Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
lõppkokkuvõtte
 
loll harimatu pekikärakas 12. jaanuar 2024, kl 14.51
ei oska miskit öelda. sama vaimuhaige soigumine. möga mu kirjaniku karjäärist mis endiselt hulludele siin ettejääb. kärenid jahuvad asjust millest nad ikka aru ei saa. mul pole mingit alandus fetishit. kuida ma julgen valesi ja laimu siin mida te mitte sõbrad levitvad kummutada. ma ei tee mingeid live showsi. ma ei tee mingeid uus aasta pidusi. ma ei aja mingit jama siin foorumis. ma pole siin 3 nädalat olnud. kiirustasin läbi ega viitsi süveneda selle hullu ja ta sõprade soigumis postitustesse. ei miskit uut peale vaimuhaige ja ta sõprade soigumise. ei viitsind süveneda sellesse ja miks peaks. rohkem pole miskit öelda. ma jätkan oma kirjaniku karjääri. lämbuge oma viha ja kadedusse kätte ja teeselge mind halvasti ja lootke ,et inimesed kelllega ma naguinii ei vaibi teid usuks. teeselge ,et mu halb kirjaoskus mu väikest karjääri takistab. elage oma perfektses maailmas kus kõik teid armastavad ja kus te saate kogu kebensit. samal ajal kui ma elan päris mitte luulude maailmas. head aega. vaimuhaiged valetajad laimajad ahistajad ja vaimuhaiged. näeb teid ehk pärast 5 nädalat või kui näeb siin mõttetus foorumis
user_2568ee 20. jaanuar 2024, kl 14.00
Kes see Kären on? Leidsin youtubest ainult, et mingi tegelane? Ehk foorumist natuke pausi pidada ja närve puhata, me oleme ju tegelikult kõik haiged, kõik vajavad armastust.
 
oot 17. veebruar 2024, kl 01.31
kären on selle napaka pekikäraka ema ju! otsige põhjust lapsepõlvest. ilmselt segas lapsepõlves ema kui too muudkui mehi vastu võttis ja eks siis emme toppis mingeid tablette tüütule poisile. tagajärge on siin näha. terve see fahmiil on mingi väga mööda nähtus. võta üks ja viska teist.
 
jälle sa pedofiil mõtled asju välja ja räägid asjadest millest sa aru ei saa ja sa ei saa aru mida tähendab termin kären. 17. veebruar 2024, kl 10.25
a millest sa aru saad kui sa oled anonüümne mõttetu pedofiil. sa oled ahistaja. sa oled zoofiil. sa oled blogija ja ta laste ahistaja. sa oled riigi reetur sa oled kogukonna reetur. sa oled mõttetu tühikargaja ja netihiiro. see sa oled ja selleks sa jääd. mitte ükski su kärenist mitte sõber ei saa sind päästa ega kaitsta su ise enese lolluse eest. ära too mu peret siia neil pole sellega mingit pistmist. su ema oleks pidand tegema aborti sest sa . su sünd ja su elu on üks suur ku ramuse viga . aga vigu saab parandada. ei ole miskit mida ei saaks parandada tool ja köis. tee oma osssa ossasi ja oot ootisi edasi. faktid ja tõde ei muutu. ma olen õige inimene ja sina oled viga. sügaval sisimas tead seda ja see närib sind seest kas pole....... seepärast keskendud mulle ja sellele mis arvad ,et kes olen ja mida teen. proovid kompenseerida seda mis sul endal puudust on. sa oledki üks suur puudus. sa oled üks suur viga. a ei ole kunagi liiga hilja see viga parandada. kõrge koht ja hea hüpe peaks asja ära ajama. jääb märg plekk järgi. ehk jääb sust midagi kasuliku järgi ja sind hakatakse kutsuma tomatiks... või kethsupiks.
 
tomat 18. veebruar 2024, kl 00.41
no nüüd kirjeldasid küll oma elunatukese väga teatraalselt ära.
a on see tõsi, et su emps tassis igasugu voodisõpru teile koju ja sulle topiti mingeid rahusteid, et sa seal segama ei läheks? äkki seepärast oledki peast nikastanud? kaeba oma emps kohtuse, ta on sul sisuliselt elu ära rikkunud.
 
