Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Keskealisel mehel on raske kui mitte võimatu leida head naist
 
Mees arutab 05. mai 2023, kl 11.16
Võtan siis kohe härjal sarvist ning panen oma mõtted kirja. Väga lühidalt, sest muidu läheks jutt väga pikaks.
Ise olen keskealine, endaga kenasti hakkamasaav, lastetu mees ja väidan, et selles eas on raske võrdväärset kaaslast leida. Kui olla noorem, siis on see lihtsam, alustad kooselu oma eakaaslasega, saad lapsed. Kui tekkib millalgi lahutus, siis lapsed väga tihti juba suured.

Aga panen kohe vanusegruppidena naised kirja ja põhjused miks nad ei sobi.
Naised vanuses 20-30. Tinderi ja Bumble näitel, siis matche pole just 100 aga siiski üsna piisavalt, kuid... kuid nad kõik reeglina otsivad kedagi, kes maksaks kinni nende elamist. Ja olgem ausad, tänapäeval seda isegi ei varjata - suhkruissi, dilf jms. Kui see ei ole ka profiilis kirjas, siis üsna pea tehakse see vestluse käigus selgeks. Aga lihtsalt oletame, et suhtlus isegi klapib, siis miks peaks 40+ mees ikkagi sellises vanuses naisega käima? Maksta kinni kellegi elamist? Miks peaks üks täie mõistuse juures olev mees ennast nii noorega siduma, kui kohustustevaba seksi saab palju lihtsamalt. Ja odavamalt. Praktika näitab, et see suhe ei kesta. Heal juhul 10 aastat kestab, aga edasi?
Sest teatavasti hakkab siis naisel vanus 30-40. Miks siis see vanus ei sobi? 30-40 on naiste puhul vanus, kus ollakse reeglina saavutatud teatud enesekindlus. Tööalaselt läheb OK. Tulenevalt enesekindlusest on see periood, kus nauditakse edu ja meeste tähelepanu. See toob kaasa nipsakuse, ülbuse, suhete purunemise. Minul on matche tinderis selles vanusegrupis naistega vähem kui vanusegrupis 20-30. Ma ütleks isegi, et kõige vähem. Suhete purunemise probleem hakkab järjest rohkem teravnema naistel, kui naine hakkab saama 40. See on vanus kus tulenevalt nipsakusest ja kõigi eemale tõrjumisest jõutakse olukorda, kus ollakse meeleheitel.
Vanus 40-50. Sellises vanuses naine on reeglina kas küps (küps tähendab seda, et ta on rahul sellega mis tal on. Kui ta on üksi, siis ta ka naudib seda) või meeleheitel. Kuidas saab üks mees aru, et naine on meeleheitel ja otsib väljundit. Kõik mehed teavad, et kui naine hakkab koera või kassi sellises vanuses tahtma, siis tunneb naine millestki puudust. See on nagu lumepall, mis hakkab veerema. Alguses koer, siis tahetakse korteri asemel maja, siis uut autot või suvilat. Ja noh lõpuks - uut meest. Sest mina olen naine ja minul on tujud ja üleüldse üks suur ahastus, et elu raisatakse niisama. Tulevad igasugu teraapiad, kristallid ja muu esoteerika. Ütlen ausalt mehena teisele mehele. Sa ei saa selle naisega hakkama ja sa ei tahagi saada. Kui sul on selline ohumärkidega naine, siis kõnni minema. Tee seda esimesena, vähemalt valmista end ette, sest kui sa valmis ei ole, siis saab see sulle väga valus olema. Mina isiklikult sellies vanuses naisi tinderis väldin. Btw, see iga võib olla vabalt kesta ka vanuseni 55 või isegi kauem.
Aga ok. vanus 50+ Hoolimata sellest, et nii mõnigi võib selles vanuses hea välja näha, siis võta arvesse paar tõsiasja. Naised tinderis on väga tihti piltidel filtritega. Sa ei kujuta ette kuidas on võimalik petta saada. Kui su silmanägemine pole kõige parem, siis hangi head prillid. Usu mind, see investeering kaalub üles tulevased probleemid. See filtrite kasutamine käib paraku igas vanuses naiste kohta. Mees, sa võid rämedalt petta saada.
Tulles tagasi vanusegrupi 50+ juurde, siis kuigi sa võid krõpsutada vanema naisega ja see võib ka sõprade meelest olla ok, aga kui sa hakkad olema kooselus endast 10+ aastat vanema naisega, siis sa oled ikkagi kõigi silmis beeta. Isegi teiste naiste silmis.
Noo, see kõik on hästi lühidalt kokku võetud. Jätsin välja ka teema väikesed lapsed. See ka selline beetameeste teema rohkem võtta endale väikeste lastega naine. On loomulikult erandeid kus see on täiesti OK, aga ütleme nii, et väga harvadel juhtudel.
 
