Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
distantssuhe
 
inka 01. november 2001, kl 13.27
Mul on selline küsimus - kas kellelgi on kogemusi distantssuhtega. Probleem järgmine- pakuti head ametikohta Riias, ise elan mehega Tartus, see tähendaks üksteise nägemist üksnes iga kahe nädala tagant või äärmisel juhul nädalalõppudel.
Mees muidugi ei taha absoluutselt, et koha vastu võtaksin, ise olen kahevahel. Tänapäeval ei jäeta ju armastuse pärast eneseteostusvõimalusi kasutamata. Äkki keegi annab nõu?
PS. Meie puhul on tegu suhteliselt värskete armastajatega
(1 aasta) ja armastus on niiii suur
 
Di 01. november 2001, kl 13.45
Riia ja Tartu on ju nii lähedal! Soovitaks kindlasti mitte karta ja töökoht vastu võtta.
Mul endal on selliste suhetega kogemusi küll - olen elanud mehega eraldi nii Eestis (eri linnades) kui ka välismaal pikemalt olles. See ei tekita küll mingeid probleeme, vaid hoiab armastuse värskena.
Pigem võib suhtele ohtlik olla, kui Sa seda tööd vastu ei võta - mees tunneb hirmu, et on Sulle justkui midagi võlgu - ja ilmselt tunned isegi sama.
 
lihtsalt arvaja 01. november 2001, kl 15.13
Sõltub teist, teie vajadustest ja teie elustiilist. Mõnel puhul võib see mõjuda värskendavalt, mõnel puhul pärssivalt. Kujuta nüüd ette, et pole võimalik õhtul kaissu pugeda kui seda väga-väga tahaks. Pole võimalik ka koos kusagile minna, midagi teha.Kogu elu tuleb planeerida nädalavahetustele mõeldes.
Olen ise sellise asja läbi elanud ja sai saatuslikuks. Mõnda aega polnud viga aga mida pikemaks lahusolek läks, seda tobedam tundus. Keset ööd ei torma ikka teisest linnast üle piiri armsama inimese juurde. Ja ega siis tema elu ka seisma jää, ikka käib väljas. No ja kes siis üksi tahab käia.
Samas on kindlasti ka positiivset nagu rahulolu meeldivast tööst.
Ja see Läti teema on teema omaette :-)) Mina sinna ei läheks.
 
kogemus 01. november 2001, kl 16.08
Minu suhe algaski distantssuhtega, kuna mina läksin Tartusse õppima, noormees õppis ja töötas Tallinnas. Kokku saime nädalalõppudel ja mitte igal, sest sõitmine on kulukas. Vahel juhtus, et kuu aega ei näinud teineteist. Meilisime ja helistasime teineteisele. Kokku saades oli rõõm suur ja palju üksteisele rääkida. Nii oli kolm ja pool aastat, nüüd elame koos. See oli küll pidev ootamiste aeg, elasin nädalalõppude nimel, kuid samas oli see romantilisem. Edu sulle õige otsuse tegemisel.
 
iir urus 01. november 2001, kl 20.13
Kui endas oledki kindel, mõtle sellele, kas ka mees suudab olla. Kui ühiseid lapsi pole, võib ka suurim armastus distantsi taha sumbuda. Kes silmist, see südamest, mehel on omad vajadused, algul kohtute võib-olla tihedamalt, hiljem ei luba Sinul töö või temal muud huvid kohtuda ja nii hakkabki võõrandumine. Midagi igavest siin maailmas pole, kõik, mis ükskord alguse saanud, lõpeb kunagi.
 
kirjaneitsi 01. november 2001, kl 20.58
aga mõtle kui armastus äkki nati aja pärast otsa saab(jumal hoidku selle eest) ja sina istud ikka oma Tartus edasi ent võrratu karjäärivõimalus on käest lastud kas pole tobe tunne siis? kui ikka on leegitsev tunne et olete teineteise jaox loodud küll see tuleproov siis ka ainult kasux tuleb
 
Renate 01. november 2001, kl 21.43
Jah,voin kinnitada,et selline distants suhe on hea ja ka halb.Pean sellist suhet ule 10 aasta,moneti oleme harjunud.Tanapaeva voimalused.Email,telefon..aitavad palju kaasa.Viimati kohtasin oma armastatud meest mais.ja sellele eelnevalt aastavahetusel 1999/2000 Tallinnas,meie distants on ule ookeani,nii et jah ..paraku on koik vaga hea.Aga maailm ei ole endine.
 
