Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
kelle käes on telekapult
 
hede 22. oktoober 2001, kl 12.36
Meie peres on nii, et kõigepealt peale töölt tulekut ja söömist vaatab mees kell 19 TV3 uudiseid, kohe peale seda algavad Kanal2 uudised, enne oli kohe otsa TV1 uudised ja siis AK. Ja peale seda on mingeid artutlus-saateid terve kamaluga.

Nii palju siis minu Ally Mcbealist või mis iganes muust seriaalist. Vahel tahan ju mina ka lihtsalt lõõgastuda ja vaadata telekast mingit jama, mitte jube asjalikke kommentaare ja poliitikasaateid. Ja siis veel laps oma nõudmistega.
Mõtlesime, et ostaks mitu telekat. Aga siis hakkas mulle omale tunduma, et kui me telekat ka vaatama igaüks eri toas, söögitaldrik ees, siis pere nagu ei saagi näost-näkku kokku. Nii kisklemegi endiselt telekapuldi pärast.
 
Feliks 22. oktoober 2001, kl 15.17
On mures suur...et kas muud muret polegi, et aint telekapult?
Tean hääd rohtu..kui me perega kuskil väljas käime, pole meil üldse muret, kelle käes pult on.
 
edax 22. oktoober 2001, kl 15.34
Parim lahendus on ikkagi vaadata telekat eri tubades. Kui mees uudiseid vaatab ega teised ei tohi ju siis iitsatadagi. Vähemalt närvid jäävad siis alles. Kui on peres aga palju liikmeid, siis võib juhtuda, et ei jätku tubasid ja telekaid... S.t. et vahel peab ikka teistega ka arvestama, üks päev üks ja tene päev teine.
 
kata 22. oktoober 2001, kl 17.01
milelst saab aru et mees on ära surnud?
seks on sama aga sina saad telekapuldi.

mis kombed teil kodus on, nagu afganistanis?? telekas on mehe eralõbu?
 
Suller 23. oktoober 2001, kl 08.52
Teil peaks ikkagi olema yks telekas veel!Meie peres elab 3 p6lvkonda,ning selge ju,et k6igil on omad eelistused tv saadetele.Meil on ka 3 telekat ja pole kyll mingit kaklust puldi parast ning olgugi,et maja on kahekorruseline,pole seda hirmu ka veel olnud,et pere kokku ei saa!
 
LY 23. oktoober 2001, kl 13.39
Meil kadus telekapult ära, ei viitsi uut ka osta. SAT on ka sees, nii et kus kanalil on , seal ka pikalt, sest keegi ei viitsi kanalit vahetada. TELEKAS on meil rohkem sumina eest, keegi konkreetselt ei vaata, õhtul koju tulles paneme käima, magama minnes lülitame välja.( elame avatud korteris)
 
harrastaja 23. oktoober 2001, kl 15.59
Proovige lemmikseriaalid lindistada. Miks mitte lahendada probleem video abil?
 
Inks 23. oktoober 2001, kl 16.29
Ja siis vaene naine vaatab omi seriaale video pealt, kui mees on magama läinud?
 
Katja 23. oktoober 2001, kl 17.27
Hahhahaaaa, täpselt nagu minu kirjutatud mure! Miks peab õhtu jooksul kõikidelt TV ja raadio kanalitelt uudiseid vaatama ja igasugu poliitika saateid ja politseisaateid? Kas nii saab siis lõõgastuda? Peale tööd vaataksin need seitsmesed uudised ära ja asi ants. Kata kirjutatud killu printisin kohe välja. Panen selle meie magamistoa peeglile...
 
Patty 23. oktoober 2001, kl 18.41
Meelitage mees suudlustega magamistuppa, siis ei lähe teil kummalgi pulti vaja.
 
kaks 24. oktoober 2001, kl 09.54
jup - meil ka selline probleem... mees on uudistehull - klõpsutab ainult kanalilt kanalile, ühelt uuditesaatelt teisele. õnneks on meil kaks telekat (kahe peale) ja ükski ällimäkbiil ei jää selle pärast vaatamata...
 
kata 24. oktoober 2001, kl 20.33
selgita mehele et
1. sina oled ka inimene
2. see on teie mõlema kodu
3 see on teie mõlema telekas
4 sa tahad seda ka aegajalt vaadata
5 seega, 1 temale huvipakkuv uudistedaade, 1 sulle huvipakkuv seriaal vms
 
Krista 25. oktoober 2001, kl 11.52
Mul on aeg-ajalt sama probleem, siis tõstan lärmi ja vingun nii kaua, kuni mees ka mul midagi vadata laseb.
Tegelikult olen mina lahendanud selle probleemi nii, et tegin mehele (ilusasti) selgeks, et piisab, kui vaadata 7-seid uudiseid ja kell 9 AK-d. Siis ei istu ta päris õhtu otsa teleka ees.
Ja mul polegi eriti aega telekat vaadata...
 
tark naine 26. oktoober 2001, kl 22.31
Ei saa sulle nõu anda, sest ise olen samasugune nagu sinu mees. Filme ja seriaale ei salli silmaotsaski, ainult harivaid saateid!! MIs kasu sul nendest jaburatest film-seriaalidest on, enamustel on lõpp juba ammu teada ja iga teine kordab eelmist. Tee parem midagi targemat, las mees vaatab, sest üks pereliikmetest peaks VÄHEMALT eluga Eestis kursis olema.
 
Scarlett 29. oktoober 2001, kl 13.23
Ja mida sa selle eluga kursis olemisega peale hakkad? Kirud valitsust ja langed üha sügavamasse depressiooni. Nii kui nii tuleb päeva jooksul seda infot liiga palju. Vähemalt õhtuti võiks lõõgastuda. Kas see just teleka abil peab toimuma, see on iseasi. Võiks ju mõnel õhtul teleka üldse kinni panna või siis näiteks korgid välja keerata (enamus mehi töenäoliselt aru ei saa, miks voolu ei ole) ning küünlavalgel istuda. Mõnusat olemist teile (telekata loomulikult)!!!
 
liisu 30. oktoober 2001, kl 14.38
tunnen probleemi, aga minu puhul ei piirdu mees vaatamast ainul uudiseid, vaid neid ja teisi harivaid saateid VENE KEELES, mina seda hasti ei valda ning voite ette kujutada, mis tulle on parast pika ja narvilist kooli ja toopaeva istuda teleka ees ning mitte midagi aru saada. nii et teie olete koik vahemalt kursis eesti uudistega mina aga ei saa sedagi- 7uudised on suure kisaga nahtavad, seriaalidest arme parem raagigi sest see on ju tema arvates puht jura kuigi kui nokkida, siis eks ta ise ole samasugune seebikafann ainult veidi teise nurga all.
Lahendus - kasutage tekkinud vaba aega kasvoi trennis, sopradega valjas kaies, lugedes huvitavaid raamatuid teises toas - eks siis naete millal teist hakatakse puudust tundma. Nb olge siis oma noudmistes tugevad, ning peagi saate oma seriaale vaadata, kui te uldse seda enam tahate.
 
tõsi 02. veebruar 2022, kl 18.57
Ka minul oli sarnane probleem. Kuid õnneks 20 aastat hiljem vaatan lihtsalt Netflixi enda arvutist.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!