Tom12 05. mai 2023, kl 15.59
Ütleme nii, et täiesti tõsi
 
ei viitsind lugeda essat posti ja tom 06. mai 2023, kl 06.35
see ei ole lastekas siin head aega sulle
 
Tõsi mis tõsi! 07. mai 2023, kl 22.26
Mees arutab Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Jätsin välja ka teema väikesed lapsed. See ka
> selline beetameeste teema rohkem võtta endale
> väikeste lastega naine.


Pagasiga naist ei taha ükski täiemõistuslik mees. Kaagutatagu mida tahes "eelmistest eludest".
 
Naissoost, seega halb inimene 08. mai 2023, kl 05.15
Temaalgataja kirjutis on ennasttäis targutamine stiilis "Mina olen täiesti terve mees ja tahan seda kõike saada!" (Tsitaat filmist "Mehed ei nuta").
Nagu ikka temasuguste jaoks - naised on kaup, mida ta on väärt saama, aga... lollid naised ei saa aru, et nad peaksid talle tegelikult tormi jooksma.
Miks noored ja ilusad temasse ei armu ja materiaalset toetust loodavad?
Miks on keskeas naised enesekindlad ja ei hakka mehe teenijaks, vaid elavad oma soovidest lähtudes?
Maailm on valesti koostatud! Mina tean kuidas õigem oleks ja trambin siin jalgu, ütleb selline mees.
--
Aga äkki arenda oma atraktiivsust siis. Õpi paremini suhtlema, ära suhtu naistesse eelarvamuslikult ja ülbelt, ära suhtu niimoodi, et naissugu peaaegu nagu võlgneb sulle seda, et sa pead rahuldatud saama, aga kuna nad on kiuslikud, rahaahned ja rumalad, siis ei täida nad paraku oma kohust.
Atraktiivne mees ei pea olema rahakas ega muudele erinevatele kriteeriumitele vastama, et naistele meeldida.
Õpi kuidas võrgutada, armastada ennast, seda naist, keda võrgutad ja nautida olukorda, mille teile kahele lood.
Respekteeri iga inimest, sh naist sellisena nagu ta on, ja kui mõni inimene - (sellisena nagu ta on) - ei ole sulle vastuvõetav, siis pole tema teinud midagi selleks, et sulle pettumust valmistada, hoopis sina ise oled oma peas mingi naistele kehtiva nõudmiste nimekirja koostanud, mis põhjustab ka sinu need saripettumised. SINA ISE teed seda endale, mitte naised sulle.
Maailmale ei saa nõudmisi esitada, maailm ei hooli sellest. Kogu aeg on toimumas väga palju kõikvõimalikku ebaõiglust, mida kunagi ei heastata.
Ainuke asi, mida sa saad teha, on proovida paremini mõista, kuidas maailm toimib, kuidas inimesed käituvad, ja selle teadmise põhjal enda käitumist korrigeerida ja optimeerida, et vätida vigu ja saavutada rohkem soovitud tulemusi.
 
kah keskeas mees 09. mai 2023, kl 14.16
"Maailmale ei saa nõudmisi esitada, maailm ei hooli sellest." -- kuldsed sõnad. Samas ei usu ma seda enda arendamise asja ka. Pealegi, kuhu keskeas enam areneda. Ainult tagasi läheb.
 
kunagine 13. mai 2023, kl 11.41
Ega naised ,kes on tublid ja töökad neil pole aegagi ega soovi töölerdada internetis, et otsida kedagi. See oli 25a tagasi kui leidis keegi korraliku mehe abikaasaks läbi tutvusliinide, nüüd leitakse sobiv mees lihtsalt igapäevaelus kokku puutudes läbi huviala, läbi töö, läbi spordi läbi ürituste või juhuslikult juttu puhudes.
 
alati on nii olnud ,et kohatakse seda õiget 13. mai 2023, kl 12.29
läbi huviala või kusagil päris elus
 
irwik kass 16. mai 2023, kl 03.08
Aga mida sa selle keskealise mehega ikka peale hakkad? Enamasti on nad ennast käest lasknud, tervis logiseb ja keha lotendab.,lisaks pagasina paar naist lastele alimente tahtmas.
 
