Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Kuidas-kust saada armukest?
 
Renate 01. november 2001, kl 21.34
Mina tahan omale kah soetada amukest!?.olen naine tahan meest,mis ma siis nuud pean tegema?Pole veel seda probleemi,et lahti saada armukese abikaasast.Nii et otsin ARMUKEST-ainult ARMUKEST,kuid meesterahvast.Tanan!Ootan nouandeid ja pakkumisi.Aa jah kuidas ma selle kattesaadud armukesega pean tegutsema!?
 
Lumeonu 01. november 2001, kl 21.48
No mis siin ikka keerulist on, võta esimesel mehel sabast kinni ja ongi kogu kunst. Kui ei meeldi, siis võta uus, tegemist on ju teadliku pinnapealse suhtega. Rohkem julgust ja pealehakkamist!
 
Renate 01. november 2001, kl 22.19
Tanan soovituse eest aga ma pole veel valja saaanudki.Ja kui lahen-noh kuidas ma siis hakkan esimesel ettejuhtuval mehel sabast kinni.Mul ei ole ju mingit konksu,voi on nende,sorry meeste-armukeste puudmiseks mingi vastav abivahend?
 
Lumeonu 02. november 2001, kl 08.49
hmh, milleks sa pead üldse välja minema kui tänapäeval käib suhete ettevalmistav faas enamasti läbi interneti või telefoniside, välja minnakse ainult seda suhet LÄBI VIIMA. Miks sa, armas inimene, asju nii keerulisena näed?
 
almond 02. november 2001, kl 13.06
Lumeonu! Täna on mul selline avastamiste päev (kuskil kirjutas keegi Feliks oma elutõdesid-otsi üles väga põnev)ja nüüd kirjelda Sina , mis on meeste-naiste vahelised "teadlikud pinnapealsed suhted"! Ilmselt on ebateadlike pinnapealseid suhteid ?
 
Lumeonu 02. november 2001, kl 13.21
Ma ei nimetaks pakutud vesiooni "ebateadlikuks pinnapealseks suhteks, vaid "alateadlikuks pinnapealseks suhteks". Jah, loomulikult eksisteerib ka selline suhtevorm. Mõtle nüüd natuke, kas sinu arvates on kõik suhted tüüpi "armuke" mõlema partneri poolt hästi läbi mõeldud, läbi seletatud, paika pandud? Julgeksin väita, et üsna harva. Ehk ainult kindlates vanades heades skeemides sekretär-boss jne. Suur osa mehi tahab küll naist tarbida, kuid ei soovi kindlat suhet. Kõik mehed seda endale ei teadvustagi, kuid mingi alateadvuslik jõud paneb neid naisele vastu punnima, kui see pärast rammestavat voodilahingut paneb ette abielluda, kokku elama hakata, laps nikerdada, suhe avalikuks teha vms. Vot seesama "miski" ongi alateadvuses tiksub hoiatus: mees, hoia see suhe pinnapealne, muidu on jama kaelas.
Miks see tiksumine mehesse sisse on kodeeritud, sellest juba järgmises loengus :-)
 
Lisbeth 02. november 2001, kl 18.14
Minu kogemus ütleb, et pinnapealset armukest pidada on jube raske. Ei tea kas seetõttu, et olen kange kaasa- ja läbielaja ning ootan teiselt poolelt sama. Teadlikult kellegi meeldiva suhtes piiri pidamine võtab meeletult energiat. Kui siis ikkagi olen vääratanud, olen ise haiget saanud. Ja kui piirist liiga kaugele tõmbunud olen, muutub asi väga tüütavaks ja see inimene tühipaljaks isaseks. Ilusat õhtu jätku!
 
Mees 02. november 2001, kl 19.39
Kuule Renate, Sa oled mingi kiiksuga! Vaadates Su kirjastiili...kes Sinusugust tahakski!
 
mis 02. november 2001, kl 19.48
ei tea, mis tA kirjastiilil viga on? ehk räägiks teemast, kui oma arvamus asja suhtes olemas on, mitte ei hakkaks irisema. pole kuigi mehelik.
 
INGA 02. november 2001, kl 23.18
Meestesse tuleb suhtuda nagu esmatarbekaupa. Näiteks...täisteraleib, hambapasta, bensiin. Kui täisteraleib ka ei maitse, on ta organismile kasulik. Kõiksugu koopamehed on alati parem kraam tarbimiseks. Ja neid jätkub alati küllaga! Head isu!
 
Renate 03. november 2001, kl 00.40
Vuih!Mina anam armukest kah ei taha,ultse kohe midagi ei taha,eluisu kohe minul ara vottis.Nimelt uks hea pakkuja solvas nuud mind hingepohjani.Minul hing valu tais,Nimelt tema minule kirjutas,et mina olen KIIKSUGA ja minusugust keegi niikui nii ei taha...Aga mina ju tahtsin.Kusimus SUURELE RINGILE..noh mida nuud mina pean oma suures hingehadas tegema voi kus pugema.Armsad kaaskannataiad,ehk jagate minuga kogemusi.Tanan.
 
Renate 03. november 2001, kl 00.43
Musikene!Mina pole kiiksuga ja midagi kusagilt ei kriiksu kah.Sina oled nii paha poiss,tegid nuud minu hinge nii valu tais,kes kull mind saaks aidata.Ja Sina,vaata et Sa mul pimedas ette ei jaa siis minu kriiuks voib toesti Sulle pihta luua.Kurb kuid tosi!!
 
