Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Perekonnalõhkuja
 
Murelik 21. november 2001, kl 10.08
Mul mureks oma parim sõbranna. Asi selles, et tal kohe on mingi eriline külgetõmme abielus meestele. Ja nagu ta ise ütleb - ka teda ennast ei huvita teised (s.t. vallalised ja vabad), et nendega pole mingit pinget jne. Tavaliselt ei ole need mehed aga mitte ainult abielus, vaid neil on ka pere... Kas ta tõesti peab sekkuma teiste ellu ning lõhkuma perekondasid? Olen temaga sellest mitmel korral rääkinud, kuid kahjuks tulemusteta - tal on täiesti ükskõik, kuidas nende meeste kaasad suhtuvad jne. Kuidas on siinsete lugejate suhtumine sellistesse perekonnalõhkujatesse?
 
mammu 21. november 2001, kl 10.25
oleneb kas ta tõesti sekkub ja lõhub. kui on tegu vaid seksiga, millest tolle mehe naine kunagi teada ei saa, saan ma su sõbrannast aru küll. aga kui ta on tõesti selline, et helistab naisele, räägib kuidas on ja palub "laske mu mees vabaks" ja üritab meest n-ö päriseks endale saada, siis suhtun väga taunivalt.
 
ellu 21. november 2001, kl 10.39
Kodukootud psuhholoogina võib oletada sõbrannal olevat teatud kompleksi, nimelt: ta kardab suhelda vallaliste meestega, tal võib olla hirm, et vallaline mees ei taha temaga püsisuhet. Mis mõjuks tema enesehinnangule hävitavalt. Märksa lihtsam on abielumeestega, kelle puhul on hea ennast hellitada mõttega: küllap ta tahaks mind, aga ta ei saa, ta on abielus. Selline jaanalinnupoliitika ehk?
 
inks 21. november 2001, kl 10.40
Siinsamas feministi nurgakeses on mõni aeg tagasi blondiin avanud teema "Tahan abielumehi". Kuna siinne teema katab seda täielikult, siis arvan, et sealsetes kommentaarides on kõik ära öeldud. Loe sealt.
 
Kerti 21. november 2001, kl 11.04
Kui oled vallaline ja veel naine,siis oled kohe PEREKONNALÕHKUJA.
Meestel nagu polegi mingit süüd.Ega naljalt ühtegi meest vägisi voodisse ei vea.
 
Murelik 21. november 2001, kl 11.09
Sorry, ma ei arva sugugi, et ainult temake on süüdi. Kui on mingi suhe, siis selles osalevad ikka kaks inimest. Mulle lihtsalt ei mahu pähe, kuidas ta üldse saab suhelda selliste meestega, kes oma naisest ning lastest midagi ei pea... Loomulikult võib selle mehe ja tema abikaasa vahel 100 ja rohkemgi probleemi olla, kuid lahendagu need enne omavahel ära ja siis asugu uue suhte kallale!!! Suhtun lihtsalt eelarvamusega sellistesse meestesse, kes kõrvalt panevad, ning naisetesse, kes seda endaga teha lasevad ning perekonda millekski ei pea...
 
revenge 21. november 2001, kl 11.51
võtab võib olla natukene aega aga küll ta kõik protsentidega tagasi saab!
 
Murelik 21. november 2001, kl 13.32
Just seda ma kardangi. Nagu keegi tark inimene kunagi ütles - kõik, mis teed, teed sa iseendale. Kuidas aga sõbrannale mõistus pähe panna ja selgeks teha, et ta käitub valesti???
 
Feliks 21. november 2001, kl 13.35
Sina ei saa tema eest elu ära elada. Kui Sul on oma arvamus asjast, on se vaid Sinu arvamus ja ei pruugi tema arvamusega kattuda. Kui sa ei suuda oma avamust endale hoida, siis mine ja ütlegi temale, selgelt ja konkreetselt,mis Sa asjast arvad....mitte meile siin.
 
. 22. november 2001, kl 00.15
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!