Kristel 02. november 2001, kl 08.49
Isegi suur armastus hakkab vahemaa tõttu hääbuma ning järele ei jää mitte midagi muud kui ainult südamevalu või siis ükskõiksus. Pole tähtsust kus inimesed on, peaasi et koos oldakse.
 
Alex 02. november 2001, kl 12.42
Kui armastus on suur, siis ei tähenda distants midagi... ei takista vallid, ei takista kraav jne... ja võibolla kujunebki see omamoodi proovikiviks, et *kui* suur see armastus siis õigupoolest on...
Ja lõppude lõpuks pole Tartu ja Riia vaheline maa ju mingi maa. Minu armastus elab näiteks Prantsusmaal. =)
 
Valeria 02. november 2001, kl 15.11
Ei usu eriti distantssuhte võimalikkusse.Seda eelkõige rahuldamatuse pärast-milline noor potentne mees oleks nõus iga paari nädala tagant seksima?
 
Kiisu 02. november 2001, kl 15.48
No see on küll vale jutt, et distantssuhe seksuaalsete vajaduste pärast probleemne on. Minu mees - kes on muide väga hea - oli küll nõus kaks aastat mind ootama, kui olin välismaal ja ta oli mulle truu!!!
 
jana 05. november 2001, kl 11.31
vastasin analoogsele murele shovinisti nurgakeses
 
Linda 05. november 2001, kl 17.47
Sõltub inimestest, nagu eelpool mainitud. Ise olen distantssuhtes olnud 1.5 aastat, enne olime 2 aastat koos (sellest 1 elasime koos). Meie jaoks muutis distants suhte kuidagi olulisemaks, koos olles võtad teist inimest n.ö. for granted ja ei ütle talle paljutki, mida distantsis olles. Viimati nägime üksteist augustis ja planeerime aastavahetusel kuu aega koos olla - lõppeesmärk peaks ikka olema ju kokku jäämine, muidu ei ole asjal justkui mõtet.
 
malin 05. november 2001, kl 19.55
väga hästi tean seda tunnet elada oma armastatud inimesest lahus. kohtusin oma noormehegA kaks aastat tagasi iirimaal töötades. elasime temaga koos rohkem kui aasta. selle aasta juunis tuline eestisse tagasi kuna tööviisa sai läbi. töötasin yhe kuu eestis, see oli tõeline hiina piin olla nii kaugel oma kallimast. juulis pakkisin oma seitse asja ja hääletasin prantsusmaale. elasime kaks kuud koos. tegelikult ysna õnnelikult, kuni yhel päeval selline pisiasi nagu oma raha puudumine mind häirima hakkas. ma elasin need kaks kuud andrease rahast ja see ei meeldinud mulle. prantsus keelt ma ei osanud ja seega sain töödata paar korda nõudepesijana, see aga käis vastu mehe põhimõtteid tema arvates peab mees naist ylal pidama (vähemalt naine ei tohiks teha nii madalat tööd,,,eriti vist tema oma...) nii nyyd ma olen olnud kodus juba poolteist kuud ja pakin taaskord asju, et sõita töötama prantsusmaale au-pairina...et olla talle veidikenegi lähemal. ytlen sulle niipalju et oma varasemast suhtest mis oli ka pikamaa oma . kui sa pole armastatuga koos elanud on shansid lahku minna suuremad, kui aga olete veetnud aega koos kauem siis ajutine lahusolek küttab yles vaid kired ja teeb suhte romantilisemaks ja tugevamaks...
 
malin 05. november 2001, kl 19.58
alex, kas sinu armastus elab ka prantsusmaal. sama olukord mis minulgi. kuidas sina oma olukorda oled püüdnud lahendada???
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!