Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
tunnen suudlusest puudust
 
Maar 22. oktoober 2001, kl 15.47
Pealtnäha nagu polegi meil mehega suhetel midagi viga, hästi saame läbi ja voodielu on normaalne. Aga me ei suudle juba mõnda aega. Ta kohe ei taha nagu, samas kui mulle väga meeldib pikalt ja himukalt suudelda. Nii suudlengi teistega. Ega seda nüüd liiga tihti ka ei juhtu, tegelikult pole juba üle aasta kellegagi suudelnud. Endalegi uskumatu, eks ole.
Suudlus oleks justkui mingi läheduse astme näitaja. Või?
 
Ea 22. oktoober 2001, kl 15.53
Minu meelest on küll näitaja. Kuidasmoodi kõik on OK, kui ei suudlegi? Et voodis kah ilma suudlemata?

Ma ei saa aru....ei kujuta ette (abi)elu ilma suudluste või vähemalt musideta. Aga võib olla ka päris tõsiseid põhjusi, miks ta seda ei taha. Küsi ometi temalt endalt!
 
Maar 22. oktoober 2001, kl 15.55
Olen küsinud, aga midagi mõistlikku või tsiteerimisväärset pole ta vastanud. Ta ei näe selles probleemi.
 
Ea 22. oktoober 2001, kl 16.35
No midagi ta ju ometi vastab. Probleemi ei näe, aga peaks nägema.
Mismoodi ta suudlemist väldib? Lihtsalt ei kipu ise suudlema või tõmbab suu kriipsuks ja pea selga kui Sina talle lähened? Ja ikkagi - kuidas saab voodis asi korras olla kui ei suudle, või siis siiski suudleb või vastu suudleb?

Muide, sellist vähesel määral hoidumist on meilgi kord ette tulnud. Muidugi hakkasin minagi kohe tonte nägema (et ei meeldi minuga suudeda enam), aga asi oli hoopis proosalisem. Ei julgenud tunnistada, et tal hammas katki on. Naljaks, eks. A peale sellest rääkimist, sai aru, et mind häirib tavapärase läheduse puudumine rohkem kui mingi hammas. Ja suudle(si)me.
 
Kait 22. oktoober 2001, kl 20.31
Mõnikord ei suudelda ka seepärast, et teise hingeõhk on lihtsalt vastik.
 
stella 22. oktoober 2001, kl 21.23
Noh.. minu arust pole siin midagi niiväga haruldast, et enam ei suudelda niipalju kui varem. Iga suhe muutub ja esialgne iha kaob.

Isegi olen hetkel suhtes, kus iga kirglik suudlus viib seksini.. niisama suudlemist ei eksisteeri sellest ajast, kui esimest korda voodirõõme jagasime. Ainult väikesed armsad musid on jäänud..suudlus=suguühe. Vahel teeb päris kurvaks tõesti.. aga ega see sekski samas halb ole.. :)

Regards,
S
 
kass3 23. oktoober 2001, kl 13.18
kui tema sulle ei anna suudle teda ise ja suudle nii et hing jääks kinni temal.
 
Anna 23. oktoober 2001, kl 13.28
Nojah!
Kurb tunnistada, aga minul on just nii, et ma ise suudelda ei taha kuigi kaasa tahab.
Ma ei teagi miks see nii läinud on, aga ma ei naudi enam meie suudlusi, kuigi mulle muidu suudlemine väga meeldib.
Ja tegelikult on mul üsna hirm selle pärast. Ta ju tunnetab, et ma ei taha. Aga mulle on see ausaltöeldes isegi mitte ükskõik vaid lausa vastumeelne. Ja kui ka tunnen mingit kirge, siis selleasemel et kirg süveneks suudlusega see kaob.
MURE!
 
,, 23. oktoober 2001, kl 13.29
 
eda 23. oktoober 2001, kl 19.04
Tapselt sama probleem minu enda mehega,algul suudlesime tundide kaupa ja nyyd ei taha yldse suudelda aga mees ikka veel tahaks,isegi voodis olles ei suudle ,kuid palju pisimusisid on ikka jaanud ja neid ma naudin kyll,imelik...
 
üks 24. oktoober 2001, kl 09.48
minu mees pole kunagi suudlemisest miskit pidanud. lihtsalt ei meeldi talle suudelda. ja seksida saab ka ilma suudlemata, pole probleemi. aga samas aegajalt on ikka ülimalt hea kellegagi suudelda...
 
marie 24. oktoober 2001, kl 12.07
Same story here. Minu mees ei taha ka suudelda, ja kui ikkagi kirehoos suudlemiseks läheb, siis on see eest topelt hea. Ta ütleb, et talle lihtsalt ei meeldi suudelda ja kõik. Ju ta siis ei vaja intiimsust, üleüldse on pisut tuim tüüp.
 
Nymf 24. oktoober 2001, kl 13.11
Minu mees armastab suudelda küll, kuid mina armastan seda tunduvalt rohkem. Mul lihtsalt on vaja huultele ja keelele rohkem tööd anda. Ja siis olemegi leidnud kompromissi - mu huuled ja keel töötavad tema ühe teise kehaosa kallal ;)
 
Ea 24. oktoober 2001, kl 17.18
Nymf
12 punkti!

Noo jah, aga kui ikka puudust tuntakse suult suule?
 
Puhhike 26. oktoober 2001, kl 09.40
Heh sellist suult suule suudluse asendusviisist küll ära ei ütle... Ehk kohtume?
 
Kessu 26. oktoober 2001, kl 14.55
See on vist nii levinud et mehed pole teab mis suudlejad.
Kui oma elukaaslasega kokku elama hakkasin ei ole ma ühtegi suudlust saanud (2-3 kuud). Talle vist ei meeldi suudelda.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!