Mundzu alias Raul Gimmick (see mu päris-nimi) 18. veebruar 2024, kl 02.19
Aga kust sa teadsid, et nii oligi?? Vága rooo raivi ulisuur hubi oleks maailma esmalendu planeeerida.
 
oi kui nunnu. vaimuhaige loll mõtleb taas asju välja. 18. veebruar 2024, kl 08.03
no nüüd kirjeldasid küll oma elunatukese väga teatraalselt ära.
eksid autist . mul elu on palju rohkemat kui sa hoomatagi suudad....

a on see tõsi, et su emps tassis igasugu voodisõpru teile koju ja sulle topiti mingeid rahusteid, et sa seal segama ei läheks?


ei ole tõsi. ehk see kehtib sinu ema kohta .


äkki seepärast oledki peast nikastanud? kaeba oma emps kohtuse, ta on sul sisuliselt elu ära rikkunud.

ja mida ma tegema pean siis. valetama ja olema nagu ropp raivo ja koogutama ja kummardama teie ees ja mitte tõde rääkima sest see haavab teie tundeid. sorry dave ma ei tee seda. ma räägin tõtt sinu ja su sõprade tegevuste kohta mida te olete teind. ma ei pea kedagi kohtu kaebama. eriti oma empsi . sina ja su sõbrad olete mu elu ja maine suht ära rikkund seega kas ma ei peaks teid kohtu kaebama. kogu see maine kahju. mu varastatud ja kontekstist välja võetud video klipp. see kuida proovisite mind süüdi lavastada ja kuida te mind ikka ssiin laimate......
 
Mundzu alias Raul Gimmick (see mu päris-nimi) see ei ole mu päris nimi. ma ei tea mida sa minu teesklemisega saavutada tahad sa loll pedofiil. 18. veebruar 2024, kl 08.05
Aga kust sa teadsid, et nii oligi?? Vága rooo raivi ulisuur hubi oleks maailma esmalendu planeeerida.


kas pole armas ,et pea kaks aastat või rohkem millal olen seda mõttetut foorumit reidind teeskled sa mind ja teed seda suht halvasti. ma usun ,et ajad mu ropu raivoga segamini. ma ei kooguta ma ei kummarda ega toida su vaimuhaigete sõprade luulusi. usun ,et olen selle teind puust selgeks ja punaseks ja teile pähe löönd esimesest päevast peale.

olen algusest peale olnud läbipaistev ja aus mida ma siin lollis foorumis teen. see mida ma teen on see ,et ma levitan tõde ja fakte ja kummmutan teie valesi. mitte ükski kären oma tõe eitamisega ei saa mind peatada ega takistada. kui ma ei levita tõde siin siis teen seda oma blogis või muul platformil...... te ei saa sinna lihtsalt mitte midagi parata ega teha.........
 
lizzzzaks 18. veebruar 2024, kl 08.12
mu ema ja mu perekond on normaalsed inimesed. ma tean ,et paljudele siin kõlab see HULLUMEELSELT a see on tõsi. ben sharpio on öelnud ,et faktid ei hooli teie tunnnetest. mina ütlen lisaks ,et faktid on faktid vahet pole kas saate neist aru usute neid või teadvustate neid või ei. faktid on järgnevad.
1 mind on siin pikalt laimatud
2 mind on süüdi lavastatud milleski mida ma pole teind
3 mind on õigeks mõistetud selles milles prooviti mind süüdi lavastada
4 ma olen oma vanematele ja ühiskonnale kasulik. aitan oma vanemaid kuida saan ja jõuan.
5. ma olen algaja voodoo nõid ja proovin puhastada ühiskonda igasugustes kuntars gaasikutest oma maagia abil. ma ei garanteeri ,et ma hakkama saan aga ma vähemalt proovin. proovimini on palju parem kui see mis iganes te jobud siin teete.

6 ma ei ole kunagi väitnud ,et olen ässade äss või kuningas siin ja seda tõsiselt mõelnud. seda teevad sinu rumalad sõbrad. kas teate mis asi on eneseiroonia.... kas saate aru mis maagiline konseptsioon see on. usun ,et te ei tea ega saa aru mida see tähendab sest te ei saa millestki aru. isegi oma enda mõttetust eksistentsist mitte

7 ma saan abi ja proovin kaalu kaotada enda mitte teie pärast. ma olen seda 100 korda seletand
8 ma ei ole mingi mõttetu muidusööja ja mis iganes te tahate teeselda ,et olen. kui teile ei meeldi .et riik maksab minimaalset puudetoetust mulle ja teistele puudega inimestele. kusjuures kavatsen ma ka tööle minna. kuhu kuida ja millal ei ole väga teie asi ... kui teil on puude toetuste ja süsteemiga probleem praegusega siis palun. esitage vastavasse kohta kaebus. ehk võibolla VÕIBOLLA KOGU süsteem tehakse ümber sest teil on probla ühe paksu inimesega kes on juhtumisi paks ja puudega..

olen kindel ,et kogu süsteem tehakse ühe inimese pärast TOTAALSELT ÜMBER.
EXTREEEME MAKEOVEEER DISABLED PEOPLE FUND EDITION.