M43 31. mai 2023, kl 13.04
Olen naiseta elanud enamuse oma elust kuigi olen enda kõrvale naist soovinud.
Peamisteks põhjusteks miks pole siiani naist leidnud on minu enda arvates minu lühike kasv 170cm ja vilets suhtlemisoskus ning madal enesehinnang.
See viimane on minu arvates tekkinud sellest et ema mind lapseeas psüühiliselt väärkohtles. (siiamaani mõtlen kuidas talle selle eest tasun kuid pole veel välja mõelnud)
Igatahes siiamaani olen otsinud enda kõrvale naist kuid pole leidnud veel kedagi kes mind tahaks. Pole otsinud pidevalt. See käib justnagu lainetena. Kui mulle on jälle selgeks tehtud et mul pole lootustki, siis on mingi aasta pikkune paus ja peale seda hakkab jälle uus laine tõusma.
Muud asjad justnagu oleksid ok - olemas on kindel töökoht kus läheb hästi kuna olen töökas, eluase on olemas, korralik ruumikas auto kah nüüd hiljuti omandatud. Alkoholi ei tarbi üldse kuna üksi ei joo ja lihtsalt pole kellegiga juua. Veinipudelid seisavad keldris juba aastaid ja osad viinapudelid olen ostnud krooniaja lõpus hirmuga et euro saabudes läheb alko kallimaks. Siiamaani seisavad puutumata.
Aga teemasse ka.
Tahaksin kiita 8. mail kell 05:15 (küll mõni tõuseb alles vara! või oli ööläbi üleval) postituse autorit. Seda et ta kohe ei hakanud teema autorit vastu süüdistama vaid andis omapoolseid soovitusi mis on ju tegelikult õiged. Võibolla me kahjuks ei leia enam aega selle jaoks et muutuda atraktiivseks, õppida võrgutama jne. Me tahame nüüd ja kohe. Meil pole enam niipalju aega kui meil oli siis kui me 20ndates elasime veel koos ema-isaga ühe katuse all ja hängisime niisama sõpradega väljas.
Mina näiteks vist ei suudakski enam. Olen juba nii kaua üksi olnud et olen naiste silmis imelik. Nad justnagu ei saa päris täpselt minust aru. Mingi häirekell hakkaks justnagu tööle. Ma pole mingi vägivaldne vms, kuid mu jutt ei ole nii sorav kui vist peaks olema praeguste standardite järgi. Mul on mingi vastik ärevus tekkinud et ma ei suuda enam kartuleidki praadida kuna see tegevus tundub mulle liiga palju aega nõudvat. selle asemel istun ma hilise ööni netis ja trükin välja ideaalset tutvumiskuulutust mille iga täht on hoolikalt lõpuni viimistletud.
Viimistleksin veel oma praegustki postitust siin kuid pole niipalju aega. Olen taas tõusulainel ja mul on täna mujale asja. Ilmselt saan varsti jälle vastu näppe kuid mine sa tea, seekord tegin natuke teisiti. Ehk seekord läheb õnneks?
Vbl on see natuke ka nagu loterii - kas sul veab ja see õige satub sinu postitust lugema?
Nooremas eas on rohkem šansse võita kuna kooli ajal ja peale kooli ongi ju tutvusringkond laiem. Ja seega on ka rohkem võiduvõimalusi. Kuid minu 43ks eluaastaks on kõik lotovõidud juba teiste mängijate poolt ära nopitud.
 
to m43 ei koti 01. juuni 2023, kl 12.44
liiga pikk ei viitsi lugeda . sa kindlasti selline second händ mees kes poes mööda ei küsi ja kõksad teise korvi ja isegi ei vitisi pärast vabandada ka
 
Mria 01. juuni 2023, kl 15.44
keskealine, lastetu ja enesega hästi hakkama saav... miks ei võiks rahulikult üksi edasi elada? kes sunnib sind elama koos laste, lemmikloomade ja aiamaaga?
 
ehk on seeee 02. juuni 2023, kl 06.46
romantikaaa
või üksindus
 
kah keskeas mees 02. juuni 2023, kl 09.41
Luuseri tunne tuleb peale, kui lapsi pole. Muidu jah, üksi on ka tore.
 
