Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Millised naised välistad suhte loomisel?
 
küsimus 19. juuli 2018, kl 13.43
See on kaunis individuaalne muidugi, aga ise välistan suhte loomisel naised kellel on tätoveeringud või kes tegelevad või huvituvad liigselt teatud spordiüritustest. Nagu nt surfilaagrid, motosport, jalgpall. S.t ma ei pea neid naisi enese jaoks atraktiivseks. Isegi ei tea miks.
 
Nojasiis 19. juuli 2018, kl 15.38
? Hakkame koostama suhtekõlbulike naiste välimäärajat või? Oled sa üldse mees või üritad siit välja imeda mingit teemat esilehele?
 
Mees 20. juuli 2018, kl 22.00
Kindlasti on välistatud suitsetavad ja pidevalt mingi siidripurk näpus naised. Ja muidugi ülemukitud beibed on raudselt out.
Üldiselt olen juba jutu käigus aru saanud, milliste naistega võib tegemist teha ja millistega mitte.
 
ddm 20. juuli 2018, kl 22.03
"Ou vää, kas sa tead äää, mis party eile Hollykas oli ää? Ei tea vää...issand kui nõme äää"
Vot sellised naised on välistatud!
 
välistan 20. juuli 2018, kl 22.36
Blondiksvõõbatud kunstripsmete ja kunstkonksudega broileriks solaaritud eksemplarid. No ei isuta isegi vestlema mitte. Kui on lisaks veel otsaesine kulme täis joonistatud ja rindade asemel pakatavad ebaloomulikku asendisse paigaldatud geelipallid, siis astun kauges kaares mööda.
 
okei 07. august 2018, kl 17.16
Küsi naiselt, kas tal on mõni hea mälestus oma isast. Kui tal on rohkem kui mitu ja meenutab oma isa heas valguses siis tegu on suure tõenäosusega kvaliteet naisterahvaga.
Karl Kindermacher 07. august 2018, kl 18.28
Tigeda, õela, vinguva, intriigitseva, juhmi ja klatšimoori.
 
unista edasi:) 07. august 2018, kl 20.41
välistan Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Blondiksvõõbatud kunstripsmete ja kunstkonksudega
> broileriks solaaritud eksemplarid. No ei isuta ise
> gi vestlema mitte. Kui on lisaks veel otsaesine ku
> lme täis joonistatud ja rindade asemel pakatavad e
> baloomulikku asendisse paigaldatud geelipallid, si
> is astun kauges kaares mööda.

sellised broilerid astuvad sinust kõrges kaares üle. sul pole lihtsalt pappi, et kogu nende lisavarustust kinni taguda:D
 
Tüüp37 09. august 2018, kl 18.22
Kusjuures just sel suvel olen pidanud palju sel teemal mõtisklema, ja on ilmnenud vähemalt 3 asjaolu, milliste naistega ma pole nõus suhet alustama. 1) suitsetaja; 2) jämedate jalgadega naine; 3) naine, kes kannab liiga paljastavaid riideid/lühikesi seelikuid.
Oli kõikide sellistega võimalus alustada suhet, aga no lihtsalt ei taha. Suitsetaja haiseb. Paksude jalgadega naine ei ole lihtsat mu jaoks seksikas, inimesena võivad nad olla tohutult toredad ja näost ka ilusad, sageli ongi, aga... Ja kolmandaks ma ei taha kellelegi ette kirjutada, milliseid riideid kanda ja miiliseid mitte, lihtsalt selliste liig paljastavate riiete kandmine räägib päris palju naise isiksuse ja iseloomu kohta, ja ma ei viitsi ausalt enam sellistega sähmida.
 
siresäär 09. august 2018, kl 18.30
Tüüp37,

kui lühikest seeliku kanda ei tohi, mis tähtsust siis jalgade jämedusel? keegi nagunii ei näe:D
 
Alu 09. august 2018, kl 18.39
Naljakas. Mis tähendab liiga paljastavad riided naisel?? Mida seal siis näha kardetakse? Saan aru, kui mingi pensionärist mutt kannab toppi, mis paljastab kortsus rindade vahe või naba aga 37 mees vast selliseid veel ei märkagi. Muus osas aga soe suvi on ju ilus aeg ja kas suhteid yldse peaksi looma, need pole moes enam ammu. Niisama aga vaadata lyhikese riide alt paljastuvat kena ihu on vahepala igaljuhul:)
 
Tüüp37 09. august 2018, kl 18.45
Ma olen selle liig paljastava riietuse ja naise iseloomu osas üsna paikapidavaid järeldusi teinud aastate jooksul ja ma ei leia, et peaksin siin kellelegi ennast õigustama. Iga inimene käigu riides nii nagu tahab. Ja igal inimesel on õigus selle kohta oma järeldusi teha.
Kui teile meeldivad pesu paljastavates minides ja kubemeni lõhikutega seelikutes liiklevad naised - nad on teie, olge aga lahked! :)
 
Eno 10. august 2018, kl 11.35
Kuidas inimene käib, riietub ja räägib ütleb inimese kohta nii mõndagi tuleb osata vaid lugeda.

