Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Armukesed ja s6brad?
 
Luuna 11. november 2001, kl 10.49
Armukesed ja s6brad?
Minu 39a.mees leidis omale 22a.piigakese laevast,yksi igav pikal s6idul.Vahetasid numbrid,v6tsid ka hiljem yhendust.Mina ei osanud muidugi midagi kahtlustada,sest meievahel on k6ik OK!Kui nende suhe oli kestnud juba pool aastat,sain aru,et mees pole enam endine.Minu vastu ikka tahelepanelik ja ka voodielu korras,kuid mees ise oli silmatorkavalt narviline ja hajevil,nagu miski r6huks.Nagu ikka selliste suhete puhul,et k6ik kipub ju alati paevavalgele tulema.Nii Sain ka mina teada piigakesest.Piigake surus aga mehele peale,et miks ta ei helista,miks ei kirjuta,et ta v6ib nii hulluks minna ja kui nii edasi kestab,l6petab ta varsti enesetapuga!Sain piigakese kontaktaadressi.Kui piigakese kaest kysisin,et mida ta endast m6tleb ja mis yldse toimub,siis sain vastuseks,et nad on s6brad,ja meie s6prus ei kahjusta teie peret!Tahan teda ainult s6braks ja teineteisega magamine ei puutu asjasse!Ma ei taha ju teda omale meheks,issand,s6prusest ju piisab!!Siit ka mu kysimus/Kas see on siis s6prus?Asju tuleb ikka nende 6igete nimedega nimetada.Olen nii rumal ja ei saa t6esti aru,mina oma ja mehe s6pradega ei maga.Mis teie arvate sellisest S6PRUSEST?
 
armuke 11. november 2001, kl 19.07
su mees on osav valetaja ja manipuleerija. ta on kahenaisepidaja ja loomulikult peab ta sulle rääkima üht ja teisele teist ja nii et mõlemad rahul oleksid. ei loobu ta sinust ega ka sellest piigakesest see on kindel . 39a.-se mehe ja 22-a-se naise vahel ei ole olemas sõprust- ainult seksuaalsuhe ja kui see on kestnud juba pool aastat kestab teise poole veel, kui sina midagi ette ei võta.
võta oma mees tangide vahele ja pigista tõde välja, kui sa seda ei tee siis üks hetk võib olla hilja sest "armastus" ei küsi vanust- ta jätab sinu ja läheb -usu mind!
 
ibis 11. november 2001, kl 20.12
Et mida see tõe läbi munade väljapigistamine annab? Rahulduse ühele poolele? Kui tegu on mõne arvaja arust ainult seksuaalsuhtega, siis lõpeb see ka õige pea ja võib-olla peaks mehe munade pigistamise asemel neid hoopis hellemalt käitlema.
Samas olen ma veendunud, et ka üsna olulise vanusevahega mehe-naise vahel võib olla seksuaalsuhe ühendatud sügava sõprusega ja siis nimetatakse seda armastuseks.
 
kiisu 11. november 2001, kl 21.53
Minu mees, kel käsil just sarnane armulugu minu kõrval, arvas ühel päeval, et siin toimib looduslik valik- nõrgem (naine) annab lihtsalt alla. Minagi arvan, et küllap see looduslik valik tõesti toimib, sest peale tema on maailmas ju veel mehi, kellest ma siiani olen mööda vaadanud. Nüüd ma seda "viga" enam ei tee. Kui looduslik valik, siis looduslik valik.
 
Santa 11. november 2001, kl 23.38
Tundub, et su mees vajas väikest k6rvalep6iget oma mehelikkuse t6estamiseks, aga nyyd on see "k6rvalep6ige" juba tyytavaks muutunud... See piiga hysteeritsemine on just see, mis sinu mehe n&rviliseks muudab ja ta ei saa aru, kuidas neiukesest v6imalikult kergelt lahti saada (soovitavalt ilma suitsiidikatseta).
Mis sulle soovitada - ole COOL ja ära mingil juhul yrita neiukese käest midagi teada saada. Kui sa oma meest t6esti tagasi tahad, siis käitu eriti vaoshoitult, kuigi see väga raske on. Aga muidu - kindlama iseloomuga naisterahvad viskavad sellise mehe lihtsalt välja.
 
