte!
 
haigele autorile 01. september 2017, kl 19.08
pedofiil on kurjategija, mitte ohver. nad tuleks steriliseerida.
pedofiil on täiskasvanud inimene, vastutab oma tegude eest.
kui süüdistad oma kuritegudes lapsepõlve, siis oled nõdrameelne ning su koht on 24/7 aastaringselt kuni elu lõpuni hullaris.
naine, kes laseb ennast peksta laste ees, on samuti nõdrameelne, tuleks sundsteriliseerida. seda enam, kui laseb oma mehekesel lapsi peksta, siis on samuti koos mehega kurjategija ning tuleb vanglasse karistust kandma panna ning vanemalikud õigused neilt võtta.
 
ja 01. september 2017, kl 19.12
alkohoolikud ja narkomaanid pole mingid ohvrid, nad on samuti kurjategijad, kui kahjustavad oma elustiiliga teisi inimesi. seni kuni vaid ise ennast kahjustavad, las mädanevad, suva.
kõik täiskasvanud inimesed vastutavad oma valikute eest ainuisikuiselt.
kui ei suuda vastutada, siis oleks õige koht sul vanglas või hullaris. kogu eluks.
muu hale vigin jäta oma vanaema stta voolavatele kõrvadele, senikuni ta veel elab
Agne Tamm 01. september 2017, kl 21.59
Issand, milleks iga asja eest steriliseerida? Ja kui polegi see inimene süüdi, mis tunne siis on? Steriliseeritud ja , edasi? Millega selle korvate? Ah? Milleks inimesi vigaseks teha? Kas sugutung mõnel ikka nii suur, et viib mõistuse! Ei suuda uskuda! Leidku endale paariline!

Inimene peab aru saama, et nii ei tohi teha!!
Kas te siis aru ei saa ,et noored tahavad vabad olla!! Kui neil ei lasta vaba ja õnnelik olla, ei sünni lapsi! Mingi periood peab noor inimene ikka vaba ja õnnelik olema! Nii kuivikuna ei saa ju vanemad oma lapsi vägisi mehele panna! Abielu ise muidugi on hoopis teine asi ja laste kasvatamine kolmas asi!
Agne Tamm 01. september 2017, kl 22.12
Paljud lähevad lastele kätega kallale, tunnen endas ka seda soovi! Kui üks laps, siis kergem, kui kaks, siis juba mürgeldavad, ja kolmas viib viimse mõistuse!
 
Mees 05. september 2017, kl 19.20
Ei saa võrrelda pedofiili ja naist keda pekstakse, kuna üks on tegevuse algataja ja domineerija ja teine on allasurutud osapool.
On üldse hea, et füüsiline karistamine on seadusega keelatud, sest see kaitseb eelkõige lapsi, kes ei saa lihtsalt "ära minna" , kuigi lapsed võivad teinekord väga hästi provotseerida, kuid see kasvatab ka täiskasvanuid kõigele vaatamata mõistlikult käituma.
Pedofiilidele soovitaks enese kastreerimist - see aitab kaitsta enda "haiguse" vastu - järglaste võimalikuks saamiseks saab ju "materjali" kusagil kliinikus hoida.
Kui pedofiil ennast laseb kastreerida, siis ma usun tema siirasse soovi ennast ravida.
Võib olla tulevikus on pedofiilidele loodud vastavad neile sobivad nukud, millega saavad oma kihu rahuldada siis võiks jääda ka kastreerimata.
Mis naiste peksjatesse puutub, siis neil on ka kindlasti mingi hälve - tänapäeval pole vaja meestel "ennast kaitsta" ka hullu naise eest tes füüsiliselt karistades.
Kõigil meestel on täna salvestavad nutiseadmed, millega saab ennast kaitsta - hullud rahunevad, kui nende hullust salvestada ja kui ei rahune, siis saab teatavat jõudu kasutada maha surumiseks.
Mees kes naist (või keda iganes) peksab tuleks lihtsalt karistada vastavalt seadusele.
Peksmise koht on poksiringis või äärmisel juhul enesekaitseks.
Agne Tamm 05. september 2017, kl 20.23
Rahuldagu pedofiilid ikka ennast ise, nagu teised inimesed! See on lihtsalt rahuldamatus! Kindlasti leidub nendegi jaoks lamerindseid ja lühikesi, lapsnaisi! Tuleb vaid otsida! Teavad lihtsalt, et jõud käib üle! Naudivad oma ealist vaimset üleolekut! Rahalist üleolekut! Mõni lihtsalt täis! Pole paremat võtta!
 
