Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
kas on võimalik
 
klm 17. november 2001, kl 20.59
et armastus taas tärkab? Mees ja naine on koos elanud 10 aastat,neil on väike poeg.Koos hakati elama põhiliselt,kuna naine ootas last ja mees tahtis,et tema lapsel oleks perekond.Nüüd on olukord selline,et mehel on armuke juba 5 aastat ja ainuke keda ta perekonnas tõeliselt armastab on poeg.
naine teab armukesest ja ei tee sellest numbrit,sest mees hoiab poega,toob korralikult raha ,neil on ilus maja.
Küsimus oleks järgmine,kas on kuidagi võimalik,et nende armastus taas tärkab?
 
eda 17. november 2001, kl 21.08
Ei usu kyll,et see armastus enam tarksb,kus nad siis 10 aastat varem olid ja mehelgi juba ammu armuke,seega pole tal naisest sooja ega kylma.Hea seegi,et isa veel poega hoiab ja majanduslikult aitab.Ja mis armastust see naine enam ootab,kuna aksepteerib armukese olemasolu,jarelikult naisel on ka ykskoik,peaasi,et raha tuleb, maja jne.
Muidugi voib asjal ka teine kulg olla,kuid mina saan vahemalt nii aru!
 
naine 17. november 2001, kl 21.21
see voib ainult mingi ime olla, kui armastus uuesti synnib. paraku juhtub imesid ainult muinasjuttudes ja seega reaalselt ei olegi nagu mitte mingit sellist lootust olemas....kahjux ise sama asja labi elanud juba oma elus ja nyyd ilmselt lahengi mehest lahku, sest mida ei ole, seda ei ole, rumal on peret ainult lapse parast hoida, sest siis kibestud ise ja enda elu jaab elamata, samas kui on voimalik leida ehk keegi teine, keda armstad ja kes armastab ka sind ja ka lapsel on parem nii.
 
tõeline 17. november 2001, kl 22.26
armastus vaevalt et enam tekib aga seni kuni naine ja armuke asjaga päri on võib selline elukorraldus surmani kesta või siis hetkeni mil mees tõelise eluarmastuse leiab ja otsast alustab(oma kogemusest räägin)
 
kullatükk 18. november 2001, kl 03.17
väga kurvad lood.
Kõik on võimalik, aga lootust on siiski vähe. Sea endale parem mingi muu eesmärk. Lihtsalt et oleks millelegi muule mõelda. Mõni veidi reaalsem ehk.
 
klm 18. november 2001, kl 06.34
To: tõeline

Kui oled seda oma kogemustest tunda saanud,kas oleksid nõus jagama kuidas suutsid meest elukorraldust muutma sundida?
Minu mail on airport9999@hot.ee
 
eva 18. november 2001, kl 12.05
Mina usun küll, et see on võimalik. Juba see, et sa üldse sellele mõtled ja loodad, on alus võikmalikule armastusele. Minu kogemused näitavad, et armastus lainetab nagu meri-seega võib ta ka sinu suhetes uuesti tärgata. Selleks mingeid retsepte kahjuks pole, ime ongi see õige sõna, mida eelpool kirjutanud naine kasutas. aga imesid juhtub kui neisse väga- väga uskuda.
 
tõeline 18. november 2001, kl 15.26
to klm : salanippe kahjux pakkuda ei ole - olen olnud nii naise kui armukese kui ka nüüd siis selle "tõelise" rollis, naise ja armukesena jätsin mehed ise maha sest olin piisavalt enesekindel ja tugev et uskuda tõelise armastuse võimalikkusesse ja peale 4a otsinguid leidsingi - ka tema oli abielus,lapsi neil polnud armukesi aga jätkus mõlemal küllaga - peale meie paarikuist tutvust ta lahutas ja elame nüüd juba 5a koos, väga õnnelikult. olen aru saanud et hindan end liiga kõrgelt sellex et leppida "kokkuliimitud katkise vaasiga", kuigi armastasin väga nii oma exmeest kui ka armukest olen praegu õnnelikum kui kunagi varem - oskan sulle soovitada ainult seda et leida endas jõudu olla õnnelik ja mitte kunagi alahinnata enese väärtust!
 
mlk 18. november 2001, kl 17.42
Kas räägid oma perest või kellegi teise omast? Teistega pole mõtet tegeleda! Kui aga omal probleem, siis väljapääs on võimalik. Sunniga ei saavuta midagi, pole mõtet proovidagi. Ainus tee on läbi enesemuutmise kui oled selleks valmis. Alternatiivi ei ole, kas jätkub määramatu aeg vanaviisi või abielu laguneb
 
Sam 18. november 2001, kl 18.55
Hee, ma arvan, et Klm on see, kes viis aastat armuke olnud, kui nii siis kyll jaab see pere kokku ja mees jutustab armukesele tavalisi meeste jutte.
 
vot nii 18. november 2001, kl 21.05
Koos hakati elama põhiliselt,kuna naine ootas last ja mees tahtis,et tema lapsel oleks perekond.

Mis TAAS tärkamisest sa räägid?
 
leili 19. november 2001, kl 12.57
minu yhel sõbrannal on armuke (üksjaseesama) juba neli aastat ja neil kummalgi on ka püsisuhe. Sõbranna vahetaks armukese soovi korral oma boyfriendi kohe tema vastu välja, kuid mehel pole sellist kavatsustki oma naise juurest ära tulla. Mina arvan, et kui meest ennast ei häiri mitme naise vahet tilbendamine ja veel enam - ka naised sellega nõus on - siis miks, pagana päralt, peaks ta oma elukorraldust muutma? Laps ikkagi läheduses, südametunnistus sellevõrra puhas. Kindlasti on uskumatult palju selliseid mehi, kellele selline elu väga hästi sobib. Aga kui ta oma naisega on 10 aastat koos elanud - siis mina arvan küll, et tal ikka naise vastu tunded ka on. Ainsaks ja tõeliseks saab see naine tal küll vist alles vanuripõlves, paraku.
 
Feliks 19. november 2001, kl 13.02
Teiste elu ei masa elada jah..katsu enda omaga hakkama saada....ja omast arvamusest...no see peab küllloll olema, kes kaks korda ühte ämbrisse astub:))
Mis tähendab armastus sai otsa..ega see mingi asi ole, et otsa saab...kui on sii son, ku ipole..siis on miski mu viga. Olgu see tüdimus, igavus, mõistuse pähetulek, teise pisipuudused või mis iganes. KUi on hää koos olla, ollakse koos. kui ei ole hää koos olla, tuleb olla teisiti. MIks peaks vägisi?
 
Andra 21. november 2001, kl 04.19
Saab küll saavutada sellist armastust. Kui väga-väga tahtmist on. Otsi üles "Libarebased", see on üks Loomingu Raamatukogu sarjas ilmunud raamat. Ilmus üsna ammu, täpset aastat ei mäleta. Seal on üks jutt, kuidas niisugust asja saavutada.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!