Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Kas seksiga on kõik korras?
 
Killu 19. oktoober 2001, kl 12.42
Olen abielus olnud u. 5 aastat. Armastan oma meest ja olen talle truu, ning ka tema on minu vastu aus olnud (usaldame teineteist tõesti ja olen kindel, et tal ei ole kedagi teist). Läbi saame hästi, tahame olla koos ja olla abielus - ei tülitse, jumaldame oma väikest last...jne. Kõik korras?
Mõtlema paneb mind aga see, et kui suhte alguses tundsime suurt kirge ja ei häbenenud seda välja näidata, siis nüüd on tekkinud väike tõrge. Seksime üsna palju, kuid justnagu häbeneme teineteist ja oma tundeid. Ei ole sellist suurt kirge ja naudingut, vaid asi kulgeb rahulikult ja üsna kiiresti...
Kui ohtlik see on? Mingil määral kindlasti, aga kui kõik muu on korras, kas siis SUURE KIRE puudumine võiks meile kord saatuslikuks saada?
Ja mida teha? Et valehäbist jagu saada ja uuesti teineteise suhtes avatumaks muutuda?
 
Valeria 19. oktoober 2001, kl 12.56
Kallis inimene,

samamoodi nagu armumine,nii ka kirg püsib ainult teatud aja (teaduslikult tõestatud).Mõtle loogiliselt,ükski suhe ei saa pärast aastate möödumist olla sama erutav ja kirglik,selle asemel tulevad uued kvaliteedid,paratamatult inimesega harjutakse aga kire aluseks on eelkõige uudsus.
Kui sekselu on rahuldustpakkuv,vaimne ja emotsionaalne klapp ning tundedki olemas-mis sa veel tahad saada?Tuleb seda väärtustada ja hinnata,et sul see üldse on.Paljude suhete eluiga kipub tänapaeval lühem kui 5 a. olema
 
Anna 19. oktoober 2001, kl 13.12
Kire vähenemine ajajooksul on täiesti paratamatu.

Ja tegelikuolt arvan umbes sama mis Valeria.

Kuigi ei suuda aru saada häbenemisest. Minul küll nagu selles suhtes nii, et kirge sellist jalustrabavat ei ole, aga on teadmine, üksteise keha peensusteni tundmine, igasugune häbi puudumine jne.

Millest aga tekib pikemaajalisse suhtesse selline tunne nagu "häbi" ei tea, pigem peaks see ju kaduma?
 
Killu 19. oktoober 2001, kl 14.30
Aga võib-olla ongi asi selles häbenemises? Noh et ma ei osanud seda alguses õigesti lahti mõtestada. See on muidugi loomulik, et esimene tuhin kaob, nii naiivne ma ei ole. Kuid sügavuti asja üle mõeldes on ikkagi tunne, et midagi on veidi valesti...Pean selle ilmselt enda jaoks püüdma selgeks teha, aga see häbi ja kõhklemine mingi asja tegemisel (mis muidu on loomulik ja sadu kordi tehtud) segab mind ja häirib.
Vabandust, kui ei oska kõike selgitada, nii et oleks ka teistele arusaadav.
 
Kats 22. oktoober 2001, kl 12.11
Saa häbist üle ja arutage koos läbi - kui seda ei tee, siis lisandub häbile veel teineteisest kaugenemine - emotsionaalselt....
 
Patty 23. oktoober 2001, kl 09.26
To Anna
"Kire vähenemine ajajooksul on täiesti paratamatu."?????

Minu meelest on kire suurenemine aja jooksul täiesti paratamatu - muutud ju avatumka , õpid teise keha ja hine igatsusi paremini tundma. Loomulik suhe kulgeb minu meelest ikka alt ülespoole taevastesse kõrgustesse, mitte kõrgpunktist (tutvumise hetkest) "paratamatu hääbumise" poole. Kuidas nii saaks üldse elada???
 
Katja 23. oktoober 2001, kl 17.34
Patty, Anna kiri on minu arust täiesti õige suurema osa inimeste kohta. Aja edenedes on oma mehega ehk mõnusam ja parem seksida, aga et nüüd kirest jalad nõrgaks võtaks nagu alguses, seda ju ei ole!
 
Patty 23. oktoober 2001, kl 18.16
To Katja:

On küll kirest jalad nõrgad.Ikka veel.
 
Kirglik naine 28. oktoober 2001, kl 21.27
Võtab küll jalad nõrgaks. Aga vist ainult siis, kui ihaled ja tunned et Sind vastu ei ihaleta sama intensiivselt. Siis muudkui fantaseerid, et äkki tuleb ja rabab sind ootamatult. See on nii metsik himu millegi kättessamatu järele. Tulge targad naised retseptiga, kuidas selliseid asju tasakaalus hoida. Muidu mul tekib tunne, et meid himuraid on vähe järele jäänud.
 
Kirglik naine 28. oktoober 2001, kl 21.28
Võtab küll jalad nõrgaks. Aga vist ainult siis, kui ihaled ja tunned et Sind vastu ei ihaleta sama intensiivselt. Siis muudkui fantaseerid, et äkki tuleb ja rabab sind ootamatult. See on nii metsik himu millegi kättessamatu järele. Tulge targad naised retseptiga, kuidas selliseid asju tasakaalus hoida. Muidu mul tekib tunne, et meid himuraid on vähe järele jäänud.Katja kirjutas:
>
> Patty, Anna kiri on minu arust täiesti õige suurema osa
> inimeste kohta. Aja edenedes on oma mehega ehk mõnusam ja
> parem seksida, aga et nüüd kirest jalad nõrgaks võtaks nagu
> alguses, seda ju ei ole!
 
Kirglik naine 28. oktoober 2001, kl 21.31
ps. mina küll alla ei anna romantika otsingu radadel. Mis ma siia suhtesse siis üldse tulin. Kõike muud saan ma mujalt, kui vaja, romantikat aga mujalt võtta ei saa. see on ju truudusetus.
 
. 09. november 2001, kl 17.35
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!