kivike 05. september 2017, kl 20.34
Agne, vutt-vutt lugema, kes on pedofiil ja kuidas selleks saadakse. Tuled siin oma lameda "lapsnaise" olematu rinnaga vehkima, pane püksmähkmed ka jalga, ei vaata siis ka sind pedofiil mitte. :)
Agne Tamm 05. september 2017, kl 21.30
On ju ka selliseid naisi , kellel menssu ei ole, sünnitavad lapse ära ja siis on jälle tavaline!
 
kivike 06. september 2017, kl 08.37
"Menssu" põle - põle last. :) Naisorganismi füsioloogiaga pole tuttav, kuidas ja mismoodi menstruatsioon kulgeb ja milleks seda vaja on ja mis on põhjused ja mõju viljakusele, kui seda ei esine? 12-13 aastane on laps, samuti on laps kohati veel 19 aastanegi. Mõiste "täiskasvanu" on meil seotud sotsiaalse küpsusega, kui inimene on nö. valmis nii seksiks kui selle tulemusteks kui vastutuseks. Suguküpsus pole selles mõttes mingi näitaja. Ja mispidi sinu rind ja suguküpsus puutub üldse pedofiilia teemasse? Pedofiile erutavad lapsed, mitte "lapsnaised", kes näevad nooremad või ebaküpsed välja.
Agne Tamm 06. september 2017, kl 09.37
Oh igasuguseid on! Kui keskkool läbi on inimene täiskasvanud ja kõik!!!
 
kivike 06. september 2017, kl 14.26
Meie riigis loetakse täiskasvanukd inimeste, kes on 18 täis. Kas ta seejuures on keskkoolis käinud või mitte, ei ole oluline. Kui 17 aastane vägistab 4 aastase, siis ta pole pedofiil?
 
hmmm 05. oktoober 2017, kl 03.06
Pedofiile ei karistatagi, lastepilastajat karistatakse. Selle poolest olen nõus, et pedofiilil pole võimalik abi paludagi, kõik hakkavad teda lastepilastamises süüdistama.

Kusjuures, pedofiilia pole sugugi ainus haigus, mis paneb lapsi pilastama ja enamik pedofiile pole lastepilastajad. Suurem osa lastega seksijaid tegelikult ei tunne huvi ainult laste või isegi peamiselt laste vastu. Väga suur osa on teiste häiretega, nagu psühhopaatia, sotsiopaatia vms, psüühiliselt terve. Suurem osa lastega seksijaid teeb seda seepärast, et omavanuseid ei saa ja lapsed on kergem saak.
 
simpel 15. juuni 2021, kl 07.30
keppimiseks ongi vabamad ja rõõmsameelsemad naised. sünnitanud oma lohvakas keetku kodus suppi ja kasvatagu last.
 
Naistepäeva kõne 11. märts 2022, kl 12.33
Naine on inimese sõber aga kui ta vaenlaseks muutub ja persega näkku hakkab hüppama siis peab talle sariaadiseadused kehdestama Niikui venes Vasja toimetab Masaga algul peks ja siis seks
 
Agneke 28. märts 2022, kl 11.39
Mehed Eelistavad ikka lühemaid, tavaliselt pole need lamerinsed, lühemaid rinnakaid, Sipsikuid! Kas Mina pean Siisikekes hakkama? Sipsikud ja Siisikesed!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!