Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Tegin valesti?
 
Heli 20. november 2001, kl 15.35
Asi selles, et olin pikka aega ,ligi kümme aastat, kõrvalsuhtes.Vahepeal oli tunne, et lähekski ära, aga teine ei olnud veel valmis. Ja nüüd suhe vindub ja mis kõige hullem,rääkisin ise abikaasale peaaegu kõik ära.Enam aru ei saa, mida küll peaks tegema.
 
30+ 20. november 2001, kl 15.38
Aga mida Sa tahaksid teha?- oleks esimene küsimus.
 
Bella 20. november 2001, kl 15.42
No mis pagana hea pärast sa abikaasale ära rääkisid? Jäta ikka midagi endale ka, egas teine pool pea sinu koormat jagama. Tegelikult ei tee ju haiget teisele(kolmandale) poolele mitte sinu kõrvalsuhe vaid hoopis see, et sa seda räägid. Ja ülepea, igasugune liigne rääkimine ja väga paljude probleemide sedapidi/teistpidi lahkamine kipub ükskõik millist suhet pigem hävitama kui parandama, ütleb minu elukogemus (ja see pole mitte väike).
 
AGA 20. november 2001, kl 15.45
Bellal jälle tarkus varnast võtta

miks krd'i pärast teeb haiget sellest rääkimin
kas on parem kui ei räägi ja salatsed ja see teist või kolmandat radapidi kaasale koju kätte tuleb millalgi

see siis parem variant või

ainult rääkides mida teine inimene mõtleb, tunneb, arvab saabki enamus probleeme sirgeks ja selgeks ja sealt edasi...
..sõltud edasine inimeste kiindumusest - soovist mõista ja kooselu siiski jätkata
 
Bella 20. november 2001, kl 15.49
Muuseas ei saa rääkimisega asjad paremaks. USA pereteraapia statistika näitab kahjuks üsna nukrates toonides rääkimise efektiivsust. Ja rääkimine - sellised suhted on kahe inimese asi, ka see, kellega kõrvalsuhtes ollakse, on ära teeninud teatava privaatsuse ja ei taha võibolla, et tema suhte üle arutatakse kolmanda osapoolega, olgugi see siis partneri seaduslik kaasa.
 
Heli 20. november 2001, kl 15.50
To 30+
Tahaksin mehe usaldust tagasi...
 
ksjdbn 20. november 2001, kl 15.51
Seda sa ei saa, lollike
 
30+ 20. november 2001, kl 15.55
Ja lõpetada kõrvalsuhte, nagu ma aru saan?
Usalduse tagasi võitmine võtab ilmselt palju aega, aga kui seda tõesti väga soovid, on see ju võimalik! Annaks konkreetse retsepti, aga seda pole kahjuks olemas... Inimesed on erinevad ju, kes suudab kiiresti andestada ja taas usaldama hakata, kellel läheb kauem aega. Kindlasti on vajalik vastastikune tahtmine asjad joonde ajada. Kas Su mees tahab seda? Kas oled enda jaoks asja lõpuni selgeks mõelnud?
 
Bella 20. november 2001, kl 15.55
Ai-ai-ai, mis läind, see läind! Usalduse tagasisaamine on üks valus ja kole asi ja sinna kulub palju-palju aega. Ei saa ju nii, et näe, petsin sind 10 aastat ja nüüd enam nii ei tee, usalda ikka. Kui ise poleks rääkinud ja suhte vaikselt ära lõpetanud, poleks vist probleemigi. Aga kas mees on nõus jätkama? Ega siis muud kui varu kõvasti kannatust ja kingi mehele palju sõbralikku tähelepanu (igas mõttes, mitte ainult voodis). Ja ära sellest teisest rohkem räägi, on minu soovitus. Mida rohkem jutustad, seda hullemaid mõtteid vöib mees genereerida - tuleta meelde Tõde ja õiguse Karinit ja tema sõbrannasid:kui naine ütleb et oli üks teine mees, siis mees mõtleb kohe et oli 10!!!(see oli naljaga pooleks, aga tõesti, halba asja pole mõtet kaua kedrata, läheb ainult halvemaks).
 
monogaam 20. november 2001, kl 15.56
kui vana meest tagasi tahad pead paar aastakest madalam kui rohi olema ja siis pole ka kindel kas ta unustab ja andestab...
mina sinu asemel otsustax kolmanda variandi kasux - puhas leht!
 
30+ 20. november 2001, kl 15.58
Bella, ära räägi enesele vastu:

> Ai-ai-ai, mis läind, see läind!

>Usalduse tagasisaamine on üks valus ja kole asi ja sinna kulub palju-palju aega.

Ei ole lahendamatuid olukordi, on küündimatud lahendajad!
 
30+ 20. november 2001, kl 16.01
Lihtsalt üks küssa Sulle, MONOGAAM: Aga kui situatsioon oleks vastupidine? Kas usud, et naine suudaks mehele andestada kõrvalhüppe?
 
Bella 20. november 2001, kl 16.07
Ma ei räägi endale vastu. Lihtsalt usalduse tagasisaamine on küll võimalik, aga täiesti endist olukorda ei saa kunagi taastada. Katkise vaasi võib kokku liimida, kuid kuhugi jääb siiski liimitud koht...
 
monogaam 20. november 2001, kl 16.12
mina isiklikult suudax, kui see olex vaid üx väike hüpe
autoril oli aga terve romaaan miskäigus kaalus isegi mehe mahajätmist - seda ma ei suudax andestada.
 
Heli 20. november 2001, kl 16.15
To monogaam
Mul endal ka selline tunne, kuigi mees seda mulle ütle,aga on aru saada, et asjad on kehvapoolsed.
 
