Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Jooga
 
Delta 20. november 2001, kl 10.26
Kas on teist keegi tegelenud joogaga ja oskab nõu anda, kuhu "trenni" peaks minema, et sellega tegelema hakata.

Mitu aastat puudub eraelu ja patja enam nutta ei taha. Võib-olla ei olegi naistel miskit viga, lihtsalt mulle sattuvad "sellised"

Tahaks saada tugevaks inimeseks... et siis kui hakkab valus... sooviks oma mõttejõuga unustada tunded ja teha edasi tööd... Arvan et jooga peaks päris palju aitama kaasa tsölibaadis elamisele.

Kas keegi oskab midagi kommenteerida, on keegi proovinud?
 
mees 20. november 2001, kl 10.43
Kilplane oled kes kõike tagurpidi teeb. Tahad tegeleda joogaga et saada tugevaks et unustada valu mis tuleb sellest et ei suuda rahuldavat suhet luua. Tsölibaat ei ole ju sinu eesmärk! Lähene asjale loogilist rada pidi ja su asjad hakkavad edenema. Naistel ei ole tõesti miskit viga ja "selliseid" on ka meeste hulgas, üldse "igasuguseid". Miks sulle just "sellised" satuvad ja miks sul suhet ei teki - need on küsimused millega tasuks vaeva näha, millele vastuse leidmine võib sind edasi viia.
 
qkk 26. november 2001, kl 21.35
Joogaga on selline lugu, et pead olema püsti loll kui lähed. Paljud on kasu asemel hoopiski kahju saanud, eriti hull on lugu "uinuvate" kristlastega, kelle hingele see väga valusaid jälgi võib jätta. Ise olen teinud ja tean, ei mõju hästi. Näiteid on veelgi neist kõige ehedam mis meelde tuleb Henry Laks kes vist isegi haiglas oli.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!