Lumeonu 03. november 2001, kl 09.18
Ära ole kurb Renate. Aga peaksid ehk tõesti mõtlema, enne kui mõne armukesega asju hakkad ajama. Sa paistad olema väga emotsionaalne tüüp (kord masendud mingi ühe sõna pärast, siis lubad kohe selle sõnakese pärast ütlejale tappa anda jne). Armukese pidamine nõuab head närvi, sest suhet ei seo ju praktiliselt mingid kohustused. Mis peaks siis reguleerima teievahelisi suhteid? Ikka hea närvisüsteem ja oskus olukorda kontrolli all hoida.
Aga sinu lohutuseks võin oma kogemustest öelda, et sinusugused tulised ja taltsutamatud naised on kõige paremad. Vähemalt mulle küll meeldib.
 
kogenu 03. november 2001, kl 15.43
Jutt siin kisub kangesti kahekõneks. Ometi tekkis kah tahtmine sõnake kaasa rääkida. Mul tegelikult sama probleem, et tahaks meest, aga raske sobivat leida. Ja põhjus on risti vastupidine Lumeonu pakutule! Olen vaba ja vallaline ja tahaksin selleks meeldedi ka jääda, ometi komistan pidevalt just selliste meeste otsa, kes kangesti minuga abielluma tahavad hakata. Ma saaks veel aru, et lihtsalt koos elama - no lootuses, et siis tasuta teenija ja kaisupadi kogu aeg volilt võtta. Aga abielluda!? Ja pagan - enamasti tahavad üsna ruttu last kah veel! Igal pool kirjutatakse, et naised pidid olema sellised klammerdujad ja titetahtjad ja mis kõik veel - mina kohtun pidevalt just sedasorti meestega hoopis!
Et oskab keegi ehk soovitada, kust leida meest, kes oleks vaba (ei tahaks abielunaiste tagant nihverdada), otsiks kaaslast, aga ei kipuks kohe kokku elama ega tahaks vägisi isaks saada?
 
muff 05. november 2001, kl 09.49
Jagan Kogenu soovi. Mulle tekivad lausa punnid peale kui mees peale tuvumise algust tahab kohe püsisuhet. Tahan ise oma käimisi käia ning lasta mehel lugeda rahus Äripäeva ning sõpradega kolmapäeviti jalgpalli vaadata. Noh ja nädala sees paar korda võiks siis see mees mu käte vahel õndsusest kokku kukkuda. Aga ... ikka sebivad abielus mehed ümber. Ei taha teise naise kõrvalt näpistada.
 
jana 05. november 2001, kl 11.35
kuule sul pidi juba 10 aastat ju suur pikamaa suhe olema, ja õnnelik pealegi! Miks siis nüüd armukest vaja?
 
Renate 05. november 2001, kl 22.18
Kallis Jana!Aga KOIK ju peavad armukesi,nii mina ka motlesin ehk saab soukse hea otsapeale ja kui meeldib jaabki HOBBIKS!!!Nii et eks ma ikka puuan,voi ehk moni pakub END ISE VALJA,Antku teada-tsekkin ule ja kui meeldib-kollektsioneerin.
 
Renate 05. november 2001, kl 22.23
Kallis neiuke,Mis punnid Sul tekkivad peale,kas ehk poed mingit haigust.?Voi on Sul allergia teatud meeste vastu?
 
Renate 05. november 2001, kl 22.32
SOH Siis!Ah mina olen alles nii roheline,et oppin seda armukest pidama.Tahaks pidada pisut aga mina ei saa ju seda.Kriuksuga nagu ma olen.Aga tead Sulle ma saladuskatte all utlen-ma pole kriuksuga &lihtsalt ei oma tohtri paberit kah veel/ara Sa oma naabrinaisele utle ma pisut takseerisin tema meest/Sa hea inimene utle kas see armuke peab olema momendil abielus kah voi.?Voi kes see putukas ultse peaks oma perekonna koostiselt eelnevalt olema.?Ma olen usna norguke ja kellelgi paris peksa kah ei anna see oli nagu ainult lubadus.Tulisuse kohta ei tea kah midagi eriliselt oelda,kui just gripi poisid kallele tulevad siis ihu laheb nii 38.2'C .Aga normaalses olekus kisub allapoole 37'C.
 
jana 06. november 2001, kl 08.35
ma arvan, et see nali ei tasu ennast ära, sest õnnelikus suhtes on kaotada rohkem kui võita!
 
läbinägelik 06. november 2001, kl 15.11
mina isiklikult arvan et renate on hoopis 15 aastane poisiklutt
 
Renate 06. november 2001, kl 21.10
Kuule kallis neiu/noormees-mis tahtsust sellel on kas olen 15 aastane voi 50 aastane,SEDA ARMUKEST TAHAN IKKAGI!!!Mulle tundub et see armuke on uks kena,hea,magus,ilus ehk ka karvane asi,et koik teda nii hirmsasti tahavad!!!Sorry,aga moni tahab ka lahti saada!!??Ei tea ju mina midagi sellest vargist aga ehk armsad inimesed aitavad mind!!!!!!!!Ikkagi nagu rahvuskusimus voi??!!!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!