Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
teelahkmel
 
tõesti nõutu 12. november 2001, kl 21.51
naised, mida arvate, kas rikka mehe armuke või vaese mehe naine?rikas mees on tark ja kena aga füüsiliselt viletsapoolne, vaene mees on aga füüsiliselt atraktiivne, tark pealegi aga VAENE!
 
Lea 12. november 2001, kl 23.48
Arvesta seda, et kui valid rikka ja füüsiliselt viletsama, siis varem või hiljem hakkad kõrvale piiluma- just neid atraktiivseid.
 
tõesti nõutu 13. november 2001, kl 00.16
Oi, aga nii väga tahax armastust ja head elu?
 
arvaja 13. november 2001, kl 04.15
No kui vaene ta siis on? Ja kui rikas sa ise?
Kui mees on paadialune voi tootu voi koormaks kaelas, siis muidugi pole vaja teist kaela peale, aga igal muul juhul oma isiklikku heaolu kellegi teise rahakoti peale yles ehitada ma kyll ei soovita. Majanduslik iseseisvus on minu meelest enesevaarikuse aluseks yhtviisi nii naise kui mehe puhul.
 
külli 13. november 2001, kl 07.47
soovitan Sul valida rikka, kuna siis saas ühteist õppida, ennast arendada jne, ühesõnaga ülesse töötada. Loomulikult hakkad paari aasta pärast teisi vaatama, aga siis oled ise nii tugev, kuigipalju kindlustatud ja ennast ülesse töötanud, et valida endale mees kes sind ikka köidab ja keda armastad. Naised elu on karm, kõigega peab hakkama saama.
 
Näu 13. november 2001, kl 09.19
Soovitan seda, mida Külligi.Elan vaese mehega.Ta ei ole luuser, aga see lõputu vaesus hakkab ära tüütama. Ausõna! Ja tülid tulevad ainult rahapuudusest. Ma ei ole nõudlik aga tahaks siiski endale saapaid saada ja lapsele ka talvesaapaid.Ma ei tea, kui on valida siis ainult rikas.
 
donna 13. november 2001, kl 09.26
Loomulikult rikas armuke. Minulgi hetkel rikas armuke. Sain kooli minna, aitas töökoha leidmisel ja mis kõige tähtsam - lastelgi alati jõulukingid kuuse alla ning endal talvesaapad jalas. Tean, et omale ma teda niikui nii ei saa ja ilmselt ei tahagi.(Tal omal pere) Aga see on tõsi, et jalad sain alla ning tulevik on kindlustatud isegi kui lahku läheme.
 
CRISSU 13. november 2001, kl 10.28
aga kumba sa armastad? kumb sind armastab ja seda ka välja näitab?
 
mömmi 13. november 2001, kl 10.30
mina valiks vaese targa...tal pea otsas.. ja egas ta siis kaua vaene...osakb ta ju ometi pead kasutada...lihtsalt vöimalusest kinni haarata :)) ja sa talle abiks olla.. see ju ylim rööm.. koos...jalad alla saada :))
vähemalt mina arvan nii...
 
Suller 13. november 2001, kl 10.33
Praegune rikas on homme v6ibolla vaene ja vastupidi!Vot siis oled t6esti alles teelahkmel,sest tegid vale valiku!Juba see iseeneset on rikkus,kui elad mehe k6rval kes on tark ja tugev,aga ehk aind ajutiselt vaene.Koos saate jalad alla.Vajadus on leidlikkuse ema>>>tark mees teab,kuidas elus labi lyya.Ratsa rikkaks saanud on nii m6nedki pidanud pangale tagastama oma Mersu ja 2,5 miljonilise maja basseiniga ja kolinud kuskile kaugemale tuttavatest...Valikuid on alati raske teha.EDU SULLE SELLE 6IGE LEIDMISEL!!
 
Bella 13. november 2001, kl 10.51
Kallikene, ikka vaese mehe naine JA rikka mehe armuke!!
Või vastupidi, kui võimalik :-)
 
Anna 13. november 2001, kl 11.10
Lea!
küll ikka tublid soovitajad siin!
otsuse võtad vastu ju sina ikkagi! plussid ja miinused! Oma tuttavaid ja sõpru vaadates võinn küll niipalju öelda, et raha pärast kooselu ei anna mingeid tulemusi, st. annab oled lõputult õnnetu ja samas nõus ka sulleriga - täna rikas homme vaene.

Eks ikka ise otsustad!

