Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
lugupeetud
 
Eestirahvas 23. november 2021, kl 05.30
Pole isegi mõtet öelda, kui rumal ja Eesti huvisid kahjustav Kallase reformierakonba väljaütlemine on. See ei ole esimene, teine, kolmas ega viimane kord, kui Kallased valitsuses räuskavad ja Eesti mainet kahjustava skandaali põhjustavad. Samas teame, et Keskerakond ei suuda teha muud peale järjekordse sisutühja avalduse, et Kallase sõnavõtud peavad lõppema. Aga need ei lõpe, vaid korduvad iga paari nädala või kuu tagant. Eesti vajub aga iga sellise skandaali järel aina piinlikumasse mülkasse. Väikese riigi suurim väärtus on meie hea maine ja väärtuspõhised suhted meie liitlastega. Praegune valitsus saeb suure innuga läbi neid tugitalasid, mis Eesti julgeolekut pikaajaliselt tagavad.

Esimene samm, mida saaks juba algaval nädalal olukorra parandamiseks teha on peaminister kaja kallase umbusalduse toetamine Riigikogus Kkallas ja reformierakondlased ei sobi valitsuse liikmeks ja ainus neile sobiv koht on poliitiline eneseisolatsioon. On tagumine aeg, et koalitsiooni esindajad hakkaksid viimaks mõtlema Eesti käekäigu peale ja lõpetaks selle katastroofiliselt piinliku valitsuse ees kummardamise. Koalitsioonisaadikud, kes hääletavad umbusalduse vastu või jätavad hääletamata, kirjutavad sellega alla kõigile kkallase seisukohtadele ja ei saa sellest ennast distantseerida.
 
kas parem valik oleks räuskav perekond Helmed 23. november 2021, kl 05.47
kes tõestasid eelmine valitsus, et oskavad solvata, naabreid, naisi, meedikuid, õpetajaid jne jne
Kaja Kallas pole tugev peaminister, aga ta ei räuska kohe kindlasti mitte. Kui mõnele Helmede ususekti liikmetele tundub, et ta räuskab, siis see on nende probleem.
Helmed on Eestit lõhestavad, labased ja Moskva huve teenivad.
 
Kallased 23. november 2021, kl 12.13
On rämps
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!