............. mul pole rohkem midagi lisada........
 
Kakamulgu Raul Gimmick 18. veebruar 2024, kl 10.21
Digiallkirjastasin ka eelmise jutu.
 
ei lugend ei koti sul pole miskit erilist öelda 18. veebruar 2024, kl 10.55
 
raviool 28. veebruar 2024, kl 01.03
su emps siis ikka võttis igasugu polte vastu ja sulle topiti fanta sisse kahtlaseid pulbreid, et pildilt kiirelt kaoksid?
normaalselt oskad vastata? kedagi ei koti su kamarajura neist maagilistest oksakestest ja muust jurast.
tegelt võid ju oma ema kohtusse kaevata, et ta sust sellise sitamooniku kasvatas.
 
Jobsiku emand 28. veebruar 2024, kl 02.04
Mäs te sis arvate. - egas kui oled täis kui tinavile,no vabandage väga,ega ei tea ikke küll,kes tuu su vitaka vahele puristas või ei puristand, vurtsutas pershe või surus mulku,suumulku. egas vahet põlegi-laps on lats, iks enda oma, viilaka vahelt syndinu. Munts on põtke poisu!
 
lahe lugu mees a tõesta 28. veebruar 2024, kl 07.25
su emps siis ikka võttis igasugu polte vastu ja sulle topiti fanta sisse kahtlaseid pulbreid, et pildilt kiirelt kaoksid?

tõesta



normaalselt oskad vastata? kedagi ei koti su kamarajura neist maagilistest oksakestest ja muust jurast.

ma vastangi normaalselt. ma ei ole siin teiste vaid enda pärast . ära poe teiste selja taha netihiiro. olen ma küsind kas kedagi kotib või ei......


tegelt võid ju oma ema kohtusse kaevata, et ta sust sellise sitamooniku kasvatas.

miks ma peaks. kas ta on mind laimand ja mu kohta valetand. taaskord tõesta
 
mida sa klähvid pedofiil õpi rääkima normaalselt. samas undate minu eesti keele kallal a vaadake end mis jama te tootate. 28. veebruar 2024, kl 07.26
Mäs te sis arvate. - egas kui oled täis kui tinavile,no vabandage väga,ega ei tea ikke küll,kes tuu su vitaka vahele puristas või ei puristand, vurtsutas pershe või surus mulku,suumulku. egas vahet põlegi-laps on lats, iks enda oma, viilaka vahelt syndinu. Munts on põtke poisu!


on see si tt üldse eesti keeel
 
kas ma olen kunagi palund et kedagi kotiks see mida ma räägin 28. veebruar 2024, kl 07.27
suurem osa inimesi on siin lollid autistid ja idioodid.
ma teen seda enda ja enda inimeste pärast. seega teiste selja taha pugemine on siin mõttetu..... aga damn go off sis
 
Ässade äss 28. veebruar 2024, kl 09.04
Küsi luba, kui rääkida tahad!
 
Ässade äss tõesta ,et sa oled ässs 28. veebruar 2024, kl 12.55
Küsi luba, kui rääkida tahad!
sa prsse ei taha minna ve- kes oled sina ,et ma sult luba küsima pean sa vrdjas pedofiil. ma ei pea kellegilt luba küsima . ma teen mida tahan millal tahan. postitan mida tahan millal tahan ja sa pedofiil ei saa sinna miskit parata. seega harju ära .
 
taburet 02. märts 2024, kl 01.22
saan siinsest plämast aru, et selle lollaka pervari ema on ka kahtluse all, et oma pojukest vastu pead peksis ja talle rahusteid sisse kühveldas. ilmselt jättis pornoajakirjad ka kusagile vedelema, millest muidu selle vaimuvaese eriline huvi teema vastu. vikerkaart ja loomingu raamatukogu ta kodus ilmselt ei näinud.
 