30+ 20. november 2001, kl 16.20
Heli!
Aga Sa püüa vähemalt! Et hiljem poleks mõtteid, et jätsid midagi tegemata, mingi võimaluse kasutamata.
 
mees 20. november 2001, kl 16.21
Krt. küll,tappa mõlemale,siis näha mis edasi saab!
 
Bella 20. november 2001, kl 16.23
mees-meheke, kellele tappa, kas Helile ja ta abikaasale või kallikesele või on veel mõned kombinatsioonid? Väga lihtsustatud maailmapildike sul...
 
Fööniks 20. november 2001, kl 16.25
Bellale: vat siis statistikut! :)

väidan ikka ja jälle: universaalseid õpetussõnu pole olemas, seega ei väljenda ka statistika kunagi konkreetset suhet - midagi keskmist. Et kui näiteks hinnata mingit nähtust 10-pallisüsteemis ja üks annab hinde 2 ja teine 10 siis on statistiline keskmine 6. Kuid tegelikult oli ju nii, et ühele meeldis väga ja teisele pea üldse mitte.

Ja inimsuhteid statistilise keskmisega mõõta on tobe. Samamoodi võib leida inimesi kes väidavad et vat just rääkimine aitab sellisel puhul... toob intiimsuse ja läheduse ja erilisuse ja kõik muu armsa ja kena tagasi...

Helile ütleks: ära küsi kas sa tegid valesti. Ju sa pidid seda tegema, mõistan sind väga hästi. Nüüd on sul uus lähtepunkt - nüüd siin ja praegu. Püüa nüüd uuesti meõlda et kuidas nüüd edasi... minevik (tegin-ei teinud valesti) ei saa olla edasiminekuplatvormiks. Ja.... ole tugev!
 
mees 20. november 2001, kl 16.28
Miks lihtsustatud? Ongi lihtne-naisele selle eest,et pettis ja armukesele selle eest, et võõra õue peale tükkis.Hoidku eemale.
 
mees 2 20. november 2001, kl 16.30
Huvitav küll, kümme aastat oled meest petnud ja oleks äragi läinud kui teine oleks vastu võtnud, millele siis nüüd loodad. Lõhkine küna, omad vitsad peksavad! Ei ole seda ega teist! Järgnevad kümme aastat mõtle järele mida siis ikkagi tahad!
 
Bella 20. november 2001, kl 16.32
TO mees -ah et armukesele tahad peksa anda? Sorry,algul lugesin välja et naisele ja ametlikule kaasale.
Teisest küljest - aus ja armastav naine võib-olla tõesti räägib mehele kõik ära ja - enamasti kaotab. Kaval ja tark naine ei räägi, vaid teeb oma otsused ise ja mees ei tea ööd-mütsigi 10 aastat kestnud kõrvalsuhtes ning äraminekuplaanidest. Ka nii juhtub. Keel on ikka kõige suurem vaenlane inimesel.
 
sissy 20. november 2001, kl 17.51
kümme aastat kõrvalt teist meest.......mina küll sinu mees olla ei tahaks!!!!!!
 
mees3 20. november 2001, kl 21.06
Jube targad mehed ikka - peksa ja peksa :) Ja kui oled kõigepealt naisel silmad siniseks peksnud ja siis armuke on sind ennast vaeseomaks tagunud, kuidas sa siis pärast politseile kaebama lähed? Aga nii paraku kipub kõvadel meestel juhtuma.

Kui minu naine oleks olnud 10 aastat kõrvalsuhtes - noh ja mis siis? Peab siis põdema või? Mina ei keela talle midagi, mis keelaja üks inimene teisele võib üldse olla? Mis mõtet on truudusel käsu peale? Truudus on ainult siis ilus, kui võiksid küll, aga ei taha lihtsalt teisi. Mingi teistsugune truudus pole tuhkagi väärt. Kuidas te sellest ometi aru ei saa? Milleks teile sellist truudust vaja? Mulle küll pole.
 
crissu 21. november 2001, kl 13.06
huvitav lahterdus

aus ja armastav naine võib-olla tõesti räägib mehele kõik ära ja - enamasti kaotab. Kaval ja tark naine ei räägi...

kas variant, et on aus ja armastav ning tark ja kaval ei tule kõnealagi?

Heli
kas sa tegid valesti või mitte näitab ikka edasine asjade käik
kui oskate ja suudate leida ühise keele ja pakkuda teineteisele kumbagi poolt rahuldavat kooselu siis pole sinu abikaasal peaaegu kõige ära rääkimises midagi viga

küsimus tekkis mul hoopis jus seele peaaegu kõige ära rääkimises
mida sa siis otsustasid mitte rääkida?
 
Heli 22. november 2001, kl 08.22
Ei rääkinud seda,et koju otsustasin jääda nende heade tingimuste pärast,mis mees mulle loonud.Hakkasin kartma uue elu alustamist uues kohas ja uue mehega.
 
Luuna 22. november 2001, kl 11.38
Heli.Mina ei arva,et tegid valesti.Parem valus t6de kui magus vale!Said sydame pealt suure koorma ara.Ykskord oleksid pidanud seda ikka tegema.10 aastat k6rvalsuhet,eks su mees vast ikka tunnetas seda ja kui ta sind armastab,siis hindab sind aususe parast veel rohkem.See on vast just see 6ige armastuse proov,saate m6lemad omal suud puhtaks raakida ja kui teie suhe on loodud pysima,siis ta pysima ka jaab!Ainult nii saadki teada,kas tegid 6ige valiku.Soovin parimat!
 
ab 22. november 2001, kl 15.38
Sai südame pealt suure valu ära......teist inimest piinama.
 
mio 22. november 2001, kl 19.40
To mees 3

Truuduse olemus & võlu väga hästi lahti seletatud...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!