Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
mees ei kanna sõrmust
 
hellake 15. oktoober 2001, kl 11.22
Mis uus komme see selline tulnud on, et kui abiellutakse, siis naine saab omale sõrmuse sõrme, aga mees mitte? Kas niiväga kardetakse näidata enda seotust? Olen ka tähele pannud, et mõned mehed, kes varem kandsid sõrmust, on selle nüüd ära võtnud. Kas see on omavaheliste suhete puhul mingi näitaja, kui sõrmus vaikselt näpust ära libistatakse?
 
Heli 15. oktoober 2001, kl 12.00
Eks see sõltub ikka kahe inimese omavahelistest suhetest ja võib olla on see paari omavaheline kokkulepe ning näib imelik vaid kõrvalseisjale. Pealegi ei ole harvad juhud kus abielusõrmus mehele otses mõttes sõrme maksma on läinud, sest on millegi taha kinni jäänud. KA on nad vähem ehteid kandma harjunud ja milleks peaks siis teist ahistama. Ei ole ju sõrmus see, mis abielust abielu teeb. Kes tahab üle aisa lüüa, teeb seda olenemata sellest, kas sõrmus nähtval või peidus.

On veel pks aspekt, mida ise olen jälginud. Sõrmusega mehed jäävad kergesti silma naistele, kes ennast suurt siduda ei taha aga üheööahvatlustele iial "ei" ei ütle. Sõrmus on justkui garantii, et mees nö kaela peale ei jää. Ja seda tüüpi naised ei saa sageli aru EI vastusest. Ehk võib sõrmuse peitmist vaadata kui meeste ettevaatusabinõud? :))
 
kessu 16. oktoober 2001, kl 20.19
Minu mees ka on öelnud ,et kui abiellume siis tema ei hakka sõrmust kandma. Eks ma olengi naljaga öelnud et paneme siis mõlemale nabarõngad. Eks tulevikus ole näha, mille ta valib:)
 
jaan 16. oktoober 2001, kl 22.03
parem pange ninaröngad, siis saate meest ketti panna.
 
laava 16. oktoober 2001, kl 22.48
kui probleemi pole, siis tuleb ta välja mõtelda...
 
naisarvaja 16. oktoober 2001, kl 23.03
just, just ja võimalikult keeruline, et elu huvitavamaks muuta :))
 
Karol 17. oktoober 2001, kl 00.02
See on meeste puhul niru mehe näitaja. See sell sõltub teiste inimeste arvamusest, ei taha oma tegude eest vastutada ja pole võimeline partnerile tuge ega kindlust pakkuma. Peab abieluga kaasnevaid kohustusi vaid ühepoolselt naise osaks.
 
Feliks 17. oktoober 2001, kl 09.08
Kah mure:))
Kas pelgad, et mees Sust eemal olles ennast vabalt tunneb?

Olen oma silmaga näinud, kuidas üks mees hüpates autokastist välja tänu abielusõrmusele näpu autokasti jättis...sõrmus jäi lihtsalt kasti randi taha..see vaid üks näide, kuidas sõrmus võib osutuda ebamugavaks lisandiks.
See oli näide, kuid iseloomustab ilmselt vaid osakest mehi, paljukest neid autokastist hüppajaid ikk aon.
Samas olen kohanud ka sedasorti noori mehi, kes vallalisena meelega abielusõrmust kannavad..just selleks, et peletada vähemalt osa naisi - neid abikaasat otsivaid eemale...sedasi juj igavesti hää poissmehe elu elada.

Tahhtsin nende näidetega öelda, et kui mees ei kanna sõrmst, on see aint tema enda põhjus ja küsides seda küsimust avalikuselt, ei saa adekvaatset vastust. MInul oli kooselu algusaastatel kaks põhjust, miks ma ei taht kanda - sõrmus oli natsa pisike ja tema kandmine oli ebamugav - häiris alalõpmata. Aga nüüdseks olen harjunud..ja ei saa teist kättegi enam:)))
 
Inks 17. oktoober 2001, kl 13.17
Minu isa ei kandnud abielusõrmust, sest ostetud sõrmus osutus liiga väikseks, ning ka venitamine ei andnud erilisi tulemusi. Emale oli ta kindlasti palju parem abikaasa kui nii mõnigi mees oma naisele.
Minu mees ka sõrmust ei kanna, tal on metalli allergia. Algul see veidi häiris küll mind, kuid oleme olnud 16 aastat abielus, oleme siiani õnnelikult koos, ning mul ei tule isegi pähe mõte sellest, kas tal on sõrmus või mitte. See ei ole tähtis.
 
Mz(mmeszoost;-) 17. oktoober 2001, kl 19.07
Sõrmus on yks ebamugav vidin. Sõrmuse kandmine aga ei näita kindlasti tingimatta mehe suhtumist abiellu vms! See on lapsik arvamus;-)
 
sjuu 18. oktoober 2001, kl 17.30
aga et mis kummaline on, on see, kui sõrmus mehel pideval sõrme ja ära käib. et ikka vastavalt olukorrale. ja mitte olukorrale, kus sõrmus tööd segaks, vaid vastavalt sellele, millises seltskonnas hetkel viibib.
 
Inks 18. oktoober 2001, kl 17.36
Selline mees tuleb saata solaariumisse!!!
 
sjuu 18. oktoober 2001, kl 17.38
haa :)
see on hea nali!
 
Maaja 18. oktoober 2001, kl 22.42
Aga teema püstitajal on point olemas. Ma olen küll niimoodi ühes klubis ühe igati kihvti mehega tutvunud, kui veel noor ja roheline oli, kel polnud sõrmust. Mõni aeg hiljem kohtusime päeval, ja tal oli see sõrmes! Eks oli unustanud või tahtis selgelt vihjata, et ma midagi ometi arvama ei hakkaks. Muidugi tahavad mehed edasi lantida noori naiivseid tsikke, kes sõrmuse peale ehk eemale hoiaks...
 
Marita 19. oktoober 2001, kl 23.13
Sõrmusega või sõrmuseta, kui mees tahab lööb üleaisa niikuinii. Ja leidub naisi kes jahivad sõrmusega mehi ja neid kes sõrmuseta mehi. Mina ausalt öeldes, ei pööra sellele isegi tähelepanu, kas on sõrmus või ei. Ja siiralt imestan,et on naisi, kes seda teevad.
 
Naine 22. oktoober 2001, kl 15.03
Minu mees ka kannab vaid lõbutsema minnes, sest kui tööd teeb, siis on oht sõrmest ilma jääda või siis sõrm ära põletada. Aga mind see ei häiri, et argipäevadel ei kanna, sest seda armsam on, kui kuhugi minnes sõrmuse sõrme paneb. Paneb lausa armuma jälle ja uhkust tundma.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!