Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
armukade ex
 
väsinud 05. november 2001, kl 19.41
Küsiks kohe südamest, mida teha armukadeda exiga? Lahku sai nagu mindud mõned aastad tagasi, no tuli talle selline SUUUUR armastus peale, paraku ei jätkunud seda kuigi kauaks. Üldiselt ei võta ma teda südamesse, aga kui väsimus on suur, viskab ikka üle küll. On kellelgi kogemusi jagada?
 
Lii 05. november 2001, kl 20.14
Oma viga, et second-hand mehe ette võtsid.
 
mina 05. november 2001, kl 20.30
ääretult nõme vastus, Lii! kui sinu mees teisega uttu tõmbab ja ise aastaid sinu uute sõprade kallal iriseb või stseene korraldab, siis vot parastaks kohe, kuidaks suudaks.
väsinule ei oska nõu anda, pole õnneks selliseid kogemusi. mehed võiks omavaheks asjaks ära klaarida.
 
abielus 05. november 2001, kl 21.00
jäi selgusetux kas Väsinud on uues abielus või elab üxi? minu ex kollitas mind seni kuni uue armastuse leidsin ja temaga koos elama hakkasin aga need olid väga väsitavad 2 aastat tunnen kaasa
 
Lii 05. november 2001, kl 21.07
Sory, sain valepidi aru, natuke segane kiri oli. Et lahutatud mehe exnaine käib pinda ja teeb armukadedaks, sellisel juhul leiaksin ikka, et kes käskis lahutatud meest võtta. Aga kui omaneda eelmine mees rahule ei jäta, mis siis tema asi üldse on segada ennast endise naise ellu? Iseasi kui vägivaldseks läheb. Siis peaks politsei poole pöörduma.
 
kukkk 06. november 2001, kl 22.00
jah eks ta raske ole aga püüa temast mitt välja teha ,kuigi see võib olla võimatu,omal sama asi aga ma juba sellega harjunud,et ta helistab mulle pidavelt ja kutsub mind igale poole!
 
woki 07. november 2001, kl 14.09
ütle talle lihtsalt, et mine @!#$, ma
ei taha sind enam kunagi näha!
ja kui see ei aita ütle talle, et sul on uus mees ja
ta on proff kick-boxja ning, kui ex-mees sind rahule ei jäta siis
tuleb su uus mees talle kallale!
 
woki 07. november 2001, kl 14.10
ütle talle lihtsalt, et mine @!#$, ma
ei taha sind enam kunagi näha!
ja kui see ei aita ütle talle, et sul on uus mees ja
ta on proff kick-boxja ning, kui ex-mees sind rahule ei jäta siis
tuleb su uus mees talle kallale!
 
helen 07. november 2001, kl 14.23
ära vasta ta kõnedele- või kui helistab tõsta toru pealt - las maksab.
ignoreeri kõigest väest- tee nagu teda pole olemas.
lõpuks ei viitsi ta enam ise.
ära karju ega solva lihtsalt vaiki.
 
kypsis 07. november 2001, kl 22.35
Tere. Väsinule võin vaid jõudu soovida, sest exmehe armukadedus on eriti keeruline taluda. Minul on praegu selline olukord, et neljas aasta oleme lahus, kuid käime mu poja tõttu tihedalt läbi, kes otsustas isaga jääda. Minul kedagi teist ei ole, exmehel ei ole. Tema ajab nagu uni peale, et tulgu ma tagasi. Iga hetk, kui näeme. Mina aga ei taha seda elu enam elada, see pole võimalik. Kuna ex ei suutnud mind oma elust välja saada, siis on ta edasi sama armukade nagu abieluski. Küsib, kes mul on ja kas mul on. Kui ütlen, et ei ole kedagi, siis vangutab peab ja teatab: Ma tean küll, et sul on mees. Appikene. See on kohutavalt väsitav ja ei lõpe iial. Vähemalt kuni lapsed ja kohustused meid seovad. Õnneks on nüüd neid kohtumisi ja helistamisi järjest vähem, sest poeg on nii suur, et saab ise minu juures käia-olla.
 
naisarvaja 08. november 2001, kl 13.37
To väsinud
karta laseb, et tegemist on inimesega, kes ei suuda Sind jäägitult vabaks lasta. Ta püüab sind hoolimata lahus elamisest ikkagi omada, justkui miskit asja. Kindalsti lööb välja siinkohal ka tema riivatud ego - teised tahavad sind IKKAGI. Mõistlik olex see teema lahti rääkida, sest muidu kannatad ise ja Sinu uus suhe samuti.
 
naine 08. november 2001, kl 19.11
kulla väsinu
mis moodi sa ise temasse suhtud praegu - kas olda püüdnud kuskil neutraalsel pinnal temaga sotid sirgeks rääkida?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!