Rikas armuke? Tunnetuse küsimus. Armuke=raha - minu jaoks jube kombinatsioon e. prostitutsioon.
Minu jaoks tähendab armuke kõike muud kui raha sest iial ei suudaks ennast müüa! Pigem käin paljajalu!
Igale oma muidugi!
 
t 13. november 2001, kl 11.19
 
p 13. november 2001, kl 12.54
 
maret 13. november 2001, kl 13.01
Kui sa niimoodi küsid, pole sinu jaoks kumbki õige. Oota veel natuke, küll tuleb ka see, kelle puhul sa enam nõu küsida ei taha.
 
jajah 13. november 2001, kl 13.24
Niimoodi raske midagi arvata, ei tea kui vanad inimesed, kuidas varandus saadud, kas see vaene tark pole veel jõudnud rikkaks saada jne, jne. Aga siiski abielluda inimesega, kes sulle ei meeldi ette teades, et hakkad varsti petma? Nomaeitea, see on ikka jõhker.
 
tõesti nõutu 13. november 2001, kl 14.33
mõlemad armastavad mind, rikas on ikka tõesti rikas, vaene on aga selline eesti keskmine, boheemlasetüüpi - selline kes ei viitsi rabada ja kombineerida. üks väga elukogenud naine ütles mulle kord et abielluma peab ikka sellega kes sind poputab ja kätel kannab, mitte sellega kes sulle endale meeldib - tookord vaidlesin talle tuliselt vastu aga nüüd pole enam endas nii kindel.
 
Plahh 13. november 2001, kl 14.51
Mulle ka vanaema ütles nii..Ja lõpptulemus oli 20 a hädaelu, kus ise olin õnnetu, et ei suuda tagasi anda seda, mida pakutakse ja tegin teise õnnetuks, et tema ei saanud minu armastust..laiali minek lõpptulemusena ja surnud elu. Nüüd tegin teistsuguse valiku, ja õnnelik. Never-ever ei tasu ise-enda vastu minna. Ehk see, et sa suudad mõlema suhtes veel nii küsida, näitab, et sa poel valmis kummagi jaoks. Oota naca, suur kiire läheb mööda, pärast aega kyll.
 
iir urus 13. november 2001, kl 15.32
Minu kogemus ütleb, et mees, kes poputab ja kätel kannab, väärib
vastuarmastust ja see tuleb, uskuge mind, kui mees ära ei väsi poputamast ja naine ei väsi poputamisest. Kõik ikkagi inimestest kinni. Aga selles olen veendunud, et nii mees-kui naispool võivad vastaspoole juures kõike saavutada kui ainult tahavad.
Autori puhul ongi selles asi, et ei rikas ega vaene viitsi eriti
pingutada - rikas seepärast, et raha pingutab tema eest ja vaene
kas ei oska, ei viitsi või ei taha. Seega leian , et jamad mehed mõlemad. Oota, tuleb järgmine tramm!
 
Minake 13. november 2001, kl 15.48
Niikaua, kui ise ei saa otsustatud ja peab kolmandatelt osapooltelt nõu küsima, pole aeg abiellumiseks.
 
riina 13. november 2001, kl 16.16
Minule on öeldud, et valima peab selle, kes sinu järel jooxeb, kui vastupidi on, jooxeb mees lõpux ikkagi minema
mina valisin täpselt viimase variandi :(
kuigi mõlemad olid mulle armsad ja valida kole raske
 
Nymf 13. november 2001, kl 17.10
Mina armusin vaesesse atraktiivsesse mehesse, samas on ta ka hästi tark ja intelligentne. Tark mees teab, kuidas rikkaks saada. Nüüd olen rikka mehe naine, keda poputatakse ja kätel kantakse. Ise hellitan ja poputan ka teda. Meil on suur armastus, suurepärased rahavood ja hea tervis :)

Minu ema on mulle alati andnud sellist nõu: Kuula alati oma südamehäält!
 
katerin 13. november 2001, kl 21.00
mulle ytles vanaema just seda, et 2ra iialgi abiellu inimesega kaastundest (st tema armastab, sina mitte). V6tsin tema n6u kuulda, ehkki see oli suhtkoht raske... Ja nyyd olen 6nnelikus abielus inimesega, keda armastan mina ja kes armastab ka mind. Jah, temas ei ole nii palju seda konkreetset poputamisekalduvust ja romantikat, aga siiski olen oma valikute yle 6nnelik ja teeksin iga kell sama uuesti!
 
Tabu 13. november 2001, kl 21.07
Mis loll küsimus see on, tõesti nõutu??? Võta see, kellega seks parem on! Igal asjal oma funktsioon - mehe funktsioon on seks, sõbra funktsioon on olla tark vestluspartner, ja enda ameti funktsioon on saada raha! Sa ju ei oota, et arvuti peal pannkooke teha saad või kuidas? Parim variant oleks loomulikult "integreeritud mees", aga kui Sul selleks võimalust pole, siis võta ikka see, kes funktsioone kõige paremini täidab, jumal küll!
 
tõesti nõutu 14. november 2001, kl 14.17
aitäh vastukajade eest! tundub et pooled siinkirjutajatest suudaksid elada raha pärast koos ja pooled mitte, ma ise vist ikka ei suudaks, kuigi üks sõbranje on mul selline 4korruselise maja, basseini ja mersudega ning justkui pole õnnetum kui mõned teised sõbranjed kes armastusabielud juba lahutanud ja lapsega üksi jäetud...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!