Luuna 11. november 2001, kl 23.39
To armuke!
Mul pole t6de mehelt vaja valja pigistada.Ta ise jutustas kuidas nad tuttavaks said laevas,kus piiga elab ja t66tab.Seda muidugi alles siis kui teatasin,et tean sellest S6PRUSEST(?!).Ja mees naitas mulle kirju,kus piiga soiub,et miks sa ei kirjuta,miks sa ei helista?!Ma vajan sind ja oled mulle .....kui nii edasi laheb,teen enesetapu jne...Mees oli juba enda jaoks l6pu teinud selle piigaga.Aga piiga ei andnud alla!Ta tahtvat s6braks olla,...Sellest ka mu kysimus tekkis.
 
kr66p 12. november 2001, kl 00.56
see enesetapu-jutt tundub üsna manipuleeriv-väljapressiv olevat. kui oleks võimalik piiga käest küsida, siis ma küsiks küll täpsustuseks, et mida ta sellega mõtleb ja missuguseid vahendeid kavatseb selleks kasutada ja millal jne.
 
Plahh 12. november 2001, kl 08.19
Tore on, ühed teevad sigadusi ja teised koristavad nende järelt. Ja sina muidugi tormasid emalõvina nõrgukesele mehel apppi. Ehk oleks (ja veelgi on) mõistlikum panna mees fakti ette, et ise oskasid alustada ja ise pead lõpetama. Ega su hinge jääb see nagunii kriipima. Sets inimene vastiutab ise oma tegude ja otsuste eest, ka selle eest, et satub ühe hüsteeriku otsa. Muide, mõned tõesti usuvad, et sõbra abistav käsi ulatub ka voodisse. Sinul on oma seisukoht sõpruse osas ja selle juurde jäägi. Ära tee endale rohkem haiget, kui sa juba saanud oled.
 
Anna 12. november 2001, kl 09.27
Kulla Luuna
Ma ei ole küll sellises olukorras olnud ja ei oska kindlasti sulle midagi soovitada, aga garanteerin, et kui neiu ähvarduste ja muu taolisega su meest endale võita püüab siis sellega teeb ta endale kindlasti ainult karuteene, mitte ühelegi mehele ei meeldi hüsteerilised naised ja kindlasti kui sina oma meest armastad ja soovid temaga kooselu jätkata, siis hüsteeritsemise, skandaalide korraldamisega jne. tõukad teda ainult endast eemale.
Nii arvan mina.
 
Anna 12. november 2001, kl 09.31
Veel nii palju, et oma kogemustele tuginedes võin väita, et su kallis kaasa võib tõsimeeli ka ise seda neiut ainult sõbraks pidada (olenemata nende vahel olevast või mitteolevast seksuaalsest suhtest) ja sügavamagi hingesopini uskuda, et armastus kuulub ainult sinule.
Kas see on võimalik ma ei tea. Kuid on mehi kes nii arvavad. Valetavad nad siis endale? "armukesele" e. sõbrale? oma naisele? Või on see tõde? SELLELE SAAB EHK MÕNI MEES ÕIGE VASTUSE ANDA, KES MIDAGI TAOLIST LÄBI ON ELANUD! SAMAS ON JU IGA MEES OMAETTE ISIKSUS! NII ET EI TEA!
 
maike 12. november 2001, kl 09.39
Minu mehel oli ka vahepaeal selline noor kummitus, muudkui helistas meile koju, sõimas mind ja meelitas meest. Lõpuks muutus asi täiesti palaganiks, mind ei huvitanud üldse, kas nad olid ka krõpsu kunagi teinud, aga ilmselge oli mehe tüdimus sellise tüütaja üle.
 
vusser 12. november 2001, kl 09.46
ega see sinu mees ka mingi süütu tegelane ole selles loos, sest tegi ikka tutvust selle neiuga ning niisama ikka kontaktandmeid ei vahetata, huvi pidi mõlemapoolne olema. No jah su mees võib järsku seda sõpruseks nimetada kui nt nad flirtisid, kallistasid ja suudlesid ,aga voodisse ei läinud. Miks su mehe tekkis selline suhe ,sest jääb midagi puudu sinu juures. Kui ikka juba teie suhte alguses mehel polnud naissõpru(sest ei oska seda piiri pidada) siis vaevalt et nüüd leidis selle neiu näol endale sõbra. Eks neiu manipuleerib ,sest su mees lubas kokku pudrumägesi ja piimajõgesi Talle. No ja kui mees tõesti ! tahab sellest neiust lahti saada siis vahetada välja telefoninumbrid või kui tegelevad kohutmisega siis ärgu mees lasku raha tuulde et temakesele välja teha. Sest ega tänapäeva neiud ei taha endale vaest meest aga sellised väljategijad on igati aukohal.
 