Mria 03. juuni 2023, kl 10.52
ei nõustu sellega, et inimene peaks end taastootma vastavalt vaatajate, ühiskondliku arvamuse ja sugulaste-tuttavate soovile.
N 40 05. juuni 2023, kl 20.43
Ma sain "tanu alla" 32 aastaselt (mees oli toona 39), nüüd 2 last ja läks õnneks, kui nii võib öelda....kuigi enne temaga kohtumist tundus üsna lootusetu, et kas üldse mehe leian. Ja ega seda õiget tunnet temaga kohe ei tekkinudki (töö kaudu tutvusin)

Kah portaalides tutvusin enne seda ja käisin palju kohtingutel ja tagantjärele tarkusena võin öelda, et portaalides tutvumine kuidagi tuimestab või õige reaalsustaju kaob ära. Kuna nägin selleteemalist dokki, siis võrdleks seda porno ohjeldamatu vaatamisega ja muutustega ajus kus seks muutub tarbimiseks ja see erilisus, läheduse jagamine kallimaga, see energia sellest muutub kuidagi teiseks. Mingi madal ja räpane maik tuleb juurde.

Ka saritutvumisega juhtub midagi sellist - suhted muutuvad üha pealiskaudsemaks ja pidevalt jääb tunne, et kuskil on keegi parem ja olemasolevasse ei süvenetagi.

Mul ka mitu 40 ringis sõbrannat (osad lastega osad ilma) ja nende tutvumislugusid kuulates mulle küll tundub, et ilmselt nad ei leiagi kedagi...ilmselt nad ei oskagi enam kedagi päriselt armastada (ning ka ise haavatavaks muutuda ning "all in" suhtesse minna). Sest paarisuhe nõuab palju kompromisse ja oma harjumuspärasest elust ka paljuski loobumist. 40-ndates seda juba väga keeruline teha.

Aga edu ja jõudu tutvumisel, ehk ikka õnnestub leida sobiv kaaslane :)
 
see et 12. juuni 2023, kl 01.06
eks igale potile leidub oma kaaneke. a vahel on pott, kuidas nüüd viisakamalt öelda - natuke nõgine, lopakas ja lollas, et mitte üks kaaneke ei taha sellisega tegemist teha.

seega kui keegi teiega suhelda ei taheta, siis mitte need keegid pole pahad, vaid äkki te ise olete vähe imelik, et mitte öelda sotsiopaat.
 
Kuum21aastaneSUHKRUISSI 17. juuni 2023, kl 01.12
Otsin suhkru emmet vanuses 20-30

Standardid

1 BLOND
2 D korv
3 Sinised SIlmad
4 valge BMW
5 Swed pank
6 Suur Vats
7 Valge
 
njahh 17. juuni 2023, kl 02.28
Teemaalgataja vist mingi arengupeetusega, kes väga tihti toast välja ei satu.
Milleks tekitada teemat, mida sa ei valda? Tee parem teema, mitu kärbest su seinal sumiseb ja mitmele oled tuhvliga pihta saanud.
 
Järvamaalane 17. juuni 2023, kl 02.49
Ja see suhkruissi ja emme teema. No tule neljas klass appi. Suhkruissi on rikas vana peer, kes otsib endast nooremat naist. Suhkruemme otsib endast nooremat meest, keda sponsoreerida.

Sa oled vist peast päris uhhuu. Alles siin kusagil rääkisid, et oled 40+ ja elad ema juures. Lösutad mingis ratastoolis, jalutu ja vaimse puudega. Ja nüüd muutusid mingiks 21 aastaseks gigoloks ja otsid emavanuseid naisi.

Üldse ei imesta kui keegi kõik su kritseldused emale edasi saadab. Saab vaene inime ka lõpuks teada, millega pudru ja pannkookidega ületoidetud poju tegeleb.