Enda arvates peaks naine kandma naiselikke riideid ehk siis kleidid ja seelikud, ei peaks kandma mitte mingeid liibuvaid riideid. Peaks julgema oma sõbrannasid külla kutsuma, see tähendab, et ta usaldab nii oma sõbrannasid kui oma kaaslast ja ei oma abikaasa ees mingeid saladusi mida ta ei julge tunnistada. Kindlasti ei tohiks olla rumal ja liiga avameelne.
 
siresäär 10. august 2018, kl 18.16
hmm. peaks vist hakkama mehi samamoodi liigitama...et kui on palaval suvepäevalgi kurguni kinninööbitud, siis kvalifitseerub eriti suhtekõlbulikuks:p

aga mida miniseelikus naise puhul kardetakse? no mõni mees ehk pelgab, et mõttetegevus läheb alumisele ajule üle ja tagajärjed võivad osutuda ettearvamatuteks:D
pesu paljastavaid minisid pole vähemalt kesklinnas sel suvel näha õnnestunud, hoolimata õhutemperatuuridest. isegi liialt konservatiivselt käiakse riides.
samas lähed randa ja kõik ühtviisi paljad. kuidas siis vahet teha ja liigitada, kas kõlbab naine suhtemiseks või mitte? keeruline ikka see meeste elu:p
 
Tüüp37 10. august 2018, kl 18.54
Aga ära sina, siresäär, selle meeste keerulise elu üle väga muretse, katsu ikka enda omaga hakkama saada. ;)

Ainult rumal inimene kasutab utreeritud ja naeruvääristavat teksti teise inimese arvamuse kohta - see näitab, et tal endal pole lihtsalt piisavalt mõistust, et arukaid argumente vastukaaluks tuua. Fakt on, et riietus räägib inimese kohta palju. Samas keegi ei keela naistel kana libu vormiriietust - hämmastav on hoopis see, et naised on seepeale üllatunud, et neid ka vastavalt koheldakse. Kui ma kannaksin tänaval politseivormi, ma küll poleks üllatunud, et minusse suhtutakse kui politseinikusse. :D
mansion ghost 10. august 2018, kl 19.36
Mille järgi keegi omale kaaslast valib ehk milliseid kriteeriume oluliseks peab, on igaühe täiesti isiklik probleem ja "traagika" ning teistel pole siinjuures midagi niutsuda.
Kui keegi on otsustanud "hr ÕIGE" leidmiseks kõik mehed järgemõõda ära proovida, et siis mina olen juba eos see VALE kellega pole mõtet üritadagi.
 
Maris Kurm 16. august 2018, kl 22.08
Nojah, niimoodi inimesi välistades satud arvatavasti lõpuks klubitibide otsa. Mina näiteks ei kavatsegi suhelda ülbikust bemmivennaga, kes kukub naisterahvaga tolle riietuse pärast kraaksuma. No milline normaalne mees soovitaks naisel näiteks solli minna, blondeerida või kunstküüned panna? Kusjuures, tätoveeringud on ok, aga nabaneedid mitte.
 
Alu 17. august 2018, kl 14.19
Jääb mulje, et 1 mees on siin nabani pykste ja kurguni eelarvamustega tont. Või kuidas yldse annab võrrelda libu vormi ja politsei oma mõju vaatajale. Või mismõttes nagu, et keegi naine tundub litsina ringi käivat, siis on kohe tast vaja midagi arvata või vastavalt kohtlema hakata. Naljakas:)
 
Tüüp37 17. august 2018, kl 14.44
Naljaks on see kahtlemata sellele inimesele, kes on suht rumal teadmaks, et riietusviis räägib inimese kohta väga palju. Õnneks on neid inimesi järjest vähem.

Litsakas rõivastes ringi käiv naine ei pruugi olla libu. Nagu ka mina ei ole politseinik, kui ma sellise vormi selga panen. Lihtsalt see välja saadetav signaal räägib selle inimese kohta üsna kõnekalt.

Ma pole mingi riietusnats. Tsiteerin enda siinsamas teemas välja öeldut: "...ma ei taha kellelegi ette kirjutada, milliseid riideid kanda ja miiliseid mitte..."

Halenaljakas on muidugi see, et sa ei mõista, kuidas riietus - ka vormiriietus - teatud signaale välja saadab.

Pärlid sigade ette, tõepoolest! :D
 
Sirts 17. august 2018, kl 16.00
Nõustun naisena tüüp37`ga vägagi.

Andke andeks kui imelühike seelik, läbipaistev paeltega topp koos kümnenda kokteili ja regulaarse komistamisega siledal põrandal signaale ei väljasta.

Olen klubis korduvalt pikema (sealjuures ilusa ja saledat figuuri rõhutava) vaba-aja kleidiga käinud, mõned klaasid siidrit vaheldumisi veega joonud ja kõik sealsete WC`de ja nurgataguste teravused on minu jaoks haledad müüdid, nagu ka "värvikad" ettepanekud (isegi rohkema joobe juures). Usun aga, et naistel on klubidest vääääga erinevad kogemused ja kleidil oma kindel roll.