,, 12. november 2001, kl 11.08
 
bertha 12. november 2001, kl 11.41
Peaaegu sama situatsioon,ka vanusevahe on sama ja nad on töökaaslased(boss ja assistent).Nende suhte avastasin ka ühel hetkel,kui nimi tuli liiga tihti kodus kasutusele.Nad olid veetnud kogu suve koos ning edaspidi sõitsid koos tööle ja tagasi.Mehe väitel on nende vahel ainult sõprus ja temaga saab kõigest rääkida.Ühel hetkel sai küllalt olla laste ja majapidamistööde jaoks,kui sõbratar oli sobiv pidudele,reisidele jne.Meie suhe polnud algusest peale olnud hea ning võib olla oli see neiu see,mis oli puudu.Me oleme nüüd lahutatud,sest ma ei suutnud andeks anda,kuigi mees leiab endiselt,et see on ainult töö ja sõprus.Mu abikaasale on oluline,et naine oleks edukas nii kodus kui tööl,mul ei ole see õnnestunud,sest pole seda tüüpi ja olen end kodus alati paremini tundnud,kuigi mul väga hea elukutse ,on töökoht selline,et ei teeni eriti palju.Nüüd olen üksi ja tunnen ennast reedetuna.
 
sõbranna 12. november 2001, kl 13.52
Olen ise olnud abiellumehe armuke. Vanem ja targem mees.Väga hea vestluspartner.Voodis pole ka viga.Ja rikas! Kõik armuksesd teavad, et selline suhe on ajutine.Tal on oma kodu ja lapsed ja naine ja oma suur laiskus, mis ei lase tal kodust jalga lasta. Ja seksi jaoks on ka sobiv, sest pole mingit kahtlast haigust. Mehele mõjub halvasti selline kahepalgeline elu. Minu armuke läks kõhnaks ja õlut ei joonud enam üldse.(see õllejoomine pidi olema maärk,et elus on muutused!?).Nii soovitan naisele külma närvi ja elu läheb edaasi.
 
Karm 12. november 2001, kl 15.28
See ei ole sõprus!Raudselt!Olen-22.a.Mul on ka praegu mees,kellel on naine ja 20.a poeg.Meil on väga romantilised suhted.Ja ta austab oma naist väga!Ja see jääbki nii.Iga mehe jaoks on noor tüdruk parem!Ja tulebki nii välja,et ta magab "vahest" naisega,austab teda ja nii edasi...Aga naudib kõike armukesega.See ei ole sõprus,see on elu.
 
sissy 12. november 2001, kl 16.33
OK!su mees tahab piigast lahti saada , ju tal viskas see neiuke üle-hakkas tahtma võibolla liiga palju.!
Tõesti,ise keeras supi kokku ,ise peab ära ka sööma.
Ta hakkas vingerdama alles siis kui sina sellest teada said ,eks!
Sina võid sellest nii mõndagi järaldada:võibolla su mees ütles sellele teisele , et pole naist pole lapsi ja tuli krahh teile mõlemale-sinule, sest said teada salasuhte , teisele et naine , lapsed. no ja nüüd on ahastuse tipul-tahab end ära tappa- ju see armastus oli siis nii suur!!!!
Üldiselt on ikka sellel põhjus kui mees teisi silmanurgast piilub, võibolla on oma naine iidsed naise rollid segi ajanud:
naine peab olema köögis kui köögitüdruk, seltskonnas kui daam ja voodis kui @!#$, siis on mehed naisega rahul ja ei kipu mujale.
no , mida sinul teha :käitu nii nagu naine käituma peab ja kui ta selle piiga jutuga sulle külje alla ujub, siis ütle et peab selle probleemi küll ise lahendama~!
 
kiisu 12. november 2001, kl 19.35
To Karm:

Ei tea, mille poolest on "iga mehe jaoks noor tüdruk parem"? Saa kõigepealt 39-aastaseks. Võib olla oled Sina tõepoolest siis juba paks ja irisev vanamutt, kuid väga paljud 39- aastased naised annavad igale 22-aastasele karmile tüdrukule ka silmad ette nii köögis kui voodis.
 
tark 12. november 2001, kl 19.55
naised, ehk mõtlex 2x järele enne kui endale kiisusissymyssymyrylyn asju kylge pookida? kesse viitsib teie komme niimoodi lugeda?! kasvage ruttu suurex!
 
