Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
"pekine" naine versus tavaline eesti mees
 
helen 16. november 2001, kl 14.48
Ei ole küll feminist ja ilusa naisekehaga reklaamid mind ei häiri, küll aga häirib ka siin foorumis läbi käinud mõttelõng, et kui naine on "pekine", siis ta justkui ei tule enda ja eluga toime ning mehe tiivaripsutamine, jalga laskmine on õigustatud.

Aga laske pilk korraks kontoris ringi käima! Vaadake neid tiba üle kolmekümneseid ja vanemaid - jälgige millise kiiruga tekib ette kõhuke, mille peale näole enesega rahulolev naeratus ...

Soovitud naisekeha peab aga endiselt prink välja nägema!! Ja seda hoolimata sellest, et naised aeg-ajalt sünnitama juhtuvad.

Vot see on ebaõiglus. Tahan, et ka naistele silmarõõmu jätkuks. Et ka reaalses elus saaks mehele järgi vaadata ja "Ohhooo" öelda. Et segasauna sattudes ei peaks ainult räkikuservast üle punnitavaid õllekõhtusid nägema.
 
Tabu 16. november 2001, kl 14.51
Õuge jutt, Helen! Minule üle 30-sed Eesti mehed seepärast ei meeldigi. Paksud, lodevad, haisevad, vastik. Ja mõelda, kui peaks veel sellise armuke olema. Paha hakkab.
 
Anna 16. november 2001, kl 15.04
Ohoo tabu!

Sellest ka kohutav vastumeelsus sõna armuke suhtes!

Sulle lihtsalt ei meelde eesti mehed.

Loomulikult võib hakata armeenlase armukeseks ja preemiaks saab lambaid ja kulda ja karda ja temperamenti nii et jagub.
 
Tabu 16. november 2001, kl 15.11
Mulle meeldivad eesti mehed, aga mitte enam kui 30-aastased haisevad pekikõhud. Õnneks ei ole ka sunnitud sellistega tegemist tegema :)

Jaa, OK, on ka erandeid, aga olen täheldanud, et mõned hakkavad juba 20-aastaselt kosuma.
 
Kathy 16. november 2001, kl 15.15
Ära võta südamesse, ega elu ainult meestest koosne. Muidugi tahab iga naine olla superkena ja kõigile meestele meeldida. Paraku aga see pole võimalik. Lohuta end parem sellega, et need kena figuuriga noored tibid, pole nii kogenud ja arukad kui sina. Paljud mehed on sellistes pettunud ja igatsevad suhet elukogenud naisega, kes teab mida tahab, oskab istuda ja astuda, ning on igatepidi mõistlik. Tühja sellest väikesest voldikesest siis taljel ;)
 
. 16. november 2001, kl 15.16
 
Feliks 16. november 2001, kl 15.19
Ehtne naiselik illusioon, et meeste silmis naist hinnatakse vaid kui lihakeha. MIs tolku on naise prinkidest rindadest ja saledas kehast, kui inimene ise on idioot.
Ja kui ongi astutud sellisesse seltskonda..ja see ei meeldi....siis tuleb seltskonda vahetada.
 
tšikk 16. november 2001, kl 15.33
eriti nõme on kui kamp mersukapotil konutavaid mehi kommib - täitsa pandav tšikk , kui juhtud mööda jalutama, tihtipeale endal neil seljakotisuurune kõht ees, jalgpalluri soeng ja valged sokid, võeh!
 
Fööniks 16. november 2001, kl 16.16
Mulle küll meeldivad üle 30-sed eesti mehed... kuule, kõik ei ole haisvad paksud lodevadja mis nad sul kõik seal olid :)))
 
Katja 16. november 2001, kl 17.05
Feliks, sa paned kah nats rappa--ega pringid rinnad ja sale keha veel ütle, et naine idioot on! OK, tegelikult sain mõttest aru, et sisu on tähtis, kuid ei saa eitada, et meeste jaoks on naise kest vähemalt sama tähtis! Mehed, kes naise välimuse koha pealt suu avavad, võiksid enne end kriitilise pilguga üle vaadata. Eestis on tõesti pigem šovinistlik ühiskond, kus enamus mehi mõtleb, et tema väärtuslikust isikust on küll ja küll--miks veel enese kehaga vaeva näha? Tore, aga sellised tüübid võiks ka naistel rahus lasta olla. Üleüldse ei tohiks kellelgi kellegi teise keha kohta kobisemist olla.
 
nali 18. november 2001, kl 22.07
Feliks, väike parandus: naiselik illusioon on, et meeste hulgas hinnatakse täiesti ilma lihata keha
 
armuke(M) 21. november 2001, kl 18.55
Olen üle 40 pekki pole, keha OK ja vorm suurpärased. Vot nii.
Ja veel...sry aga kepp kõhna naisega ikka alati parem olnd.
Vot nii
 
Rasvanotsu 22. november 2001, kl 21.14
Milleks muretseda vaikse peki parast, ega siis ainult mehele silmailuks ei elata. Olen ise ka veidi pekine, aga mehi jalaga segada. Naiste valimuse suhtes on kriitilised eelkoige need mehed, kes oma valimuse ja aju puudujaake tahavad kompenseerida vapustava iludusa kaevangus. Las koik vaatavad et ise olen kull lollja igerik aga milline naine mind tahab! Need mehed kellel enesekindlusest puudu ei ole eelistavad usna sageli umaraid ja rumalamaid naiselikke naisi, sest tarkust ja valimust on neil endalgi kullalt.Eks inimene vaartustab liialt ikka seda, mis on talle kattesaamatu! Julgetja ulbet pealehakkamist allameetrimeestele.
 
Mrs X 23. november 2001, kl 09.30
Ega siis väljanägemise mure pole ainult meeste pärast. See on ikka hea enesetunde küsimus. Olen sale ja tänu sellele ei pea mõtlema, mida selga panna, et hea välja näha - pole sellist asja, mis ei istu. Rasvasena oleks vaja sellele mõelda. Ja ega ikka ei taha ümmargune välja näha.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!