Kuidas emme selle suhkruissi variandi peale reageerib, huvitav? Endal remont majas tegemata, aga üleküpsenud pojuke tahab keskealisi naisi sponsoreerida. Huvitav, kas tarib veel koju kah ja tutvustab, et see on tädi Maie, aint viis aastat sinust noorem? Nüüd ostame talle uue õmblusmasina.
 
sa pole järvamaalane. sa ei hitmuta mind teades mis maakonnas ma elan vaimuhaige . 17. juuni 2023, kl 06.56
Ja see suhkruissi ja emme teema. No tule neljas klass appi. Suhkruissi on rikas vana peer, kes otsib endast nooremat naist. Suhkruemme otsib endast nooremat meest, keda sponsoreerida.

sest anaali teema on palju parem või tutoorial või apostlid ja prohvetid kas pole nii vaimuhaige.

Sa oled vist peast päris uhhuu. Alles siin kusagil rääkisid, et oled 40+ ja elad ema juures. Lösutad mingis ratastoolis, jalutu ja vaimse puudega. Ja nüüd muutusid mingiks 21 aastaseks gigoloks ja otsid emavanuseid naisi.


ja millal see oli muidu. omg puudega inimesed eksisteerivad. saa üle ma saan aru ,et oled kogukonna reetur. sa ei pea seda tõestama reetur. ise oled roojane ahistaja ja PEDOFIIL kes loodetavasti varsti mättasse lüüakse. puudega olemisel pole miskit viga ja oma vanematega elamisel pole ka miskit viga sa mõttetu vaimuhaige.


Üldse ei imesta kui keegi kõik su kritseldused emale edasi saadab. Saab vaene inime ka lõpuks teada, millega pudru ja pannkookidega ületoidetud poju tegeleb.

saatku siis mis sellest. keda see kotib. ehk peab keegi hulluarstile mida sa siin korraldad.

Kuidas emme selle suhkruissi variandi peale reageerib, huvitav? Endal remont majas tegemata, aga üleküpsenud pojuke tahab keskealisi naisi sponsoreerida. Huvitav, kas tarib veel koju kah ja tutvustab, et see on tädi Maie, aint viis aastat sinust noorem? Nüüd ostame talle uue õmblusmasina.

kuida su hullu arst su anaali luulude peale reageerib ka. naljakas kuida sa teistest halba räägid aga räägi oma elust ka oma nime all. sorry unustasin sa oled anonüümne pedofiil sa ei julge. samas kõik ei saa olla nii tegijad ja teadjad kui sina ja ässade ässad eriti anonüümselt ju. kõik me ei passi siiin foorumis ega mögise inimestest pasiivagresiiivselt keda me ei tea. kui oled järvamaalane leia mind ja me lõpetame selle asja lõplikult duelliga. võitja elab kaotaja sureb. oi sorry ma unustasin sa oled ju neti hiiro. sa vaid tegija anonüümselt ja klaviatuuri ja hiire taga mitte päris elus.
 
to njahhhh 17. juuni 2023, kl 06.58
Teemaalgataja vist mingi arengupeetusega, kes väga tihti toast välja ei satu.
Milleks tekitada teemat, mida sa ei valda? Tee parem teema, mitu kärbest su seinal sumiseb ja mitmele oled tuhvliga pihta saanud.


mina seda teemat ei algatand aga teeselge edasi. jah ma olen puudega ja elan vanematega . hakkake nutma nüüd- njahh ja -järvamaalane- arvavad ,et ma alustasin seda ateemat kuigi see pole nii. ma võitlen teiega sest eeldan ,et te vihjate passiivagresiivselt mulle ja te arvate ,et emaga elamine ratastoolis ja puudega olla on nii halb ja paha. me puudega inimesed eksisteerime ja ma ei kao kuhugi nii pea. milleks sa tekitad teemat mida sa ei valda . sa räägi oma anaalist sa homo. sa tee parem teema milline ahistaja ja pedo aja homo sa oled.
 
minu eksperdi arvamus suhkru mammidest 17. juuni 2023, kl 07.01
see kõlab veidike conriversalilt ehk. ma oleks ise rahul kui leiaks rikka ilusa NORMAAALSE suhkrumampsi. raha on alati vaja aga. siit tuleb see aga. ma tahaks suhkrumampsi keda ka armastada saaks sest ma pole nii shallow ,et olla naisega vaid raha pärast. ootan heitmaili. saatke aga. ma proovin siit foorumist lahkuda ja ma ei loe teie jura mida te vastate.
 
