Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Tuim mees
 
marie 20. november 2001, kl 16.56
Mida teha, kui mees on tuim tüüp? Ei meeldi talle eriti kallistada, suudelda ega silitada, ka õrnusi ütleb harva. Samas tean, et ta hoolib minust väga.
Olen temaga ka sellel teemal arutanud, alati on tal vabanduseks öelda, et ma tahtsin seda filmi vaadata või et oli väsinud...
Küll aga oli mu eelmine mees jube aktiivne nunnutaja, nii et see hakkas lõpuks vastumeelseks muutuma.
Mida teha tuima mehega? On kellegil kogemusi, kas selline mees on võimeline muutuma?
 
crissu 20. november 2001, kl 17.09
meest ei olegi võimalik muuta
ta peab ise tahtma muutuda

minu oma jällegi selliste jutuajamiste peale mitte ei vabanda vaid ütleb hoopis, et ega siis tellimise peale ju ka ei sa...
ei oska minagi midagi teha...
 
mees 2 20. november 2001, kl 17.09
Järgmine võtta! Saa nüüd aru, eelmine oli vast aktiivne, miks ei kõlvanud siis? Paha siga mitu viga....tuleb meelde
 
e 20. november 2001, kl 17.21
...kord on kärss kärnas, kord maa külmand
 
Kathy 20. november 2001, kl 17.25
Iga inimene on ja jääb selliseks kuidas ta on loodud. Kedagi muuta on peaaegu võimatu. Sama hea on nõuda aktiivselt ja energiliselt inimeselt et too vaikselt omaette nohistaks. Pead püüdma temaga harjuda. On kogemusi.
 
eff 20. november 2001, kl 19.10
võibolla võtad ette ja kudistad teda ise natukene ennem .. äkki siis muutub veidi ärksamaks ...
 
kudistaja 20. november 2001, kl 20.56
A mul on naine selline tuim. Mis ma peaks tegema? Uue naise võtma vist?
 
30+ 21. november 2001, kl 08.36
Ilmselt asi nii, et mees ei tunne selle järele sellist vajadust nagu Sina. See ei tähenda sugugi, et ta Sinust ei hooli! Lihtsalt on selline.
 
katu 21. november 2001, kl 10.17
täpselt õige, meest muuta ei saa. Ainult siis kui ta ise tahab, aga mees EI TAHA. Ja mis siis? Sa pead ise endas selgusele jõudma, kas mehe tuimus häirib nii palju, et koos elada ei saa. Või tuleb sul sellega lihtsalt leppida ja ise teda kallistada, hellitada ja musitada. Loomulikult kui tal selle vastu midagi pole, sest on ka mehi kellele seegi ei meeldi.
Tegelikult on ikkagi naised paindlikkumad. Kui meest armastatakse, siis pigem naine lepib mehe tuimusega, kui et mees ennast hellemaks muudaks. Räägin omast kogemusest, mul ka selline tuim mees. Kuigi eks on temalgi mõni helgem hetk. Kergemini tuleb tal välja tagumiku patsutus kui kallistus. Ja eks siis mina patsutan tema tagumikku ja teen kalli-musi ka. Ja häda pole midagi. Kuigi alguses võttis aega, et aru saada MINU MEES EI MUUTU. Nüüd võtan teda sellisena nagu ta on. Mehele kohe üldse ei meeldi see, kui teda muuta tahetakse, see võib lõpuks isegi suhte lõhkuda.
 
Rita 23. november 2001, kl 17.36
No küll sul on ikka häda - üks mees nunnutab, ei kõlba! Teine ei kallista jälle häda. Ega muud, kui otsi kolmas. Täna õnne, et sul üldse mees on, mis sa nii sita asja pärast virised.
 
kullatükk 23. november 2001, kl 21.16
Väga tuttav lugu minu jaoks. Nüüd juba küll minevik, aga ei unune iial . Olin sellise raske käega mehe naine. Talle meeldis leebemat tüüpi SM ja minule mitte. vahel küll, aga see oleks pidanud siis nunnutamisega tasakaalus olema. Aga võta näpust. Kui oma mehel hellalt üle pea silitasin siis pidin teda kohe küüntega sama kohapealt kratsima, et ebameeldiva tunde eemale ajaksin. OK mõtlesin, et kui temale ei meeldi, siis minule vähemalt peaks oma hellust veidikenegi jagama. Aga kui seda ikka kuskilt võtta ei ole, siis teeseldud või pealesunnitud hellus on veel hullem kui selle puudumine. Taipasin ajapikku et mittekunagi ei saa see mee mind nunnutama. See oli äärmiselt kurb avastus. Armastasime ju teineteist, aga meie kehad vajasid täiesti erinevaid asju. Läksime lahku. raske otsus aga õige, kuna oleksime oma vajadusi hakanud mujal rahuldamas käima.
Kui ei ole loodud, siis pole mõtet ka loota.
Või kujuta ette, mis siis saaks, kui Sina peaks oma kehalisi kaasasündinud vajadusi hakkama teise pärast muutma.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!