Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
jõuluteemaline reklaam
 
kurimuri 17. oktoober 2001, kl 12.12
Ei tea kuidas teiega on , aga kui mina 15.oktoobril Joonatani jõuluvorstikese reklaami raadiost kuulsin, siis küll sees kihvatas. Miks tuleb raha nimel kõik ilus ära solkida.
Mõtlen õudusega kuidas tavapärase kuu asemel nüüd juba kaks kuud meie ajusid pommitatakse. Kuusjuures poodi minnes on mul valida, kuhu sisse astun, aga raadiost saadet kuulates ma ju ei tea, milline reklaamipaus nüüd selle vahele suratakse. Ilmselt jõuab selles võidujooksus mõne aja pärast "jõuluvana" ka teleekraanile - ja selgita siis 4 a miks päkapikud ikka veel käima pole hakanud -- alles oktoober ju!

Kuulutaks kohe boikoti kõigile jõulumüükidele ja toodetele, mis enne adventi ajuloputusega puhta hakkavad!
 
martiina 17. oktoober 2001, kl 12.35
Minu 7-aastasel on jõuluvana aasta ringi meeles, tal on praeguseks juba 2 kirja jõuluvanale kirjutatud. Tahtis juba suvel kirjutada, aga ma manitsesin, et ootame ikka, kuni külmemaks läheb.Õudsalt tülikas tegelikult. Tundub, et jõulud aktiviseerivad laste saamahimu.
 
niuhnäuh 17. oktoober 2001, kl 12.48
Nüüd on just hea lapsi päkapikkudega terroriseerida;). Enne oli nii palju jonni, nüüd piisab ainult mainimisest, et päkapikud piiluvad!
Muidu võiks jah praegu veel Halloweeni ja kõrvitsareklaami teha.
 
miisu 17. oktoober 2001, kl 17.55
mina arvan et õige aeg oleks 1 advendi ajal nende alustada. Muidu rikutakse tõesti kõik ilus ära.
 
katjuhha 19. oktoober 2001, kl 12.19
Esimene selleteemaline reklaam oli tegelikult juba septembris: kommipakid Kalev-ilt. Ei saa ka mina aru kuhu meil kiiret on. Pool aastat räägitakse jõuludest ja kui nad lõpuks kätte jõuavad on neist kõrini. Toetan boikoteerimise ideed.
 
Tibu 20. oktoober 2001, kl 02.11
Eks see aasta tegelikult ju kaheks jagune - peale jaanipäeva hakatakse jõule ootama (halvemal juhul ka reklaamima) ja peale jõule korjatakse jaanituld hunnikusse. Kalendris on ju teisigi üritusi, mida promoda võiks, näiteks praegu oleks vast sobiv halloweeni ja mardipäeva oodata - ja kui kommersandid väga soovivad, siis võiksid ju hoopis selleteemalist nänni välja mõelda ja jõulud veel vähemalt pooleteiseks kuuks rahule jätta, või mis?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!