loll oled ja lolliks jääd 02. märts 2024, kl 07.34
saan siinsest plämast aru, et selle lollaka pervari ema on ka kahtluse all, et oma pojukest vastu pead peksis ja talle rahusteid sisse kühveldas.

tõesta


ilmselt jättis pornoajakirjad ka kusagile vedelema, millest muidu selle vaimuvaese eriline huvi teema vastu. vikerkaart ja loomingu raamatukogu ta kodus ilmselt ei näinud.


tõesta sa räägid oma mitte sõpradest mul pole mingit huvi nende teemade vastu olen sada korda seda öelnud
 
???? 04. märts 2024, kl 02.04
a ise sa kuidas tõestad, et su emme sind pornoajakirjaga piki pead ei peksnud? ja tõesta siin veel, et kui su emme mingeid polte koju tassis, siis sulle midagi joogi sisse ei poetatud.
paluks ka siin emme puhtsüdamlikke ülestunnistusi ja nende poltide kahetsust, et nad ei teadnud, kuidas mingi ukse taha lukustatud tulevane perv lahinal nutab, samal ajal kui nad ta emmet panid.
 
ma ei pea miskit tõestama nagu teie ei pea. 06. märts 2024, kl 07.12
kui te päriselt miskit minust teaks siis teaksite ,et räägin tõtt. eeldan ,et mõtlete veel valesi välja .
 
Vene luureteglane 12. märts 2024, kl 02.34
Tahaks reaalselt teada, kas ema siis peksis toda tegelast telefoniraamatu ja muu lektüüriga vastu pead? Spiooniks värbamisel on oluline vahe, kas inimese IQ on sünnipäraselt jalanumbri suurune või mõjutas seda vanemate tegevus.
 
kes siin miskit spiooniks värbamisest rääkis ka sa loll venemeelne reetur 26. märts 2024, kl 08.36
Tahaks reaalselt teada, kas ema siis peksis toda tegelast telefoniraamatu ja muu lektüüriga vastu pead? Spiooniks värbamisel on oluline vahe, kas inimese IQ on sünnipäraselt jalanumbri suurune või mõjutas seda vanemate tegevus.

mis see sinu asi on sa venemeelne reetur. sinu töö on kuul kuklasse saada .

räägi edasivanka - vähemalt ma pole valetaja ja venemeelne reetur.
 
blablaaa luuuzer 26. märts 2024, kl 08.37
Tahaks reaalselt teada, kas ema siis peksis toda tegelast telefoniraamatu ja muu lektüüriga vastu pead

sama küsiks sinu käest putini tallalakkuja



Spiooniks värbamisel on oluline vahe, kas inimese IQ on sünnipäraselt jalanumbri suurune või mõjutas seda vanemate tegevus.

keegi ei ole sellest rääkinud siin. mida sa jahvatad.
 
jahvatavad veskid 16. aprill 2024, kl 01.03
no siin räägitakse, et su jalanumber sama, mis iq
no siin räägitakse, et su jalanumber sama, mis iq



ja kes need räägijad on ka. sina ja su pedofiilist ahistajatest ja laimajatest sõbrad. sa ja su ahistajatest vaimuhaiged sõbrad kes mõtlete asju välja ja väidate asju mida te ei suuda tõestada. peidate end anonüümsuse taha. kes need rääkijad on. kas need rääkijad julgevad oma päris nimede alt ka rääkida neid jutte. kas nad julgevad mu blogis ka sõna võtta või mu gmailis.


https://antinaistekafoorum.blogspot.com/


siin on mu blogi ja gmail on eposti kohas mu kommentaaris. noh rääkijad tõmmake kohale ja rääkige kuida mu iq on samasuur kui mu kinganumber. tehke seda oma nimede alt. te ju kuningad ja tegijad ja ässade ässad. jään ootama.
 
Ülitark inimene 18. aprill 2024, kl 01.46
Mųnnur Mųndzik kųses nüüd lõplikult ona olematu margi täis!
 
okei valetaja okei laimaja okei pedofiiil 18. aprill 2024, kl 12.53
Mųnnur Mųndzik kųses nüüd lõplikult ona olematu margi täis!

mind ei huvita . see ei ole minu nimi ja mind ikka ei huvita. a sa oled järkuvalt vaimuhaige pedofiil laimaja ja veletaja seega eks näe kes tegi margi täis ja kes ei.
 
ootan jätkuvalt teie vastuseid ja tõendeid 18. aprill 2024, kl 12.53
oma blogi kommentaaridesse ja oma gmaili inboxi......
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!