Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Mida arvata?
 
Antikonservatiiv 10. juuni 2021, kl 18.43
Mida arvata Objektiivi järjekordsest ahnitsemis kampaaniast. Tundub, et on üsna palju ullikesi kes mingi Keskaegsetele ideedele oma raha loobivad.
 
Z 10. juuni 2021, kl 20.30
Ei usu, et sa tegelikult ise konservatiiv ei ole. Delfi kommentaariumis ja isegi Delfi naisteka foorumis on nimelt pea iga konservatiivi tunnuseks õigekirjavead tekstis.
 
to Z 10. juuni 2021, kl 21.35
Üldiselt on sul huvitav tähelepanek ja mõnes osas oleks sul argumentidega isegi õigus. Küll aga teevad nii Liberaalid kui konservatiivid ühe ülimalt olulise vea. Nad mängivad suure vastandumise peale ja tunnistavad vaid kahte maailmavaadet. Ehk siis Konservatiivset ja Liberaalset nende jaoks teisi maailmavaateid olemas ei ole. Antud juhul isegi ei oska öelda postituse algataja on konservatiiv või mitte aga kindlasti oli see provotseeriv teema algatus. Aga siin kohal tahaksin rõhuda uuesti sellele võltsile religioosele duaalsusele mida Nii liberaalid kui konservatiivid viljelevad. Ühiskond ei jagune kaheks Isegi konservatiivsel ja Liberaalsel leeril on mitmeid varjundeid aga on mitmeid variatsioone mis jäävad välja liberaalset konservatiivsest spektrist. Nt Traditsionalist, Reaktsionäär. Libertaar ja tegelikult on neid rohkem. Aga eks kumbki pool tunnista nende olemas olu kuna muidu läheks keeruliseks välja mängida suure vastandumise kaarti mis mõlematele istub.

Ja teema algatajale oleks võinud endale mõne muu nime panna kui antud teema tõstsid sest, Objektiiv ei ole üldse konservatiivne portaal
 
Anonüümus 15. juuni 2021, kl 04.33
Objektiiv on meie VAENLANE! Me usume et igal mehel on õigus endale osta dildot ja seda endale sisse istuda ning usume et EKRE ja Objektiiv (kes on mõlemad Putini käepikendused nagu meile teeõhtutel räägiti loomelinnakus) keelavad seda!!! Võeh! (sarkasm - mul on nimelt tunne et hipsterid elavadki sellises paralleelmaailmas)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!