Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
ETV ei kajasta pedofiilia skandaali
 
gfggg 15. märts 2021, kl 08.38
Ütleme nii, et täielikult väldib.Mõttekoht.
 
kole lugu igatahes 15. märts 2021, kl 09.58
Väga õige, et ei kajasta, enne, kui mingeid otsuseid on tehtud.
See on praeguse infokülluse ajastul tavaline, et karjutakse süüdistused valjult välja, aga pärast selgub hoopis midagi muud.
Praegu on nii, et ühed süüdistavad hoopis ohvrit, teised kaitsevad pedofiili, kolmandad süüdistavad vanusepiiri määrajaid, tegelikku tõde ei tea veel keegi.
 
gfgg 15. märts 2021, kl 10.53
Sel juhul ei tohiks nad midagi kajastada!!! Veerpalu, Nabi, Porto Franco- väga halb võrdlus, millestki ei tohiks rääkida. Nad pisendavad selle otsusega seda teemat ja minu silmis ennast. Mitte rääkides sellest teemast säästavad nad poliitikuid, kes seda seadust ei soostunud muutma ja päästavad nad ristküsitlemistest. Kelle huvides ja kes andis selle käsu? Ja ma ei ole Ekre valija, aga nad (ekre)võiksid seda anomaaliat märgata ja tähelepanu sellele osutada.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!