Luuna 12. november 2001, kl 21.01
Hea on teiste abistav kasi alati.Pole ma esimene ega viimane,kes sellise probleemiga kokku puutub.Juhtub peenemateski perekondades.Soodustav asjaolu on,et minu mees s6idab kuus 2x yle lahe.S6idud pikad ja igavad.Nii need jutukaaslased v6ivadki saada muudeks kaaslasteks,alati ju arvatakse,et asi ilmsiks ei tule ja kui kaugele see ikka areneb.Kui mehe narvilisus valja paistma hakkas,siis oli just see aeg,kui mees neiule viisakalt EI ytles.Nende tutvumise algusest alates mees ytles,et tal on naine ja laps.Piiga teadis perekonnaseisust kuid lootis ikka enamat.Minu roll nende suhte l6petamisel on null!Sain sellest tagant jarele teada.Ei hakka ma kellegagi v6istlema yhe mehe parast!Isegi siis,kui see on armastatud mees.Sest EI SAA SANTI SUNDIDA KUI SANT EI TAHA K6NDIDA!Juhuse t6ttu oli v6imalus piigalt kysida,et mis synnib?Just see vastus,et nad on S6BRAD ja ta ei tahagi muud kui s6prust,kuigi nad teineteisega ka magasid...sest piigake niiiiii vajavat minu meest!Noh selline lugu mul.Hing on segadust tais veel praegugi,ei saa paljudest asjadest aru.Mismoodi siis saab olla yks 39.a. abielumees 22.a.piigakese S6BER?
 
Linda 12. november 2001, kl 22.54
Sober saab olla kyll, miks ei saa. Olen ka meestega tutvunud, kes on minust 15-20 a. vanemad ja sobraks saanud, toosituatsioonides jm. seda ikka juhtub. Ega inimeste sobivus vanust ei kysi, mitte ainult armastus:-) Tanapaeval ei ole selles midagi imelikku, et naisel on sobrad nii meeste kui naiste seas. Kui aga yksteisega magatakse, siis sopruseks seda nimetada ei saa. Seetottu ei maksaks Luunal oma meest oigustada, et naed, pikkadel soitudel igav ja nii korjab igasuguseid yles ja et teine on hysteerik, aga mees ise nii tore jne. Mis soigumine see nyyd on. Olen ka pikkadel soitudel meestega tutvunud ja kirju vahetanud, aga kaugemale ei ole olukorda lasknud areneda. Nii et kui enda mees @!#$ on, ei ole kysimusel, kas 22 ja 39 aastase vahel soprus voimalik on, minu arust oluline. Sinu kysimus on minu arust praegu see, kas oma meest veel usaldada voib... niiiii tahaks ju.
 
XS 13. november 2001, kl 09.58
Luunake. Sa usud oma meest rohkem kui oma silmi. Ja tead, mis. See on sinu mehe ja selle linnupoja suhe. See EI PUUTU sinusse. On häbematuse ja alatuse tipp kui mees laseb asjad niikaugele minna, et armuke piltlikult öeldes koju voodisse kaasa tuleb.Kas ta sinust tegudes ikka hoolib?
 
njah 14. november 2001, kl 09.23
küsid mis moodi saab 39 aastane olla 22 aastase sõber. vägagi saab. selline isa-tütre sõprus. aga see tähendab tõesti seda, isa-tütre sõprust. ja isad ja tütred ei seksi koos. mõni tiir tantsuplatsil, väike jalutuskäik... see ongi kõik. seks PEAB olema siis välistatud
 
Tea 14. november 2001, kl 15.36
Olen ise ka samas situatsioonis- mehel sõbranna, kes ka helistab aeg-ajalt ja vihastab, kui mees temaga juttu puhuda ei taha või kokku saada. Saadab siis @!#$.
A ise mõtlen tagantjärgi - mulle püüti kogu aeg öelda, et see on lihtsalt sõprus. Ei uskunud siis ja ütlesin mehele ka, et ta loll on, kui usub seda niimoodi (tema võis ju võtta palja sõprusena, naine küll mitte).
nüüd siis ongi tüütus kaelas :(
 
Luuna 17. november 2001, kl 11.30
Tea.Kuidas oled pyydnud sina v6i sinu mees olukorda lahendada ja mis seletused on mehel?Oleks huvitav sinuga kogemusi jagada.

XS.Ma ei saanud sinu m6ttekaigust hasti aru,et minu mehe ja selle linnupoja suhe ei PUUTU minusse?Minu osa suhte klaarimisel on 0.Mees s66b ise oma suppi.Minusse suhtub ta kogu aeg hasti,ja praegu ei tea kuidas oma tegu heastada.Tundes teda pikki aastaid,naen,et tal on piinlik tehtu parast.Aga MINA ju olen vist suurem kannataja,ja pean ka endaga toime tulema ning veel vaarikuse seal juures sailitama!Ja eluga edasi minema,nyyd juba uue kogemuse v6rra rikkamana.Kas peaksin tanulik olema>?////
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!