Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
armukestest veel
 
armuke 14. november 2001, kl 19.28
siuke lugu juhtus, olin abielumehe armuke ja olen ka ise abielus, aga no asi lihtsalt juhtus nii, oli temal kodus tüli ja minul mehega kodus arusaamatused ja leidsime teineteist. siis sai armukese naine asjast teada, uuris välja minu koduse numbri ja helistas minu mehele ning kandis kôik ette ja rohkemgi veel, sest ta lihtsalt lasi oma fantaasial lennata. enda jutu järgi tegi ta seda kôike selleks, et oma abielu päästa, aga samas ajas minu oma lôhki. mees küll tahab minuga edasi elada, aga selline sügav tunne on meie vahelt kadunud ja tundub, et eksisteerime ainult laste nimel veel koos. kuna sellist suurt tunnet ei ole ja mehega peaaegu et ei vaevu me enam suhtlemagi, ei tunne ma ise mingit vajadust mehega koos edasi elada, aga armukese naise vastu on nüüd hinges okas, sest ise leian, et see oli nii alatu tulla minu ja minu mehe vahele, seda enam, et tegelikult ei olnud minu ja armukese vahel mitte midagi sellist veel toimuda jôudnudki, mis tema kôik minu mehele lobises. tôesti olime koos armukesega palju aega veetnud, aga temal oli vaja kedagi, kes teda ära kuulaks ja môistaks ja nôu annaks, ilma, et kohe näägutama ei hakataks ja ka minul olid samad mured. tôesti meid nähti restoranis veiniklaasi taga mônusalt lobisemas, aga midagi enamat ei olnud....kuigi ma arvan, et oleks ka see midagi enamat teoks saanud. kuidas suhtuda sellisesse naisesse, et tema ju oleks vôinud oma mehega asja selgeks teha, mitte joosta kaebama minu abikaasale??
 
iir urus 14. november 2001, kl 19.41
Mis armukesest Sa siis räägid, kullake? Äkki oli ikka lihtsalt lohutaja-ärakuulaja. Armuke on minu arvates hoopis teist tuuri mees
 
sissy 14. november 2001, kl 19.43
inimene tegutseb ikka enne kui mõtleb- nii toimis ka see naine.
kättemaks oli esimene , mis pähe tuli.
kas sa saad teda süüdistada- mõtle mida ise oleksid teinud!
sinu mees ei saavuta aga iial sinu vastu enam samu vanu tundeid. mehed on nii uhked, et nad ei lase endale kaks korda öelda - kuule see mees keppis sinu naist (on see siis tõde või mitte).
oma naine on mehele püha - ainult tema oma.
kui tahad petta, siis nii et oma mees sellest iial teada ei saaks
 
surra 14. november 2001, kl 19.58
Et mitte sattuda "heatahtlike" sõprade või "riiakate" armukeste pöörastest juttudest segadusse, oleme leppinud mehega kokku seista hea selle eest, et alati oleksime esimesteks rääkijateks teineteisele meie ise. Siiani pole küll ükski tuttav mu mehe peale kaebama tulnud, aga tema käikudest tean üsna varsti peale sündmuse toimumist. Vahest nõuab ärakuulamine küll rammumehe jaksu, aga eneseuhkus on päästetud kellegi märatseja eest. Pealegi mulle ei meeldi negatiivsetes emotsioonides tulised inimesed. Nad käituvad alandavalt enda ja minu suhtes. kuigi tolle riiaka käitumine oli väga inimlik ja tema situatsioon äratab kaastunnet, ei ole mu meelest õigustust sellisele käitumisele. Ja nii nagu sa mainisid, oli probleem vaja lahendada siiski tema ja ta mehe vahel ja viisil, mis on nendele kahele vastuvõetav. Sama oli vaja teha sinul ja sinu mehel. Nüüd pidite tegema seda väga inetu ja alandava intsidendi pärast. Äkki saate mehega hinged puhtaks, kui ikka ja jälle ausalt ja avameelselt räägite kõikidest teid häirivatest nüanssidest. See sündmus võis ju käivitada enesehaletsuse ja siis tulevad meelde ka kõik varasemad pisemadki mitte meeltmööda hetked. Peale arutelu iseendaga enesehaletsuse meeleolus võib lõpuks kindlasti jõuda ka järeldusele, et ta pole mind kunagi...
Mina oleksin veel kannatlik ja otsiksin lahendusi, aga ma pole sina ;-(
 
elle 14. november 2001, kl 22.38
ise arvan, et tegudel on tagajarjed. Kui asi piirdus vaid koos restoraniskaimisega, siis ei nae hysteeriaks pohjust ja su armukese naise jutt liigitub kategooriasse 'vale.' Kuidas meest selles veenda, see on teine lugu. Aga kui tegu oli siiski traditsioonilisema armukese-suhtega, siis on koigil neljal osapoolel oigus asjast teadlik olla ja sisetundele vastavalt kaituda. Su mehel on taielik oigus sinu sellist kaitumist mitte aktsepteerida. Syydlane oled antud juhul ikkagi sina, mitte armukese naine -- kui abielu kokku lappida tahad, alusta endast.
 
Krista 15. november 2001, kl 12.07
Mina ei saa üldse aru, mida kirja autor räägib. Alustab sellest, et oli ABIELUMEHE ARMUKE ja lõpetab sellega, et jõi vaid restoranis veini. Oli siis armuke või mitte??? Võiks oma kirja ikka nii vormistada, et teised ka aru saaksid.
Kui sa olid tema armuke, millisest eelnevast "sügavast tundest" enda ja OMA mehe vahel sa siis räägid?
Ja kui olid armuke, kuidas saad siis teist naist süüdistada "enda ja oma mehe vahele tulemises"? Sina ei läinud kellegi vahele või? Näiteks tema ja tema mehe vahele?
Mitte ei saa su loogikast aru, sorri. Äkki selgitad?
 
p 15. november 2001, kl 13.40
 
Ir 15. november 2001, kl 15.18
Mida arvata mehe armukesest, kes saadab puhkepäeva õhtul hilja mehe mobiilile sõnumeid, helistab õhtuti ja hommikuti talle koju, kusjuures teades, et mehel pere on? Mida peaks tegema mehe naine? Kas taluma seda? Või minema samuti selle naise või koguni selle naise elukaaslase juurde rääkima? Palun nõuandeid!
 
yx_naine 15. november 2001, kl 15.47
Sõltub sellest mismoodi mees ise käitub
 
konkreetne 15. november 2001, kl 15.59
minuarust tulex asjad alati omavahel selgex klattida, kedagi kolmandat süüdistada on MAGE!!!
 
Ir 15. november 2001, kl 17.16
Mees ise on nüüdseks lülitanud kodus olles oma mobiili hoopis välja. Naisele väidab, et ta ei pea olema kõigile kogu aeg kättesaadav. Naine aga arvab vaikselt, et nii on mõnus pärast vaadata, mida armuke talle öösel messinud on ja vastata siis kui tahab. Samas ei jää ka naisele vahele.
 
yx_naine 15. november 2001, kl 17.19
Kas rääkida ei anna sirgeks? kui hoolid siis proovi kenasti jutt viia selele teemale ja rahulikult välja öelda mida tunned
võimalik et mehel ongi vaja sinu poolset kinnitust et hoolimata kõigest on ta sulle kallis ja tähtis ehs see viib ta ka arusaamisele et teb sulle oma mõtlematusega haiget
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!