Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Mida teha, kui Facebook sinu konto blokeerib??
 
kerli ollo 27. aprill 2020, kl 18.55
Tere.
Mida peaksin tegema, kui Facebook blokeeris minu konto ära juba peaaegu kaks aastat tagasi, kuid kui tahan oma praegusele kontole lisada vana konto meiliaadressi, siis ei lase, ütleb, et see on teisel kontol juba kasutusel, eemaldada ma seda sealt ei saa... Kui püüan vanale kontole sisse logida, siis annab sellise kirja: "Unfortunately, you won't be able to access your account while we're reviewing these additional documents. We appreciate your patience, and we'll get back to you as soon as we can."
YouTubest videod vaadatud, proovisin nende abil midagi teha, kuid tulemus 0... Mida teha, et ma oma andmed sealt kätte saaksin?? Loodan, et keegi oskab vastata...
 
Nuk 09. mai 2020, kl 11.39
Kirjuta Facebookile.
 
Kerli 09. mai 2020, kl 11.59
Kirjutasin, ei aidanud. Nad lihtsalt ei suvatse vastata...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!