järvamaalane pole eriti taibukas ja on neti hiiro 17. juuni 2023, kl 07.04
sa oled mõttetu anonüümne ahv. sa ei julge näost näkku miskit öelda parimal juhul teed mökmök. oma päris nime all ka sa ei julge miskit öelda. pole sa mingi järvamaalane. sa oled vaid tegija anonüümselt klaviatuuri ja hiire taga. päris elus pole sa väärt kärpse roojagi. edu sulle su mõttetus elus kus teisi maha teed ja passiivagresiivselt doxxid. tore elu mis sul ja mnjahhil on. vaimuhaiglas plõgiseda ja pedofiilitseda ja blogijaid ja nende lapsi ja peresi ahistada ja teisi süüdi lavastada. seda te ka ei oska. kui ma oleks teie läheksin ma metsa rippuma kui saate aru mida ma mõtlen.


loodan ,et see foorum läheb kinni siin vaid mingi autism .
 
khm 18. juuni 2023, kl 00.42
kõige selle sopa tõid siia sina ise. nii et nüüd tunned omal nahal - mida külvad, seda lõikad.
 
lõpeta mu ütluste ahvimine esiteks ja teised ma pole midagi siia toond seda tegid su vaimuhaiged sõbrad 18. juuni 2023, kl 06.57
kõige selle sopa tõid siia sina ise. nii et nüüd tunned omal nahal - mida külvad, seda lõikad.

selles sa eksid vaimuhaige. sina ja su pedofiilidest sõbrad alustasid seda. ära ahvi mu ütlusi homo. sama ütlen sinu kohta SINA tõid selle sopa siia SINA külvad seda mida lõikad. ma ei karda sind ja su sõpru. nagu ütlesin enne tahate sõda saate selle. ma ei ole blogija ja ma ei karda teid. mina ei jookse ummisjalu politseisse ma pole jane almers.
 
jajah 19. juuni 2023, kl 01.50
sa oled lihtsalt idioot, kes koperdas siia foorumisse ja nüüd ei oska kuidagi väljapääsu otsida. kaastunne
 
m47 19. juuni 2023, kl 23.29
Nõustun teema algatajaga enamuses. Eestis on naised põhjendamatult nipsakad ja ülbed. Sellepärast ei tahetagi nendega suhelda, tulemuseks on kibestunult kassi ja koera soetamine. Ja siis leitaksegi looma kõrvalt hea põhjus öelda, et polegi vaja meest, kuna loom ei vaidle vastu, ja nii see lumepall veereb. Võiks hoida meeled avatud ja vaadata mis uus tutvus toob, mitte minna juba tere ütlema eelarvamusega. Paraku nii ei juhtu.

Näide elust enesest ei lasknud end siinsamas kaua oodata: Tuli "naissoost, seega halb inimene" ja hakkas nüpeldama ja mis kõige hullem, jagama soovitusi, mida ei olnud küsitud - autor sai sõimata ennasttäis olemise eest ilma, et ta oleks endast midagigi rääkinud (kusagil ei ole kaudsetki väidet, et a'la "olen terve mees ja tahan kõike saada..." )

Autor räägib endast ainult ühe lause - oma teksti teises lõigus ütleb: "Ise olen keskealine, endaga kenasti hakkamasaav, lastetu mees ja väidan, et selles eas on raske võrdväärset kaaslast leida"

Kus on ennast täis targutamine või väited, et ta peab ennast kuidagi kõigi naiste vääriliseks??? Ta toob välja üksnes oma subjektiivse hinnangu, võib olla oma kogemuse põhjal, eri vanuses naistega tutvumisega seotud eripäradest.

Eks ta nii ole - kui julged öelda, siis ole valmis ka igasugune asjassepuutumatu kibestunud sõim vastu võtma.
 
to jajah taaskord 22. juuni 2023, kl 13.14
teeskle edasi ma olin siit eemal 3 ja pool päeva ja pärast tänast olen edasi
 
to m47 22. juuni 2023, kl 13.15
ahh mis sa plärad
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!