Samamoodi nagu tööl, töövestlusel, ülikooli eksamil ja koostööpartnerit külastades.
Agne Tamm 17. august 2018, kl 16.11
Kui meil on võrdõiguslikkus, siis võivad naised ka lõikamata küünte, mustade küünealuste, ja joodiku stiilis palja ülakehaga poodi tulla! Võrdõiguslikkus!! Kui ise oled kaine, siis võid ju kõike!! Aga teised naised ei jäta ja kutsuvad hullumaja auto, seda pelgalt stiili ja riietuse pärast!
 
Alu 18. august 2018, kl 10.39
Andke andeks kui imelühike seelik, läbipaistev paeltega topp koos kümnenda kokteili ja regulaarse komistamisega siledal põrandal signaale ei väljasta.

Kas see teema mitte suhtevälistusi ei käsitlenud? Tyyp on kuidagi väga desperaatne ja kujutab ette, et mingid elukutselised peoloomad saadavad talle selgeid signaale nendega suhete loomiseks:)
mansion ghost 18. august 2018, kl 23.27
"Mina näiteks ei kavatsegi suhelda ülbikust bemmivennaga, kes kukub naisterahvaga tolle riietuse pärast kraaksuma."

Miks peaks "kraaksuma" kellegi kallal, kes vähimatki huvi ei paku?

"Tyyp on kuidagi väga desperaatne ja kujutab ette, et mingid elukutselised peoloomad saadavad talle selgeid signaale nendega suhete loomiseks:)"

Tyyp väitis vaid millise välimusega naistele ta eelarvamuslikult ei lähene, ründamise koha mõtles alu omast peast välja.
 
Tüüp37 23. august 2018, kl 12.11
mansionnghost on minust väga hästi aru saanud. Ma ei kavatse kellelegi ette kirjutada, kuidas peaks riides käima - käigu, kuidas tahavad - ma lihtsalt ei soovi nendega suhet alustada. Ma ei teadnudki, et minuga suhtesse astumine on nii oluline, et see osade naissoost isikute nii teravat vastukaja siin tekitab. :D

Agne Tamm on aga minust väga valesti aru saanud. Võivad muidugi. Aga ma tõepoolest ei soovita ei selliste meeste ega naistega suhtesse astuda. :D
 
Alu 23. august 2018, kl 13.41
Tyyp ei väsi korrutamast omi soove ja eelistusi. Huvitav ainult, et milleks seda teha siin, kus nkn pole yhtegi nabapluusis peolooma?? Mine vali kusagil avalikult mõni selline välja ja ytle talle otse nåkku, et ei soovi temaga suhet alustada. Lisa veel juurde, et käigu riides kuidas tahab. Vaata siis kas too naerab oma naba paigast või ei:D
 
Tüüp37 23. august 2018, kl 14.20
Ma pole sõnagagi rõhutanud oma eelistusi oma viimases postis, vaid just rõhutasin, et käige riides, kuidas tahate. Miks sa, Alu, valetad? Või oled see inimene, kes loeb teiste postitustest välja alati just seda, mida ise tahab, mitte seda, mis seal kirjas on?

Teiseks - miks ma peaksin minema kellegi juurde ja teda avalikult kritiseerima hakkama? Kas sa käid mööda linna ja kritiseerid inimesi, kes sulle ei meeldi? Näiteks minusuguseid? Kui jah, siis peaks sa olema ehk pigem ühiskonnast isoleeritud või nii. :D
 
kirjutan ka 24. august 2018, kl 11.13
Huvitav, et kui arutlemiseks läheb, siis kinnitavad kõik mehed, et neile "mukitud blondid klubibrolerid" ei meeldi, eriti kui veel siider näpus, aga reaalses elus ometi lähevad just sellised kõige rohkem meestele peale. Mingil stiilipeol näiteks olin blondide vööni juustega parukaga, ja jommajoo, kus mul oli lööki, kõik tahtsid minuga tantsida ja muidu suhelda. Ometi olin ju täpselt seesama inimene kes muidu, lihtsalt parukas peas :)
 
Ont 24. august 2018, kl 11.33
Selliste naistega tahetakse lõbus öö veeta mitte vabal ajal seltskonda nautida või pesa punuda.
 
Alu 24. august 2018, kl 11.35
Tyyp,

Minu sõnum on see, et naiste puhul suhtevälistuste tegemisel tuleks enneköike lähtuda omaenda vöimalustest. Muidu jätab kohtlase mulje:)
 
miesikah 24. august 2018, kl 12.37
Või et riietus ütleb inimese kohta väga palju. Ei vaidle, aga ei tea ka, mida see siis ütleb. Ei julge palju järeldusi välimuse põhjal teha.

Litsakus tähendab vististi seda, et soovitakse ükskõik milliste meeste tähelepanu. Kahtlen väga, kas miniseeliku kandmine annab välja litsakuse signaali. Pigem tähendab see abitust. Ei suudeta omi asju teisiti ajada kui "kõike letti lüües". Aga seegi variant on kaheldav. Sooja ilmaga on lihtsalt parem napilt riides käia;)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!